- 31 Ocak 2009
- 804
- 594
- 628
- 36
Rabbim saglikla kucagina versin insallahKızlar Merhaba bugün benim kontrolüm vardı. Yatış yapıldı 2 cm açıklığım var endişe korku bir arada yaşıyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden![]()
Ben 38 deyim benim de inmedi. Hatta kizima dogum sancim geldiginde de inmemisti 40 haftayi gecmisti. O cok kriter degil bence. Henuz hurmaya va baslamadim bebis gelmeden yapacaklarim var bitsin her tusa ayni anda basicamGünaydın annelerŞuan 36. haftadayım ve karnım hâla çok yukarda, sanki inmeye niyetli değil gibi. Başkalarına bakınca onların göbüşü inmiş. Bebiş mideme çok çöküyor kaburgalarımo tekmeliyor ve karnım top gibi sert
Sizdede böylemiydi bu haftalarda yoksa normalmi? Çoğu indi ve göbeğimün üst kısmı yumuşasidı diyor.. Hurma yemeye başlasammı yoksa erkenmi? Bebişin kilosu şükür olması gerektiği gibi tam ortalama. Siz ne zaman başladınız nen tavsiye edersiniz.

Amin amin gercekten yine de masallah bu zamana geldin ya artik bosver. Haftasi da gayet guzel. Saglikla kavusma zamani simdiAy bu enfeksiyondu su azlığıydı derken1 aydır cebelleşiyorum feleğim şaştı sağlıkla kavuşuruz inşallah
Yok yok ben de varim.En son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimle![]()
Kuzum enn kisa surede kavusun insallah uzme kendini tedbir amacli tutuyorlardir en kisa zamanda kavusacaksiniz insallahKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Yaa rabbim saglikla kavustursun insallah. Bizi de habersiz birakmaYarın sabah 8de sezeryana aliniyorum hem küçük oglum hem dünyaya gelecek oğlum hemde benim için kolay bir süreç olsun ins dualarınıza talibim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Kuzu mastit cok zor oyle sistiginde sagmasi da zor oluyor ama gogsun hafif sertlesmeye basladiginda birsz yumusayana kadar sagman gerekiyor. O sertlige gelmemeli cok tazikli oldugundan cocuk da alamiyor daha da sisiyor. Bosalana kadar degil de baya yumusak olana kadar yap bir sure sonra bebegin ihtiyacina gore dengelenecek sut gelisinKızlar öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacak olanlar ise umarım sağlıkla kucaklarına alırlar
Ben 35+4’te taa 5 temmuzda doğurmuştum zaten hatırlayanlarınız olur belki, 1 aylık olduk artıkEn başından bu yana emzirme ile ilgili biraz da tecrübesizlik ve stres kaynaklı biraz problem yaşıyorduk. Dün akşam sağ göğsüm o kadar taş gibi oldu ki bir akşamda nasıl o hale geldi hiç anlamadım. Sütü boşaltmazsam mastite doğru gidiyor ve aşırı canım yanıyor. Bebişi bile emziremiyorum, o kadar dayanılmaz bir acı. Tecrübeli annelerim bu duruma nasıl müdahale edebilirim? Tek yolu sağımla boşaltmak mı? O şekilde de canım çok yanıyor. Diyelim ki öyle olması gerekiyor, bunu aralıksız olarak boşalana kadar mı yapmalıyım? Yoksa yarımşar saat sağımlar arasına biraz süre bırakmalı mıyım? Göğsüm acayip büyüdü ve acayip sertleşti. Tahminen bu sürecin bitmesi ne kadar zaman alıyor?
Ayyy saglikla kavusun insallah. Zaman hakikaten nasil gecti. Gunler asir gibi aylar dakika gibi gecti gitti. Haberdar et bizi deKızlar bu sabah 9 da doğumum varuyuyamadım tabikide heyecandan. Sanki bebişim de hissetmiş gibi geleceğini kıpır kıpırdı tüm gece
şans dileyin bize de
Daha dün gibi buraya 4+4 keseyi gördük diye yazışım. bu günlerin geleceğini hiç düşünmemiştim hala hayal gibi geliyorhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi