Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla canım hiç belli olmaz. Bebek gelmek istemeden doktorun dedigi gibi olmuyor.Ben bugün 4 gündür 3 cm açıklıkla bekliyorum. Nişan da geldi hastanedeyken ama maalesef ne sancı var ne bişey 😂 doktorum haftalar bile sürebilir dedi.
Canim ezgi hoca sana cinsiyet ne dedi

Amin inşallah 💜Çok teşekkür ederim. Canım hastanede yattığım gece bile doktorum anlattı benim gibi ssvd isteyen bir bayan normal doğum yapmış.Birde çok beklemiceksin sancın oldu mu evde sancı çekme dedi. İyi değilmiş ama tık yok benim bebiş durdu gelmeye niyeti yok💞😂
Hangi doktor dedi cnm

Oyy geçmiyor bi turlu..tam bir erderyaa oldum🐲
aşırı soguk ya da sıcak almamaya çalışıyorum. Varsa az tahinle(yagsiz kismi) muz yatistirdi sanki. 1 kasik leblebi yiyip su içmiyoruz bi sure asidi cekiyor.
(Sut yogurt anlik geçiryor ama sonradan asit yapiyor.. soda da yalan..)
Yarim saat bi saat dik pozisyon...gecenin 3unde ev turluyorum bazen..mayalilar, bazi meyveler vs aninda asit yapabiliyor.
Bi yemek sonrası, bi de 3 saat sonrasi sindiriminde yaniyor benim.artik otomatik takibe aldi kafa🤯
Canım inan ki hepsini yaptım. Yatağa kafamı koyduğum anda başlıyor yanma. Ne leblebi ne süt ne tahin fayda etmedi yaa. Saç konusu doğru mu acaba saçlı mı olacak benimki 😮😮

Canım inan ki hepsini yaptım. Yatağa kafamı koyduğum anda başlıyor yanma. Ne leblebi ne süt ne tahin fayda etmedi yaa. Saç konusu doğru mu acaba saçlı mı olacak benimki 😮😮
Sana yazarken benim de basladi😅😬su saat oldu yaniyor hala.. şacsiz bebek mi var🙃 mide hassas zaten benim.iyice coşuyor sıkıştıkca. Asagi inesi yok bizimkilerin henuz herhalde:emir_bebek:

Sana yazarken benim de basladi😅😬su saat oldu yaniyor hala.. şacsiz bebek mi var🙃 mide hassas zaten benim.iyice coşuyor sıkıştıkca. Asagi inesi yok bizimkilerin henuz herhalde:emir_bebek:
Vallahi yok ben anladım 😂😂 bak arkadaşımın bebesi kel doğdu hiç midem yanmadı diyor 😂 bence var öyle bir şey 😂😂

Kızlar benim göğüslerden süt geliyor ya🥺 bebe ortada yok, rızkı geldi🤓 ebeme yazdım hatta sağım aletiyle biraz masaj yapıp geleni şırıngayla çekebilirsin dolaba atmak için dedi. 5 dk masaj yapayım dedim ama rahimi çok tetikliyor doğurucam sandım. Zaten öyle şırıngayla çekecek kadar da gelmiyor, hemen ucunda sarı bir iki damla pıt pıt akıyor. Boşa gitmesin ya çok değerli değil mi bu ilk sütler🥺 doğumdan önce başına gelen oldu mu?

Kızlar benim göğüslerden süt geliyor ya🥺 bebe ortada yok, rızkı geldi🤓 ebeme yazdım hatta sağım aletiyle biraz masaj yapıp geleni şırıngayla çekebilirsin dolaba atmak için dedi. 5 dk masaj yapayım dedim ama rahimi çok tetikliyor doğurucam sandım. Zaten öyle şırıngayla çekecek kadar da gelmiyor, hemen ucunda sarı bir iki damla pıt pıt akıyor. Boşa gitmesin ya çok değerli değil mi bu ilk sütler🥺 doğumdan önce başına gelen oldu mu?
Evet canım geceleri özellikle göğsümün üstüne yattığımda sabah tişörtümü sarı sarı lekelenmiş buluyorum. Gün içerisinde de böyle bir iki damla göğsümü tutarsam, kaşırsam falan geliyor. Öyle sağılacak kadar değil ama. Doktorum doğum öncesi sağım ya da elle uyarma yapma dedi. Doğumu tetiklersin bence sağma.

