2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de aynı kontrol vardı nst probunu tekmeledi çekin şunu der gibi. 2900olmuş bebek.

Evet ay şuda lazım olur bu da diye diye dünyaları taşıycam hastaneye gibi
Aslında düşününce cidden az kaldı , ama bazen bana da sanki daha çok varmış gibi geliyor bazen de sanki çok bi zaman kalmamış gibi gjfjfjf

Ben de her gün koymadığım koymam gereken bi şeyi fark ediyorum, bugün mesela nemlendirici koymam lazım valize , yüzüm çok kuruyor falan dedim

Cok ya okadar beklemek istemiyorum
Ahahhaha ben gunune kadar bekleyesim var hic hazir degilim cunku
Yaa ben de aniden suyumun gelmesinden cok korkuyorum. Ne bileyim disarida birinin evinde falan gelirse. İlk dogumum gibi olsun Allah im sadece daha kolay olsun bu sefer epidural yapsinlar

Tecrübeli annişler yavrum hareket ederken tam vajina girişi gibi bir yerden elektrik çarpması hissi yayılıyor kanala yerleşme çabası falan mı bu yoksa ben mi tribe giriyorum
Geçen aydan beri aynı his var bende doktora gittin enfeksiyon oldum galiba böyle böyle dedim oda idrar temiz artık bebek hareket ettikce olur öyle seyler dedi

Kızlar yürürken kasıklarım o kadar ağrıyor ki çok zor yürüyorum. Bacağıma vuruyor ağrısı. Normalde otururken yatarken falan ağrımıyor. Böyle bişi yaşayan var mı?

Günaydın kuzu benim hep ödemli ve kanıyor ama bir enfeksiyonum olmadı
gun icinde surekli kanayinca korktu beni dogum yaklastikca insan pimpirikleniyor kan sulandiriciyi kesmeden duzelmicek sanirim dis etip sisti sisti en sonunda disimin yaninda resmen bir et parcasi olustu dogum sonrasi tedavi ettirmeyi dusunuyorum

Evet benim en başından beri vardı ama bir süre kesildi şimdi biraz daha başladı düzenli olarak Paradontax ile fırçalıyorum azaldı.
Bende yumusak dis fircasi ile fircaliyorum cok fazla bastirmadan sonrasinda erik yerken kanadi sisti ve et parcasi buyudu disimin kenarinda o kisim kanama yapti kan sulandirici kullandigm icinde ekstra kaniyor sanirim az kaldi ilaci birakmama ama hergun boyle kanarsa enfeksiyon olabilir gibime geldi pamugu ısırıp 5 dkkada anca durduruyorum

Benim ablamın sızıntı gibi gelmişti güzel güzel banyosunu falan yapmıştı bende öyle olacak sanmıştım suyum arabada patladı artist artist eve gidelim ben bir banyo edeyim rahatlayim dedim hafif adet agrisi vardı sadece ama arabadan ayağımı cikartmamla birlikte fosss diye indi ben bu halde eve girersem evide mahvederim dogum öncesi direk hastaneye dedim eşim altima poşet serdi sonra araba baya yüksek seviye temizlendi hastanede ortaligi mahvettim falan o kadar su nasıl nerden çıkıyor bilmiyorum hastanede banyoya girdim ama

Kızlar yürürken kasıklarım o kadar ağrıyor ki çok zor yürüyorum. Bacağıma vuruyor ağrısı. Normalde otururken yatarken falan ağrımıyor. Böyle bişi yaşayan var mı?
Benim yürürken alt bolgeme ağrı vuruyor ilk oturur yada kalkarken ilk adımlarım dahada zor oluyor

Benim yürürken alt bolgeme ağrı vuruyor ilk oturur yada kalkarken ilk adımlarım dahada zor oluyor
Benimde aynen öyle ilk adım atarken bi yerden kalkarken inanılmaz bir ağrı 2 güne randevum var ama geçen sefer sorduğumda kas ağrısıdır dedi doktorum. nst de vs hiç sancı çıkmıyor. Son günle ne zormuş ya penguen gibi yürüyenlere gülerdim şap şap şap yürüyorum resmen

Aynı şekilde bende cars günü gideceğim nst ye girecegim ve Ağrı gozukecekmi çok merak ediyorum çünkü devamlı karnım geriliyor kasik ağrım var pelvik kemiğin ağrıyor normal olduğunu düşünerek bende agrilarimi soylemiyorum çünkü yaşanıyor gerçekten ilk deneyim de değil dr um ne pimpirikli kadına denk geldik yaşı ilerledikçe delirmiş demesin diye sabirla bekliyorum

Paradontax belki biraz rahatlatır onu kullan düzenli bi şekilde bence

Bana dedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…