2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aşkım bende öyleyim bendeee ama temizlik yapmadan duramıyorum anlamıyorum saçma bişi. Enerji 0 gibi ama sanki şak diye doğurcakmışımda evim pis kalacakmış bir daha yapamayacakmışım gibi bir his 😂 bugün kvalidem ve eşimle giriştik güya ben yatacaktım anlamadım full ayaktaydım 😂
Benim koca sözde banyoyu temizlicek 2 gün geçti tık yok. Lavaboyu ovdum gizli gizli ama yerlere eğilemiyorum kaldı oralar. Tembel avrat bezi var ya sleepy mendil, onla yalandan siler gibi yaptım ama yok. Doğrulamadım. Yarın tepesine binicem temizlesin. İnsan duramıyor ki

Suni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz 🫠🫠🧿🧿🧿
Canım gozun aydın sağlıkla güzellikle büyüt inşallah🧿🧿🧿rabbim bizlerede kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin🤲

Tamamen psikolojik canım annelik demek evham tedirginlik demek. Ağlayasın geliyorsa da tutma kendini bence rahatla sonra bebişine kavuşmanın tadını çıkar. Sağlıkla kavuşacağoz hepimiz Allahın izniyle ☺️
Walla besigine bile bakıp ağlıyorum😭😭bugün kurdum daha❤️Rabbim bize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin korkularım fazla evet neden bilmiyorum ama bitince inşallah rahatlicam.cok sıktım kendimi 1 haftadir suyuydu sekeriydi gelisimiydi herhalde patlama noktam burasiydi.Rabbim sizlerinde evlatlariniza kavuştursun dualarınızda benide eksik etmeyin.yarin yazarım zaten.Sabah 9 da bakacak doktor ona göre ya tamam ya 2 veya 3 gün daha devam dicez.

Walla besigine bile bakıp ağlıyorum😭😭bugün kurdum daha❤️Rabbim bize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin korkularım fazla evet neden bilmiyorum ama bitince inşallah rahatlicam.cok sıktım kendimi 1 haftadir suyuydu sekeriydi gelisimiydi herhalde patlama noktam burasiydi.Rabbim sizlerinde evlatlariniza kavuştursun dualarınızda benide eksik etmeyin.yarin yazarım zaten.Sabah 9 da bakacak doktor ona göre ya tamam ya 2 veya 3 gün daha devam dicez.
Hayırlısı neyse o olsun senin için de bebeğin içinde inşallah 🙏🏻

karamel Latte karamel Latte canım doğum günün kutlu olsun evladinla dahada şenlensin eviniz.benimde yarın yatisim yapılabilir doktorun son kontrolüne bağlı ben Perşembe cuma ya kadar beklemek istiyorum.cok stresliyim dewamli ağlıyorum.uyku yok resmen korku esir aldı beni.
Teşekkür ederim kuzum âmin inşallah💗
Korkma neden korkuyorsun hep bugünü beklemedik mi gün saymadık mı

Doğum günün kutlu olsunnn canım latteeee karamel Latte karamel Latte 🌸❣️
Ben geldiiim 🙃
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye 🫣
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar 🥰🤲🏻❣️
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil ya 😂 saçlı doğduu bi de 🥹
Canım çok tebrik ederiim, umarım kavuşmuşsunuzdur oğluşunla 💕💕 Allah analı babalı sağlıkla büyütsün 🧿🧿🙏🏻

kızlar hepimizin doğumu çok yaklaştı😍 sonuna geldik sanki senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi😂
Ameliyat korkusu başlayan var mı? Ben normalde iğne olmaktan bile korkarım, kan aldırırken paniklerim ama doğuma dair hiç bi korkum yok🙈 sanki bi hayalin içindeymişim gibi gerçek gelmiyor doğuracağım😂 daha bana dank etmedi sanırım yoksa benim gibi hisseden var mı
Bende tam olarak böyle hissediyorum sanki bundan sonraki hayatıma hamile devam edeceğim :) doğum gerçekçi gelmiyor şu an:) belki ilk hamileliğim hiç doğum yaşamadım ondan ya da Allah bi rahatlık verdi bilemiyorum :)

