- 13 Aralık 2024
- 600
- 613
- 18
Çok şükür sağlıklılarmış. Benim de doğum yarın inşallah daha valizi kapatmadımKızlaaar hastane valizlerinizi hazır ve yanınızda tutun doktora giderken, ne zaman ne olacağı belli olmuyorBugün benden 1 hafta ileride olan hamile arkadaşımla nst için hastaneye gittiğimizde karşılaştık, kızın hiçbir sancısı vs yoktu. Nst için sıra beklerken hastanenin altındaki kafede oturduk bir şeyler içtik sohbet muhabbet her şey rutinindeydi. Yan yana odalarda nstye aldılar bizi. Arkadaşımın bebişinin kalp atışları hep yüksek seyretmiş, bebek strese girmiş diye acil sezaryene aldılar kızı. Çok şükür çok sağlıklı ve tatlı bir bebiş katıldı bugün aramıza ama hepimize bir şok yaşattı
İnşallah kolaylıkla ilerler süreciniz sağlıkla kavuşunAy doğum yapanlar olmuş ne güzel, tebrik ederim@mirage12 @sara98 @Chipbaby @basbelasiyim karamel Latte @omor Mutlaka gözden kaçırdıklarım da olmuştur kusura bakmayın, herkesin bebeği sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah
Benim son günler hareketli geçti. Çarşamba gecesi sancılarım başladı 5-6 dakikada bir geliyordu sabaha kadar hiç uyuyamadım. Sabah hastaneyi aradım gelin dediler. Kahvaltı yaparken de baya su gibi akıntı geldi. Hastanede NST’de düzenli sancı çıktı. Vajinal muayenede de 2cm açıklık var, rahim ağzı %50 kısalmış dediler. Sıvı amniyon sıvısı değilmiş o günkü teste göre. Neyse 2-3 saat yürü gel dediler ama 2 saate benim sancılar tamamen kayboldu. Sonra Perşembe gecesi tekrar başladı 4 saate falan yine bitti. Cuma günü doktor kontrolüm vardı bebek 2880 kg olmuş, bebeğin suyu falan iyi çıktı. Bugün daha da artan vajinal akıntı olunca iyice amniyon sıvısı olduğundan şüphelendim, hastaneyi aradım gelin hemen test yapalım dediler. Gerçekten de suyum akıyormuş. Hemen suni sancıyla doğumu başlatabiliriz veya 1-2 gün bekleyebiliriz dediler. Ben beklemeyi seçtim yarın gece saat 1’e suni sancıyla doğum için randevu verdiler. O zamana kadar keşke kendi sancım gelse ama pek ümidim yok…
Bu arada bebek ideal doğum pozisyonunda değil. Başı sırtıma doğru bakmıyor ve sağ tarafta. O yüzden egzersizler yapıyorum. Bakalım dönecek miDönmezse daha uzun ve zor bir doğum olabilir gibi göreceğiz.
Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdiler. Şimdi kendi sancımın gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse de yarın gece doğumu başlatacaklar. Bana şans dileyin
Reyhan şerbeti şimdi kendim yapıcam, bir de hazır lohusa şerbetini sulandırcamBende kapı süsleme için pembe tül, balon standı aldım. Servis için pembe tabaklar gold çatallar aldım. annem amannnnn sende 38 yaşında bi çocuğun olacak yap gitsin dedi. Kendi her şey içinde kalmış beni gazlıyor sürekli. Saçını boyat, makyaj malzemesi koy, Manikür pedikür yaptır sürekli mesaj atıp gittin mi kuaföre diye darlıyorlohusa şerbeti hazırlar var ondan mı yapacaksınız? Yoksa evde mi ben ikili cam sebil alıp limonata ve reyhan şerbeti yapacağım buzluğa atacağım. Ama sancı gelince bunları kim toparlayacak eşim asla bunlarla uğraşmaz hazırlarken görünce bile bi sürü söylenecek.
