2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Hayırlısı hakkında canım hiç acele etme derim kendi sancını bekle mümkün olduğunca olumlamalar yap, pilates topunda otur.

İdeal doğum pozisyonunda bebeğin kafası tam sırta bakmaz zaten. Annenin sağına doğru olur, tam kanaldan geçerken hafif döner. Ters giden bir şey yok hiç, pozitif düşün. İnan doğumu başlatıp durduran bizim endişelerimiz oluyor. Kendini akışa bırakmayı dene

Normal Doğum Sonrası Hemoroid i oluşan var mı? oturamıyorum ağrısına zor kalkıyorum yatıyorum ne zaman geçer bu
Benim zaten vardı gebelikle arttı. Normal doğumda ne olur artık bilemiyorum. Birde benim cerrahi gerekli kesin yani artık doğumdan sonra hallederim

Ahh canimm rabbim yardımcın olsun.Fatima anamızın eli değsin insallah.bol bol yürü.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

Kızlar hastaneye yiyecek bişeyler götürüyor musunuz? Annem bendeydi hamurişi yapıp atalım buzluğa dedi bende o an aklıma onları çıkarıp almak aklıma gelmez kalsın dedim. Sonra ziyarete gelene ikramlık su böreği, sakallı poğaça, tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı alırız birer kilo diye düşündüm. Dün gittim balondu pastik tabak çataldı falan bişeyler aldım. Odayı süslemeyi planlamıyordum ama annem ve arkadaşım çok ısrar ettiler iyi tamam dedim. Hiçbir şey yapmam derken instagram görgüsüzlerine döneceğiz. Başka yapan var mı? Merak ettim yoksa gereksiz mi bunları evde mi yapsak

Ben sadece kapı süsü, hediyelik ve çikolata götürücem hastaneye. Gelen maksimum 5-10 dk kalıp gitsin mümkünse bir de hastaneyle bi görüşün öncesinde isterseniz. Bazı hastaneler organizasyonu kendi anlaşmalı firmaları yapmıyorsa süsleme yapmaya izin vermiyor.

Ben kağı süsü ve küçük balon standı aldım 7-8 li olandan kapıya koyacağım. Baklava siparişi verdik onun için de plastik tabak çatal aldım. Hediyelik çikolata ve lohusa şerbeti olacak bir de. Ben de aşırı hevessizim aslında ama oğlumda da bu kadar vardı şimdi de bu kadar olsun dedim

Ahh canim insallah saniye gerek kalmadan az ağrılı ve kolay doğum olur Rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın

Evet şarkıların diyorlar insallah benimde geçer
Benim odemlerimde 1 hafta 10 güne atılmıştı geçiyor çok aşırı ise yine dr ay sorun.. benim 2 3 tanidigimda biri ayağı morarircasina sismisti digerinin ayaklarında alt bacaklarında bile catlaklar olmustu üzerine falan basamiyordu

Bende sadece çikolata hani onu da iyi bir marka alırım isim falan yazılı olanlardan istemem diyordum. Şimdi kızımız geliyor diye oda pespembe balonlar, kapı süsü, tabak çatal bile pembe aldım bi anda arkadaşların ve annemin gazına gelip kendimi tanıyamıyorum. Saç şekillendirici, makyaj çantası ve banyo malzemeleri ayarladım hastane çantasına gören tatile gidiyorum zannedecek. Hatta süslü gecelik ve lohusa tacı aldım Allah'ım bu ben miyim ben şehir hastanesinde doğum yapacağım. Özel odada olacağım o nedenle rahatım yaptırırlar diye düşünüyorum.

Bende kapı süsleme için pembe tül, balon standı aldım. Servis için pembe tabaklar gold çatallar aldım. annem amannnnn sende 38 yaşında bi çocuğun olacak yap gitsin dedi. Kendi her şey içinde kalmış beni gazlıyor sürekli. Saçını boyat, makyaj malzemesi koy, Manikür pedikür yaptır sürekli mesaj atıp gittin mi kuaföre diye darlıyor lohusa şerbeti hazırlar var ondan mı yapacaksınız? Yoksa evde mi ben ikili cam sebil alıp limonata ve reyhan şerbeti yapacağım buzluğa atacağım. Ama sancı gelince bunları kim toparlayacak eşim asla bunlarla uğraşmaz hazırlarken görünce bile bi sürü söylenecek.

Canım su gibi kolay geçer de sağlıkla alırsın kucağına inş benim bebeğim de aynı pozisyonda bekliyoruz dönecek mi diye. Güzel haberlerini bekliyorum bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…