2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben hala ayaktayım uyuyamiyorm ve surekli ara ara uyaniyorm deliksiz max 2saat uyuyormdr.Midem çok fena yanmaya başladı bu hfta ,niye arttı birden anlamadm
Benim de arada bir birden başlayan mide yanmalarım oluyor, doktorum tam midenin altında bebeğin poposu var , poposunu dayıyor olabilir dedi

başlatacaklarsa suni sancı vererek başlatıyorlar . Suyu hakkında bilemiyorum ama kilosu için doktor

Ay valla her gün uyanıyorum uykum öncesinde de kötüydü son zamanlar daha berbat

Bu sene çok fazla cihan ismi duydum bi tane dizi vardı oradaki karakterin adı da cihan , ondan mı acaba cihan yeniden popüler oldu
Ay yok babam ilk oglumun ismini cihan demişti o zaman koymadık şimdi yine oğlan olunca gönlünü kırmak istemedim.ole hayranlık takintilarim yok.

Benimde uykular haram yatakta yatsam sıcak.odaya geçiyorum klimalı diye koltuk sert heryerim ağrıyor.kalca bel.tutuluyor resmen

Canım öncelikle endişelenme ve kendini strese sokma. Bunu yaşayan bende dahil burda arkadaşlar var. Bol protein, bol sıvı alımı, yakın takip, düzenli istirahat ile ilerliyoruz. Kendini strese sokma bi takip edilsin bakalım dr ile konuşursunuz kalan kısmı

Kehribari 2senedir kullanıyorum. Ise yariyorsa da acikcasi farkinda değilim. Ama benim disler sorunlu zaten. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyin. Ayda bir kan& idrar baktiriyorum

Bir de dr waterfloss onerdi. Temiz tutmaya, onunla temizlemeye çalışıyorum ama artik kanamalar artti.cok zorlamiyorum.

Hindistan cevizi yagiyla oil pulling yapmaya çalıştım. agzi ferahlatiyor onun esas faydasi oldu sanki. Bir de dil fircasi tum tuslara bastim

Ben
Felaket bir diş ağrısı yaşadım 20 li haftalardaydı, kanal tedavisi yaptılar. Ama böyle bir ağrı yokkk. Enfeksiyon olursa sıkıntı olabilir ama doktor net bilgi verir
Yaa cok yogun degil de varligi belli bir sizi var.
Benim uyanma saatlerim bile belli. Gece 2 de 5 de 7.30-8 gibi mutlaka uyaniyorumbazen 5-6 dan sonra uyuyamiyorum bir anda uykum bitiyor. Umarim bebegin duzeni degildir
Benim dislerim cok sıkıymıs o yzuden duzenli ip kullanmam lazim simdi de nasil kaniyor iple. Tek fircalama yetmiyor hic. Hamilelikte disler zaten hassaslasiyor umarim ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…