- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.026
- 63
- 32
Hepimiz heyecanlıyız benceAy kizlar bu neee 37 gun diyooo. Sezeryan olursa 22 gun civari olur cok heyecan yaptim
Yok yok en son ikinma biraz siddetli oluyor onda da ebeler destek veriyor merak etme. İkinma kismi en kolay kismi o sirada doktor da surekli sana simdi yapicaz diye haber veriyor. Seninle konusuyorlar surekli yanliz kaldigin bir olay da degil.İzlediğim videolarda ıkınmayı çok şiddetli yapmak gerekiyor gibi görünüyor da ben biraz zorlanabilirim diye düşünüyorum
Yaaaa sanki haftalara bakinca cok hafta var gibi ama boyle sayinca cok aaazzzzYaa cok az kaldıbanada 25 diyor 10 gün erken doğsa yani 40 hafta yı beklemese doktorumuz 15 gün demek
Ay dimii bundan sonra her gun birimizin dogum haberi baslar yavastanHepimiz heyecanlıyız benceson dönemece döndük
Kuzum ben 23. Haftamdan beri evdeyimBenim de son bugün, rapor almaya gideceğim çalışamaz diye. Yeter artık biraz da evde oturayım.yalnız biraz buruk hissediyorum, zaten iş sebebi ile aileden uzaktık, yaz dönemi tatilsiz hiç kalmazdım mutlaka bir planım da olurdu. Şimdi herkes bir yerlerde de biz kocamla eve tıkıldık gibi geliyo ki öyle de, buna biraz tadım kaçıyor
EvetAy dimii bundan sonra her gun birimizin dogum haberi baslar yavastan
Evet evetYok yok en son ikinma biraz siddetli oluyor onda da ebeler destek veriyor merak etme. İkinma kismi en kolay kismi o sirada doktor da surekli sana simdi yapicaz diye haber veriyor. Seninle konusuyorlar surekli yanliz kaldigin bir olay da degil.
Yaaaa sanki haftalara bakinca cok hafta var gibi ama boyle sayinca cok aaazzzz
Ben de bunu çok merak ediyorum filmlerdeki gibi suyum gelsin çok isterimEvetben doğumum nasıl olacak diye de çok merak ediyorum, aniden mi başlayacak yoksa planlı mı olacak diye
Kuzum hani şey yazıyorlar ya, suyum geldi güzelce duşumu aldım hazırlandım hastaneye gittik yatışım yapıldı diyeBen de bunu çok merak ediyorum filmlerdeki gibi suyum gelsin çok isterim
su gelmesi benim doğum travmam resmenBen de bunu çok merak ediyorum filmlerdeki gibi suyum gelsin çok isterim
Yok ama bende suyum gelirse duşumu alırım hazırlanır giderim diye planlıyorumKuzum hani şey yazıyorlar ya, suyum geldi güzelce duşumu aldım hazırlandım hastaneye gittik yatışım yapıldı diyeçok güzel senaryo ya. Filmlerde su gelince kadınlar birden deli gibi bağırmaya başlıyor istemeden öyle kodlandık, öyle bi anda bağırmak istemiyorum ahahha
Aaa neden ama kötü tecrüben mi oldu?su gelmesi benim doğum travmam resmençok dua ediyorum Allah’ım ne olur su gelerek başlamasın doğum diye
Her doğum kendine özel ya herkesin yaşadığı farklı oluyor işte…
Bence en güzeliYok ama bende suyum gelirse duşumu alırım hazırlanır giderim diye planlıyorum
Amin inşallahBence en güzelihayırlı doğum başlangıçlarımız olsun inş
Ay kızlar dünden beri acayip kasilmam var ve kramp tarzı alt karnıma giriyor vajina bolgemi zorluyor Ağrı belime kadar vuruyoracaba kanala mi giriyor bu minnoş .varmı bu haftada ayni şeyi yaşayan.bugun komşum geldi yüzüne lohusalık çökmüş dedi.10 güne dogurursun sen dedi tırstım
