2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ya akşam çok fazlaydı böyle minik girip çıkıyo 5-6 saniye kadar elektrik çarpması gibi. Adet sancısına da benziyor. Yalancı sancıdır dedii çünkü nst’de bir şey çıkmadıı
Elektrik çarpması hissini rahim ağzını dürtüklediği zaman oluyor diye biliyorummmm. Senin bebiş makat gelişmiş tekmeliyordur ya da tam oraya oturuyordur kasılman olmuyor muu o esnada

Elektrik çarpması hissini rahim ağzını dürtüklediği zaman oluyor diye biliyorummmm. Senin bebiş makat gelişmiş tekmeliyordur ya da tam oraya oturuyordur kasılman olmuyor muu o esnada
Yok kuzuu makat geliş değil de yüzü yukarı bakarak geliş pozisyonunda bizim koca kız. Kasılma da oluyo bayadır ama bu sancı kasılma olmadan girip çıkıyodu ondan kafam karıştı. Herhalde artık son haftalar normaldir diyip geçiyorum

Yaa maşallah canım gözün aydın

Ya hahshshsjs ben anlamıyorum ki küçücük yerde kendilerini nasıl böyle şekilden şekile sokuyorlar ay yaşanılan her şeye bende öyle diyorum artık tek korkum sadece doğum başladıysa ve anlamadıysam başka önemli bir şey yok ağrıları falan geçtim

Kızlar benim doğum başlamış 3 cm açılmam var ama bebek yine yukarı dönmüş kafası. Ayaklar aşağıda. Hafif de sancım var düzensiz. Rahim ağzı yumuşak dedi ama dönmezse sezeryan olacağım sanırım. Hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama sezeryana da hiç kendimi hazırlamamıştım

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti

Benim de şişti diz kapağı altı, ayaklarım ve ayak bileklerimin iç kısmı. Annem sirkeli su yapmıştı iki gün üst üste koyup beklettim. Faydası oldu mu bilmiyorum ama 5-6.günde indi ayaklarım ve ayak bileklerim. Bacaklarımda var mı yoksa aldığım kilo mu ortaya çıktı artık anlayamıyorum çok

Kuzum senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun, Allah yardımcınız olsunnn

Hahshsdhdh ben de anlamıyorum hepsi kendine has işte onu da sordum doktoruma hocam anlarım di mi diye anlarsın diyo ama ikna olmuyorum soluna yat yarım saat dinlen geçmiyosa ve bu diğerlerinden farklı diyosan doğum sancısıdır dedi peki dedim ama bakalım

Yok bana da öyle diyorlar ve o anlamayacağın bir sancı değil diyorlar. Hiç ikna edici değil

Canım ben de benzer durumdayım bizimki de baş aşağı ama yönü yanlış aynı şekilde sezaryen olacak dönmezse ve bence dönmeyecek. Ben de hep normal doğumu düşünerek geldim bugünlere ama artık hiç fark etmiyor. Sağlıkla kavuştuktan sonra önemi kalmayacak bence

Ikinz de sağlıklı olunda doğumun nasıl olacağı çok önemli dgl bnce.Allah herkese gönlündeki versin inşallah. Seninle günümüz aynı canm bebisin kilosu boyu ne kdr?

Çok dgru demis canmAnlarsın hiç merk etme.O sanci ve kasilmalarn arası 5 10 dk ya düşüyor ve sürekli oluyor düzenli.Yatmayla kalkmakla gzemeyle gecmyor.

Ikinz de sağlıklı olunda doğumun nasıl olacağı çok önemli dgl bnce.Allah herkese gönlündeki versin inşallah. Seninle günümüz aynı canm bebisin kilosu boyu ne kdr?
Aynen öyle canım sağlıkla kavuşalım gerisi teferruat. Bizim bebek baya bi iri gidiyor ya. 3880 gram 56 cm çıktı tabi hata payı da var ama. Ben de iri doğmuşum zaten karı koca uzunuz. Senin nasıll

Aynen öyle canım sağlıkla kavuşalım gerisi teferruat. Bizim bebek baya bi iri gidiyor ya. 3880 gram 56 cm çıktı tabi hata payı da var ama. Ben de iri doğmuşum zaten karı koca uzunuz. Senin nasıll
Maşallah maşallah Benim oğlan karın çevresi 2hfta geriden geliyo 28den beri, geçen hfta 2800 49cm diBizde uzunuz ama zayfiz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…