Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn canım inşallahKızlar benim doğum başlamış 3 cm açılmam var ama bebek yine yukarı dönmüş kafası. Ayaklar aşağıda. Hafif de sancım var düzensiz. Rahim ağzı yumuşak dedi ama dönmezse sezeryan olacağım sanırım. Hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama sezeryana da hiç kendimi hazırlamamıştım
Maşallah iyi kilosu bence oğluşunMaşallah maşallahBenim oğlan karın çevresi 2hfta geriden geliyo 28den beri, geçen hfta 2800 49cm di Bizde uzunuz ama zayfiz ailecek
Doktorm da oyle dedi ck şükür iyi olsunlar da kilo boy takilmıyorm artkMaşallah iyi kilosu bence oğluşunsağlıklı aralıklar içinde olduktan sonra az ya da çok olması da önemli değil
Sezeryanin değilde epidural mi oldun onun yan etkisi oluyor bende de şişiyor hatta bir tanidisinizin ayakları davul gibi olmuştuKızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Sisti tabi ama 10. Gun su an 7 kilo gitti sislik gidiyoSezeryanin değilde epidural mi oldun onun yan etkisi oluyor bende de şişiyor hatta bir tanidisinizin ayakları davul gibi olmuştu
Evet ya en azindan kendimi bir hazirlayamadim. Hastane cantami bile ikisine gore dusunuyorum. Bari sezeryan olursa ne zaman yapicaz onu soyleyin hazirlayayim kendimi dedim.Ay kıyamam ben sana o ona atıyor topu, diğeri diğerine. Bi belli olsaydı da kendini hazırlasaydın yaa
Bende aynı senin gibiyim yalancı sancı tuttuğun da nefesim kesiliyor. Bazen seviniyorum bugünBu yalancı sancılar ne kadar daha devam edip normal doğum sancısına dönecek ya?hayat kalitem o kadar düştü ki. Her akşam 5 gibi başlıyor, gece 2-3e kadar devam ediyor. Ancak 3’ten sonra hafifliyor da uyuyabiliyorum. Evdekiler sürekli teyakkuzda doğuruyor muyum diye ama hala yalancı sancılar onu ayırt edebiliyorum. Baya canımı yakıyor artık nefesimi kesiyor. Akşam olacak diye ödüm kopuyor artık valla
AynennnBende aynı senin gibiyim yalancı sancı tuttuğun da nefesim kesiliyor. Bazen seviniyorum bugündoğuruyorum diye ama malesef yine aynı az kaldı bize hayırlısıyla 10 güne inşallah bizde normal doğum yaparız inşallah ben artık evde egzersizlere başladım.
Aşkım sen koy gecelik mecelik depend falan. Nasip demekki. Şimdi kaçtın hafta olarakEvet ya en azindan kendimi bir hazirlayamadim. Hastane cantami bile ikisine gore dusunuyorum. Bari sezeryan olursa ne zaman yapicaz onu soyleyin hazirlayayim kendimi dedim.
Bende yapayım ozaman çok kotu ya kocaman oldular ayy minicik bebek doğdu ama bende hala kilo duruyorBenim de şişti diz kapağı altı, ayaklarım ve ayak bileklerimin iç kısmı. Annem sirkeli su yapmıştı iki gün üst üste koyup beklettim. Faydası oldu mu bilmiyorum ama 5-6.günde indi ayaklarım ve ayak bileklerim. Bacaklarımda var mı yoksa aldığım kilo mu ortaya çıktı artık anlayamıyorum çok
Amin insallah canim daha kolay daha güzel olur sürec@karamel Latte &basbelasiyim harika haberlerle geldiniz ne güzel. Bundan sonrası da çok güzel geçsin. darısı basimiza
Bende yapayım ozaman çok kotu ya kocaman oldular ayy minicik bebek doğdu ama bende hala kilo duruyor
Teşekkür ederim darısı herkeseGözün aydınn sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederim amin inşallahGözün aydın analı babalı büyüsün inşallahbebeğin darısı hepimizin başına sağlıkla bizde kavuşuruz bebişlerimize
Teşekkür ederimm, darısı hepimizeOh gözün aydınnnn çok şükür ne güzel olmuşşş
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Ya inşallah canım bende artık çok ağırlaştım inşallah en kısa zamanda bizde doğum yaparız. 9cu ay çok daha zor geçiyor benim içindeAynennnegzersiz+hurma+adaçayı tüm tuşlara basıyorum bu iş 1 haftaya hallolsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?