- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Amiin hepimiz inşallahSelam kızlar maşallah herkes doğum yaptı heralde bi ben mi kaldımdoğum yapan tüm annişleri tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inş bebişlerinizi
Bende beklemedeyimSelam kızlar maşallah herkes doğum yaptı heralde bi ben mi kaldımdoğum yapan tüm annişleri tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inş bebişlerinizi
Kızlar saçlı olma konusunda ben 9 şişe galviks duble action bitirdim. Kızım baya saçlı. Ama başka bi arkadaşım neredeyse 20 şişe bitirdi keldiCanım inan ki hepsini yaptım. Yatağa kafamı koyduğum anda başlıyor yanma. Ne leblebi ne süt ne tahin fayda etmedi yaa. Saç konusu doğru mu acaba saçlı mı olacak benimki
Aynı gün doğum yapıp aynı gün taburcu olmuşuz ben hiç sıkıntı yaşamadım ve kahve içmedim hastanedeyken, kola da gaz yapar diye içmedim. Anestezi dr çok önemli bu konuda yaSezeryan dogum yapan anneler carsamba benden uyusmali dogum yaptim cuma taburcu oldum basim cok kotu agriyo kaldirniyorum bu nasl geccek kahvede iciyorum uzaninca iyiym ama hareket edince felaket
Ya senin yavrunu yerim1 gr midem yanmadı kel olucak dediler olsun ben kel bebek severim zaten dedimdoğumda gözümü açtıgım an sordugum ilk sey saçıydı herkes şok sülalenin en saçlı bebegini doğurmuşum hemşire hayatımda gördüğüm en saçlı bebek dedi peruk kafa diye seviliyor şuanda kısacası saç olayı hurafe
Peruk kafam tam saçları yağlandı göbeği düşene kadarYa senin yavrunu yerim
Beklemeye devam edenlerde bugünBende beklemedeyimBu gece baya hareketli ve hareketleri çok sert canım acıyor,baklm bizmkilr ne zamn gelmek isticek
Ay bende sanci da yok yaa asagi indi karnim ama tik yok. Ustelik popom yer yuzu gormuyor anlamadim bu isiAğustos annelerinden eylül annelerine kayacağız biz de bu gidişle2-3 gün önce baya sancım vardı kesin doğuruyorum dedim. Bıçak gibi kesildi yine, hiç bir ağrı sızı belirti yok hamile olduğumu unutacağım çocuk arada hareket etmese dkdlflfl
Adana Güzelyalı hastanesi Kıvılcım hanım doktorum özel hastaneHangi doktor dedi cnm
Beklemedeyim bende canım ne gelen var ne giden sadece düzensiz sancılarım arada oluyorSelam kızlar maşallah herkes doğum yaptı heralde bi ben mi kaldımdoğum yapan tüm annişleri tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inş bebişlerinizi
Benim o zaman suyum fazla çıktı. Onun korkusundan hiç sormadım.Sağlıklı olsun da herşeyin hayırlısıCanim ezgi hoca sana cinsiyet ne dedi
Benimki aşağı da inmedi öyle yukarlarda takılıyorAy bende sanci da yok yaa asagi indi karnim ama tik yok. Ustelik popom yer yuzu gormuyor anlamadim bu isi
Sende haberler neeeeeeBiraz gevşettim rahim ağzını dedi nişan bekleme nişan gelmiş oldu 48 saat içinde doğum olur büyük ihtimalle dedi. Eve geldim şimdi kafam allak bullak belim ağrımaya başladı.
Bizde gelen giden yok. Bugün 12 de yine bir kontrole gideceğiz. Yarında kendi doktorumda kontrol var. De baya heyecanlandırmıştı bizi haftasını kesin doğum diye ama neyse en azından tüm hazırlıklar tamamlandıSende haberler neeeeee
Hahahh heyecan yaratmış evetBizde gelen giden yok. Bugün 12 de yine bir kontrole gideceğiz. Yarında kendi doktorumda kontrol var. De baya heyecanlandırmıştı bizi haftasını kesin doğum diye ama neyse en azından tüm hazırlıklar tamamlandıannem şu an su böreği yapıyor mesela bi o kalmıştı
Sağım yapıyor musunDoğum yapan arkadaslar süt artırmak için napıyosunuz?
Benim kız emiyo kilo alımı iyi uyuyo açlıktan ağlamıyo sürekli meme aramıyo buda bana şimdilik sütümün yettiğini doyurdugunu söylüyor.
Ama ben sanki az gibi hissediyorum yani milletin dediği gibi birinden emerken birinden akmıyor herzaman fışkırmıyorda. Bana bi akıl verin
Benim de 2gün önce gece çok sancım oldu doğurcam sandım ama geçti gitti.Tık yok şimdi deAğustos annelerinden eylül annelerine kayacağız biz de bu gidişle2-3 gün önce baya sancım vardı kesin doğuruyorum dedim. Bıçak gibi kesildi yine, hiç bir ağrı sızı belirti yok hamile olduğumu unutacağım çocuk arada hareket etmese dkdlflfl
Bestlak damla aldım bide gece sağıyorum. Ama bebeğim emmiyor sadece kelebek uçla tutuyor. Sağıp veriyorum bazen keyfi çatarsa emiyor. 4. Gün anca geldi sütümDoğum yapan arkadaslar süt artırmak için napıyosunuz?
Benim kız emiyo kilo alımı iyi uyuyo açlıktan ağlamıyo sürekli meme aramıyo buda bana şimdilik sütümün yettiğini doyurdugunu söylüyor.
Ama ben sanki az gibi hissediyorum yani milletin dediği gibi birinden emerken birinden akmıyor herzaman fışkırmıyorda. Bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?