- 16 Şubat 2014
- 511
- 821
- 303
Aslına bakarsan egerki emip uyuyacaksa uyanma saatlerin gayet ideal daha beter olmasin yeter uyanıp uyumayanlardan olmasinlar emsinler uyusunlar altlarını gece doldurmasinlar gazlanmasinlar bence öpüp başa konulasiYaa cok yogun degil de varligi belli bir sizi var.
Benim uyanma saatlerim bile belli. Gece 2 de 5 de 7.30-8 gibi mutlaka uyaniyorumbazen 5-6 dan sonra uyuyamiyorum bir anda uykum bitiyor. Umarim bebegin duzeni degildir
Benim dislerim cok sıkıymıs o yzuden duzenli ip kullanmam lazim simdi de nasil kaniyor iple. Tek fircalama yetmiyor hic. Hamilelikte disler zaten hassaslasiyor umarim ilerlemez
Heyecanı sormayın aynıyız sizinle. Son 14 gün... yarin kontrol. Vurdukça daha da heyecan oluyorum. Minik ayaklarını ısırmak istiyorum. Bir de baldırlarını canım çok çekiyor..sanırım gebelik oburluğu eceyi direkt yemek istiyorumAyyy her yeni haftaya girişimde beni ayrı bi heyecan basıyor saat 12 itibarıyla 36+0 haftalık olduk teyzeleri
Aynen. Büyük kızım Nisan doğumlu. Yaz sonu hava serinlemeye başlarken hamileliği öğrenip, tüm kış tayt/kazak/çizme kombini, sonra da mis gibi havalar ısınmadan doğurur ve bebenle yaz tatilinin keyfini çıkarırsın. Doğum izni de yaza denk gelir fln. bu hamilelikte her anlamda darbe yedim resmen. Sıcaklar da altın vuruş oldu. Çocuk isteyen herkese kıs hamileliği önereceğim artık.. tüm hamileliklerimi Nisan ayinda sonlandirmistim öyle denk gelmisti yemin ederim kış gebeliklerinin gözünü seveyim ağzıma edildi bu yaz
Yaaa az kalmış sizin ne güzelHeyecanı sormayın aynıyız sizinle. Son 14 gün... yarin kontrol. Vurdukça daha da heyecan oluyorum. Minik ayaklarını ısırmak istiyorum. Bir de baldırlarını canım çok çekiyor..sanırım gebelik oburluğu eceyi direkt yemek istiyorum
Sezeryan olacağı için .. siz vajinal doğumsa yine de belli olmaz. Bu saatten sonra her an hersey olabilir :)))Yaaa az kalmış sizin ne güzel
Evet normal gözüküyor bakalım ne zaman gelecek hanımefendiSezeryan olacağı için .. siz vajinal doğumsa yine de belli olmaz. Bu saatten sonra her an hersey olabilir :)))
Ben 35 haftalık doğurdum. İlk hamile kaldığımda göğüslerim dediğin gibi şişti vs. Ama sonrasında hiçbir hareket yoktu. Taaki doğum yapana kadar. Sezeryan bu arada. Ben kendim sağdım gelmesi için. Geldi ☺ bence sorun yok yaniMerhaba sevgili anneler, ben de yurtdışında olan annelerdenim, burada çok fazla ultrason bakmıyorlar ama 30+5'te ultrasonda 1560 gr çıktı, doktor minik bir bebek ama normal aralıkta dedi, endişelenmeyin dedi ama doğuma kadar 2500 üstüne çıkabilecek mi diye endişeliyim, 1 ay önceki ölçümlere göre değerlendirince haftada 175 gr almış gibi görünüyor. Yeme içme işini biraz artırdım.
Diğer moralimi bozduğu konu da 1 ay önceki ultasonda başüstü dönmüş doğum pozisyonu almış demişti, 30+6'da gittiğmide çömelmiş pozisyondaydı, bu arada çok hareketli ama dönüyor mu sürekli, neresi neremde asla anlamıyorum sizler nasıl anlıyorsunuz? dönmüş olunca vajinada daha mı çok baskı hissediliyor yoksa tam tersi mi?
