Plasenta ön duvarda mı sizinde? Benimde çünkü yatınca karnımın sağ ve sol taraflarında hissediyorum vurmalarını. Tam orta kısımda neredeyse hiç yokBen imom kullaniyorum birde magnezyum demir ve d vitamini
Rabbim saglikla kucagina versin insallah canim. Bizi habersiz koyma
Yaa benim de cok islaniyor ama terden yanlari islak islak oluyor camasir degismekten gina geldi organik gunluk ped kullanmaya basladim. Bebis hareketli genelde yattigimda hareket ediyor ayakta hic etmiyor ama karin altima muthis bir baski var bazen iki buklum duruyorum ben de bir meraklandim simdi
Çok geçmiş olsun evet erken ama sukur zoru başardık öyle düşün stres yapma insallah artar suyun ve istediğin gibi doğumun olur dualarımız sizinleKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Çok çok geçmiş olsun sağlıcakla zamanına kadar beklesin inşallah bebişKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
En son ki gittiğin kontrol 10 hazıran mıydı ben 19unda gitmiştim. 2 hafta sonra görüşelim dedi 3üne alacaktım. Gerçi ağrım sızım yok gene 3üne alırım.Evet bende kilo diyordum da değilmiş. 10 haziranda suyum normaldi giderek azalmış. Bebek hareketlerini takip edin, gerçi ben hareket etmiyor diye geldim yatıl olduktan sonra sürekli hareket halşbde
Genelde benimde ben hareketliyken hareket etmez ne zaman oturayım, ayaklarımı uzaktayım ya da kendim yatayım o zaman hareketlenir. Bugün hareketi bana da az geldi. Takip edicem. Ben günlük ped olayını falan bıraktım nefes almazsa bide mantarla enfeksiyonlara uğraşmayayım diye. İç çamaşırım ıslandıkça çıkarıyorum. Zaten geniş geniş lohusa külodu giyiyordum 26. Haftadan beri. Arkadaşım da su olsa dayanamazsın ağrısına dedi tabi o suyu gelmeyince patlattılar tabi doğal olmadığı için ağrı hissetmiştir. Bilemedim bekliyorum öyle napcağımı şaşırdımBen imom kullaniyorum birde magnezyum demir ve d vitamini
Rabbim saglikla kucagina versin insallah canim. Bizi habersiz koyma
Yaa benim de cok islaniyor ama terden yanlari islak islak oluyor camasir degismekten gina geldi organik gunluk ped kullanmaya basladim. Bebis hareketli genelde yattigimda hareket ediyor ayakta hic etmiyor ama karin altima muthis bir baski var bazen iki buklum duruyorum ben de bir meraklandim simdi
Yaa sağlıkla kavuşun inşallah birbirinizeBunu ebe ya da doktor yapması gerekmiş sabah 6 da doğum olacak bekliyoruz şu an
Benim plasentam ön duvarda. Tekmeler sağda, yumruklar solda. Anca bacaklarını kollarını hareket ettirirse ya da pozisyon değiştirirse ortada hareket oluyor yoksa kendisi daha çok solda durup bacaklarını sağa uzatıp tepmeyi tercih ediyorPlasenta ön duvarda mı sizinde? Benimde çünkü yatınca karnımın sağ ve sol taraflarında hissediyorum vurmalarını. Tam orta kısımda neredeyse hiç yok
Benimde aynı şekilde kafası sol altta ayakları sağ üstte hissediyorum. Anca takla atar gibi kendini geriyor sanırım o zaman ön tarafta dalgalanma oluyorBenim plasentam ön duvarda. Tekmeler sağda, yumruklar solda. Anca bacaklarını kollarını hareket ettirirse ya da pozisyon değiştirirse ortada hareket oluyor yoksa kendisi daha çok solda durup bacaklarını sağa uzatıp tepmeyi tercih ediyor
Rabbim en dgru en güzel zaman da sağ salim kucağına almayı nasip etsn canım.Günaydın, bebiş çok hareketli geceden beri doktor az evvel muayene ederken zorlandı hareketinden. Ama suyum az.5 cm topladıklarında. Amnisure testini yapacaklar birazdan. Benim bebeğim bu arada her şeyi 33+4 ile uyumlu dedi. Test sonucunda Eğer suyum geldiyse doğuma alacaklar.. değilse takip edilecek. Ciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Böyle..
Allah in izniyle alirsn canım, gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsn hepBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Kalmaz kuzu kalmaz sen içini ferah tut bol dua et. Beraber aynı bedende geçirdiğiniz son 12 saat. Bol bol güzel şeyler düşün, onunla konuş, çok kıymetli zamanlarBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Yani değiştirdiğimizde bile kuru kalmadan arka arkaya ıslanması mı lazım amniyotik sıvıysa.Kızlar benim yeğenim de kardeşimin suyu gelmeye başlamıştı ondan soyle dikkat etmek lazım mesela çamaşırı değiştirdiniz hiç kuru kaliyor mu kalıyorsa şu degildir
İçini kalbini ferah tut. Sağ salim kucağına alacaksınBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Amin amiiinBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Yok benmde ıslak ama öyle su gibi değil ter oldugunu anlıyorum yani başkalarında da olunca doktor da suyu iyi diyince emin oldum diyelimYani değiştirdiğimizde bile kuru kalmadan arka arkaya ıslanması mı lazım amniyotik sıvıysa.
Benim iç çamaşırını orta bölümü yok mu oranın yarısı ya da yarıdan coğu ıslanıyor. Ama böyle suya tutup da sıkılmamış gibi su inmiyor bacak aramdan
Benim hiç öyle değildi arkadaşlarYani değiştirdiğimizde bile kuru kalmadan arka arkaya ıslanması mı lazım amniyotik sıvıysa.
Benim iç çamaşırını orta bölümü yok mu oranın yarısı ya da yarıdan coğu ıslanıyor. Ama böyle suya tutup da sıkılmamış gibi su inmiyor bacak aramdan
Nasip canım sızıntı şeklinde olunca ne kadar ne miktarda geleceğini bilemezsin ki doğru. Hepimiz riskli dönemi geçtik çok şükür sen de korkmaBenim hiç öyle değildi arkadaşlarkötü örneğim ama hiç anlaşılmayarabilir bilginiz olsun. Ama zaten artık kontrolleriniz sıklaşacak göreceksiniz Allah’ın izniyle bir şey olmayacak.
Valla helal olsun sana, benim aklıma hiç gelmezdi sanırım hareketlerini hissetmeyince uyuyor diye düşünüyorum hepBenim hiç öyle değildi arkadaşlarkötü örneğim ama hiç anlaşılmayarabilir bilginiz olsun. Ama zaten artık kontrolleriniz sıklaşacak göreceksiniz Allah’ın izniyle bir şey olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?