2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Evet ben de hissediyorum o baskıyı. Bunların önden olması güzel, vücudu doğuma hazırlıyor inşallah

C
C
Canim gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Yaaaaa bak ne güzel olmuş işte. Ama çok yıpranmışsın kıyamam. Artık oğluşunla mutlu mesut olursunnn. Nasılsın peki iyi misin şimdii
İyiyim canım elhamdülillah.tabiki dikişli olduğum için azda olsa ağrım var.ama şükür günüme dunku acılardan sonra bu ağrı cekile
Yaa maşallah canım gözün aydın
Sagol canım benim gerçekten hala şoktayım.cocuk doktoru geldi görmeye ameliyathane de normal doğum yapan senmisin diyor.Rabbime şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.kucaginanalanlar sağlıkla büyütsün bekleyenleri bir avazda kurtarsın inşallah

Nasıl olur ne olur derken maşallah oldu bitti

Normal Doğum Sonrası Hemoroid i oluşan var mı? oturamıyorum ağrısına zor kalkıyorum yatıyorum ne zaman geçer bu

Valla ben de çok korkuyorum ondan doğum başlarsa ve son ana kadar anlayamazsam, doktora yetişemezsem evde kendi kendime dogurursam vs. Benim son ay psikolojisinin yarattigi anksiyete resmen. Rüyalarıma giriyor artık.

Çocuk emdikçe rahmin toparlaniyor ins

Valla ben de çok korkuyorum ondan doğum başlarsa ve son ana kadar anlayamazsam, doktora yetişemezsem evde kendi kendime dogurursam vs. Benim son ay psikolojisinin yarattigi anksiyete resmen. Rüyalarıma giriyor artık.
Hayıııır korkmaaaa. Ben çok isterdim evde doğurmak valla. Arkadaşlarıma hep diyorum şişme havuz alalım evde suda doğum yapayım diye anlarsın o zamana kadar, benim korktuğum o sinyalleri anlamayızda çocuğu sıkıntıya sokarız kısmı. Yoksa bişi olmaz anlarız elbet can acısından

Benim kvalidem hastanede de yapmış ozelinden devletine evdede yapmış ama hep soyler en rahatı evde olandı hiç bir mudahele olmadan

Askim benim de davul oldu..gebelikte sifir ödem oldum sezeryan sonrasi davul.oldu. ama ben hep ayaktayim indi
Ya ben de Çarşamba çıktım hastaneden dün başladı ödem ayak serçe ve yüzük parmağından başlıyor o hizadan bileğe doğru şişiyor 45 falan oluyor ayak numaram
Dediğin gibi hep ayaktayım hep. O yüzden oldu diyorlar dinlen diyorlar nasıl geçecek bu pıhtı atması olsa böyle olmaz di mii kan sulandırıcı ben hala kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…