Oh gözün aydınnnn çok şükür ne güzel olmuşşşcok teşekkür ederim evett darısı size inşallah
Ben yazlığım varmış gibi hissediyorum halısız olunca hshsjjdjsjs fakir hayalleriAy benim de aynıı halısız taşınıyo gibi oturuyoruz kaç gündürben de klimayla nadir yatardım ama bu sene elektrik gider diye aklım çıkıyo yarım saat klimasız kalamam gibi
Amin çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahAllah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah
Aminn çok teşekkür ederim darısı sizeHayirli olsun, Allah analı babalı büyütsün
Bnm ilk dogmda çatı muayenesi yapti doktrm snra norml dogm oldu,bunda gerk görmedi.Arkadaşlar selam, özellikle 2. Gebeligi olanlar doktorunuz bu gebelikte de çati muayenesi yapmak istiyor mu acaba? Bir tane normal dogurmusum zaten 2. Ye cati muayenesine gerek olur mu ya
Benim doktorum ilkinde de yapmadı, ikincide de yapmıyor. Rutin olarak hiç kimseye yapmıyorArkadaşlar selam, özellikle 2. Gebeligi olanlar doktorunuz bu gebelikte de çati muayenesi yapmak istiyor mu acaba? Bir tane normal dogurmusum zaten 2. Ye cati muayenesine gerek olur mu ya
Ben hiç halı kullanmamBen yazlığım varmış gibi hissediyorum halısız olunca hshsjjdjsjs fakir hayalleribiz klimaya alışık değiliz arçelik in soğutucusunu aldım geçen ay sıradan hepimizden bi grip nezle geçti 1 ayda klima olsa herhalde evet sen gibi duramayacağım için kesin bünye alışık değil soğuktan da acillik olurduk
Benim hamilelikte yükseldi cnm doktorm norml dedi hamilelikte oalbliyomsKızlar Merhaba dün sağlık ocağında hemşirem kan değerlerime baktı. Kolestrolüm yüksek çıktı. Gebeliğin de bu durumla karşılaşan var mı? Aranızdanormalde yağlı yiyeceklerde tüketmiyorum.
Sağol canım içimi rahatlattınBenim hamilelikte yükseldi cnm doktorm norml dedi hamilelikte oalbliyoms
Yaa benim de hep hastanede daha yuksek cikiyor evde daha dusuk. Alet mi sorun yoksa onluk etkisi mi bilmem.Baş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk
Valla o kadar asabim bozulmustu ki. Normalde yapmam ama o gun tepem atti bebem de hic durmuyodu.Ay çok iyi yapmışsınız ya. Gorumcenin kayınvalidesi gelecek görümce ve dünür ortada yok. Ya da kadın gelseydi siz bir kahve çikolata ile ağırlayıp bebekle hiçbir şey yapamadım yalnız başıma diye yerin dibine soksaydiniz gorumceyi.
Benim bu hafta yapacak. Ben de yapmaz diye dusunuyordum ama 11 sene gecmis ilk dogum gibi olacak asagidan bi bakalim haftaya dedi heralde cati yapacak. Doktorun yaninda agzim dilim karistigi icin hic bir sey soramiyorumArkadaşlar selam, özellikle 2. Gebeligi olanlar doktorunuz bu gebelikte de çati muayenesi yapmak istiyor mu acaba? Bir tane normal dogurmusum zaten 2. Ye cati muayenesine gerek olur mu ya
İlkinde fitigim vardi epidural bile yapmadan normal yaptim. Ondan mi yapmadilar bilmiyorum hic o halde soramadim. Ama local anestezili islem gecirdim asla benlik degil tansiyonum dusuyor. Normalde de kesi dikisi atilirken artik cok zorlandigimi gorunce uyutmuslardi bebisimi gordum ama dokunma firsatim anca odaya geldiginde oldu. Nasipten ote yol yok. Ben de ekimde fitigim patladi 2 ay hic yuruyemedim. Wc bile gidemedim ayagim komple hissizlesti. Et yiginina basiyordum bastigimda. Ameliyat icin doktor bakarken Kasimda ogrendim ki hamileymisimAynen.. bazen yatinca artiyor..bazen ayaktayken..cozemedim bir turlu damardan mi sinirden mi..
benim nerosirurji sisteme düşmüş hemen..spinal bir sey yapılmasın diyerektenameliyat+kronik hastalıklar vs de olunca.. ben de zaten spinal istemiyordum ama.normal hayali kuruyordum hhala.ne bileyim bi ten tene temas, golden hour vs olaydı iyiydi
( gecen sene omurilik sivisinalindj belden 1 hafta yatağa yapıştım altım bdzlenecekti neredeyse..)
