İyi düşünelim iyi olsunYa cok zorlayici bir seymis sizin yasadiginiz duruma da uzuldum test sonuclari sali gunu sanirim o gune kadar stres yapmamaya calisiyorum
Ay nasıl bi sancı bi tarifler misinnnnDoktordan geldimm nst’de sancı çıkmadı en fazla 25’e çıktı. Doktor yalancı sancıdır dedi. Bakalım beklemeye devam
Ya akşam çok fazlaydı böyle minik girip çıkıyo 5-6 saniye kadar elektrik çarpması gibi. Adet sancısına da benziyor. Yalancı sancıdır dedii çünkü nst’de bir şey çıkmadııAy nasıl bi sancı bi tarifler misinnnn
Elektrik çarpması hissini rahim ağzını dürtüklediği zaman oluyor diye biliyorummmm. Senin bebiş makat gelişmiş tekmeliyordur ya da tam oraya oturuyordurYa akşam çok fazlaydı böyle minik girip çıkıyo 5-6 saniye kadar elektrik çarpması gibi. Adet sancısına da benziyor. Yalancı sancıdır dedii çünkü nst’de bir şey çıkmadıı
Yok kuzuu makat geliş değil de yüzü yukarı bakarak geliş pozisyonunda bizim koca kız. Kasılma da oluyo bayadır ama bu sancı kasılma olmadan girip çıkıyodu ondan kafam karıştı. Herhalde artık son haftalar normaldir diyip geçiyorumElektrik çarpması hissini rahim ağzını dürtüklediği zaman oluyor diye biliyorummmm. Senin bebiş makat gelişmiş tekmeliyordur ya da tam oraya oturuyordurkasılman olmuyor muu o esnada
Yaa maşallah canım gözün aydınCanım kizlar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.resmen film gibi oldu desek yeridir doğum.8 de suni sancı vermeye başladılar 1.5 cm acilmam varmış 12 ye kadar 3 cm yaptık.keseyi patlatana kadar iyi gidiyordum 1 gibi kese patlatıldı ve sancılar sıklaştı.ama ne sancı o videolarda gördüğümüz nefesinle yumusat olayı filan tövbe bende olmadı nefes alamadım ki nefesle yumusatayim.saat 4 olduğunda artık gücüm tükendi ve yapamicam dedim beni sezeryana alın.doktorum 5 e kadar bekle söz acilmann olmazsa Alicam dedi bu arada acilmam 5 cm di.4.30 da hayır beklemicem beni alın diye yıktım ortalığı.prosedurler halledildi tabi ben o sırada yine sancı çekiyorum.aldilar beni ameliyathaneye herkez şok içinde birinci normal doğurdu bunuda dogurucak diye bekliyorlar.ellerim filan bağlandı ben genel anestezi yapın ve beni çabuk uyutun dedim.doktor son kez bakicam açıklığına dedi ve bir baktık 8 cm olmuş .15 dakika kadar bir sürede açıklık çok çabuk ilerlemis.doktor ne olur dayan dedi 10 dak sonra gelicek bu çocuk dedi.basimda belki 10 kişi ameliyathanede normal doğumu seyretti.gercekten 10 dakika daha sancı çektik ve 3 ıkınma ile oğluşum kucağıma geldi.disarida herkez beni ameliyat li beklerken ben normal doğum yapıp çıktım.hala şok içindeyimRabbime şükürler olsun oğlum sağlıklı 2700gr 49 cm doğdu.bakisiyoruz ve aşk yaşıyoruz şuanda
Ya hahshshsjs ben anlamıyorum ki küçücük yerde kendilerini nasıl böyle şekilden şekile sokuyorlarYok kuzuu makat geliş değil de yüzü yukarı bakarak geliş pozisyonunda bizim koca kız. Kasılma da oluyo bayadır ama bu sancı kasılma olmadan girip çıkıyodu ondan kafam karıştı. Herhalde artık son haftalar normaldir diyip geçiyorum