Bir de son olarak benim göğüslerim başta bi şişti damarlandı zaten çok büyük memeli değildim, şimdi de başta ne kadar büyüdüyse o kadar, uzun zamandır bir değişiklik yok, öyle ıslaklık vesaire de görmüyorum, içleri dolu gibi bir durumu da yok, hafif yani, hiç süt çıkacakmış gibi gelmiyor bu hali ile :) şimdiden böyle olması ilerisi için bir işaret midir?
Şimdiden cevap vereceklere teşekkürler.
ya öyle mi iyi sevindim ilgisi yok yani şu an bir hareket olmaması ile. 35 haftalık doğumu yeni yaptınız sanırım umarım her şey yolundadır sizin için.Ben 35 haftalık doğurdum. İlk hamile kaldığımda göğüslerim dediğin gibi şişti vs. Ama sonrasında hiçbir hareket yoktu. Taaki doğum yapana kadar. Sezeryan bu arada. Ben kendim sağdım gelmesi için. Geldi ☺ bence sorun yok yani
çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bana 36ya girene kadar yatmaya devam et ondan sonra ne istiyorsan onu yapa bilirsin dedi kıstlama yok dedi.. ama oraya kadar gider mi belli değil dedi o biraz içimi bi garip yaptı.. ama riskli dönem en azından geçti buna şükür diyorumsende doğum şekli için bişiy dedi mi doktor nasıl olcak?
Bence yok. Be in hatta sütüm olmayacak heralde diyordum. Hamileyken Cevremdekiler soruyor sütün geldi mi hiç diye dedim yo.. orda korktum bi benim olmayacak diye şükür oldu. Sağım makinesi de arttırıyor sütü bilginize. Evet bebeğim daha 13 günlük. İyiyiz şükür adapte oluyoruz birbirimize ve yeni hayataya öyle mi iyi sevindim ilgisi yok yani şu an bir hareket olmaması ile. 35 haftalık doğumu yeni yaptınız sanırım umarım her şey yolundadır sizin için.
çok sevindim, allah bebelerimizi bizlere bağışlasın, yanımızda sağlıklı olsunlarBence yok. Be in hatta sütüm olmayacak heralde diyordum. Hamileyken Cevremdekiler soruyor sütün geldi mi hiç diye dedim yo.. orda korktum bi benim olmayacak diye şükür oldu. Sağım makinesi de arttırıyor sütü bilginize. Evet bebeğim daha 13 günlük. İyiyiz şükür adapte oluyoruz birbirimize ve yeni hayata
Ay nasıl bir gece geçirdim, koltuklardan koltuklara yataklardan yataklara kendimi buzdolabına koyacaktım en sonBenimde uykular haram yatakta yatsam sıcak.odaya geçiyorum klimalı diye koltuk sert heryerim ağrıyor.kalca bel.tutuluyor resmen
Siz erkek isimlerini bitirmişsinizdirBizde çift isim koyacağız biri Zeyd olacak kesin ama ikinci ismi konusunda hala net değilizbana kalsa koyarım ama eşim her isim hakkında bir fikir veriyor şöyle biri vardi böyle biri vardı bı turlu beğenmiyor
Ay son dönemlerde düşündüğüm bir konu, bebişim kış gibi doğmuş olsaydı şimdi denize giderdik serinlerdik birlikte diye düşünmekten kendimi alamıyorumAynen. Büyük kızım Nisan doğumlu. Yaz sonu hava serinlemeye başlarken hamileliği öğrenip, tüm kış tayt/kazak/çizme kombini, sonra da mis gibi havalar ısınmadan doğurur ve bebenle yaz tatilinin keyfini çıkarırsın. Doğum izni de yaza denk gelir fln. bu hamilelikte her anlamda darbe yedim resmen. Sıcaklar da altın vuruş oldu. Çocuk isteyen herkese kıs hamileliği önereceğim artık
Bugün de erkenciyizAy valla her gün uyanıyorum uykum öncesinde de kötüydü son zamanlar daha berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?