Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Aynisi valla. Gece olunca basliyor mikirdanmalar. Sicaktan fena carpildik. Cis ,kaka takibi,,sut geldi gelecek takibi geciyor. Nobetlese bekliyoruz minik cüceyi. Sariligi 13 te kilo alimi iyi . Su sarilik olayi bitse.artik
Ay bizimde sarılık 8deydi 6 günlükken daha baktırmadık sizin kaç günlükkenki sonuç

Sütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?
Kullanmıyorsanız bunları deneyin
Bestlak damla
Humana stell tea
Rezene anason karışımı demleme
Bol su
Ben bunları kullanıyorum anca süt var kilo almamız bizim de az ama sarılığımız düştü yarın tekrar bakılacak kilo durumuna.

bez sayısından cis kakadan anlarsın iyiyse endişe etme 🥹
Ya bana göre iyi bebek uyuyor açlıktan ağlamıyor yani aç olan bebek ağlamaz mı ya da uykusu etkilenmez mi sarılığımız yok düştü.
Doktor az kilo almış iki gün sonra bir daha bakalım dedi ama benim sütüm iki gündür anca geldi öyle düşünüyorum yarın belli olacak.

Ya bana göre iyi bebek uyuyor açlıktan ağlamıyor yani aç olan bebek ağlamaz mı ya da uykusu etkilenmez mi sarılığımız yok düştü.
Doktor az kilo almış iki gün sonra bir daha bakalım dedi ama benim sütüm iki gündür anca geldi öyle düşünüyorum yarın belli olacak.
Kilo alimi ne kadardı ki az dedi

Kızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyiz😍 aşk yaşıyoruz ama biraz uykucu 🤭 sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor🥲 tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada 🥹 minnak bişi

Kilo alimi ne kadardı ki az dedi
O an tam duyamadım kızım cok aglıyodu onu sakinleştirmeye calışıyodum 3 günde 40 gr. Mı dedi ne ama emin değiliz bundan cünkü hem sarılık düşmüştü hemde asm de kilo alımı iyi dendi topuk kanı için gittiğimizde ya biz yanlıs anladık ya doktor yanlıs anlattı bilmiyorum.
2 gün sonra gelin dedi gidicez yarın işte.

Kızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyiz😍 aşk yaşıyoruz ama biraz uykucu 🤭 sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor🥲 tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada 🥹 minnak bişi
Sarılıktan uyur dikkat et annesi süt iyice gelene kadar mama takviyesi yaptık biz şırıngayla hemşireler söyledi sarılıgımız sınırdaydı. O günlerde bizimkide hep uyuyodu🥰

Daha bebegi gormedik sutumde gelmedi 😞 elle sagiyorum gelmiyo
Benim ilk elle sağınca yarım şırınga zar zor geldi. Sonrasında hep mamajo sağım makinesi vardı bende 2 saatte bir sağdım gece gündüz sanki bebek içecekmiş gibi sende öğle yapmaya devam et. Allah’ın izniyle gelir.

O an tam duyamadım kızım cok aglıyodu onu sakinleştirmeye calışıyodum 3 günde 40 gr. Mı dedi ne ama emin değiliz bundan cünkü hem sarılık düşmüştü hemde asm de kilo alımı iyi dendi topuk kanı için gittiğimizde ya biz yanlıs anladık ya doktor yanlıs anlattı bilmiyorum.
2 gün sonra gelin dedi gidicez yarın işte.
İnşallah kilo alimi normaldir bu defa

İnşallah canım aklıma cok takılıyo bu konu.
Mama sevmiyor meme emmek istiyor eğer kilo almadıysa sütüm yetmiyor anlamına gelicek mamayı nasıl yedirecegimizi düşünüyoruz 🤦🏼‍♀️
Yaa🥹 bazı bebeler öyle sevmiyor maalesef. Kilo konusu da takmadan olmuyor yetiyor mu yetmiyor mu kilo aldırıyor mu hep stres valla

Her emzirme sonrasında mama takviyesi yap. Yoksa sarılık olursunuz. Benim bebeğim 1925 doğdu, hem süt hem mama veriyorduk. Daha yeni mamayı bir kere veriyorum gece o da. Şu an 3 kilo olduk çok şükür 🤲🏻 sende öyle yap. Ama biberonla verme. Şırınga kaşıklar var en rahatı o.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰
Ya sen ne zaman öğrendin süte sinirlenmeyi 😍😍😍

Back
X