Yaa benim daha normal sezeryan belli degil ben de cok merak ediyorumEvetben doğumum nasıl olacak diye de çok merak ediyorum, aniden mi başlayacak yoksa planlı mı olacak diye
AyneeeennnEvet evetartık heran hersey olabilir
Yaa benim esim kapiyi cekti cikti o sese uyanmamla sanci geldi. Anladim. Direk not ettim kenara. O stres olmasin diye seslenmedim. Kalktim kahvalti yaptim. Sancilar geldikce not ettim. Ben annemlerde kalirken esim yanimda olmayacakti ona 10-12 gomlek utuledim. Dugun vardi akrabalar gelecekti bebek gormeye gelirler diye evi temizledim camlarin bile tozunu aldim stres yapmayim diye surekli kendimi ise verdim. Cam kismi cok riskli aslinda sonradan dank etti o. Aralarda sanci geliyo not aliyorum bekliyorum gidince ise geri koyuluyorum degilse stresten gunu geciremicem. Yemek yaptim esim geldi ben yemicem dedim onu yedirdim bulasigi yikadim doydun mu dedim evet dedi o zaman beni bir hastaneye goturur musun benim sancim var dedim ahhah sok ifadesini unutmuyorum. Sancilar hala aralikliydi ama yine de gittik. Nst de az sanci gorundu halbuki 12 saat oldu benim baslayali. Eve gonderdiler sicak suya oturdum sonra cok artti gece 11.30 da tekrar gittim yatis yapildi. Oyle aniden bagirmali vs baslamadi yaniKuzum hani şey yazıyorlar ya, suyum geldi güzelce duşumu aldım hazırlandım hastaneye gittik yatışım yapıldı diyeçok güzel senaryo ya. Filmlerde su gelince kadınlar birden deli gibi bağırmaya başlıyor istemeden öyle kodlandık, öyle bi anda bağırmak istemiyorum ahahha
Ay çok güzel bir doğum hikayesiYaa benim daha normal sezeryan belli degil ben de cok merak ediyorum
Ayneeeennnbiraz tirsmaya da basladim ben
Yaa benim esim kapiyi cekti cikti o sese uyanmamla sanci geldi. Anladim. Direk not ettim kenara. O stres olmasin diye seslenmedim. Kalktim kahvalti yaptim. Sancilar geldikce not ettim. Ben annemlerde kalirken esim yanimda olmayacakti ona 10-12 gomlek utuledim. Dugun vardi akrabalar gelecekti bebek gormeye gelirler diye evi temizledim camlarin bile tozunu aldim stres yapmayim diye surekli kendimi ise verdim. Cam kismi cok riskli aslinda sonradan dank etti o. Aralarda sanci geliyo not aliyorum bekliyorum gidince ise geri koyuluyorum degilse stresten gunu geciremicem. Yemek yaptim esim geldi ben yemicem dedim onu yedirdim bulasigi yikadim doydun mu dedim evet dedi o zaman beni bir hastaneye goturur musun benim sancim var dedim ahhah sok ifadesini unutmuyorum. Sancilar hala aralikliydi ama yine de gittik. Nst de az sanci gorundu halbuki 12 saat oldu benim baslayali. Eve gonderdiler sicak suya oturdum sonra cok artti gece 11.30 da tekrar gittim yatis yapildi. Oyle aniden bagirmali vs baslamadi yani
Ya cok korkuyordum ben de sanki aniden olacak gibi ama oyle olmadi cok sukur. 40+3 de geldi canimAy çok güzel bir doğum hikayesikaçıncı haftada başladı peki?
Cok ya okadar beklemek istemiyorumYa cok korkuyordum ben de sanki aniden olacak gibi ama oyle olmadi cok sukur. 40+3 de geldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?