Kızlar mide yanmasına çözümü olan var mı? Gaviscon fayda etmiyor artık, ne yatabiliyorum en oturabiliyorum berbat haldeyim 😔 mideyi hafif yatıştıracak şeyler yiyip içiyorum ama yarım saat sonra yine aynı, hiçbir şey yaramıyor 😔 2-3 kez üst üste gaviscon içiyorum yanma geçmiyor sanki yemek boruma ateşli çubuk sokuyorlar. Ooof of sabahlar olmuyor vallahi 😔
Tahin iyi gelir hatta çok iyi gelir bı yemek kaşığı tüket üzerine bir şey yeme ki midene inene kadar rahatlarsın. Eğer sade yiyemezsen muz dilimleyip üzerine dökerek yiyebilirsin ben ilk üç ay her sabah öyle yemiştim hem çok lezzetli olmuştu hem de çok iyi gelmişti 🙏

S Sadecevlat nasil oldunuz? Kendinize gelebildiniz mi? Kucuk abi nasil karsiladi 😊
hastaneye gelmesini istemedik çünkü tansiyonuma bakılırken bile çok ağlıyordu bu vaziyette görsün istemedik birde görürse gitmek istemez dedik 🙄ama eve döndüm gördükçe bı seviyor bi elini kolunu sıkıyor Allah yardımcım olsun 😅

Arkadaşlarım merhaba, birkaç gündür girememiştim şimdi geriden gelip okudum tüm yazılanları. Doğum yapanları tebrik ediyorum, nereden nereye geldik 🥲 Bekleyen herkese de sabır diliyorum, zamanında kavuşursunuz inşallah 🧿 Ben salı günü sezaryen oldum, taburcu olacağım gün bebeğim sarılık oldu ve bir gün fototerapi aldı. Neyse ki sonraki gün kavuşup eve geldik. Bize takviye aptamil sıvı mama verdiler ama onu eczanelerde bulmak zormuş, mama konusunda ne düşünüyosunuz, hangi marka almalı? Mama hiç araştırmadım bilmiyorum :/

Arkadaşlarım merhaba, birkaç gündür girememiştim şimdi geriden gelip okudum tüm yazılanları. Doğum yapanları tebrik ediyorum, nereden nereye geldik 🥲 Bekleyen herkese de sabır diliyorum, zamanında kavuşursunuz inşallah 🧿 Ben salı günü sezaryen oldum, taburcu olacağım gün bebeğim sarılık oldu ve bir gün fototerapi aldı. Neyse ki sonraki gün kavuşup eve geldik. Bize takviye aptamil sıvı mama verdiler ama onu eczanelerde bulmak zormuş, mama konusunda ne düşünüyosunuz, hangi marka almalı? Mama hiç araştırmadım bilmiyorum :/
Tabiki doktorunuza danışmadan kullanmayın ama biz hippten golden goata geçtik gazına iyi geldi gibi

1 gr midem yanmadı kel olucak dediler olsun ben kel bebek severim zaten dedim😂 doğumda gözümü açtıgım an sordugum ilk sey saçıydı herkes şok sülalenin en saçlı bebegini doğurmuşum hemşire hayatımda gördüğüm en saçlı bebek dedi😂 peruk kafa diye seviliyor şuanda😂 kısacası saç olayı hurafe

Benim bebeğime hastanede hip sıvı mama verdiler kustu sma toz verdiler yine kustu ve yutmadı aptamil aldık kusmadı ama yutmadıda yarısı ağzında yarısı dışarda yedirmeye calıstık süt gelene kadar.

Ben eylül annelerinden transfer oldum 36 haftada doğduk meme reddi Yaşıyoruz sıfır refleks bazen sizin bebeler aranıyor mu hiç aranmıyor memeye bakıyor bazen de ağzına verince emiyor ama kendi tutmuyor hiş

Ben bu pazar doğurdum baby goat verdim ama genelde süt verdim bizde meme emmiyor bazen 5 10 dk emiyor sağma ilk zamanlar canımı yakıyordu ardından mama verdim ama kaşıkla bugün hiç vermedim sadece süt veriyorum ama mama baby goat aptamil preamtüre maması da verdim ama kustu

Sezeryan dogum yapan anneler carsamba benden uyusmali dogum yaptim cuma taburcu oldum basim cok kotu agriyo kaldirniyorum bu nasl geccek kahvede iciyorum uzaninca iyiym ama hareket edince felaket 🥺😩

hastaneye gelmesini istemedik çünkü tansiyonuma bakılırken bile çok ağlıyordu bu vaziyette görsün istemedik birde görürse gitmek istemez dedik 🙄ama eve döndüm gördükçe bı seviyor bi elini kolunu sıkıyor Allah yardımcım olsun 😅
Oyyy 🤭🤭🤭 alisma sureciniz biraz hareketli gececek yani. Insallah sem cabuk toparlarsinda ikisinede yetecek gücün olur 🤭

Back
X