2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Boşver hiç ağrına gitmesin bazen de öyle darlıyolar ki oğlum baban var senin diyorum hshshhshshsh hani seni ben tek başıma yapmışım gibi davranma

Hahahhaha pazar sabah her şey bitince ben de öyleydim dudaklarım bile silikonlu gibiydi 1 gün sonra iniyor şişlikler burda da durum öyle babam artık geldi mi günü diye soruyodu

Geçen yaz gene geceleri bi tık esiyordu cam açsak da perdeyi çekiyoduk sabaha karşı serin oluyor diye ama bu sene o da yok. Şansımıza mıdır nedir bilmem bu sene daha bi fazla sıcak hava
Bol bol yürüyüş diyorlar ama ben evde kalıyorum kan ter içinde.
Halıları yıkmaya vermiştim geldiler c.tesi akşamı sermedim yerleri dedim çömelip elimle silerim tek yapabileceğim bu var şimdi

Hahahhaha pazar sabah her şey bitince ben de öyleydim dudaklarım bile silikonlu gibiydi 1 gün sonra iniyor şişlikler burda da durum öyle babam artık geldi mi günü diye soruyodu
Ayyyy Allah yardımcımız olsun ama bu gidişat çok kötü gidişat ajsjsjsksk yarın kontrol var sonrasında pazarlık masası kurcam az daha dursun diyordum artık dayanamıyom diye geziyorum sen naptın aşkım ne durumdasınnnn

Şeker tokum 125 çıktı. Tansiyon 11/7 çıkardı ama çok fark yok gibi. Klimalı odadayım. Bilemedim. Geçmezse gideyim bari
Biraz yat uyu belki yorgunluktandir sanirim hareketli bir gundu
Aclik şekerim sadece bir muz ile 104.. tokluk şekerim 145 .yaşım 40 . normal dogurtucam diyor ilki normal olduğu için ama normal doğuma ilişkin bir emare yok bebeğin kanala girmesi açıklık vs.
Muz seker cikarir diye biliyorum bana tum meyveleri yasaklamislardi benim de benzer cikiyordu. Eliminasyon gibi bir sey yaptik sekerim dustu. Bana hic meyve yok demisti doktorum sabah peynir ve karabugday ekmegi salatalik domates zeytin yedim. Hani 2-3 gun bu sekilde yapmak istersen icin rahat etmesini istiyorsan. Benim de 36 yasim bakayim benim emare cikacak mi persembe sabah gidicem

Aynen canım 3 gün boyunca tamamen kesicem herşeyi

Arkadaşlar sabah 9 da doğumum gerceklesti sağ salim aldık kucağımıza çok şükür.spinal anestezi oldum inanın ne zaman kesti ne zaman cikardi hiçbisey hissetmedim.uyusukluk geçince evet maalesef ağrım oldu ama olur o kadar.bebegim çok tatlı sürekli emzirmeye çalışıyorum hemen tuttu ama şimdi biraz uyku hali var uyandırmaya çalışıyoruz eğer sarılık olursa mama vericez.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.insallah sizlerde sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi alırsınız.

Oh gözün aydınnnn çok şükür ne güzel olmuşşş

Yaaa gozun aydin anali babali buyusun insallahh

Bizim de 37yi görelim diye idare edebilir miyiz suyunu derdinde. Cumaya çağırdı tekrardan aşkım.
Valla pazarlık yapar mıyız bilmiyom sen gibi

Gözün aydınn sağlıkla büyüsün

Ayy bende öyleyim.diyorum.bu bebeğe ben nasıl bakacagim.cok halsiz güçsüzüm

Gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah bebeğin darısı hepimizin başına sağlıkla bizde kavuşuruz bebişlerimize

Gözünüz aydın, ne güzel geçmiş gitmiş operasyonun da Sağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…