- 23 Ekim 2024
- 134
- 236
- 18
Sütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?Biz de sarılık takibindeyiz 11 çıktı bizim de yarın yine gideceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?Biz de sarılık takibindeyiz 11 çıktı bizim de yarın yine gideceğiz
Ay bizimde sarılık 8deydi 6 günlükken daha baktırmadık sizin kaç günlükkenki sonuçAynisi valla. Gece olunca basliyor mikirdanmalar. Sicaktan fena carpildik. Cis ,kaka takibi,,sut geldi gelecek takibi geciyor. Nobetlese bekliyoruz minik cüceyi. Sariligi 13 te kilo alimi iyi . Su sarilik olayi bitse.artik
Yaa su uyku olayı çok zorBu gece yani 3. Gecemiz sanırım yarım saat falan uyumuşumdurinsanlara boş boş bakıyorum
![]()
İyi gidiyor sadece doydumı doymadımı endişesi ileDoğum yapmış anneler nasıl gidiyor bebekleriniz nasıl alışabildiniz mibiz 15 günlük olduk gündüz uykumuz iyi hoş ama geceleri çok sinirli ve huysuz oluyoruz uyuyup hemen uyanıyor prenses uyutana kadar saat kaçları buluyor
![]()
bez sayısından cis kakadan anlarsın iyiyse endişe etmeİyi gidiyor sadece doydumı doymadımı endişesi ile![]()
Kullanmıyorsanız bunları deneyinSütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?
Ya bana göre iyi bebek uyuyor açlıktan ağlamıyor yani aç olan bebek ağlamaz mı ya da uykusu etkilenmez mi sarılığımız yok düştü.bez sayısından cis kakadan anlarsın iyiyse endişe etme![]()
Ben oğlumda da sağma makinesi ile arttırdım sütümüSütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?
İlk doğumumda yazıktır sabah işe gidiyor diye eşimi çok kaldırmıyordum. Şimdi yardım istiyorum hep valla, imkanı olan yakınından eşinden destek istesin kızlar insanın psikolojisini ciddi bozuyor bu uykusuzlukYaa su uyku olayı çok zor![]()
Kilo alimi ne kadardı ki az dediYa bana göre iyi bebek uyuyor açlıktan ağlamıyor yani aç olan bebek ağlamaz mı ya da uykusu etkilenmez mi sarılığımız yok düştü.
Doktor az kilo almış iki gün sonra bir daha bakalım dedi ama benim sütüm iki gündür anca geldi öyle düşünüyorum yarın belli olacak.
Öyle vallahiİlk doğumumda yazıktır sabah işe gidiyor diye eşimi çok kaldırmıyordum. Şimdi yardım istiyorum hep valla, imkanı olan yakınından eşinden destek istesin kızlar insanın psikolojisini ciddi bozuyor bu uykusuzluk
O an tam duyamadım kızım cok aglıyodu onu sakinleştirmeye calışıyodum 3 günde 40 gr. Mı dedi ne ama emin değiliz bundan cünkü hem sarılık düşmüştü hemde asm de kilo alımı iyi dendi topuk kanı için gittiğimizde ya biz yanlıs anladık ya doktor yanlıs anlattı bilmiyorum.Kilo alimi ne kadardı ki az dedi
Sarılıktan uyur dikkat et annesi süt iyice gelene kadar mama takviyesi yaptık biz şırıngayla hemşireler söyledi sarılıgımız sınırdaydı. O günlerde bizimkide hep uyuyoduKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu
sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor
tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada
minnak bişi
Benim ilk elle sağınca yarım şırınga zar zor geldi. Sonrasında hep mamajo sağım makinesi vardı bende 2 saatte bir sağdım gece gündüz sanki bebek içecekmiş gibi sende öğle yapmaya devam et. Allah’ın izniyle gelir.Daha bebegi gormedik sutumde gelmedielle sagiyorum gelmiyo
İnşallah kilo alimi normaldir bu defaO an tam duyamadım kızım cok aglıyodu onu sakinleştirmeye calışıyodum 3 günde 40 gr. Mı dedi ne ama emin değiliz bundan cünkü hem sarılık düşmüştü hemde asm de kilo alımı iyi dendi topuk kanı için gittiğimizde ya biz yanlıs anladık ya doktor yanlıs anlattı bilmiyorum.
2 gün sonra gelin dedi gidicez yarın işte.
İnşallah canım aklıma cok takılıyo bu konu.İnşallah kilo alimi normaldir bu defa
Yaaİnşallah canım aklıma cok takılıyo bu konu.
Mama sevmiyor meme emmek istiyor eğer kilo almadıysa sütüm yetmiyor anlamına gelicek mamayı nasıl yedirecegimizi düşünüyoruz![]()
Her emzirme sonrasında mama takviyesi yap. Yoksa sarılık olursunuz. Benim bebeğim 1925 doğdu, hem süt hem mama veriyorduk. Daha yeni mamayı bir kere veriyorum gece o da. Şu an 3 kilo olduk çok şükürKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu
sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor
minnak bişi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu
minnak bişi