Doğurdu aşkım lattecim 30 temmuzdaLatteecim sende doğurdun mu ben kaçırdım orayı
Aynı benKız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorumfotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
Annem babam kayınvalidem ve sadece en yakın 2 arkadaşıma söyledim tarihiAynı ben
valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesiKız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorumfotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
Bizede soyle ne zaman dogumunAnnem babam kayınvalidem ve sadece en yakın 2 arkadaşıma söyledim tarihibaşka kimseye söylemeyeceksiniz dedim en azından ilk gün kimseyi istemiyorum
Ben cuma gunu taburcu olmustm plt 89 dan 95 e cikmisti sezeryan icin sali gunu yatis yapicam tekrar kan testi vericem insallah sonuclar iyi gelirEn sonda 89 çıkmış demiştin diye hatırlıyorum. Düşmemesi iyi bir şey senin ve bebeğin için. Gebelikte vücut değişik tepkiler veriyortez zamanda toparla inşallah
Ben kızımda yaşamıştım bu durumu korkmana gerek yok. Mümkünse yıkama bebeğini kuru tut göbeğini kendiliğinden kabuğu sertleşir atarBebişin 5.günde göbeği düşmüştü kuruydu şimdi 9.gün böyle oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Benimde annemler aynı merak etme aşkım tek değilsin. Annem en son maşa yapcan mı saçına falan diyordu. Ne desem karşılığında hevesimiz var bitanecik torunumuz diyorlarvalla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesisaçma biliyorum ama bunu düşünüyorum. Annem fotoğraf çekimi ayarla falan aşırı istekli ve heyecanlı sanki kendi doğuracak. Bende bi çikolata ikram eder geçerim diyordum ama herkes içinde kalır falan zorluyorlar.
Hahahaha 7 Ağustos aşkım inşallah. Nüfus patlaması yaşanacak o gün 4 kişiyiz planlıBizede soyle ne zaman dogumun
Gelir gelir. Karpuzun kabuğunun altındaki o beyaz kısım kan değerlerine iyi geliyor diye okumuştum bir yerde bu arada aklında bulunsunnBen cuma gunu taburcu olmustm plt 89 dan 95 e cikmisti sezeryan icin sali gunu yatis yapicam tekrar kan testi vericem insallah sonuclar iyi gelir
Evet canım 5 günlük olduk bileLatteecim sende doğurdun mu ben kaçırdım orayı
Teşekkürler, umarımUmarım çok güzel bi doğumun olur , bebiş sağlıkla sıhhatle gelir :) kaçıncı haftadasın tam
Çok teşekkürler canım öyle yapmaya çalışıyorumHayırlısı hakkında canımhiç acele etme derim kendi sancını bekle mümkün olduğunca olumlamalar yap, pilates topunda otur.
İdeal doğum pozisyonunda bebeğin kafası tam sırta bakmaz zaten. Annenin sağına doğru olur, tam kanaldan geçerken hafif döner. Ters giden bir şey yok hiç, pozitif düşün. İnan doğumu başlatıp durduran bizim endişelerimiz oluyor. Kendini akışa bırakmayı dene
Teşekkür ederim canım, inşallahAhh canim insallah saniye gerek kalmadan az ağrılı ve kolay doğum olur Rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
benim bebeğimde de aynısı oldu . Yarın kontrole götüreceğim. Bazen içerde kalan birikintiler dışarı vuruyor bazen de k vitamini eksikliğinden kanama oluyor . Hemen bir k vitamini iğnesi yapıyorlar. Birimi çocuğumdaBebişin 5.günde göbeği düşmüştü kuruydu şimdi 9.gün böyle oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Ay canim benim saolasin karpuz kabugunu denerimHahahaha 7 Ağustos aşkım inşallah. Nüfus patlaması yaşanacak o gün 4 kişiyiz planlı
Gelir gelir. Karpuzun kabuğunun altındaki o beyaz kısım kan değerlerine iyi geliyor diye okumuştum bir yerde bu arada aklında bulunsunn
valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesiKız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorumfotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
ayy ne güzel herkes şimdi dinlen bebek doğunca bugünleri arayacaksın diyor ama ben doğsun öpmek koklamak istiyorum yaaa size maşallah.Kızlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum yetişemiyorum mesajlarınızı okuyamadım
Buraya girmeye vaktim kalmıyor bulduğum her fırsatta dinlenmeyi ve uyumayı seçiyorum
Kızımla hayata alışmaya çalışıyoruz bol bol emişip uyuyoruzçok güzel çok Allahım hepimizin evladını bağışlasın
Eki Görüntüle 3625646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?