Bak böyle anlatma tek çocukta kalayım diyorum böyle anlatıyorsun içim gidiyor daha birinciyi doğuramadanEndişe etme bence benimde 34. Haftada 2400 du bu hafta gidince aşağı yukarı 2900 falan olur.. benim cocuklarim ortalama hep bu bazda ilerledi kilo ortalamaları ve dogumlarim 3400 ve 3800arasinda idi.. sen nasıl yerden ye o Yavrucuk kaç kilo doğmak isterse öyle doğacak
Arada yaş farkı olunca belki farklı olur hatta bence çok güzel seni rahatlatayimbenim şuan en büyük oğlum 10 yaşında ve Rabbim iyiki vermiş elim ayağım kıyamaz hiç.. eğilmeye kalkissam eğilme diye koşar, kalkmakta zorlandigim için hep ondan rica ederim zorlanmayim diye acıktım dahil demez.. bir küçüğü ısrarla birşey istediğinde yapabilirse yapar yapamayacağı biseyse ısrar etme annen hamile zorlanıyor görmüyor musun diye onu tutar.. en kucugumle ilgilenir ağlama krizi tuttuğunda (2 yaş sendromu ) vs vs şimdide bebeegin kiyafetlerini alıp koklar sever.. herkesten daha heyecanlı haftalarıni sayıyor ..
Çok zorlanıyorum Çiçekli yollar vaad edemeyecegim fedakarlıklar katlanarak artıyor hayatın sıfırlanıyor vs vs ..
AMA HERSEY GELİP GECİCİ ben şuan devamlı kendimi motive ederken buluyorum geleceğe dair hayaller kuruyorum resmini çiziyorum beynimde
aynen bende doktora sormuştum leğen kemiğim sanki genişler gibi garip ağrı oluyor diye normal doğuma hazırlanıyor demiştiAşkım bu bence ne ağrısı biliyo musun kendi yorumum tabi bu dr sormadım. Bebek artık ağırlaştı ve bizim leğen kemiğimizdeki dokular normal doğuma hazırlanıyor. Leğen kemiğinin öndeki bağlantıları var simphisis pubis. Oralar oynak kısım. Çatı muayenesi denilen şeyde de aslında kuyruk sokumuyla pubis arası mesafeye bakılıyor kafa geçer mi diye. Bizim pubisler yavaştan gevşiyor ki bebeğin kafası geçsin. Ben özellikle şeyi fark ettim mesela yatağa yatarken bacağımı yana çekerken falanda çok ağrıyor ama hareketsiz olduğumda hiçbir şey yok. Yani magnezyumdan ziyade son zamanlar geldi çağrısı gibi geliyor bana bu ağrı
Evet evet. Dün çarşıya çıkmak gibi bir hata yapıp üstüne arabayı uzağa park ettim yürüyeyim diyeaynen bende doktora sormuştum leğen kemiğim sanki genişler gibi garip ağrı oluyor diye normal doğuma hazırlanıyor demiştibazen yürürken öyle bi genişler gibi ağrıtıyor ki yuruyemiyorumyürüdükçe şiddetleniyor
Ayy kötü olmuşEvet evet. Dün çarşıya çıkmak gibi bir hata yapıp üstüne arabayı uzağa park ettim yürüyeyim diyeyollarda ağlaya ağlaya dinlenip arabaya gidebildim
Çok sıcak çokAyy kötü olmuşyürüyüş iyi diyorlar da aniden geliyor insan kalıyor bu sefer nasıl olacak bilemedim
Canım bekliyoruz yarın suyu tekrar ölçülecek ilaç tedavisi ciğer geliştiriciler yapılıyor. Dua edin 2 hafta daha bekletebilelimCanım naptın nasılsın bebiş nasıl
Benimde su sızıntım başladı 2.650 ölçüldü ultrasonda sende su geldi miSelam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındımoğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Hayır kanama oldu direkt plesenta kanama yapınca acil doğuma alındımBenimde su sızıntım başladı 2.650 ölçüldü ultrasonda sende su geldi mi
Bebeğin ne kadar Küvezde kalacağını söylediler miHayır kanama oldu direkt plesenta kanama yapınca acil doğuma alındım
3 hafta dediler ama inşallah o kadar sürmezBebeğin ne kadar Küvezde kalacağını söylediler mi
