- 10 Kasım 2022
- 509
- 794
- 33
Yurt dışında neredesiniz?Merhaba sevgili anneler, ben de yurtdışında olan annelerdenim, burada çok fazla ultrason bakmıyorlar ama 30+5'te ultrasonda 1560 gr çıktı, doktor minik bir bebek ama normal aralıkta dedi, endişelenmeyin dedi ama doğuma kadar 2500 üstüne çıkabilecek mi diye endişeliyim, 1 ay önceki ölçümlere göre değerlendirince haftada 175 gr almış gibi görünüyor. Yeme içme işini biraz artırdım.
Diğer moralimi bozduğu konu da 1 ay önceki ultasonda başüstü dönmüş doğum pozisyonu almış demişti, 30+6'da gittiğmide çömelmiş pozisyondaydı, bu arada çok hareketli ama dönüyor mu sürekli, neresi neremde asla anlamıyorum sizler nasıl anlıyorsunuz? dönmüş olunca vajinada daha mı çok baskı hissediliyor yoksa tam tersi mi?
Bir de son olarak benim göğüslerim başta bi şişti damarlandı zaten çok büyük memeli değildim, şimdi de başta ne kadar büyüdüyse o kadar, uzun zamandır bir değişiklik yok, öyle ıslaklık vesaire de görmüyorum, içleri dolu gibi bir durumu da yok, hafif yani, hiç süt çıkacakmış gibi gelmiyor bu hali ile :) şimdiden böyle olması ilerisi için bir işaret midir?
Şimdiden cevap vereceklere teşekkürler.
Hadi bakalım bende yarın sabah 8 de hastanedeyim inşallahBenim bugün yatış yapıldı sabah 7 buçukta hastanede olacagiz
Gözün aydıın, çok tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallahArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Hayirli olsun, Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
İki koldan da ölçün mü? Herkesin aynı çıkıyor benim iki koldan da farklı çıkıyor mesela bu son haftalarda. Nedenini bilmiyorum ama yüksek değil diye önemsemedim farkı. Birinden 10-6 çıkıyorsa öteki 12-7 falan oluyorBaş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk
Bana da geçen hafta gittiğimde tetiklemek istemiyorum bi 37. Haftayı görelim demişti tam 37 bitmiş 38 başlamış oluyor yarın bakalım yapacak mıBana da yapmadı henüz nstde sancı çıkarsa muayene ederim demişti son kontrolde ama
Ay benim de aynıı halısız taşınıyo gibi oturuyoruz kaç gündürGeçen yaz gene geceleri bi tık esiyordu cam açsak da perdeyi çekiyoduk sabaha karşı serin oluyor diye ama bu sene o da yok. Şansımıza mıdır nedir bilmem bu sene daha bi fazla sıcak hava
Bol bol yürüyüş diyorlar ama ben evde kalıyorum kan ter içinde.
Halıları yıkmaya vermiştim geldiler c.tesi akşamı sermedim yerleri dedim çömelip elimle silerim tek yapabileceğim bu var şimdi
Ay çok iyi yapmışsınız ya. Gorumcenin kayınvalidesi gelecek görümce ve dünür ortada yok. Ya da kadın gelseydi siz bir kahve çikolata ile ağırlayıp bebekle hiçbir şey yapamadım yalnız başıma diye yerin dibine soksaydiniz gorumceyi.Ay ben asla organizasyon insani degilim ya kizimda da yapmamistim. Onda da gunlerce kosturuyorsun. Yemegi susu kiyafeti o gun karsila vs. Hiiiic benlik degil. Mevlude gelemeyenler sonra yine geliyor 3 de birini bir de oyle agirliyosun. Dinlene dinlene misafir agirlama taraftariyim gerekirse hazir alirim
Dedimikisi de cok buyuyo gozumde. Bir de lohusa halinden de anlamayabiliyor insanlar. Kizimda gorumcemin kayinvaldesigil gelecekti hazirlanmaya calisiyorum ne gorumcem ne kayinvaldem arayip yardim teklif etmemisti bebek de durmuyor asla. ben de kadini aradim iptal ettim. Onlar da kadindan duydular o kadar sinirlenmistim. Dogum yaptigim gun hastaneye de gelmislerdi zaten. Kadin hala bana tripli bir de boyle olaylar cikiyor
Ay çok iyi yapmışsınız ya. Gorumcenin kayınvalidesi gelecek görümce ve dünür ortada yok. Ya da kadın gelseydi siz bir kahve çikolata ile ağırlayıp bebekle hiçbir şey yapamadım yalnız başıma diye yerin dibine soksaydiniz gorumceyi.Ay ben asla organizasyon insani degilim ya kizimda da yapmamistim. Onda da gunlerce kosturuyorsun. Yemegi susu kiyafeti o gun karsila vs. Hiiiic benlik degil. Mevlude gelemeyenler sonra yine geliyor 3 de birini bir de oyle agirliyosun. Dinlene dinlene misafir agirlama taraftariyim gerekirse hazir alirim
