2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
nst yı bile iyi kötü anladığım için ağrım varmı yokmu sormam bile.. artık 4. Olduğu için artık bilmiyomu diye düşünür bence diye aklımdan geciriyorum ister istemez benim diğer cocuklarimda da detaylı ultrasonda boreklerinden biri digerinden daha küçük oluyordu bunda da aynı sekilde Dr una soyle takip etsin olmazsa demişti ben onu dahil soylemeyi unutmuştum diğer cocuklarda aynı şekildeydi sonradan düzelmişti ırsidir diye düşünerek onemsememisim unutmuşum dedim Dr um sen benim kadar olmuşsun ama tamam takipteyim demişti ama o kasılmalar agrimi yoksa normal bir hareketmi onu görmek istiyorum meraklaniyorum

Ya aynı şoku ben de yaşamıştım biliyo musun çünkü saatlerce suyum çeşmeden akar gibi aktı, bu kadar su neremdeydi benim diye inanamamıştım

Ben kürtajdan sonra çok evhamlı oldum ya doktorumda beni tanıyor yine neyi kafaya taktın diyor sen rahat edemicen kontrol süren bitmeden gel yine diyordu ilk başlarda.ama şimdi ben ağrım sızımi demesem ya kötü birşey olursa .ilk dogumumdan 11.5 yıl geçmiş nerden hatirlim ben o neydi bu neydi.

Bence seni tanıyan Dr olunca dusuncelerinide biliyordur seni gayet anlayışla karşılar ve bence içimizi rahatlatmalari da en büyük vazifelerinden biri benim Dr her çocuk çok kıymetli çünkü artık eskisi kadar kolay sahip olunmuyor der tabi saygı ve sevgi çerçevesinde bazı hastalar da görüyorum para veriyorum zaten gözüyle bakarak farklı şekilde muamele ediyor o bağ kuruldu mu abla kardeş anne kız harika oluyor

Aynen öyle oğlumda.ellerine doğdu o zamanlar tabi bu kadar pimpirikli değildim ruh halimden yüzümden anlıyor hemen endişeli olduğumu birkeresinde nobetciydi uykusuzdu son muayenesi bendim artık kadın zor duruyordu ayakta birşey sordum hayır ben ne diyorsam onu kullan sadece diye böyle bı tık sert söyledi hastahanede çıkmadan aramisti kırdım mi seni diye benim için o kadar kıymetli ki bu davranışı.

Bende tüm dogumlarimi aynı doktorla yaptım artık dr hasta değil abla kardeş diyalogu var hatta bazen abla diye hitap ediyorum sonra utaniyorum ama ihtiyacım olduğunda arayabildigim samimiyet kurduğum nadir dr lardan hatta birlik olup eşime baskı yapıyoruz devamlı vazgecmesin diye tüpleri bağlatma konusunda beraber hallederiz ikna ederiz vazgecerse diye aramızda konuşuruz planlar yapariz ömrün çocuk buyutmekle geçti diye sarılır, annem nasil üzüldü aynı şekilde oda şok oldu

Ben de mutlaka az ya da çok suyum gelsin istiyorum. Sancı fln takip edicem derken iyice stres olurum. Dogurcagimi da anlamam kesin gibi geliyor su gelsin de en azından olay netleşsin istiyorum. Sonra işte ılık duşlar, saçıma hızlı bir maşa ve hastane yoluna dusmece.

İlk dogumumda planlı sezeryan için çıkarken evin kapısında suyum gelmişti. Nasıl sevinmiştim bebek kendi gelmeye karar verdi diye. Sonra normal olmuştu doğum.
su gelmesi benim doğum travmam resmen çok dua ediyorum Allah’ım ne olur su gelerek başlamasın doğum diye
Her doğum kendine özel ya herkesin yaşadığı farklı oluyor işte…

Ne kadar güzel bir denk geliş bu seferde öyle olsun ins.. ama suyun gelmesi vaktin dar olmasina sebep oluyor özellikle açılması ilerlemeyenler için bebek içerde fazla susuz kalamayacagindan.. ben sırf susuz kaldığı için sezeryana alindim sızıntı olsa yine kurtarirda birde suyla birlikte Bebek aynı anda patlayınca benim duyduğum doğum daha kolay oluyor o su daha mı kaygan bilemiyorum da

sağlıkla al cnm kucağına.. günümüz aynı gibi ondan sordum, neden sezaryen tercih ettiğini sorabilir miyim?
Allah razı olsun canım benim hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Benim kayıplar(kürtaj),pıhtılaşma ve fıtık var o yüzden sezeryan. Beyin cerrahi doktoru bile normal doğum yasak sana dedi

Tecrübeli annişler yavrum hareket ederken tam vajina girişi gibi bir yerden elektrik çarpması hissi yayılıyor kanala yerleşme çabası falan mı bu yoksa ben mi tribe giriyorum
Bu benim 3-4 haftadır oluyor ara ara. Doktorum cok normal hiç stres yapma, 3-4 sn sürer geçer dedi. Son haftalar olduğu içinmiş.

