- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.026
- 63
- 32
DenizKızlar erkek isimleri önerisi verir misiniz rica etsem çocuk doğacak ben isime karar veremiyorum
Bu sene çok fazla cihan ismi duydumBen cihan koydum ismini
Benim de arada bir birden başlayan mide yanmalarım oluyor, doktorum tam midenin altında bebeğin poposu var , poposunu dayıyor olabilir dediBen hala ayaktayım uyuyamiyorm ve surekli ara ara uyaniyorm deliksiz max 2saat uyuyormdr.Midem çok fena yanmaya başladı bu hfta ,niye arttı birden anlamadm
Ay bizim ki basasagydi en son ama degsms olablr mi blmyormBenim de arada bir birden başlayan mide yanmalarım oluyor, doktorum tam midenin altında bebeğin poposu var , poposunu dayıyor olabilir dedi
başlatacaklarsa suni sancı vererek başlatıyorlar . Suyu hakkında bilemiyorum ama kilosu için doktor
Ay valla her gün uyanıyorum uykum öncesinde de kötüydü son zamanlar daha berbatBenim de aynı şekilde, gece 2 3 e kadar uyumuyorum. Hatta uyumamaya çalışıyorum çünkü 10 11 gibi uyunca 2 de uyanıyorum kesin.
Gece 2 gibi yatınca sabah 5 te bir uyanıyorum, 7 gibi bir uyanıyorum. Sürekli yatakla salondaki koltuk arasında mekik dokuyorum. Diyelim sabah 5 te uyandım hızlıca koltuğa gidiyorum orada uyuyakalabileyim diye. Allahtan yer değiştirince uykum geliyor. Ne alaka bilmiyorum tabiibazı günler kesintisiz uyduğum oluyor ama. Sen her gün mü uyanıyorsun
Ay yok babam ilk oglumun ismini cihan demişti o zaman koymadık şimdi yine oğlan olunca gönlünü kırmak istemedim.ole hayranlık takintilarim yok.Bu sene çok fazla cihan ismi duydumbi tane dizi vardı oradaki karakterin adı da cihan , ondan mı acaba cihan yeniden popüler oldu
İlk oğlumun ismide KeremBu sene çok fazla cihan ismi duydumbi tane dizi vardı oradaki karakterin adı da cihan , ondan mı acaba cihan yeniden popüler oldu
Canım öncelikle endişelenme ve kendini strese sokma. Bunu yaşayan bende dahil burda arkadaşlar var. Bol protein, bol sıvı alımı, yakın takip, düzenli istirahat ile ilerliyoruz. Kendini strese sokma bi takip edilsin bakalım dr ile konuşursunuz kalan kısmıArkadaşlar merhaba bugün itibariyle 35+ 2 günlük hamileyim ama 33 haftadan itibaren gittiğim doktor kontrolümde kızımın 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 35 haflalık ama 33 ile uyumlu hatta bi ultrason da 32+5 çıkmış kilosu 2116 gr en son cuma günü kontrolüm vardı suyunun da azaldığını söyledi doktor nst ye bağlandım sancı vs çıkmadı kan ve idrar verdim bir hafta sonra tekrar gel dedi devlet hastanesine gidiyorum ne yapılır acaba bundan sonraki süreç nasıl olacak sezeryana mı alırlar yada kaç haftaya kadar beklenir hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında kafan durmuş durumda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba endişelendim bebeğim için
Kerem de çok güzel isim :)İlk oğlumun ismide Kerem
Ay valla ben 33 teyim bakalım 35 36 nasıl olacakAy valla her gün uyanıyorum uykum öncesinde de kötüydü son zamanlar daha berbat
Ay demeyin böyle bozkırın ortasında Eskişehirde çıldırıyorum denize bi giriversem diyeBen yüzmeyi çok severim ve aşeriyorum zaten lohusalıkta da giremicez. En son çocuk havuzu koycam eve yaaa
Ewet en sevdiğim isim.Kagan da koyabilirdim bu 2 numarayı ama dinen iyi değil dediler.musluman olmayan hükümdarlara verilen unvan oldugu için vazgeçtik.Kerem de çok güzel isim :)
36 dan bildiriyorum çok fenaaaaaaaAy valla ben 33 teyim bakalım 35 36 nasıl olacak
Kehribari 2senedir kullanıyorum. Ise yariyorsa da acikcasi farkinda değilim. Ama benim disler sorunlu zaten. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyin. Ayda bir kan& idrar baktiriyorumEn uygunu ikinci trimester diyorlar biraz bakindim ama sonucta enfeksiyon olustu orada acaba bebise de gider mi diye bir dusundum. Benim dis etim cok cabuk kanar disim agridiginda oraya dis ipi ile temizlerim hep kanardi doktorum farketmeden dogru bir sey yapiyorsun biraz kanatirsan vucut orayi iyilestirecek seyleri yollar bu da etkili olur demisti. İki haftadir agridiginda biraz kanatiyorum 3-4 gun kesiliyor agrisi. Kehribar kolye cidden ise yariyor mu?
Yaa cok yogun degil de varligi belli bir sizi var.Ben
Felaket bir diş ağrısı yaşadım 20 li haftalardaydı, kanal tedavisi yaptılar. Ama böyle bir ağrı yokkk. Enfeksiyon olursa sıkıntı olabilir ama doktor net bilgi verir
Benim uyanma saatlerim bile belli. Gece 2 de 5 de 7.30-8 gibi mutlaka uyaniyorumBenim de aynı şekilde, gece 2 3 e kadar uyumuyorum. Hatta uyumamaya çalışıyorum çünkü 10 11 gibi uyunca 2 de uyanıyorum kesin.
Gece 2 gibi yatınca sabah 5 te bir uyanıyorum, 7 gibi bir uyanıyorum. Sürekli yatakla salondaki koltuk arasında mekik dokuyorum. Diyelim sabah 5 te uyandım hızlıca koltuğa gidiyorum orada uyuyakalabileyim diye. Allahtan yer değiştirince uykum geliyor. Ne alaka bilmiyorum tabiibazı günler kesintisiz uyduğum oluyor ama. Sen her gün mü uyanıyorsun
Benim dislerim cok sıkıymıs o yzuden duzenli ip kullanmam lazim simdi de nasil kaniyor iple. Tek fircalama yetmiyor hic. Hamilelikte disler zaten hassaslasiyor umarim ilerlemezKehribari 2senedir kullanıyorum. Ise yariyorsa da acikcasi farkinda değilim. Ama benim disler sorunlu zaten. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyin. Ayda bir kan& idrar baktiriyorum
Bir de dr waterfloss onerdi. Temiz tutmaya, onunla temizlemeye çalışıyorum ama artik kanamalar artti.cok zorlamiyorum.
Hindistan cevizi yagiyla oil pulling yapmaya çalıştım. agzi ferahlatiyor onun esas faydasi oldu sanki. Bir de dil fircasitum tuslara bastim
gaviskon içebilirsiniz aslında , rahatlatırAy bizim ki basasagydi en son ama degsms olablr mi blmyormbyle bi yanma yk bogazmq kdr yaniyorm
Nasıl karar vericez çocuklar doğacakBenden bir tane dhaBiz de bir türlü içimize sinen bir isim bualamadk, qnlasamiyorz kocmla
Evet ya hele kararsız bir kisilikteyseniz iki kat zorBenim de kızın ismi daha belli değil
Afra Gökçen Defne filan var listede. Henüz karar veremedik. Ne zor isim koymak
Ay valla blmyormNasıl karar vericez çocuklar doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?