Dedimikisi de cok buyuyo gozumde. Bir de lohusa halinden de anlamayabiliyor insanlar. Kizimda gorumcemin kayinvaldesigil gelecekti hazirlanmaya calisiyorum ne gorumcem ne kayinvaldem arayip yardim teklif etmemisti bebek de durmuyor asla. ben de kadini aradim iptal ettim. Onlar da kadindan duydular o kadar sinirlenmistim. Dogum yaptigim gun hastaneye de gelmislerdi zaten. Kadin hala bana tripli bir de boyle olaylar cikiyor
yerinden kalkmayı bırak, ne hazırladın neler yaptın insanlar nazlanmaya geliyor. Kahveler mutlaka sunumlu olmalı bizde de. Bütün derdim bitti sunum tepsisi arıyorum. Kaliteli link varsa alırımYok valla corap giydim kasiklarimi usuttum mu acaba diye bi uyuyakalmisim ama cok sert hareketleri uyandirdi yine. Acaba asagi falan mi indi noldu
Yok canim ikinma sadece bebek hareket ediyor oyle bastiriyor ki arka tarafta yogun basinc ve agri olusuyor sonra duruyor bir dakika sonra yine. 1-2 saat once 5-6 kere yapti sonra 3-4 kere daha yapti anlamadim
Asiri sert ya her hareketinde kasiklarim karnim arkam bile agriyor
Amiiin insallah ya. Bazen cok yorgun
Hissediyorum mental
Olarak da aman ne olacaksa olsun artik diyorum sonra azicik bir sancim
Oluyor ay dur daha hazir degilim diyorum. Aslinda olmasi gereken anlattigin ama bizde misafir hizmet bekliyor. Eskiden insanlar yardim da ederdi simdi kimse kalkmiyor da yerinden.
Benim de hamileliğim boyunca 2 3 kez oldu anlık olarak yani 5 10 dk boyunca gözümde kristalimsi görme oluyodu ama protein kaçağı vs değildi benim normalde tansiyonum düşük bence hafif arttığında bile etkiliyor diye düşünüyorumBaş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk
Bende bugün kontrole gittim o kadar hareketliydi ki fl sini olcemedi bile 44cm çıktı geçen hafta 49 duKızlar bgn kontrolüm vardı bebis hala iki hfta geriden geliyo karin cevresi,o kdr yedim ictm yattım ama hala ayni2800 gr 49 cm olms kafa yine önden gdyo 2hfta.Simdilik norml doğum gornuyo baklm
Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallahArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Evet hastanede ölçtüler yüksek yineİki koldan da ölçün mü? Herkesin aynı çıkıyor benim iki koldan da farklı çıkıyor mesela bu son haftalarda. Nedenini bilmiyorum ama yüksek değil diye önemsemedim farkı. Birinden 10-6 çıkıyorsa öteki 12-7 falan oluyor
Aynen.. bazen yatinca artiyor..bazen ayaktayken..cozemedim bir turlu damardan mi sinirden mi..Yaa sizin de basi var bacaga. Doktorum normal yaptirmak
İstiyor ama kendisi cok yogun dediklerimi unuttugunu dusunuyorum bazen. Persembe detaylica konusucaz bakalim. Tabiki bası yapacak fitiga dedi ama ben de anlamadim ki
Bende farkettim onuBende bugün kontrole gittim o kadar hareketliydi ki fl sini olcemedi bile 44cm çıktı geçen hafta 49 duzaten ultrason boyunca hopur hopur hopladim Dr bı yandan diyo yakalayamiyorum sabit anını kilosu geçen haftaya göre sadece 100 gram artmış gözükuyodu kilo tahmininde ortalama aldığı için fl Side düşük olunca düşük cikmista olabilir Dr sikinti etmedi çünkü ama kafası 2 hafta onde Dr 3 kiloyu gecgin olur sıkıntı yok dedi kilo gerçekten ne yaparsan yap çokça yesen azda yesen o alabileceği kadar alıyor yapacak bişey yok bence
Chat cpt ye sordum dün bana bi beslenme programı cıkarmış ara öğünde 1 dilim karpuz diyo onla su mu yükselir jdjdjdjjdjd ben yiyorum yarının yarısını tek başıma nerdeyseKavun karpuz aban bakalım ya sen bi suyu içmeyle beraber suyu yemeye de başla bir yerden yakalarız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?