EvetDoğuma mı
Ben de aynıKontrolden geldik. Nst iyi . Bebek iyi..35+6 su an. 2830 gram. 50 cm . 14 günde 3200 falan olur dedi. Insallah saglikla dogsun da. Cok sinirliydi cok komik ya. Öksürdüm dönsün diye yumruğunu bir kaldırdı . Kendisi sinirli ve komik biri..
Aslında düşününce cidden az kaldı , ama bazen bana da sanki daha çok varmış gibi geliyorEvetay şuda lazım olur bu da diye diye dünyaları taşıycam hastaneye gibi
Ahahhaha ben gunune kadar bekleyesim var hic hazir degilim cunkuCok ya okadar beklemek istemiyorum
Yaa ben de aniden suyumun gelmesinden cok korkuyorum. Ne bileyim disarida birinin evinde falan gelirse. İlk dogumum gibi olsun Allah im sadece daha kolay olsun bu sefer epidural yapsinlarYani ben o su gelişiyle sakin sakin bi duş alayım hazırlanayım hastaneye gideyim diyemedimevden nasıl çıktığımı bilmiyorum bu benim panikliğim tabi tamamen. Ama bana böyle sakince hafif hafif sancılarla başlayan bir doğum daha cazip geliyor
Yaa öylemi hayırlısıyla durur inşallah canımKızlar beni hastahaneye yatırdılar. Suyum geliyor sızıntı şeklinde dua edin.
Geçen aydan beri aynı his var bendeTecrübeli annişler yavrum hareket ederken tam vajina girişi gibi bir yerden elektrik çarpması hissi yayılıyor kanala yerleşme çabası falan mı bu yoksa ben mi tribe giriyorum
Aklımda koyacağım bitaneBide kızlar benim aklıma ne geldi doğum çantamızda bence hepimizin büyük havlusu da olmalı, olur hastanede vaktimiz olur vajinal doğuracak olursak orda da duşa girersek kurulanma şansımız olsun en azındann
Doğuma mı alıyorlar? Haberdar et bizleri bi bebişimiz daha geliyorKızlar beni hastahaneye yatırdılar. Suyum geliyor sızıntı şeklinde dua edin.
İçini rahat tut artık yaşamsal sınırı geçtiler. ne kadar kalsa o kadar iyi tabikide ama bu yaz bebişleri sabırsız çıktı. sağlıkla gelecek inş35 haftalık çok erken
gun icinde surekli kanayinca korktu beni dogum yaklastikca insan pimpirikleniyor kan sulandiriciyi kesmeden duzelmicek sanirim dis etip sisti sisti en sonunda disimin yaninda resmen bir et parcasi olustu dogum sonrasi tedavi ettirmeyi dusunuyorumGünaydın kuzu benim hep ödemli ve kanıyor ama bir enfeksiyonum olmadı
Bende yumusak dis fircasi ile fircaliyorum cok fazla bastirmadan sonrasinda erik yerken kanadi sisti ve et parcasi buyudu disimin kenarinda o kisim kanama yapti kan sulandirici kullandigm icinde ekstra kaniyor sanirim az kaldi ilaci birakmama ama hergun boyle kanarsa enfeksiyon olabilir gibime geldi pamugu ısırıp 5 dkkada anca durduruyorumEvet benim en başından beri vardı ama bir süre kesildi şimdi biraz daha başladı düzenli olarak Paradontax ile fırçalıyorum azaldı.
Kuzum hani şey yazıyorlar ya, suyum geldi güzelce duşumu aldım hazırlandım hastaneye gittik yatışım yapıldı diyeçok güzel senaryo ya. Filmlerde su gelince kadınlar birden deli gibi bağırmaya başlıyor istemeden öyle kodlandık, öyle bi anda bağırmak istemiyorum ahahha
Benim ablamın sızıntı gibi gelmişti güzel güzel banyosunu falan yapmıştı bende öyle olacak sanmıştım suyum arabada patladı artist artist eve gidelim ben bir banyo edeyim rahatlayim dedim hafif adet agrisi vardı sadece ama arabadan ayağımı cikartmamla birlikte fosss diye indi ben bu halde eve girersem evide mahvederim dogum öncesi direk hastaneye dedim eşim altima poşet serdi sonra araba baya yüksek seviye temizlendi hastanede ortaligi mahvettim falan o kadar su nasıl nerden çıkıyor bilmiyorumYani ben o su gelişiyle sakin sakin bi duş alayım hazırlanayım hastaneye gideyim diyemedimevden nasıl çıktığımı bilmiyorum bu benim panikliğim tabi tamamen. Ama bana böyle sakince hafif hafif sancılarla başlayan bir doğum daha cazip geliyor
Benim yürürken alt bolgeme ağrı vuruyor ilk oturur yada kalkarken ilk adımlarım dahada zor oluyorKızlar yürürken kasıklarım o kadar ağrıyor ki çok zor yürüyorum. Bacağıma vuruyor ağrısı. Normalde otururken yatarken falan ağrımıyor. Böyle bişi yaşayan var mı?
Benimde aynen öyle ilk adım atarken bi yerden kalkarken inanılmaz bir ağrıBenim yürürken alt bolgeme ağrı vuruyor ilk oturur yada kalkarken ilk adımlarım dahada zor oluyor
Aynı şekilde bende cars günü gideceğim nst ye girecegim ve Ağrı gozukecekmi çok merak ediyorum çünkü devamlı karnım geriliyor kasik ağrım var pelvik kemiğin ağrıyor normal olduğunu düşünerek bende agrilarimi soylemiyorum çünkü yaşanıyor gerçekten ilk deneyim de değil dr um ne pimpirikli kadına denk geldik yaşı ilerledikçe delirmiş demesin diyeBenimde aynen öyle ilk adım atarken bi yerden kalkarken inanılmaz bir ağrı2 güne randevum var ama geçen sefer sorduğumda kas ağrısıdır dedi doktorum. nst de vs hiç sancı çıkmıyor. Son günle ne zormuş ya penguen gibi yürüyenlere gülerdim şap şap şap yürüyorum resmen
Paradontax belki biraz rahatlatır onu kullan düzenli bi şekilde benceBende yumusak dis fircasi ile fircaliyorum cok fazla bastirmadan sonrasinda erik yerken kanadi sisti ve et parcasi buyudu disimin kenarinda o kisim kanama yapti kan sulandirici kullandigm icinde ekstra kaniyor sanirim az kaldi ilaci birakmama ama hergun boyle kanarsa enfeksiyon olabilir gibime geldi pamugu ısırıp 5 dkkada anca durduruyorum
Bana dedi bileAynı şekilde bende cars günü gideceğim nst ye girecegim ve Ağrı gozukecekmi çok merak ediyorum çünkü devamlı karnım geriliyor kasik ağrım var pelvik kemiğin ağrıyor normal olduğunu düşünerek bende agrilarimi soylemiyorum çünkü yaşanıyor gerçekten ilk deneyim de değil dr um ne pimpirikli kadına denk geldik yaşı ilerledikçe delirmiş demesin diyesabirla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?