2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İzlediğim videolarda ıkınmayı çok şiddetli yapmak gerekiyor gibi görünüyor da ben biraz zorlanabilirim diye düşünüyorum
Yok yok en son ikinma biraz siddetli oluyor onda da ebeler destek veriyor merak etme. İkinma kismi en kolay kismi o sirada doktor da surekli sana simdi yapicaz diye haber veriyor. Seninle konusuyorlar surekli yanliz kaldigin bir olay da degil.
Yaa cok az kaldı banada 25 diyor 10 gün erken doğsa yani 40 hafta yı beklemese doktorumuz 15 gün demek
Yaaaa sanki haftalara bakinca cok hafta var gibi ama boyle sayinca cok aaazzzz

Kuzum ben 23. Haftamdan beri evdeyim erken doğum riskim oldu serklaj oldum. Nerdeyse 3 aydır full yatıyorum, ki bi de doğudayım , olduğum yerde kış aşırı sürdü mayıs sonu gibi bile sıcaklar düzgünce gelmemişti, aylarca havalar güzel olsun sıcak olsun yürüyebileyim bi şeyler yapayım diye bekledim. Tam havalar ısındı ben eve Kapandım o yüzden benim gibilere kıyasla yine çok şanslısınız

Evet evet artık heran hersey olabilir

Ben de bunu çok merak ediyorum filmlerdeki gibi suyum gelsin çok isterim
Kuzum hani şey yazıyorlar ya, suyum geldi güzelce duşumu aldım hazırlandım hastaneye gittik yatışım yapıldı diye çok güzel senaryo ya. Filmlerde su gelince kadınlar birden deli gibi bağırmaya başlıyor istemeden öyle kodlandık, öyle bi anda bağırmak istemiyorum ahahha

Yok ama bende suyum gelirse duşumu alırım hazırlanır giderim diye planlıyorum

Ay kızlar dünden beri acayip kasilmam var ve kramp tarzı alt karnıma giriyor vajina bolgemi zorluyor Ağrı belime kadar vuruyoracaba kanala mi giriyor bu minnoş .varmı bu haftada ayni şeyi yaşayan.bugun komşum geldi yüzüne lohusalık çökmüş dedi.10 güne dogurursun sen dedi tırstım

36+lardasın olur mu olur bebişş ben de sabahları birkaç gündür hafif regl sancısı oluyor. Çatı muayenesi oldun mu?

Evet ben doğumum nasıl olacak diye de çok merak ediyorum, aniden mi başlayacak yoksa planlı mı olacak diye
Yaa benim daha normal sezeryan belli degil ben de cok merak ediyorum
Evet evet artık heran hersey olabilir
Ayneeeennn biraz tirsmaya da basladim ben
Yaa benim esim kapiyi cekti cikti o sese uyanmamla sanci geldi. Anladim. Direk not ettim kenara. O stres olmasin diye seslenmedim. Kalktim kahvalti yaptim. Sancilar geldikce not ettim. Ben annemlerde kalirken esim yanimda olmayacakti ona 10-12 gomlek utuledim. Dugun vardi akrabalar gelecekti bebek gormeye gelirler diye evi temizledim camlarin bile tozunu aldim stres yapmayim diye surekli kendimi ise verdim. Cam kismi cok riskli aslinda sonradan dank etti o. Aralarda sanci geliyo not aliyorum bekliyorum gidince ise geri koyuluyorum degilse stresten gunu geciremicem. Yemek yaptim esim geldi ben yemicem dedim onu yedirdim bulasigi yikadim doydun mu dedim evet dedi o zaman beni bir hastaneye goturur musun benim sancim var dedim ahhah sok ifadesini unutmuyorum. Sancilar hala aralikliydi ama yine de gittik. Nst de az sanci gorundu halbuki 12 saat oldu benim baslayali. Eve gonderdiler sicak suya oturdum sonra cok artti gece 11.30 da tekrar gittim yatis yapildi. Oyle aniden bagirmali vs baslamadi yani

Ay çok güzel bir doğum hikayesi kaçıncı haftada başladı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…