Benim de son tahlilde yuksek cikti beyaz peynir bile yemiyorsun lor peynir yiyeceksin, disaridan yemek kizartma yemek yok dedi. Preeklampsiyi tetikliyormus sanirim benimki ondan demis olabilirKızlar Merhaba dün sağlık ocağında hemşirem kan değerlerime baktı. Kolestrolüm yüksek çıktı. Gebeliğin de bu durumla karşılaşan var mı? Aranızdanormalde yağlı yiyeceklerde tüketmiyorum.
Benim de sağlık ocağında aldıkları kanda yüksek çıkmıştı doktoruma sormuştum hamilelikte kolesterole bakılmaz hamilelik demek kolesterol demek demiştii ben de takmadım ondan sonra hiçKızlar Merhaba dün sağlık ocağında hemşirem kan değerlerime baktı. Kolestrolüm yüksek çıktı. Gebeliğin de bu durumla karşılaşan var mı? Aranızdanormalde yağlı yiyeceklerde tüketmiyorum.
Benim hemşiremde de uyardı yağlı yemeklerden uzak duracaksın diye ben yağlı yemekte tüketmiyorum. Nasıl böyle yükseliyor şaşırıyorum.Yaa benim de hep hastanede daha yuksek cikiyor evde daha dusuk. Alet mi sorun yoksa onluk etkisi mi bilmem.
Valla o kadar asabim bozulmustu ki. Normalde yapmam ama o gun tepem atti bebem de hic durmuyodu.
Benim bu hafta yapacak. Ben de yapmaz diye dusunuyordum ama 11 sene gecmis ilk dogum gibi olacak asagidan bi bakalim haftaya dedi heralde cati yapacak. Doktorun yaninda agzim dilim karistigi icin hic bir sey soramiyorum
İlkinde fitigim vardi epidural bile yapmadan normal yaptim. Ondan mi yapmadilar bilmiyorum hic o halde soramadim. Ama local anestezili islem gecirdim asla benlik degil tansiyonum dusuyor. Normalde de kesi dikisi atilirken artik cok zorlandigimi gorunce uyutmuslardi bebisimi gordum ama dokunma firsatim anca odaya geldiginde oldu. Nasipten ote yol yok. Ben de ekimde fitigim patladi 2 ay hic yuruyemedim. Wc bile gidemedim ayagim komple hissizlesti. Et yiginina basiyordum bastigimda. Ameliyat icin doktor bakarken Kasimda ogrendim ki hamileymisim
Benim de son tahlilde yuksek cikti beyaz peynir bile yemiyorsun lor peynir yiyeceksin, disaridan yemek kizartma yemek yok dedi. Preeklampsiyi tetikliyormus sanirim benimki ondan demis olabilir
Haklısın canım korkmama gerek yok o zaman olmadı 1 hafta sonra kontrolüm var doktorumada danışırım.Çoğu gebede var bu durum zannedersemBenim de sağlık ocağında aldıkları kanda yüksek çıkmıştı doktoruma sormuştum hamilelikte kolesterole bakılmaz hamilelik demek kolesterol demek demiştii ben de takmadım ondan sonra hiç
Aa çok geçmiş olsun bilekten ölçenlerse bazıları yanlış ölçüyorBaş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk
Canım nasıl oldun, aldın mı suni sancı merak ettim, umarım iyisindirMüşahadeye aldılar tansiyon yüksekliğinden dolayı doğumhane boşalınca suni takacaklar. Dualarınızı bekliyorum inşallah Allah kolaylıkla kurtarsın hepimizi
Arkadaşım evlenirken robot almıştı köşeleri kalıyor odaların yuvarlak olduğu için diyip sattı bende almadım hiç ama 2 cocuktan sonra sanki evi süpüremeyecekmişim geliyo ve aklımı kurcalıyor uzunca bi zamandır.Ben hiç halı kullanmamrobot her sabah silip süpürüyor allah ondan razı olsun yoksa 2 kedinin tüyüyle bu halde asla başa çıkamazdım
Gebelikte kolesterol yükselmesi normal bi durum endişe etmeKızlar Merhaba dün sağlık ocağında hemşirem kan değerlerime baktı. Kolestrolüm yüksek çıktı. Gebeliğin de bu durumla karşılaşan var mı? Aranızdanormalde yağlı yiyeceklerde tüketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?