2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür sağlıklılarmış. Benim de doğum yarın inşallah daha valizi kapatmadım

İnşallah kolaylıkla ilerler süreciniz sağlıkla kavuşun

Reyhan şerbeti şimdi kendim yapıcam, bir de hazır lohusa şerbetini sulandırcam
Tupper şişe ile götürcem bir tane sebil var ona koycam inşallah

Kız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorum fotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesi saçma biliyorum ama bunu düşünüyorum. Annem fotoğraf çekimi ayarla falan aşırı istekli ve heyecanlı sanki kendi doğuracak. Bende bi çikolata ikram eder geçerim diyordum ama herkes içinde kalır falan zorluyorlar.

En sonda 89 çıkmış demiştin diye hatırlıyorum. Düşmemesi iyi bir şey senin ve bebeğin için. Gebelikte vücut değişik tepkiler veriyor tez zamanda toparla inşallah
Ben cuma gunu taburcu olmustm plt 89 dan 95 e cikmisti sezeryan icin sali gunu yatis yapicam tekrar kan testi vericem insallah sonuclar iyi gelir

Bebişin 5.günde göbeği düşmüştü kuruydu şimdi 9.gün böyle oldu. Yaşayan var mı bu durumu

Eklentiler

• IMG_4B2B4DE1-8D1C-43CD-8C47-F2D490A114EF.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
Benimde annemler aynı merak etme aşkım tek değilsin. Annem en son maşa yapcan mı saçına falan diyordu. Ne desem karşılığında hevesimiz var bitanecik torunumuz diyorlar en son bi delirdim azıcık sert olunca duruldu

Bizede soyle ne zaman dogumun
Hahahaha 7 Ağustos aşkım inşallah. Nüfus patlaması yaşanacak o gün 4 kişiyiz planlı
Ben cuma gunu taburcu olmustm plt 89 dan 95 e cikmisti sezeryan icin sali gunu yatis yapicam tekrar kan testi vericem insallah sonuclar iyi gelir
Gelir gelir. Karpuzun kabuğunun altındaki o beyaz kısım kan değerlerine iyi geliyor diye okumuştum bir yerde bu arada aklında bulunsunn

Kızlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum yetişemiyorum mesajlarınızı okuyamadım
Buraya girmeye vaktim kalmıyor bulduğum her fırsatta dinlenmeyi ve uyumayı seçiyorum
Kızımla hayata alışmaya çalışıyoruz bol bol emişip uyuyoruz çok güzel çok Allahım hepimizin evladını bağışlasın

Umarım çok güzel bi doğumun olur , bebiş sağlıkla sıhhatle gelir :) kaçıncı haftadasın tam
Teşekkürler, umarım 40+2 oldum bugün.
Çok teşekkürler canım öyle yapmaya çalışıyorum Aksi gibi de hiç sancım yok. Bugün doğumdan önce biraz rahatlar, dinlenir, kendime biraz vakit ayırırım diyordum ama bu sabah sarı akıntım olduğundan doktor şimdi yatırmaya karar verdi beni. 2cm açıklık varmış, rahim ağzı tamamen kısalmış. Birazdan rahim ağzını yumuşatıp doğuma hazırlamak için ilaç verecekler. Belki o sırada kendi sancın gelir dediler. Gelmezse de sonradan suni sancı. verecekler.
Ahh canim insallah saniye gerek kalmadan az ağrılı ve kolay doğum olur Rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
Teşekkür ederim canım, inşallah aman sağlıklı olalım da gerekirse suni sancıya da razıyım artık. Belki epiduralsiz denerim diyordum ama suni sancıyla alırım herhalde epidural.

Bebişin 5.günde göbeği düşmüştü kuruydu şimdi 9.gün böyle oldu. Yaşayan var mı bu durumu
benim bebeğimde de aynısı oldu . Yarın kontrole götüreceğim. Bazen içerde kalan birikintiler dışarı vuruyor bazen de k vitamini eksikliğinden kanama oluyor . Hemen bir k vitamini iğnesi yapıyorlar. Birimi çocuğumda
dr kalıntılar çıkıyor demişti. İkincisinde de k vitamini eksikliği demişlerdi.

Ay canim benim saolasin karpuz kabugunu denerim bende kimseye soylemedim herkes arayip duruyor dogurunca ogrensinler

Kız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorum fotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum
valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesi saçma biliyorum ama bunu düşünüyorum. Annem fotoğraf çekimi ayarla falan aşırı istekli ve heyecanlı sanki kendi doğuracak. Bende bi çikolata ikram eder geçerim diyordum ama herkes içinde kalır falan zorluyorlar.
ayy ne güzel herkes şimdi dinlen bebek doğunca bugünleri arayacaksın diyor ama ben doğsun öpmek koklamak istiyorum yaaa size maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…