Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar Merhaba bugün benim kontrolüm vardı. Yatış yapıldı 2 cm açıklığım var endişe korku bir arada yaşıyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden 😥
Rabbim saglikla kucagina versin insallah
Günaydın anneler🌼 Şuan 36. haftadayım ve karnım hâla çok yukarda, sanki inmeye niyetli değil gibi. Başkalarına bakınca onların göbüşü inmiş. Bebiş mideme çok çöküyor kaburgalarımo tekmeliyor ve karnım top gibi sert😅 Sizdede böylemiydi bu haftalarda yoksa normalmi? Çoğu indi ve göbeğimün üst kısmı yumuşasidı diyor.. Hurma yemeye başlasammı yoksa erkenmi? Bebişin kilosu şükür olması gerektiği gibi tam ortalama. Siz ne zaman başladınız nen tavsiye edersiniz.
Ben 38 deyim benim de inmedi. Hatta kizima dogum sancim geldiginde de inmemisti 40 haftayi gecmisti. O cok kriter degil bence. Henuz hurmaya va baslamadim bebis gelmeden yapacaklarim var bitsin her tusa ayni anda basicam🤣
Ay bu enfeksiyondu su azlığıydı derken1 aydır cebelleşiyorum feleğim şaştı sağlıkla kavuşuruz inşallah
Amin amin gercekten yine de masallah bu zamana geldin ya artik bosver. Haftasi da gayet guzel. Saglikla kavusma zamani simdi
En son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimle 😂
Yok yok ben de varim.
Kizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerim 😔 buruk sevinc oldu bizim icin
Kuzum enn kisa surede kavusun insallah uzme kendini tedbir amacli tutuyorlardir en kisa zamanda kavusacaksiniz insallah
Yarın sabah 8de sezeryana aliniyorum hem küçük oglum hem dünyaya gelecek oğlum hemde benim için kolay bir süreç olsun ins dualarınıza talibim.. 🤲 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💐
Yaa rabbim saglikla kavustursun insallah. Bizi de habersiz birakma
Kızlar öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacak olanlar ise umarım sağlıkla kucaklarına alırlar 🙏🏻💙

Ben 35+4’te taa 5 temmuzda doğurmuştum zaten hatırlayanlarınız olur belki, 1 aylık olduk artık 🥲 En başından bu yana emzirme ile ilgili biraz da tecrübesizlik ve stres kaynaklı biraz problem yaşıyorduk. Dün akşam sağ göğsüm o kadar taş gibi oldu ki bir akşamda nasıl o hale geldi hiç anlamadım. Sütü boşaltmazsam mastite doğru gidiyor ve aşırı canım yanıyor. Bebişi bile emziremiyorum, o kadar dayanılmaz bir acı. Tecrübeli annelerim bu duruma nasıl müdahale edebilirim? Tek yolu sağımla boşaltmak mı? O şekilde de canım çok yanıyor. Diyelim ki öyle olması gerekiyor, bunu aralıksız olarak boşalana kadar mı yapmalıyım? Yoksa yarımşar saat sağımlar arasına biraz süre bırakmalı mıyım? Göğsüm acayip büyüdü ve acayip sertleşti. Tahminen bu sürecin bitmesi ne kadar zaman alıyor?
Kuzu mastit cok zor oyle sistiginde sagmasi da zor oluyor ama gogsun hafif sertlesmeye basladiginda birsz yumusayana kadar sagman gerekiyor. O sertlige gelmemeli cok tazikli oldugundan cocuk da alamiyor daha da sisiyor. Bosalana kadar degil de baya yumusak olana kadar yap bir sure sonra bebegin ihtiyacina gore dengelenecek sut gelisin
Kızlar bu sabah 9 da doğumum var 🥹 uyuyamadım tabikide heyecandan. Sanki bebişim de hissetmiş gibi geleceğini kıpır kıpırdı tüm gece🫠 şans dileyin bize de 😍
Daha dün gibi buraya 4+4 keseyi gördük diye yazışım. bu günlerin geleceğini hiç düşünmemiştim hala hayal gibi geliyor 🥹 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Ayyy saglikla kavusun insallah. Zaman hakikaten nasil gecti. Gunler asir gibi aylar dakika gibi gecti gitti. Haberdar et bizi de

Kızlar öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacak olanlar ise umarım sağlıkla kucaklarına alırlar 🙏🏻💙

Ben 35+4’te taa 5 temmuzda doğurmuştum zaten hatırlayanlarınız olur belki, 1 aylık olduk artık 🥲 En başından bu yana emzirme ile ilgili biraz da tecrübesizlik ve stres kaynaklı biraz problem yaşıyorduk. Dün akşam sağ göğsüm o kadar taş gibi oldu ki bir akşamda nasıl o hale geldi hiç anlamadım. Sütü boşaltmazsam mastite doğru gidiyor ve aşırı canım yanıyor. Bebişi bile emziremiyorum, o kadar dayanılmaz bir acı. Tecrübeli annelerim bu duruma nasıl müdahale edebilirim? Tek yolu sağımla boşaltmak mı? O şekilde de canım çok yanıyor. Diyelim ki öyle olması gerekiyor, bunu aralıksız olarak boşalana kadar mı yapmalıyım? Yoksa yarımşar saat sağımlar arasına biraz süre bırakmalı mıyım? Göğsüm acayip büyüdü ve acayip sertleşti. Tahminen bu sürecin bitmesi ne kadar zaman alıyor?
Bebeğiniz şuan küçük oldupu için tam boşaltamıyor. Dolayısıyla memeler hemen dolup şişiyor. Tamamen sağım yapmanız lazım. Bide sıcak su , duşun altında masaj çok iyi geliyor. Çocuj büyüdükçe zaten sağımada gerek kalmamaya başlayacak. Geçmiş olsun 🙏

Kızlar bu sabah 9 da doğumum var 🥹 uyuyamadım tabikide heyecandan. Sanki bebişim de hissetmiş gibi geleceğini kıpır kıpırdı tüm gece🫠 şans dileyin bize de 😍
Daha dün gibi buraya 4+4 keseyi gördük diye yazışım. bu günlerin geleceğini hiç düşünmemiştim hala hayal gibi geliyor 🥹 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Amiin sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Rabbim saglikla kucagina versin insallah

Ben 38 deyim benim de inmedi. Hatta kizima dogum sancim geldiginde de inmemisti 40 haftayi gecmisti. O cok kriter degil bence. Henuz hurmaya va baslamadim bebis gelmeden yapacaklarim var bitsin her tusa ayni anda basicam🤣

Amin amin gercekten yine de masallah bu zamana geldin ya artik bosver. Haftasi da gayet guzel. Saglikla kavusma zamani simdi

Yok yok ben de varim.

Kuzum enn kisa surede kavusun insallah uzme kendini tedbir amacli tutuyorlardir en kisa zamanda kavusacaksiniz insallah

Yaa rabbim saglikla kavustursun insallah. Bizi de habersiz birakma

Kuzu mastit cok zor oyle sistiginde sagmasi da zor oluyor ama gogsun hafif sertlesmeye basladiginda birsz yumusayana kadar sagman gerekiyor. O sertlige gelmemeli cok tazikli oldugundan cocuk da alamiyor daha da sisiyor. Bosalana kadar degil de baya yumusak olana kadar yap bir sure sonra bebegin ihtiyacina gore dengelenecek sut gelisin

Ayyy saglikla kavusun insallah. Zaman hakikaten nasil gecti. Gunler asir gibi aylar dakika gibi gecti gitti. Haberdar et bizi de
Amin canım benim hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize🙏🙏❤️

Gebelik bir süreç biz de o sürecin sonuna vardık artık sağlıcakla kucaklarımıza alma vakti. Sağ salim güzel haberlerini bekliyoruz ❤️🙏

Ilk nst'den bildiriyorum 🥲 36+3 olmasi gereken civcivim..1-2 hafta kucuk cikti 2 US makinesinde de az once. 200gr almış 1 hafta.da.2400gr su an.. dr.cugum endiselendi sapladi ciger gelistiriciyi nst.oncesi..
Sonuca gore karar verecekmis.
Plasenta arteri beslemiyordu 1 hafta once.simdi iyi cikti..amiyotik sivi iyi 10cm di simdi 6cm...az cikti.
Bu ne dengesizliktir ya hu.. bi dua vs gonderiverin bize de lutfen🫠

+ gelen bebisler hayırlı gozaydinliginiz olsun🥰
Yoldakilere de kolaylıklar diliyorum🙏🤲

Bacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin 💕💕💕 güzel haberlerinizi bekliyorumm

Bacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin 💕💕💕 güzel haberlerinizi bekliyorumm
Canım gözün aydın çok tebrik ederim, sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi 🥰🧿🙏🏻🙏🏻 sen nasılsın ağrın var mı çok?

