Evet ben de hissediyorum o baskıyı. Bunların önden olması güzel, vücudu doğuma hazırlıyor inşallahYa inşallah canım bende artık çok ağırlaştım inşallah en kısa zamanda bizde doğum yaparız. 9cu ay çok daha zor geçiyor benim içindebirde sertleştiğinde bebek ben afedersin vajinada çok baskı hissediyorum.
37+2 bugun kuzu. Benim heralde hastanede belli olacak artikAşkım sen koy gecelik mecelik depend falan. Nasip demekki. Şimdi kaçtın hafta olarak
Saglikla buyut hayirli olsunkızlar dogum yaptım. sezaryen oldu. çok acı cektim. hala çekiyorum. oğlum çok tatlı ama
Teşekkür ederim hepimizin bebekleri inşallahYaaa gozun aydin anali babali buyusun insallahh
TEsekkur ederim amin hepimizin inşallahGözünüz aydın, ne güzel geçmiş gitmiş operasyonun daSağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun birlikte
Teşekkür ederim hepimiz inşallahGözün aydıın, çok tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah
Teşekkür ederim amin inşallahHayirli olsun, Allah analı babalı büyütsün
Aminn çok teşekkür ederim inşallahAllah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah
CKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Canim gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallahKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
İnşallah öyledir canımEvet ben de hissediyorum o baskıyı. Bunların önden olması güzel, vücudu doğuma hazırlıyor inşallah
İyiyim canım elhamdülillah.tabiki dikişli olduğum için azda olsa ağrım var.ama şükür günüme dunku acılardan sonra bu ağrı cekileYaaaaa bak ne güzel olmuş işte. Ama çok yıpranmışsın kıyamam. Artık oğluşunla mutlu mesut olursunnn. Nasılsın peki iyi misin şimdii
Sagol canım benim gerçekten hala şoktayım.cocuk doktoru geldi görmeye ameliyathane de normal doğum yapan senmisin diyor.Rabbime şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.kucaginanalanlar sağlıkla büyütsün bekleyenleri bir avazda kurtarsın inşallahYaa maşallah canım gözün aydın
Her iki bacakta mı?Kızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Nasıl olur ne olur derken maşallah oldu bittiİyiyim canım elhamdülillah.tabiki dikişli olduğum için azda olsa ağrım var.ama şükür günüme dunku acılardan sonra bu ağrı cekile
Sagol canım benim gerçekten hala şoktayım.cocuk doktoru geldi görmeye ameliyathane de normal doğum yapan senmisin diyor.Rabbime şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.kucaginanalanlar sağlıkla büyütsün bekleyenleri bir avazda kurtarsın inşallah
Aynı durumdayım bacım çok fena şiş.Kızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Askim benim de davul oldu..gebelikte sifir ödem oldum sezeryan sonrasi davul.oldu. ama ben hep ayaktayim indiAynı durumdayım bacım çok fena şiş.
Doktoruma soracaktım vala kafa gitti soramadım o an kontrolde. Sen sorup çözüm bulabildin mii
Valla ben de çok korkuyorum ondan doğum başlarsa ve son ana kadar anlayamazsam, doktora yetişemezsem evde kendi kendime dogurursam vs. Benim son ay psikolojisinin yarattigi anksiyete resmen. Rüyalarıma giriyor artık.Ya hahshshsjs ben anlamıyorum ki küçücük yerde kendilerini nasıl böyle şekilden şekile sokuyorlaray yaşanılan her şeye bende öyle diyorum artık tek korkum sadece doğum başladıysa ve anlamadıysam başka önemli bir şey yok ağrıları falan geçtim
Çocuk emdikçe rahmin toparlaniyor insLohusa pedi değil de hasta kilodu alın çok güzel tutuyor karnı. Kayma akma olmuyor hiç. Ped kullanamadım ne varsa bu merette var.
Bebek emdikçe sancılanıyorsunuz bir de doğum sancısı. Valla yaz falan demeyin soğuk alınca kurşun yemiş gibi yamulup kalıyorsunuz aman dikkat edin. Doğuranlara bol emişmeli günler, hamilelere kolay doğumlar
Hayıııır korkmaaaa. Ben çok isterdim evde doğurmak valla. Arkadaşlarıma hep diyorum şişme havuz alalım evde suda doğum yapayım diyeValla ben de çok korkuyorum ondan doğum başlarsa ve son ana kadar anlayamazsam, doktora yetişemezsem evde kendi kendime dogurursam vs. Benim son ay psikolojisinin yarattigi anksiyete resmen. Rüyalarıma giriyor artık.
Benim kvalidem hastanede de yapmış ozelinden devletine evdede yapmış ama hep soyler en rahatı evde olandı hiç bir mudahele olmadanHayıııır korkmaaaa. Ben çok isterdim evde doğurmak valla. Arkadaşlarıma hep diyorum şişme havuz alalım evde suda doğum yapayım diyeanlarsın o zamana kadar, benim korktuğum o sinyalleri anlamayızda çocuğu sıkıntıya sokarız kısmı. Yoksa bişi olmaz anlarız elbet can acısından
Ya ben de Çarşamba çıktım hastaneden dün başladı ödem ayak serçe ve yüzük parmağından başlıyor o hizadan bileğe doğru şişiyor 45 falan oluyor ayak numaramAskim benim de davul oldu..gebelikte sifir ödem oldum sezeryan sonrasi davul.oldu. ama ben hep ayaktayim indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?