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşun bi an önce inşallahSelam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındımoğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Sen sakin kal panik yapma canım bebiş iyiyse hiç sıkıntı yok. Yaşamsal eşiği geçtiler zaten bir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle. Nasıl anladın sızıntı olduğunuCanım bekliyoruz yarın suyu tekrar ölçülecek ilaç tedavisi ciğer geliştiriciler yapılıyor. Dua edin 2 hafta daha bekletebilelim
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Dualarım seninle ve bebişinle. Tez vakitte kucağına alırsın inşallah sağlıklaSelam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındımoğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Ağrım sızım yoktu hiç uzanıyordum doğrulup ayağı kalktım o an ıslaklık grldi doğru doktora geldim amnişur diye bir test yapıldı bebeğin suyu olduğu anlaşıldı. Yarın belli olur artık daha doğrusu sabah Rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin inşallahSen sakin kal panik yapma canım bebiş iyiyse hiç sıkıntı yok. Yaşamsal eşiği geçtiler zaten bir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle. Nasıl anladın sızıntı olduğunu
Allah bağışlasınSelam kızlar 34+4 te kanamam geldi ve acil doğuma alındımoğlum dünyaya geldi.. genel durumu iyi. 2750 kilosu ama bir süre kuvözde kalacak. Kucağıma alamadım.. dualarınızı bekliyorum
Benim oğlumda 11 yaşında beni yoracak birşey yapmıyor o çok kardeş istedi yoksa benim yapacağım yoktuEndişe etme bence benimde 34. Haftada 2400 du bu hafta gidince aşağı yukarı 2900 falan olur.. benim cocuklarim ortalama hep bu bazda ilerledi kilo ortalamaları ve dogumlarim 3400 ve 3800arasinda idi.. sen nasıl yerden ye o Yavrucuk kaç kilo doğmak isterse öyle doğacak
Arada yaş farkı olunca belki farklı olur hatta bence çok güzel seni rahatlatayimbenim şuan en büyük oğlum 10 yaşında ve Rabbim iyiki vermiş elim ayağım kıyamaz hiç.. eğilmeye kalkissam eğilme diye koşar, kalkmakta zorlandigim için hep ondan rica ederim zorlanmayim diye acıktım dahil demez.. bir küçüğü ısrarla birşey istediğinde yapabilirse yapar yapamayacağı biseyse ısrar etme annen hamile zorlanıyor görmüyor musun diye onu tutar.. en kucugumle ilgilenir ağlama krizi tuttuğunda (2 yaş sendromu ) vs vs şimdide bebeegin kiyafetlerini alıp koklar sever.. herkesten daha heyecanlı haftalarıni sayıyor ..
Çok zorlanıyorum Çiçekli yollar vaad edemeyecegim fedakarlıklar katlanarak artıyor hayatın sıfırlanıyor vs vs ..
AMA HERSEY GELİP GECİCİ ben şuan devamlı kendimi motive ederken buluyorum geleceğe dair hayaller kuruyorum resmini çiziyorum beynimde
Amin çok teşekkür ederimAllah bağışlasınsağlıkla büyütün inş dilerim küvözde çok uzun kalmadan hemen alır eve götürürsünüz , bebişin ve sizin sağlığınız çok iyi olur
Bi şey merak ediyorum kanama başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşti acaba ?
Naptın canım gelişmelerden haberdar ettAğrım sızım yoktu hiç uzanıyordum doğrulup ayağı kalktım o an ıslaklık grldi doğru doktora geldim amnişur diye bir test yapıldı bebeğin suyu olduğu anlaşıldı. Yarın belli olur artık daha doğrusu sabah Rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Şükür atlatmışsınızAmin çok teşekkür ederimhastaneye yatış yaptım nst çekildi sancım da vardı. Doğum sancısı yaşıyormuşum o yüzden almam lazım dedi. Yani yarım saat içinde alındım ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?