Hayırlısı hakkında canımAy doğum yapanlar olmuş ne güzel, tebrik ederim@mirage12 @sara98 Chipbaby basbelasiyim @karamel Latte @omor Mutlaka gözden kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın, herkesin bebeği sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah
Benim son günler hareketli geçti. Çarşamba gecesi sancılarım başladı 5-6 dakikada bir geliyordu sabaha kadar hiç uyuyamadım. Sabah hastaneyi aradım gelin dediler. Kahvaltı yaparken de baya su gibi akıntı geldi. Hastanede NST’de düzenli sancı çıktı. Vajinal muayenede de 2cm açıklık var, rahim ağzı %50 kısalmış dediler. Sıvı amniyon sıvısı değilmiş o günkü teste göre. Neyse 2-3 saat yürü gel dediler ama 2 saate benim sancılar tamamen kayboldu. Sonra Perşembe gecesi tekrar başladı 4 saate falan yine bitti. Cuma günü doktor kontrolüm vardı bebek 2880 kg olmuş, bebeğin suyu falan iyi çıktı. Bugün daha da artan vajinal akıntı olunca iyice amniyon sıvısı olduğundan şüphelendim, hastaneyi aradım gelin hemen test yapalım dediler. Gerçekten de suyum akıyormuş. Hemen suni sancıyla doğumu başlatabiliriz veya 1-2 gün bekleyebiliriz dediler. Ben beklemeyi seçtim yarın gece saat 1’e suni sancıyla doğum için randevu verdiler. O zamana kadar keşke kendi sancım gelse ama pek ümidim yok…
Bu arada bebek ideal doğum pozisyonunda değil. Başı sırtıma doğru bakmıyor ve sağ tarafta. O yüzden egzersizler yapıyorum. Bakalım dönecek miDönmezse daha uzun ve zor bir doğum olabilir gibi göreceğiz.
Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdiler. Şimdi kendi sancımın gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse de yarın gece doğumu başlatacaklar. Bana şans dileyin
Bence doğum sonrası hareketsizlik, ödem hormonal değişiklikler hepsi etkiliyor. Serum aldıysan o da etkiliyor. Hereket arttıkça geçecek inşallah o ödemKızarma yanma ve ağrı olursa tehlikeliyim bende bunlar yok sukur canim
Benim zaten vardı gebelikle arttı. Normal doğumda ne olur artık bilemiyorum. Birde benim cerrahi gerekli kesin yani artık doğumdan sonra hallederimNormal Doğum Sonrası Hemoroid i oluşan var mı? oturamıyorum ağrısına zor kalkıyorum yatıyorumne zaman geçer bu
Ahh canimm rabbim yardımcın olsun.Fatima anamızın eli değsin insallah.bol bol yürü.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahAy doğum yapanlar olmuş ne güzel, tebrik ederim@mirage12 @sara98 Chipbaby basbelasiyim @karamel Latte @omor Mutlaka gözden kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın, herkesin bebeği sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah
Benim son günler hareketli geçti. Çarşamba gecesi sancılarım başladı 5-6 dakikada bir geliyordu sabaha kadar hiç uyuyamadım. Sabah hastaneyi aradım gelin dediler. Kahvaltı yaparken de baya su gibi akıntı geldi. Hastanede NST’de düzenli sancı çıktı. Vajinal muayenede de 2cm açıklık var, rahim ağzı %50 kısalmış dediler. Sıvı amniyon sıvısı değilmiş o günkü teste göre. Neyse 2-3 saat yürü gel dediler ama 2 saate benim sancılar tamamen kayboldu. Sonra Perşembe gecesi tekrar başladı 4 saate falan yine bitti. Cuma günü doktor kontrolüm vardı bebek 2880 kg olmuş, bebeğin suyu falan iyi çıktı. Bugün daha da artan vajinal akıntı olunca iyice amniyon sıvısı olduğundan şüphelendim, hastaneyi aradım gelin hemen test yapalım dediler. Gerçekten de suyum akıyormuş. Hemen suni sancıyla doğumu başlatabiliriz veya 1-2 gün bekleyebiliriz dediler. Ben beklemeyi seçtim yarın gece saat 1’e suni sancıyla doğum için randevu verdiler. O zamana kadar keşke kendi sancım gelse ama pek ümidim yok…
Bu arada bebek ideal doğum pozisyonunda değil. Başı sırtıma doğru bakmıyor ve sağ tarafta. O yüzden egzersizler yapıyorum. Bakalım dönecek miDönmezse daha uzun ve zor bir doğum olabilir gibi göreceğiz.
Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdiler. Şimdi kendi sancımın gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse de yarın gece doğumu başlatacaklar. Bana şans dileyin
Ben sadece kapı süsü, hediyelik ve çikolata götürücem hastaneye. Gelen maksimum 5-10 dk kalıp gitsin mümkünseKızlar hastaneye yiyecek bişeyler götürüyor musunuz? Annem bendeydi hamurişi yapıp atalım buzluğa dedi bende o an aklıma onları çıkarıp almak aklıma gelmez kalsın dedim. Sonra ziyarete gelene ikramlık su böreği, sakallı poğaça, tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı alırız birer kilo diye düşündüm. Dün gittim balondu pastik tabak çataldı falan bişeyler aldım. Odayı süslemeyi planlamıyordum ama annem ve arkadaşım çok ısrar ettiler iyi tamam dedim. Hiçbir şey yapmam derken instagram görgüsüzlerine döneceğiz. Başka yapan var mı? Merak ettim yoksa gereksiz mi bunları evde mi yapsak
Ben kağı süsü ve küçük balon standı aldım 7-8 li olandan kapıya koyacağım. Baklava siparişi verdik onun için de plastik tabak çatal aldım. Hediyelik çikolata ve lohusa şerbeti olacak bir de. Ben de aşırı hevessizim aslında ama oğlumda da bu kadar vardı şimdi de bu kadar olsun dedimKızlar hastaneye yiyecek bişeyler götürüyor musunuz? Annem bendeydi hamurişi yapıp atalım buzluğa dedi bende o an aklıma onları çıkarıp almak aklıma gelmez kalsın dedim. Sonra ziyarete gelene ikramlık su böreği, sakallı poğaça, tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı alırız birer kilo diye düşündüm. Dün gittim balondu pastik tabak çataldı falan bişeyler aldım. Odayı süslemeyi planlamıyordum ama annem ve arkadaşım çok ısrar ettiler iyi tamam dedim. Hiçbir şey yapmam derken instagram görgüsüzlerine döneceğiz. Başka yapan var mı? Merak ettim yoksa gereksiz mi bunları evde mi yapsak
Ödemlerim inmemişti ayak bileklerindeki çok aşağı sarkarsa şişiyordu ama geçtiKızlar sezeryandan sonra ayaklarınız da şişme oldu mu benim diz kapağından alti çok fazla sisti
Latteecim sende doğurdun mu ben kaçırdım orayıYaa maşallah canım gözün aydın
Yok giymedim ondan olabilirDoktorun varis corabi giydirmedi mi? O sismesini engellenisti bende
Ahh canim insallah saniye gerek kalmadan az ağrılı ve kolay doğum olur Rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsınAy doğum yapanlar olmuş ne güzel, tebrik ederim@mirage12 @sara98 Chipbaby basbelasiyim @karamel Latte @omor Mutlaka gözden kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın, herkesin bebeği sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah
Bence de ayağıma suan hiç birsey olmuyor yarın doktora gidecegimS*çt*k desene
Yok ödem doğumdan sonra çözülür ayaklara iniyormuş en geç odemde ayaktan atılımı dün bir doktor öyle qnlatmistiBenimde öyle şuan özellikle bilek kısmında. Çokta su içiyorum sebebi hareketsizlik sanırım
İnşallah canim ya ayaklarım çok ağırBence doğum sonrası hareketsizlik, ödem hormonal değişiklikler hepsi etkiliyor. Serum aldıysan o da etkiliyor. Hereket arttıkça geçecek inşallah o ödem
Evet şarkıların diyorlar insallah benimde geçerÖdemlerim inmemişti ayak bileklerindeki çok aşağı sarkarsa şişiyordu ama geçti
Benim odemlerimde 1 hafta 10 güne atılmıştı geçiyor çok aşırı ise yine dr ay sorun.. benim 2 3 tanidigimda biri ayağı morarircasina sismisti digerinin ayaklarında alt bacaklarında bile catlaklar olmustu üzerine falan basamiyorduEvet şarkıların diyorlar insallah benimde geçer
Bende sadece çikolata hani onu da iyi bir marka alırım isim falan yazılı olanlardan istemem diyordum. Şimdi kızımız geliyor diye oda pespembe balonlar, kapı süsü, tabak çatal bile pembe aldım bi anda arkadaşların ve annemin gazına gelipBen sadece kapı süsü, hediyelik ve çikolata götürücem hastaneye. Gelen maksimum 5-10 dk kalıp gitsin mümkünsebir de hastaneyle bi görüşün öncesinde isterseniz. Bazı hastaneler organizasyonu kendi anlaşmalı firmaları yapmıyorsa süsleme yapmaya izin vermiyor.
Bende kapı süsleme için pembe tül, balon standı aldım. Servis için pembe tabaklar gold çatallar aldım. annem amannnnn sende 38 yaşında bi çocuğun olacak yap gitsin dedi. Kendi her şey içinde kalmış beni gazlıyor sürekli. Saçını boyat, makyaj malzemesi koy, Manikür pedikür yaptır sürekli mesaj atıp gittin mi kuaföre diye darlıyorBen kağı süsü ve küçük balon standı aldım 7-8 li olandan kapıya koyacağım. Baklava siparişi verdik onun için de plastik tabak çatal aldım. Hediyelik çikolata ve lohusa şerbeti olacak bir de. Ben de aşırı hevessizim aslında ama oğlumda da bu kadar vardı şimdi de bu kadar olsun dedim
Ay doğum yapanlar olmuş ne güzel, tebrik ederim@mirage12 @sara98 Chipbaby basbelasiyim @karamel Latte @omor Mutlaka gözden kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın, herkesin bebeği sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?