- 8 Nisan 2024
- 220
- 562
- 23
- 36
Bana da yapmadı henüz nstde sancı çıkarsa muayene ederim demişti son kontrolde amaBenim de yarın kontrolüm var. Güzel haberler alırız inşallah. en büyük korkum çatı herkes çok kötü diyor bakalım yapacak mı
Boşver hiç ağrına gitmesin bazen de öyle darlıyolar ki oğlum baban var senin diyorum hshshhshshsh hani seni ben tek başıma yapmışım gibi davranmaYaa sizin de basi var bacaga. Doktorum normal yaptirmak
İstiyor ama kendisi cok yogun dediklerimi unuttugunu dusunuyorum bazen. Persembe detaylica konusucaz bakalim. Tabiki bası yapacak fitiga dedi ama ben de anlamadim ki
Muhtemelen artik birbirleriyle bogusurlarinsanin agirina gidiyo tasi besle buyut babasi bir sey desin kosa kosa bana ufleye ufleye
Hahahhaha pazar sabah her şey bitince ben de öyleydim dudaklarım bile silikonlu gibiydiAy aşkım yapamam. Bk böceği gibi debelenip kalıyorum snsjsksksks dünkü temizlikten sonra bugün elim ayağım ağzım yüzüm çok şişti Eskişehirde bu kadar sıcağa alışkın değiliz asla. Tüm sülale sıcaktan her an doğurabilirim korkusuyla hazırda bekliyor
Geçen yaz gene geceleri bi tık esiyordu cam açsak da perdeyi çekiyoduk sabaha karşı serin oluyor diye ama bu sene o da yok. Şansımıza mıdır nedir bilmem bu sene daha bi fazla sıcak havaBoşver yapma artık bir şey son günler zaten dinlen biraz da. Ben de izmirdeyim izne ayrıldığımdan beri sayılı çıkmışımdır evden o da akşamları bazen diyorum bu hareketsizlikle nasıl doğacak bu çocuk zaten baya yukarda şuan midemin hemen altında ama bu sıcakta hareket edesim gelmiyor
Ayyyy Allah yardımcımız olsun ama bu gidişat çok kötü gidişat ajsjsjsksk yarın kontrol var sonrasında pazarlık masası kurcam az daha dursun diyordum artık dayanamıyom diye geziyorumHahahhaha pazar sabah her şey bitince ben de öyleydim dudaklarım bile silikonlu gibiydi1 gün sonra iniyor şişlikler burda da durum öyle babam artık geldi mi günü diye soruyodu
Biraz yat uyu belki yorgunluktandir sanirim hareketli bir gunduŞeker tokum 125 çıktı. Tansiyon 11/7 çıkardı ama çok fark yok gibi. Klimalı odadayım. Bilemedim. Geçmezse gideyim bari
Muz seker cikarir diye biliyorum bana tum meyveleri yasaklamislardi benim de benzer cikiyordu. Eliminasyon gibi bir sey yaptik sekerim dustu. Bana hic meyve yok demisti doktorum sabah peynir ve karabugday ekmegi salatalik domates zeytin yedim. Hani 2-3 gun bu sekilde yapmak istersen icin rahat etmesini istiyorsan. Benim de 36 yasim bakayim benim emare cikacak mi persembe sabah gidicemAclik şekerim sadece bir muz ile 104.. tokluk şekerim 145 .yaşım 40 . normal dogurtucam diyor ilki normal olduğu için ama normal doğuma ilişkin bir emare yok bebeğin kanala girmesi açıklık vs.
Aynen canım 3 gün boyunca tamamen kesicem herşeyiBiraz yat uyu belki yorgunluktandir sanirim hareketli bir gundu
Muz seker cikarir diye biliyorum bana tum meyveleri yasaklamislardi benim de benzer cikiyordu. Eliminasyon gibi bir sey yaptik sekerim dustu. Bana hic meyve yok demisti doktorum sabah peynir ve karabugday ekmegi salatalik domates zeytin yedim. Hani 2-3 gun bu sekilde yapmak istersen icin rahat etmesini istiyorsan. Benim de 36 yasim bakayim benim emare cikacak mi persembe sabah gidicem
Cok teşekkür ederimKolaylıkla ve sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini kuzu
Çok sağol canımHeh tam bu moddayımbir şey yapmaya çalışıyorum yapamıyorum ama debelene debelene uğraşıyorum
Canım hadi kolayca kavuş yavruna sağlıkla
Çok teşekkür ederim canımSağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz çok teşekkür ederim canı
Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz
Oh gözün aydınnnn çok şükür ne güzel olmuşşşArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Yaaa gozun aydin anali babali buyusun insallahhArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Bizim de 37yi görelim diye idare edebilir miyiz suyunu derdinde. Cumaya çağırdı tekrardan aşkım.Ayyyy Allah yardımcımız olsun ama bu gidişat çok kötü gidişat ajsjsjsksk yarın kontrol var sonrasında pazarlık masası kurcam az daha dursun diyordum artık dayanamıyom diye geziyorumsen naptın aşkım ne durumdasınnnn
Gözün aydınn sağlıkla büyüsünArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Ayy bende öyleyim.diyorum.bu bebeğe ben nasıl bakacagim.cok halsiz güçsüzümAmin canım suni sancı ile başlatılacak yarına karar verilirse.suni sancı ilk dogumumdada aldım ama 4 cm açıklıkla gitmiştim süreç tabi daha kısa sürdü şimdi bebek kanala girmemisti en son açıklık 1 cm di süreç uzayacak çok cekicem diye korkuyorum.sonu normal doğum olsa yine derim ki çektim bitti.sezeryana dönerse diye korkuyorum.hersey gözümde ruhumda büyüyor.
Kavun karpuz aban bakalım ya sen bi suyu içmeyle beraber suyu yemeye de başla bir yerden yakalarız belkiBizim de 37yi görelim diye idare edebilir miyiz suyunu derdinde. Cumaya çağırdı tekrardan aşkım.
Valla pazarlık yapar mıyız bilmiyom sen gibi
Benim bugün yatış yapıldı sabah 7 buçukta hastanede olacagizSağol canımm
Bende çarşamba salı değil
Gözün aydın analı babalı büyüsün inşallahArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
Gözünüz aydın, ne güzel geçmiş gitmiş operasyonun daArkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttuama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?