Günaydın kuzu benim hep ödemli ve kanıyor ama bir enfeksiyonum olmadıdiş eti şişmesi ve kanaması yaşayan varmi bugun 5 kere şişen yer durduk yere kanama yaptiEnfeksiyon riski oluşturur mu acaba randevum ayin 21.inde ayrica kan sulandirici hap igne kullaniyorm 36 inci haftada birakcaz onuda
Hahahahah bende aynı hayallerle geziyorumAy son dönemlerde düşündüğüm bir konu, bebişim kış gibi doğmuş olsaydı şimdi denize giderdik serinlerdik birlikte diye düşünmekten kendimi alamıyorumo darbeyi tek yemedin komple yedik allahtan doğuda yaşıyorum ona rağmen sıcak, batıda yaşayanların Allah yardımcıları olsun fjfjfj
AmiinnnAllahım insanlar fink fink tatil yapıyorken ben 40 derece sıcakta hala işe gidiyorum beni de mükafatlandır yarebbim amin..
Amiinnn
İşte son 2 haftam ama bugün kazınarak geldim resmen
Evet benim en başından beri vardı ama bir süre kesildi şimdi biraz daha başladı düzenli olarak Paradontax ile fırçalıyorum azaldı.diş eti şişmesi ve kanaması yaşayan varmi bugun 5 kere şişen yer durduk yere kanama yaptiEnfeksiyon riski oluşturur mu acaba randevum ayin 21.inde ayrica kan sulandirici hap igne kullaniyorm 36 inci haftada birakcaz onuda
Evet 2 arkadasımız erken de olsa doğurduKızlarr doğuran var mı buradahaftalık kontrole gidiyorum bende beklemedeyim
Sıcaklar ödemi artıyor maalesefAy kızlar ben geçen haftaya kadar rahat rahat giydiğim ayakkabılarımı bu sabah giyemedim ya
Bir de elbise falan giymiştim ama el mahkum çektim altına yine spor ayakkabıları
İyi gidiyor canım biraz hasta oldum sadece grip öksürükkaramel Latte nasıl gidiyorrr aynı tarihlerde bekliyoruz malum, doğum şekline karar verdiniz mi? Benim doktor bir sonraki muayenede karar verelim dedi ama kafam çooook karışık
İyi gidiyor canım biraz hasta oldum sadece grip öksürük
Cuma günü kontrolümüz var 37. haftada oluyoruz doktorum çatı muayenesi yapacak ona göre doğuma hazırlayacağız dedi benim de kafam çok karışık bu konuda.
Ikinmaktan hiç korkma doktor yönlendiriyor ztn benim 3.ikinmada doğmuştu kızımAyy bana da aynısını söyledi. Geçmiş olsun bu arada, hızlıca atlatır antikorlanırsın inşben de korkuyorum doğumdan, özellikle normal doğumda ıkınmaktan korkuyorum açıkçası. Ama sezaryen de masum gelmiyor, allahım sağlıkla kavuştursun
Ay kizimda ilk gece bezi doldurmus ilk gunler kakalari sivi oluyor ya bitti sanip bir acmistim her yere kaka fiskirmistiAslına bakarsan egerki emip uyuyacaksa uyanma saatlerin gayet ideal daha beter olmasin yeter uyanıp uyumayanlardan olmasinlar emsinler uyusunlar altlarını gece doldurmasinlar gazlanmasinlar bence öpüp başa konulasibenim bebeler genelde son num hariç 8 9 da gece uykusuna girerlerdi gece 1 ve 4 de emme seansı 8 de de sabah uyanma idi diş çıkarma olayına kadar ben gayet memnun idim ama sonrasi kötü oluyodu
Bende de bir ay once tersti ama dun gece resmen yandi. Ne saga ne sola yatabildim. Sol tarafa yatmama hic izin vermiyor zaten. Gogusler benim ilk aylar inananilmaz bir gelisme icindeydi sonra durdu simdi biraz geri cekildi gibi ama dogumla geliyor sut merak etme. Benim ilk gebeligimde dogurana kadar hic bir degisiklik olmamisti hatta cok buyuk de degildi ama cok sutum vardi. 30lu haftada benim de 1700du galiba seninki de gayet normal. Son haftalar zaten hizli aliyorlar zayif olsa da hic dert etme ilk kizim zayif dogdu onlar daha hizli kilo aliyorlar dogduktan sonraMerhaba sevgili anneler, ben de yurtdışında olan annelerdenim, burada çok fazla ultrason bakmıyorlar ama 30+5'te ultrasonda 1560 gr çıktı, doktor minik bir bebek ama normal aralıkta dedi, endişelenmeyin dedi ama doğuma kadar 2500 üstüne çıkabilecek mi diye endişeliyim, 1 ay önceki ölçümlere göre değerlendirince haftada 175 gr almış gibi görünüyor. Yeme içme işini biraz artırdım.
Diğer moralimi bozduğu konu da 1 ay önceki ultasonda başüstü dönmüş doğum pozisyonu almış demişti, 30+6'da gittiğmide çömelmiş pozisyondaydı, bu arada çok hareketli ama dönüyor mu sürekli, neresi neremde asla anlamıyorum sizler nasıl anlıyorsunuz? dönmüş olunca vajinada daha mı çok baskı hissediliyor yoksa tam tersi mi?
Bir de son olarak benim göğüslerim başta bi şişti damarlandı zaten çok büyük memeli değildim, şimdi de başta ne kadar büyüdüyse o kadar, uzun zamandır bir değişiklik yok, öyle ıslaklık vesaire de görmüyorum, içleri dolu gibi bir durumu da yok, hafif yani, hiç süt çıkacakmış gibi gelmiyor bu hali ile :) şimdiden böyle olması ilerisi için bir işaret midir?
Şimdiden cevap vereceklere teşekkürler.
Normalde ikinma kismi zor degil hic korkma ebeler oluyor sana ne yapman gerektigini soyluyorlar yardim da ediyorlarAyy bana da aynısını söyledi. Geçmiş olsun bu arada, hızlıca atlatır antikorlanırsın inşben de korkuyorum doğumdan, özellikle normal doğumda ıkınmaktan korkuyorum açıkçası. Ama sezaryen de masum gelmiyor, allahım sağlıkla kavuştursun
Âmin canım sağ olAyy bana da aynısını söyledi. Geçmiş olsun bu arada, hızlıca atlatır antikorlanırsın inşben de korkuyorum doğumdan, özellikle normal doğumda ıkınmaktan korkuyorum açıkçası. Ama sezaryen de masum gelmiyor, allahım sağlıkla kavuştursun
Ikinmaktan hiç korkma doktor yönlendiriyor ztn benim 3.ikinmada doğmuştu kızım
Yaa cok az kaldıAy kizlar bu neee 37 gun diyooo. Sezeryan olursa 22 gun civari olur cok heyecan yaptim
ya asıl şu ana kadar doğurmuş olsaydık, bebişlerimiz büyümüş olsaydı , beraber serinleseydikHahahahah bende aynı hayallerle geziyorumşuan bi 16 haftada falan olsam ne kadar harika zamanlar olurdu diye gerçekten 2.trimester hamileliğin altın çağlarıymış. 3.trimester başlarında ben diyordum ki 3te iyi be bi sıkıntım yok ben ne bileyim 28den sonra çöktüğümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?