2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende hipp'in gaz yaptığını düşünüyorum 2 gündür golden goat kullanıyorum yine gazı var ama hippteki gibi sancılanıp kıyamet koparmıyor biraz masajla çıkartıyorum

Sezeryan dogum yapan anneler carsamba benden uyusmali dogum yaptim cuma taburcu oldum basim cok kotu agriyo kaldirniyorum bu nasl geccek kahvede iciyorum uzaninca iyiym ama hareket edince felaket
Pazartesi doğum yaptım, bugün ince bir sızıya döndü şükür bugüne kadar mahvoldum baş ense ağrısından. Bana dedikleri bitter çikolata nescfe bol su içmek. Ve ani oturup eğilip kalkmak gibi ani hareketler yapmamak

Bence akmasına fışkırmasına hiç takılma. Dediğin gibi huzurluysa ve kilo alımı iyiyse oh mis o sür yetiyordur maşallah.
Ben daha kendime bir iki gündür geldim baş boyun ağrısındam ama gücüm yettiğince sağım yapacağım, oğlumda özellikle emzirme sonrası sağımla arttırabilmiştim sütümü. Doktor bestlak önerdi onu kullanıyorum. Bol su bir de öğün atlamadan yemek yemeye çalışıyorum

Ya ben akşam termomixte tarttım el kadar zaten varoma kabında tarttım

Maşallah canım.
Benim bir meme öyle boğuyor onu vermeden önce sağıyorum biraz.
Bende bol bol emziriyorum ne kadar isterse mesela 3 saattir emiyo duruyo ağlıyo bidaha meme derken

Bende öyle yapıyorum canım inşallah yetiyodur böylede devam eder hepimizim

Kızlaaaarrrr doğuran bacılarım korse naptınız taktınız mı ben almayı unuttum ne alayım yaa göbeğim boş dikişlerim acımıyor ama takmak istiyorum bişi. Geç kalmak istemiyorummmm

Kızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrr doğuran bacılarım korse naptınız taktınız mı ben almayı unuttum ne alayım yaa göbeğim boş dikişlerim acımıyor ama takmak istiyorum bişi. Geç kalmak istemiyorummmm
Bunu takipteyim ben de. Çok öneriliyor korse kullanımı ama nerden almak lazım bilmiyorum.

Ben takmıyorum sıcak dayanamıyorum

Bunu takipteyim ben de. Çok öneriliyor korse kullanımı ama nerden almak lazım bilmiyorum.
Tek bir bildiğim var takmak lazım insanın göbüşü nasıl yumuş yumuş oluyormuş. 4.gecedeyiz karnım yumuşacık oldu, rahatça yan yatmak sırt üstü yatmak falan harika bir şey ama göbek gitmeli

Ben daha doğurmadım ama temmuz annelerinde owli korseyi önerdiklerini okumuştum kızlar, ayarlanabilir bantlı olanlar rahat oluyormuş ben de attım favorilere bekliyorum. O göbekler gitmeli
Linki de bu:

Kızlar 38+1de hiçbir şekilde sancı/kasılma olmaması normal mi ya? Bebek de hareketli gayet. Ama bu haftalarda herkes kasılma yaşıyor, sancı hissediyor. Bende tık yok nedendir acaba
Canım hiç öyle düşünme. Gayet normal. Benim yanıma akşam annem babam gelmişti niyetleri kalmaktı. Çok iyiyim doğurmam sancım yok bişeyim yok dedim 38+6da. Hatta eşim yıllık izin başlatacaktı başlatma dedim o da nöbetteydi. Sabah 5te suyum geldi uyurken diyeceğim o ki hiç belli olmuyor, bebiş ne zaman isterse o zaman geliyor. 39'da planlı sezaryenim vardı halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…