2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
diş eti şişmesi ve kanaması yaşayan varmi bugun 5 kere şişen yer durduk yere kanama yapti Enfeksiyon riski oluşturur mu acaba randevum ayin 21.inde ayrica kan sulandirici hap igne kullaniyorm 36 inci haftada birakcaz onuda
Günaydın kuzu benim hep ödemli ve kanıyor ama bir enfeksiyonum olmadı

Hahahahah bende aynı hayallerle geziyorum şuan bi 16 haftada falan olsam ne kadar harika zamanlar olurdu diye gerçekten 2.trimester hamileliğin altın çağlarıymış. 3.trimester başlarında ben diyordum ki 3te iyi be bi sıkıntım yok ben ne bileyim 28den sonra çöktüğümüzü

Ay kızlar ben geçen haftaya kadar rahat rahat giydiğim ayakkabılarımı bu sabah giyemedim ya
Bir de elbise falan giymiştim ama el mahkum çektim altına yine spor ayakkabıları

Amiinnn
İşte son 2 haftam ama bugün kazınarak geldim resmen

Benim de son bugün, rapor almaya gideceğim çalışamaz diye. Yeter artık biraz da evde oturayım. yalnız biraz buruk hissediyorum, zaten iş sebebi ile aileden uzaktık, yaz dönemi tatilsiz hiç kalmazdım mutlaka bir planım da olurdu. Şimdi herkes bir yerlerde de biz kocamla eve tıkıldık gibi geliyo ki öyle de, buna biraz tadım kaçıyor

diş eti şişmesi ve kanaması yaşayan varmi bugun 5 kere şişen yer durduk yere kanama yapti Enfeksiyon riski oluşturur mu acaba randevum ayin 21.inde ayrica kan sulandirici hap igne kullaniyorm 36 inci haftada birakcaz onuda
Evet benim en başından beri vardı ama bir süre kesildi şimdi biraz daha başladı düzenli olarak Paradontax ile fırçalıyorum azaldı.

karamel Latte nasıl gidiyorrr aynı tarihlerde bekliyoruz malum, doğum şekline karar verdiniz mi? Benim doktor bir sonraki muayenede karar verelim dedi ama kafam çooook karışık
İyi gidiyor canım biraz hasta oldum sadece grip öksürük
Cuma günü kontrolümüz var 37. haftada oluyoruz doktorum çatı muayenesi yapacak ona göre doğuma hazırlayacağız dedi benim de kafam çok karışık bu konuda.

Ayy bana da aynısını söyledi. Geçmiş olsun bu arada, hızlıca atlatır antikorlanırsın inş ben de korkuyorum doğumdan, özellikle normal doğumda ıkınmaktan korkuyorum açıkçası. Ama sezaryen de masum gelmiyor, allahım sağlıkla kavuştursun

Ikinmaktan hiç korkma doktor yönlendiriyor ztn benim 3.ikinmada doğmuştu kızım

Ay kizimda ilk gece bezi doldurmus ilk gunler kakalari sivi oluyor ya bitti sanip bir acmistim her yere kaka fiskirmisti bezini doldurmasin diyince aklima o geldi. Kizimin gece emmesi yoktu kalkmiyodu zorla kaldirip agzina sokustursam da cekmiyordu. Kac doktora sordum en sonunda bir doktor o aciksa uyanir icgudusel olarak uyanmiyorsa elleme diyince birakmistim. Tabi gunduz emzirmeyi biraktigimda acisini cikarmisti boyle 2-3 kere kalkcaksak iyi tabi
Bende de bir ay once tersti ama dun gece resmen yandi. Ne saga ne sola yatabildim. Sol tarafa yatmama hic izin vermiyor zaten. Gogusler benim ilk aylar inananilmaz bir gelisme icindeydi sonra durdu simdi biraz geri cekildi gibi ama dogumla geliyor sut merak etme. Benim ilk gebeligimde dogurana kadar hic bir degisiklik olmamisti hatta cok buyuk de degildi ama cok sutum vardi. 30lu haftada benim de 1700du galiba seninki de gayet normal. Son haftalar zaten hizli aliyorlar zayif olsa da hic dert etme ilk kizim zayif dogdu onlar daha hizli kilo aliyorlar dogduktan sonra

Normalde ikinma kismi zor degil hic korkma ebeler oluyor sana ne yapman gerektigini soyluyorlar yardim da ediyorlar

Âmin canım sağ ol
Ben ıkınmaktan korkmuyorum da suni sancı ve açılma süresinden korkuyorum yani uzun sürerse yıpratıcı oluyor sezeryandan da korkuyorum toparlanması zor normale göre. Bakalım ne olacak çok az kaldı

ya asıl şu ana kadar doğurmuş olsaydık, bebişlerimiz büyümüş olsaydı , beraber serinleseydik ne biliyim denize girebilmek gibi ya da akşam üstü güzel havada yürüyüşe çıkmak gibi jfjfjf daha güzel olurdu. 2. Trimesterin da yaza gelmesi üzücü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…