- 4 Kasım 2019
- 1.996
- 3.144
- 133
Ben de artık gün sayar duruma geldimKızlar doğum ne zaman başlar ortalama ben eriycem sıcaklardan artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de artık gün sayar duruma geldimKızlar doğum ne zaman başlar ortalama ben eriycem sıcaklardan artık![]()
Rabbim acil sifalar versin cok icten dualar gonderecegim kardesinize. Rabbim sizlere bagislasinKızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi![]()
Ben gece 11 de yatis yaptim sabah 6 da suni verdiler cunku 2-3 cm aciklik oldu o kadar surede. Yarim saat sunide 7-8 cm ye geldim. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikisinin de artisi eksisi var. Ben ikinci kolay olur diye dusunurken doktorum 11 sene olmus ilk dogum gibi olacak dediAmin canım suni sancı ile başlatılacak yarına karar verilirse.suni sancı ilk dogumumdada aldım ama 4 cm açıklıkla gitmiştim süreç tabi daha kısa sürdü şimdi bebek kanala girmemisti en son açıklık 1 cm di süreç uzayacak çok cekicem diye korkuyorum.sonu normal doğum olsa yine derim ki çektim bitti.sezeryana dönerse diye korkuyorum.hersey gözümde ruhumda büyüyor.
Benimde 11 sene olduBen gece 11 de yatis yaptim sabah 6 da suni verdiler cunku 2-3 cm aciklik oldu o kadar surede. Yarim saat sunide 7-8 cm ye geldim. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikisinin de artisi eksisi var. Ben ikinci kolay olur diye dusunurken doktorum 11 sene olmus ilk dogum gibi olacak dedionce normal denicez olmazsa sezeryana donecek gibi simdilik. Her tusa basilacak bende de.. ne yapalim nasipte ne varsa o olacak. Bir gun disimizi sıkıcaz daha uzun surmuyor nasilsa. Hic dusunup de canini sikma. İnsallah kolaycacik olur hic dusundugun gibi olmaz.
Neden ağlıyosun@karamel Latte canım doğum günün kutlu olsun evladinla dahada şenlensin eviniz.benimde yarın yatisim yapılabilir doktorun son kontrolüne bağlı ben Perşembe cuma ya kadar beklemek istiyorum.cok stresliyim dewamli ağlıyorum.uyku yok resmen korku esir aldı beni.
Allah şifa versin sağ salim çıksın hasarsız inşallah hastanedenKızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi![]()
Bilmiyorum içimde bir korku acı Allah hayırlara yazsin.Neden ağlıyosuntadını çıkaralım bebeklere kavuşucaz az kaldı. Sağlıkla gelsinler koklaya koklaya emziricez. Sonrasına odaklan. Yüzünü göreceğiz minicikler. Herşey güzel olacak sağlıkla gelecekler inşallah. Ağlama
![]()
Allah ferahlık versin inşallah. Doğum kader gelecekleri gün belli. Allah kolaylıkla sağlıkla kurtarsın bizi bebekleri hepimiziBilmiyorum içimde bir korku acı Allah hayırlara yazsin.
Amin canım amin . okuyorum dewamli Allah ferahlık versin.korkularimi alsın icimdenAllah ferahlık versin inşallah. Doğum kader gelecekleri gün belli. Allah kolaylıkla sağlıkla kurtarsın bizi bebekleri hepimizi![]()
Kuzum rabbim şifa versin, bir an önce sağlıkla çıksın yoğun bakımdan inşallahKızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi![]()
Aşkım bende öyleyim bendeee ama temizlik yapmadan duramıyorum anlamıyorum saçma bişi. Enerji 0 gibi ama sanki şak diye doğurcakmışımda evim pis kalacakmış bir daha yapamayacakmışım gibi bir hisYa içinizde temizlik yapanları duyunca şok oluyorumben üzerimi değişince nefes nefese kalıyorum. Azcık yüriyim diyorum enerjim yetmiyo yemek yedikten sonra bile bi on dk uzanmam gerekiyor ben de bi gariplik var sanırım. Benim gibi olan var mı başka yoksa hepinizin enerji tavan mı
![]()
Evet insan böyle olunca düşünmeden duramıyor ama bak gör kolaylıkla geçecek inşallahAmin canım suni sancı ile başlatılacak yarına karar verilirse.suni sancı ilk dogumumdada aldım ama 4 cm açıklıkla gitmiştim süreç tabi daha kısa sürdü şimdi bebek kanala girmemisti en son açıklık 1 cm di süreç uzayacak çok cekicem diye korkuyorum.sonu normal doğum olsa yine derim ki çektim bitti.sezeryana dönerse diye korkuyorum.hersey gözümde ruhumda büyüyor.
Allah tez zamanda şifa versinKızlar ben ağız tadıyla doğum bekleyeceğime kardeşimi dişünüyorum. 5 gündür kardeşim yoğun bakımda. 29 yaşında henüz. Safra kesesi taşı sonrası enfeksiyon gelişti. Hamdolsun iyiye gidiyo ama tam şifasını bulsun da öyle gelsin bebek diye dua ediyorum. Hepimiz hamileyiz siz de dua ederseniz kiminin duası kabul olur bilinmez. Taha göktuğ ismi![]()
Ben de ev kirli diye ağlıyorumAşkım bende öyleyim bendeee ama temizlik yapmadan duramıyorum anlamıyorum saçma bişi. Enerji 0 gibi ama sanki şak diye doğurcakmışımda evim pis kalacakmış bir daha yapamayacakmışım gibi bir hisbugün kvalidem ve eşimle giriştik güya ben yatacaktım anlamadım full ayaktaydım
![]()
Tamamen psikolojik canım annelik demek evham tedirginlik demek. Ağlayasın geliyorsa da tutma kendini bence rahatla sonra bebişine kavuşmanın tadını çıkar. Sağlıkla kavuşacağoz hepimiz Allahın izniyleBilmiyorum içimde bir korku acı Allah hayırlara yazsin.
Yok yok merak etme bence dedikleri gibi olmayacak illa daha kolay olur. Yaaa hem hamilelik hem bebek bakiminda kizimda daha deneyimli hissediyordum. Bundan sanki ilk her sey. Demin ayaga kalktim asagiya oyle birBenimde 11 sene oldu![]()
İnşallah bende çok farklıyım bı hamilelikteYok yok merak etme bence dedikleri gibi olmayacak illa daha kolay olur. Yaaa hem hamilelik hem bebek bakiminda kizimda daha deneyimli hissediyordum. Bundan sanki ilk her sey. Demin ayaga kalktim asagiya oyle bir
Baski yapti ki yuruyemedim. Bildigin sunnet olmus cocuk gibi tuta tuta gidebildim yerime. Hayatta boyle seyler yasamadim ilk gebeligimde.
Doğurdun muSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz![]()