2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bak böyle anlatma tek çocukta kalayım diyorum böyle anlatıyorsun içim gidiyor daha birinciyi doğuramadan ay diyorum kızımın bi kardeşi olsa öpse koklasa, ilerde yalnız kalmasa. Sonra aklıma geliyor her şey susuyorum

aynen bende doktora sormuştum leğen kemiğim sanki genişler gibi garip ağrı oluyor diye normal doğuma hazırlanıyor demişti bazen yürürken öyle bi genişler gibi ağrıtıyor ki yuruyemiyorumyürüdükçe şiddetleniyor

Evet evet. Dün çarşıya çıkmak gibi bir hata yapıp üstüne arabayı uzağa park ettim yürüyeyim diye yollarda ağlaya ağlaya dinlenip arabaya gidebildim

Evet evet. Dün çarşıya çıkmak gibi bir hata yapıp üstüne arabayı uzağa park ettim yürüyeyim diye yollarda ağlaya ağlaya dinlenip arabaya gidebildim
Ayy kötü olmuş yürüyüş iyi diyorlar da aniden geliyor insan kalıyor bu sefer nasıl olacak bilemedim

Selam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındım oğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Benimde su sızıntım başladı 2.650 ölçüldü ultrasonda sende su geldi mi

Canım bekliyoruz yarın suyu tekrar ölçülecek ilaç tedavisi ciğer geliştiriciler yapılıyor. Dua edin 2 hafta daha bekletebilelim
Sen sakin kal panik yapma canım bebiş iyiyse hiç sıkıntı yok. Yaşamsal eşiği geçtiler zaten bir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle. Nasıl anladın sızıntı olduğunu

Selam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındım oğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Dualarım seninle ve bebişinle. Tez vakitte kucağına alırsın inşallah sağlıkla

Sen sakin kal panik yapma canım bebiş iyiyse hiç sıkıntı yok. Yaşamsal eşiği geçtiler zaten bir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle. Nasıl anladın sızıntı olduğunu
Ağrım sızım yoktu hiç uzanıyordum doğrulup ayağı kalktım o an ıslaklık grldi doğru doktora geldim amnişur diye bir test yapıldı bebeğin suyu olduğu anlaşıldı. Yarın belli olur artık daha doğrusu sabah Rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inş dilerim küvözde çok uzun kalmadan hemen alır eve götürürsünüz , bebişin ve sizin sağlığınız çok iyi olur

Bi şey merak ediyorum kanama başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşti acaba ?

Benim oğlumda 11 yaşında beni yoracak birşey yapmıyor o çok kardeş istedi yoksa benim yapacağım yoktu ama kendisi bu yaşa kadar bana 3 cocuga bedel olduğu için bütün enerjimi emdidehbli olduğu için çok zor bir çocuktu verene şükür tabi ama yıpranma payı fazla oldurabbim evlatlarinla huzurlu güzel sağlıklı günler versin canım

Amin çok teşekkür ederim hastaneye yatış yaptım nst çekildi sancım da vardı. Doğum sancısı yaşıyormuşum o yüzden almam lazım dedi. Yani yarım saat içinde alındım ameliyata

Naptın canım gelişmelerden haberdar ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…