2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yurt dışında neredesiniz?

Bebek doğum vakti kanala inene kadar dönebilir. Erken bunu düşünmek için stres yapma hiç.

Meme büyüklüğü ile süt kapasitesi arasında bir bağlantı yok. Küçük memeli kadınların sütü de yeterli oluyor.

Bebeğin sağlıklı kilo alımı şn de sabahları mutlaka yumurta, 1 porsiyon süt/süt ürünleri, ceviz, badem fındık, yeşillik ye. Bazen yulaf ezmesi ile değişiklik yap. Öğlen mutlaka kaliteli karbonhidrat bulgur/mercimek/nohut, 1porsiyon et/tavuk/balık, yeşillik, 1 2 porsiyon meyve, 1 2 porsiyon süt ürünleri ile tüket, akşam da aynı şekilde sebze yemeği 1 2 porsiyon ve kaliteli karbonhidrat al. Bunlar bebeğe kilo aldırır. Yine persentilde ise de sıkıntı yapma doğunca kilo alır.

Gözün aydıın, çok tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah

Hayirli olsun, Allah analı babalı büyütsün

Baş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk

İki koldan da ölçün mü? Herkesin aynı çıkıyor benim iki koldan da farklı çıkıyor mesela bu son haftalarda. Nedenini bilmiyorum ama yüksek değil diye önemsemedim farkı. Birinden 10-6 çıkıyorsa öteki 12-7 falan oluyor

Ay benim de aynıı halısız taşınıyo gibi oturuyoruz kaç gündür ben de klimayla nadir yatardım ama bu sene elektrik gider diye aklım çıkıyo yarım saat klimasız kalamam gibi

Ay çok iyi yapmışsınız ya. Gorumcenin kayınvalidesi gelecek görümce ve dünür ortada yok. Ya da kadın gelseydi siz bir kahve çikolata ile ağırlayıp bebekle hiçbir şey yapamadım yalnız başıma diye yerin dibine soksaydiniz gorumceyi.

Ay çok iyi yapmışsınız ya. Gorumcenin kayınvalidesi gelecek görümce ve dünür ortada yok. Ya da kadın gelseydi siz bir kahve çikolata ile ağırlayıp bebekle hiçbir şey yapamadım yalnız başıma diye yerin dibine soksaydiniz gorumceyi.
yerinden kalkmayı bırak, ne hazırladın neler yaptın insanlar nazlanmaya geliyor. Kahveler mutlaka sunumlu olmalı bizde de. Bütün derdim bitti sunum tepsisi arıyorum. Kaliteli link varsa alırım

Benim de hamileliğim boyunca 2 3 kez oldu anlık olarak yani 5 10 dk boyunca gözümde kristalimsi görme oluyodu ama protein kaçağı vs değildi benim normalde tansiyonum düşük bence hafif arttığında bile etkiliyor diye düşünüyorum

Kızlar bgn kontrolüm vardı bebis hala iki hfta geriden geliyo karin cevresi,o kdr yedim ictm yattım ama hala ayni2800 gr 49 cm olms kafa yine önden gdyo 2hfta.Simdilik norml doğum gornuyo baklm
Bende bugün kontrole gittim o kadar hareketliydi ki fl sini olcemedi bile 44cm çıktı geçen hafta 49 du zaten ultrason boyunca hopur hopur hopladim Dr bı yandan diyo yakalayamiyorum sabit anını kilosu geçen haftaya göre sadece 100 gram artmış gözükuyodu kilo tahmininde ortalama aldığı için fl Side düşük olunca düşük cikmista olabilir Dr sikinti etmedi çünkü ama kafası 2 hafta onde Dr 3 kiloyu gecgin olur sıkıntı yok dedi kilo gerçekten ne yaparsan yap çokça yesen azda yesen o alabileceği kadar alıyor yapacak bişey yok bence

Arkadaşlar selam, özellikle 2. Gebeligi olanlar doktorunuz bu gebelikte de çati muayenesi yapmak istiyor mu acaba? Bir tane normal dogurmusum zaten 2. Ye cati muayenesine gerek olur mu ya

Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah

Yaa sizin de basi var bacaga. Doktorum normal yaptirmak
İstiyor ama kendisi cok yogun dediklerimi unuttugunu dusunuyorum bazen. Persembe detaylica konusucaz bakalim. Tabiki bası yapacak fitiga dedi ama ben de anlamadim ki
Aynen.. bazen yatinca artiyor..bazen ayaktayken..cozemedim bir turlu damardan mi sinirden mi..
benim nerosirurji sisteme düşmüş hemen..spinal bir sey yapılmasın diyerektenameliyat+kronik hastalıklar vs de olunca.. ben de zaten spinal istemiyordum ama.normal hayali kuruyordum hhala.ne bileyim bi ten tene temas, golden hour vs olaydı iyiydi
( gecen sene omurilik sivisinalindj belden 1 hafta yatağa yapıştım altım bdzlenecekti neredeyse..)

Bende farkettim onu Sağ salim kucagmza alalm da inşallah kilosuna çok taklmiyorm artk

Kavun karpuz aban bakalım ya sen bi suyu içmeyle beraber suyu yemeye de başla bir yerden yakalarız belki
Chat cpt ye sordum dün bana bi beslenme programı cıkarmış ara öğünde 1 dilim karpuz diyo onla su mu yükselir jdjdjdjjdjd ben yiyorum yarının yarısını tek başıma nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…