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Kuzum senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun, Allah yardımcınız olsunnnKızlar benim doğum başlamış 3 cm açılmam var ama bebek yine yukarı dönmüş kafası. Ayaklar aşağıda. Hafif de sancım var düzensiz. Rahim ağzı yumuşak dedi ama dönmezse sezeryan olacağım sanırım. Hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama sezeryana da hiç kendimi hazırlamamıştım
Hahshsdhdh ben de anlamıyorum hepsi kendine has işteYa hahshshsjs ben anlamıyorum ki küçücük yerde kendilerini nasıl böyle şekilden şekile sokuyorlaray yaşanılan her şeye bende öyle diyorum artık tek korkum sadece doğum başladıysa ve anlamadıysam başka önemli bir şey yok ağrıları falan geçtim
Yok bana da öyle diyorlar ve o anlamayacağın bir sancı değil diyorlar. Hiç ikna edici değilHahshsdhdh ben de anlamıyorum hepsi kendine has işteonu da sordum doktoruma hocam anlarım di mi diye anlarsın diyo ama ikna olmuyorum soluna yat yarım saat dinlen geçmiyosa ve bu diğerlerinden farklı diyosan doğum sancısıdır dedi peki dedim ama bakalım
Canım ben de benzer durumdayım bizimki de baş aşağı ama yönü yanlışKızlar benim doğum başlamış 3 cm açılmam var ama bebek yine yukarı dönmüş kafası. Ayaklar aşağıda. Hafif de sancım var düzensiz. Rahim ağzı yumuşak dedi ama dönmezse sezeryan olacağım sanırım. Hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama sezeryana da hiç kendimi hazırlamamıştım
KatılıyorumYok bana da öyle diyorlar ve o anlamayacağın bir sancı değil diyorlar. Hiç ikna edici değil
Bnmde öyle ckiyo geçen hfta max 10 ckmstiDoktordan geldimm nst’de sancı çıkmadı en fazla 25’e çıktı. Doktor yalancı sancıdır dedi. Bakalım beklemeye devam
Ikinz de sağlıklı olunda doğumun nasıl olacağı çok önemli dgl bnce.Allah herkese gönlündeki versin inşallah. Seninle günümüz aynı canm bebisin kilosu boyu ne kdr?Kızlar doktordan geldim bugün tam 37 haftalık olduk. Bebeğin pozisyonu değişmemiş bu şekilde doğarsa yüz yukarı geliş olurmuş değiştireceğini de sanmıyorum artık doktor da öyle düşünüyor. 1 hafta daha dönmesini bekleyip sezaryen tarihi seçicem galiba. Normal doğum denemek istiyordum ama kısmet olmayacak gibi sağlık olsun
Çok dgru demis canmHahshsdhdh ben de anlamıyorum hepsi kendine has işteonu da sordum doktoruma hocam anlarım di mi diye anlarsın diyo ama ikna olmuyorum soluna yat yarım saat dinlen geçmiyosa ve bu diğerlerinden farklı diyosan doğum sancısıdır dedi peki dedim ama bakalım
Aynen öyle canım sağlıkla kavuşalım gerisi teferruat. Bizim bebek baya bi iri gidiyor ya. 3880 gram 56 cm çıktı tabi hata payı da var ama. Ben de iri doğmuşum zaten karı koca uzunuz. Senin nasıllIkinz de sağlıklı olunda doğumun nasıl olacağı çok önemli dgl bnce.Allah herkese gönlündeki versin inşallah. Seninle günümüz aynı canm bebisin kilosu boyu ne kdr?
Maşallah maşallahAynen öyle canım sağlıkla kavuşalım gerisi teferruat. Bizim bebek baya bi iri gidiyor ya. 3880 gram 56 cm çıktı tabi hata payı da var ama. Ben de iri doğmuşum zaten karı koca uzunuz. Senin nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?