2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hahahahahha aman diyim ben gibi 5 günde 2 bucuk kilo vermeli temizlik yapma
Ay aşkım yapamam. Bk böceği gibi debelenip kalıyorum snsjsksksks dünkü temizlikten sonra bugün elim ayağım ağzım yüzüm çok şişti Eskişehirde bu kadar sıcağa alışkın değiliz asla. Tüm sülale sıcaktan her an doğurabilirim korkusuyla hazırda bekliyor

Ay kizlar gecen disim agriyordu tuzlu gargara vs idare ediyorum. Dis doktoru da benzer seyleri soyledi beklese daha iyi dedi. Bugun tam ters tarafta disim resmen kirildi elime geldi durup dururken kalsiyum eksikligi mi ne bu neneler gibi dissiz kalicam

Gözümde şimşek gibi şeyler çakıyor tansiyon ölçtüm 12,5 / 8
Pek yüksek değil. Neden oluyor acaba hafif baş ağrımda var
Cok mu yoruldun? Sicakta kaldin? Tansiyonun iyi sekerine baktin mi? Yani normalde dusuk tansiyonlu biriysen bu deger yuksek hissettirebilir tabi o da onemli. Benim dusunce basim agriyo nedense ama o simsekler sicakta oluyor bana

Cok mu yoruldun? Sicakta kaldin? Tansiyonun iyi sekerine baktin mi? Yani normalde dusuk tansiyonlu biriysen bu deger yuksek hissettirebilir tabi o da onemli. Benim dusunce basim agriyo nedense ama o simsekler sicakta oluyor bana
Şeker tokum 125 çıktı. Tansiyon 11/7 çıkardı ama çok fark yok gibi. Klimalı odadayım. Bilemedim. Geçmezse gideyim bari

Boşver yapma artık bir şey son günler zaten dinlen biraz da. Ben de izmirdeyim izne ayrıldığımdan beri sayılı çıkmışımdır evden o da akşamları bazen diyorum bu hareketsizlikle nasıl doğacak bu çocuk zaten baya yukarda şuan midemin hemen altında ama bu sıcakta hareket edesim gelmiyor

Doktorun bahsettigi riskler neler? Kac yasindasin? Haftan gayet iyi gorunuyor erken degil aslinda ama normal yapmak istiyorsun anladigim kadariyla o yizden beklemek istedin dimi
Aclik şekerim sadece bir muz ile 104.. tokluk şekerim 145 .yaşım 40 . normal dogurtucam diyor ilki normal olduğu için ama normal doğuma ilişkin bir emare yok bebeğin kanala girmesi açıklık vs.

Kuzum öyle bir diyor ki hani ben prosedür gereği söylüyorum ama sinirdasin 3 günde birşey olmaz ama yinede söylüyorum modunda

Kuzum öyle bir diyor ki hani ben prosedür gereği söylüyorum ama sinirdasin 3 günde birşey olmaz ama yinede söylüyorum modunda
insanı ikilemde bırakır o da keşke net konuşsa . O zaman artık sen hislerine göre hareket et canım. İnşallah sıkıntısız geçer herşey sağ salim kavuşursunuz

insanı ikilemde bırakır o da keşke net konuşsa . O zaman artık sen hislerine göre hareket et canım. İnşallah sıkıntısız geçer herşey sağ salim kavuşursunuz
İnşallah canım.cuma sabahı gidicem Allah'ın izniyle.Rabbimin vardır bir bildiği

Kızlar yarın kontrolüm var doğursam keşke 1 hafta daha beklemek çok zor geliyor. Zaten yarına kadar bebek gelmezse 1 hafta daha gelmesin diye dua edicem çünkü doktorum tatile çıkıyor

Kızlar yarın kontrolüm var doğursam keşke 1 hafta daha beklemek çok zor geliyor. Zaten yarına kadar bebek gelmezse 1 hafta daha gelmesin diye dua edicem çünkü doktorum tatile çıkıyor

bu tatil işi çok sıkıntı. benimde bir haftaya tatile çıkacak. düşündükçe sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…