Ay psikolojin nasıl dayanıyor.benim bu 2. ama bazen kendimde bakabilme gücünü enerjisini bulamıyorum.nasil.yapicam herşey sil bastan bunalıma giriyorum evet isteyerek yaptım ama yumurta kapıya dayaninca Yusuf Yusuf etmeye başladım

2 haftadır çalışmıyorum evdeyim. Bebek 2 haftada 600gr almış. 2900 olmuş. Beni aldı bir telaş. 39 40. Hafta bu çocuk 4 kiloya yaklaşır mı ya normal doğurmak istiyorum. Napsam
Çok yemiyim bari
Karın çevresi yine geri ama diğer parametrelerden dolayı sanırım iri. Babası iri çünkü babasına çekti galiba kızım
Korkuyorum, omuz takılması vs olmaz değil mi

Kızlar yürürken kasıklarım o kadar ağrıyor ki çok zor yürüyorum. Bacağıma vuruyor ağrısı. Normalde otururken yatarken falan ağrımıyor. Böyle bişi yaşayan var mı?
Jokercim kasıklarında sanki ayrılıyormuş gibi bir ağrı varsa benimde aynı şekilde ağrım oluyor. Ayakta fazla kaldığımda vsde karnım sepsert oluyor kasılıyor gibi oluyordu ne olduğunu anlayamıyordum. Kızım baskı yapıyor herhalde diyordum. Geçen aynı baskı ve sertleşme hissi nst esnasında oldu. Sancıya baktığımda 25lere çıktı, o sertlik hissi gittiğinde sancım 3 4 seviyesine indi

Endişe etme bence benimde 34. Haftada 2400 du bu hafta gidince aşağı yukarı 2900 falan olur.. benim cocuklarim ortalama hep bu bazda ilerledi kilo ortalamaları ve dogumlarim 3400 ve 3800arasinda idi.. sen nasıl yerden ye o Yavrucuk kaç kilo doğmak isterse öyle doğacak
Arada yaş farkı olunca belki farklı olur hatta bence çok güzel seni rahatlatayim benim şuan en büyük oğlum 10 yaşında ve Rabbim iyiki vermiş elim ayağım kıyamaz hiç.. eğilmeye kalkissam eğilme diye koşar, kalkmakta zorlandigim için hep ondan rica ederim zorlanmayim diye acıktım dahil demez.. bir küçüğü ısrarla birşey istediğinde yapabilirse yapar yapamayacağı biseyse ısrar etme annen hamile zorlanıyor görmüyor musun diye onu tutar.. en kucugumle ilgilenir ağlama krizi tuttuğunda (2 yaş sendromu ) vs vs şimdide bebeegin kiyafetlerini alıp koklar sever.. herkesten daha heyecanlı haftalarıni sayıyor ..
Çok zorlanıyorum Çiçekli yollar vaad edemeyecegim fedakarlıklar katlanarak artıyor hayatın sıfırlanıyor vs vs ..
AMA HERSEY GELİP GECİCİ ben şuan devamlı kendimi motive ederken buluyorum geleceğe dair hayaller kuruyorum resmini çiziyorum beynimde

Evet aynı böyle bir ağrı. magnezyumu bazen unutup günde 1 kullanınca da oluyor hemen. Ama beni asıl rahatsız eden bacağıma bıçak saplanıyor gibi oluyor yürürken inş doğumdan sonra geçer bu halde nasıl taşırım bebeği seke seke yürüyorum

Korkma bu ağrıyı biliyorum magnezyumdan derler genelde ama doğumdan sonra bıçak gibi kesiliyor ağrısı hiç yasamamissin gibi devam ediyorsun hayatına

Aşkım bu bence ne ağrısı biliyo musun kendi yorumum tabi bu dr sormadım. Bebek artık ağırlaştı ve bizim leğen kemiğimizdeki dokular normal doğuma hazırlanıyor. Leğen kemiğinin öndeki bağlantıları var simphisis pubis. Oralar oynak kısım. Çatı muayenesi denilen şeyde de aslında kuyruk sokumuyla pubis arası mesafeye bakılıyor kafa geçer mi diye. Bizim pubisler yavaştan gevşiyor ki bebeğin kafası geçsin. Ben özellikle şeyi fark ettim mesela yatağa yatarken bacağımı yana çekerken falanda çok ağrıyor ama hareketsiz olduğumda hiçbir şey yok. Yani magnezyumdan ziyade son zamanlar geldi çağrısı gibi geliyor bana bu ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…