Daha dün gibi buraya 4+4 keseyi gördük diye yazışım. bu günlerin geleceğini hiç düşünmemiştim hala hayal gibi geliyor 🥹 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz
Bebiş doğdu muuu, nasılsınız ikiniz de iyisinizdir umarım 🥰🙏🏻🙏🏻

Hayırlı olsun canım benim cok sevindim🥰

Ilk nst'den bildiriyorum 🥲 36+3 olmasi gereken civcivim..1-2 hafta kucuk cikti 2 US makinesinde de az once. 200gr almış 1 hafta.da.2400gr su an.. dr.cugum endiselendi sapladi ciger gelistiriciyi nst.oncesi..
Sonuca gore karar verecekmis.
Plasenta arteri beslemiyordu 1 hafta once.simdi iyi cikti..amiyotik sivi iyi 10cm di simdi 6cm...az cikti.
Bu ne dengesizliktir ya hu.. bi dua vs gonderiverin bize de lutfen🫠

+ gelen bebisler hayırlı gozaydinliginiz olsun🥰
Yoldakilere de kolaylıklar diliyorum🙏🤲
🤯ayh error vereceğim...
Nst den bi ciktim..pazar'a sezeryan rand ayarlayip kagitlari uzattilar onume😳

Gecen hafta plasenta beslemiyor vs cikan US bugun iyi cikti..200gr almış. 2200den 2400gr. Olmus. Haftası 36+3 iken 35lerde cikti bugun 2.kez Bakılan ultrasonda.. nst de kasılma bile yok.. amiyotik sivi 10 iken 6 olmus.
Bebek kucuk, riske atmayalım dedi dr..

Bi saat pazarlik ettim bir yandan da korkarak🥲 bugun ciger ignesi vuruldu. Yarin da vurulacak..2 gunde bir de NST o zaman dedi.
TMM dedim c.tesi Nst kotu cikarsa pazar olur. Yoksa persembe fln en azından 37yi doldursun biraz🤷🏻‍♀️

Doğum yapmış anneler nasıl gidiyor bebekleriniz nasıl alışabildiniz mi 🥹☺️🥰 biz 15 günlük olduk gündüz uykumuz iyi hoş ama geceleri çok sinirli ve huysuz oluyoruz uyuyup hemen uyanıyor prenses uyutana kadar saat kaçları buluyor 🥹

Doğum yapmış anneler nasıl gidiyor bebekleriniz nasıl alışabildiniz mi 🥹☺️🥰 biz 15 günlük olduk gündüz uykumuz iyi hoş ama geceleri çok sinirli ve huysuz oluyoruz uyuyup hemen uyanıyor prenses uyutana kadar saat kaçları buluyor 🥹
Aynisi valla. Gece olunca basliyor mikirdanmalar. Sicaktan fena carpildik. Cis ,kaka takibi,,sut geldi gelecek takibi geciyor. Nobetlese bekliyoruz minik cüceyi. Sariligi 13 te kilo alimi iyi . Su sarilik olayi bitse.artik

Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün 🩷

Bu gece yani 3. Gecemiz sanırım yarım saat falan uyumuşumdur 😬😅 insanlara boş boş bakıyorum 🙈

Aynisi valla. Gece olunca basliyor mikirdanmalar. Sicaktan fena carpildik. Cis ,kaka takibi,,sut geldi gelecek takibi geciyor. Nobetlese bekliyoruz minik cüceyi. Sariligi 13 te kilo alimi iyi . Su sarilik olayi bitse.artik
Biz de sarılık takibindeyiz 11 çıktı bizim de yarın yine gideceğiz

Back
X