Günaydın kızlar🥰 bugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum 🥰 hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip 🥰
@yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım 🙈
Geç oldu biraz ama sağlıklı mutlu ailenizle nice yaşlarınız olsun 🙏🌸

Doğum günün kutlu olsunnn canım latteeee karamel Latte karamel Latte 🌸❣️
Ben geldiiim 🙃
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye 🫣
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar 🥰🤲🏻❣️
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil ya 😂 saçlı doğduu bi de 🥹
Gözünüz aydın olsun 🙏🏻 sağlıkla büyüsün inşallah 🌸

Ankara’dayım ve uyandım uyuyamıyorum sıcaktan. Doğurmaya başladık ağustos ayı grubu olarak. Ama ben sanki hep hamile kalacakmışım yıllardır göbekliymişim gibi geliyor. Şu an 27 derece boğuk bir hava nefes alamıyorum. Allah tüm hamilellerin yardımcısı olsun.
Bende uyuyamıyorum :( İstanbul’da feci bi nem var birde . Tüm hamilelere dua ediyorum bende aklıma geldikçe

Ya ne güzel işte mis gibi 😍 benim eller sabah işlemiyo bol ağrılı ve şiş oluyolar. Yarım saate açılıyor kaslar anca. Saçımı toplayamıyorum o derece. Maydonoz aldım ödem gitsin diye bol yicem.
Karnın inmiştir bebek aşağı inmiştir yani belki o yüzdendir
Şey maydanoza dikkat demişlerdi gebelikte ve emzirken ama 🙄 benim de her yerim odem..parmaklar vs öyle kolay kolay açılmıyor artik.. vücuttan su atici seyleri pek onermiyorlar ama tuz&hamur olmadığı günler daha rahat sanki ;)
Ben gece 11 de yatis yaptim sabah 6 da suni verdiler cunku 2-3 cm aciklik oldu o kadar surede. Yarim saat sunide 7-8 cm ye geldim. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikisinin de artisi eksisi var. Ben ikinci kolay olur diye dusunurken doktorum 11 sene olmus ilk dogum gibi olacak dedi😩 once normal denicez olmazsa sezeryana donecek gibi simdilik. Her tusa basilacak bende de.. ne yapalim nasipte ne varsa o olacak. Bir gun disimizi sıkıcaz daha uzun surmuyor nasilsa. Hic dusunup de canini sikma. İnsallah kolaycacik olur hic dusundugun gibi olmaz.
Normalden sezeryana gecis nasil oluyor? Benim sez. Olacak 🤷🏻‍♀️ ama durduğu kadar kalsın dedim. Maks 39.dedi dr. Ani dogum istemeyiz seni de bebegi de riske sokar su,kanama..anestezi hemen veremeyiz açlık durumu gerek vs dedi..Bir de tupbebek ve hematomali gebeliklerde erken gelebiliyor bebis dedi..
Yok yok merak etme bence dedikleri gibi olmayacak illa daha kolay olur. Yaaa hem hamilelik hem bebek bakiminda kizimda daha deneyimli hissediyordum. Bundan sanki ilk her sey. Demin ayaga kalktim asagiya oyle bir
Baski yapti ki yuruyemedim. Bildigin sunnet olmus cocuk gibi tuta tuta gidebildim yerime. Hayatta boyle seyler yasamadim ilk gebeligimde.
Bu gece ben de ilk kez değişik agrilarla yüzleştim🙄🤛36+1iz henuz.. once yatirmadi ittire kaktira tekmeler,yumruklar ilk kez.. sonra ayağa kalkınca tam vajina degil ama makata dogru ağrıdan hareket edip wc ye gidemedim bi sure 😬🫣 hala basi yapiyor. Hemaroid mi oluyorum ki acep, yoksa kasılma boyle bir sey mi haanimlar 🤯

Back
X