2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn canım inşallah

Ay kıyamam ben sana o ona atıyor topu, diğeri diğerine. Bi belli olsaydı da kendini hazırlasaydın yaa
Evet ya en azindan kendimi bir hazirlayamadim. Hastane cantami bile ikisine gore dusunuyorum. Bari sezeryan olursa ne zaman yapicaz onu soyleyin hazirlayayim kendimi dedim.

Bu yalancı sancılar ne kadar daha devam edip normal doğum sancısına dönecek ya? hayat kalitem o kadar düştü ki. Her akşam 5 gibi başlıyor, gece 2-3e kadar devam ediyor. Ancak 3’ten sonra hafifliyor da uyuyabiliyorum. Evdekiler sürekli teyakkuzda doğuruyor muyum diye ama hala yalancı sancılar onu ayırt edebiliyorum. Baya canımı yakıyor artık nefesimi kesiyor. Akşam olacak diye ödüm kopuyor artık valla

Bende aynı senin gibiyim yalancı sancı tuttuğun da nefesim kesiliyor. Bazen seviniyorum bugün doğuruyorum diye ama malesef yine aynı az kaldı bize hayırlısıyla 10 güne inşallah bizde normal doğum yaparız inşallah ben artık evde egzersizlere başladım.

Aynennn egzersiz+hurma+adaçayı tüm tuşlara basıyorum bu iş 1 haftaya hallolsun artık

Evet ya en azindan kendimi bir hazirlayamadim. Hastane cantami bile ikisine gore dusunuyorum. Bari sezeryan olursa ne zaman yapicaz onu soyleyin hazirlayayim kendimi dedim.
Aşkım sen koy gecelik mecelik depend falan. Nasip demekki. Şimdi kaçtın hafta olarak

Bende yapayım ozaman çok kotu ya kocaman oldular ayy minicik bebek doğdu ama bende hala kilo duruyor

Lohusa pedi değil de hasta kilodu alın çok güzel tutuyor karnı. Kayma akma olmuyor hiç. Ped kullanamadım ne varsa bu merette var.
Bebek emdikçe sancılanıyorsunuz bir de doğum sancısı. Valla yaz falan demeyin soğuk alınca kurşun yemiş gibi yamulup kalıyorsunuz aman dikkat edin. Doğuranlara bol emişmeli günler, hamilelere kolay doğumlar

Aynennn egzersiz+hurma+adaçayı tüm tuşlara basıyorum bu iş 1 haftaya hallolsun artık
Ya inşallah canım bende artık çok ağırlaştım inşallah en kısa zamanda bizde doğum yaparız. 9cu ay çok daha zor geçiyor benim içinde birde sertleştiğinde bebek ben afedersin vajinada çok baskı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…