- 2 Şubat 2023
- 1.024
- 2.429
- 63
- 34
Ay aşkım yapamam. Bk böceği gibi debelenip kalıyorum snsjsksksks dünkü temizlikten sonra bugün elim ayağım ağzım yüzüm çok şişti Eskişehirde bu kadar sıcağa alışkın değiliz asla. Tüm sülale sıcaktan her an doğurabilirim korkusuyla hazırda bekliyorHahahahahha aman diyim ben gibi 5 günde 2 bucuk kilo vermeli temizlik yapma
Normalde kaç çıkıyor tansiyonun kuzu? El ayak ödemi ne durumda? Daha önce protein kaçağı için idrar bakılmış mıydııGözümde şimşek gibi şeyler çakıyor tansiyon ölçtüm 12,5 / 8
Pek yüksek değil. Neden oluyor acaba hafif baş ağrımda var
Cok mu yoruldun? Sicakta kaldin? Tansiyonun iyi sekerine baktin mi? Yani normalde dusuk tansiyonlu biriysen bu deger yuksek hissettirebilir tabi o da onemli. Benim dusunce basim agriyo nedense ama o simsekler sicakta oluyor banaGözümde şimşek gibi şeyler çakıyor tansiyon ölçtüm 12,5 / 8
Şeker tokum 125 çıktı. Tansiyon 11/7 çıkardı ama çok fark yok gibi. Klimalı odadayım. Bilemedim. Geçmezse gideyim bariCok mu yoruldun? Sicakta kaldin? Tansiyonun iyi sekerine baktin mi? Yani normalde dusuk tansiyonlu biriysen bu deger yuksek hissettirebilir tabi o da onemli. Benim dusunce basim agriyo nedense ama o simsekler sicakta oluyor bana
El ayak ödemi var baya. İdrar dün verdim protein filan yok. Tansiyon normal. Şeker de fena değil. Anlayamadım kiNormalde kaç çıkıyor tansiyonun kuzu? El ayak ödemi ne durumda? Daha önce protein kaçağı için idrar bakılmış mıydıı
Boşver yapma artık bir şey son günler zaten dinlen biraz da. Ben de izmirdeyim izne ayrıldığımdan beri sayılı çıkmışımdır evden o da akşamları bazen diyorum bu hareketsizlikle nasıl doğacak bu çocuk zaten baya yukarda şuan midemin hemen altında ama bu sıcakta hareket edesim gelmiyorNormalde ben de öyleyim günlük yemek olayını anca çözüyordum ama Dr um pazartesi doğuma hazırlıklı gel deyince el mecbur tüm tuşlara bastım genel dip köşe temizliğini ağırdan alıyodum kapı cam açık diye. 5 günde hallettim ama 2 bucuk kilo vermişim İzmir sıcağında.
Dün doğumum olmadı Dr um 5 gün daha bekleyelim dedi evde hiç bişeye dokunmayacağım kendim kilo verince bebek te 60 gram anca almış. Ona temiz ev olsun derken sağlığından edemicem ikimizi de. Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok
Aclik şekerim sadece bir muz ile 104.. tokluk şekerim 145 .yaşım 40 . normal dogurtucam diyor ilki normal olduğu için ama normal doğuma ilişkin bir emare yok bebeğin kanala girmesi açıklık vs.Doktorun bahsettigi riskler neler? Kac yasindasin? Haftan gayet iyi gorunuyor erken degil aslinda ama normal yapmak istiyorsun anladigim kadariyla o yizden beklemek istedin dimi
Kuzum öyle bir diyor ki hani ben prosedür gereği söylüyorum ama sinirdasin 3 günde birşey olmaz ama yinede söylüyorum modundaAslında hafta olarak çok erken değil sanki. Ben 38 den sonra gelebilir artık modundayım. Öncesini istemem ama 38 den sonra erken olmuş olmuyor. Eğer riskler seni korkutuyorsa çok da beklemesen mi acaba doktorun da bir bildiği vardır
Benim de oluyordu önceden sonra öyle kendi kendine geçti ama baş ağrım olmuyordu. Doktoruna bir yaz istersenGözümde şimşek gibi şeyler çakıyor tansiyon ölçtüm 12,5 / 8
Beklemeye geçtik canım.Allah büyük belki acilmam olur.bebek.kanala girer.cekip çekip sezeryan olmak istemiyorumSenin içgüdün daha önemli tabi ama ben doktor alalım dese kabul ederdim. Haftan gayet iyi
insanı ikilemde bırakır o da keşke net konuşsa . O zaman artık sen hislerine göre hareket et canım. İnşallah sıkıntısız geçer herşey sağ salim kavuşursunuzKuzum öyle bir diyor ki hani ben prosedür gereği söylüyorum ama sinirdasin 3 günde birşey olmaz ama yinede söylüyorum modunda
İnşallah canım.cuma sabahı gidicem Allah'ın izniyle.Rabbimin vardır bir bildiğiinsanı ikilemde bırakır o da keşke net konuşsa . O zaman artık sen hislerine göre hareket et canım. İnşallah sıkıntısız geçer herşey sağ salim kavuşursunuz
Aşkım bence nolur nolmaz bi konuş doktorunla. Diğer şeyler okey belki ama gözde minik parıltı şimşek gibi pek sevilen bir şey değil gebelikteEl ayak ödemi var baya. İdrar dün verdim protein filan yok. Tansiyon normal. Şeker de fena değil. Anlayamadım ki
Gözümde şimşek gibi şeyler çakıyor tansiyon ölçtüm 12,5 / 8
Kızlar yarın kontrolüm var doğursam keşke1 hafta daha beklemek çok zor geliyor. Zaten yarına kadar bebek gelmezse 1 hafta daha gelmesin diye dua edicem çünkü doktorum tatile çıkıyor
Benim de yarın kontrolüm var. Güzel haberler alırız inşallah. en büyük korkum çatı herkes çok kötü diyor bakalım yapacak mıYarın kontrolüm var benimde. İnşallah yolundadır herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?