Erken gelmesi ile ilgili bir bilgim yok canim ama benim kizim hastanede sutum yeteri kadar varken 2 gunde 300 gr odem atinca bana sag kasikla ya da siringa ile ver dediler. Ceneleri gucsuz olabiliyor az cekebiliyorlar. Uyuyakalabiliyorlar ozellikle sicakta erken birakabiliyorlarmis. Hani sut ile ilgili olmayan durumlar da gelisebiliyor. Ablasinda hic deneyimlememistim ondan bunda biraz zor oldu o mevzu. O sut kasigindan ziyade siringa cok daha rahat oldu direk agzina doktuk. Normalde manuel pompa gogusleri rahatlatirdi ama sarjli aldim cok cok rahat oldu. Biberon emzik bir ay kesinlikle verme diye tembihlediler bana sarilik artar emzikle diye. Daha bugun yeteri kadar emmeye anca basladiKızlar daha doğum olmadı ama göğüslerden süt geliyor. Öyle doluluk hissi yok ama mesela bir kez dokunsam ucu doluyor hemen. Acaba doğum sonrası emzirme konusunda sıkıntı yaşar mıyım yine de? Ben şimdiden geliyor diye rahat rahat emziririm diye düşünüyordum. Yine de yanına biberon al, süt kaşığı al diyen var. Arada kaldım.
Yaa gözün aydin, adlina nin haberini bekliyordum bu sabah aslindaBen doğurdumssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına
Doğurmayan kaç kişi kaldık
Canım yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın da nişanı aynen böyle gelmişti. Doktoruna haber verdin mi?Kızlar merhaba dün kasiklarimda ve belimde ciddi ağrı hissettim düzenli aralıklarla hem de sonra sürekli olarak hissetmeye başlayınca akşam gittik hastaneye nstde 0 sancı çıktı. Yani çok arada bir minik yükselme 50’ye çıkan. Başka anlamlı bir sancı yoktu. Açılmamış baktı 2 cm ama dünden beri akıntım beyaz ve çok kalindi. Sonra açılma kontrolünden sonra kanlı pıhtı gelmiş kahverengi aksam umursamadım. Sabah kalktım kırmızı kanlı akıntı geldi çamaşırda. Yine bekledim ped taktım takip için pedde çok hafif lekelenme şeklinde görülüyor ama tuvalete gidince pecetede aynen adet kanaması gibi görünüyor. Nişan sabahtan akşama kadar böyle süren bir şey mi? Yoksa 1 kez gelip sonra kesiliyor mu?
Bence sütün olur. Ama ne olur ne olmaz mama vermen gerekirse şırınga ile ver bence ya da kaşıkla. Meme reddi olmaması için. Ama bol bol emzirirsin olur bence sütünKızlar daha doğum olmadı ama göğüslerden süt geliyor. Öyle doluluk hissi yok ama mesela bir kez dokunsam ucu doluyor hemen. Acaba doğum sonrası emzirme konusunda sıkıntı yaşar mıyım yine de? Ben şimdiden geliyor diye rahat rahat emziririm diye düşünüyordum. Yine de yanına biberon al, süt kaşığı al diyen var. Arada kaldım.
İnşallah olur canım yaBence sütün olur. Ama ne olur ne olmaz mama vermen gerekirse şırınga ile ver bence ya da kaşıkla. Meme reddi olmaması için. Ama bol bol emzirirsin olur bence sütün
Aklında olsun sıcak su torbasını göğüslere koyunca da kanallar hızlıca açılıyormuş, ben ne olur ne olmaz diye aldım valizeİnşallah olur canım yaben süt kaşığını valize koyayım madem ne olur ne olmaz.
Sıcak duşu duymuştum. Hemen atıyorum evde minik bir tane vardıAklında olsun sıcak su torbasını göğüslere koyunca da kanallar hızlıca açılıyormuş, ben ne olur ne olmaz diye aldım valize
evet haberdar durumdan.. istersen açıklık ilerledi mi kontrole gidebilirsin dedi ama hiç ağrım yok suan o sebeple gitmedim hayırlısıCanım yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın da nişanı aynen böyle gelmişti. Doktoruna haber verdin mi?
bende NST de sancı çıktı ama ben hissetmiyordum, doktor akşama ağrıların olursa haber ver dedi ama bende hiç bişiy yoktu, o akşam WC gittim ve nişan dan bir parça geldi, sabah yine bir parça geldi öğleden sonrasa suyum geldi ve doğurdumKızlar merhaba dün kasiklarimda ve belimde ciddi ağrı hissettim düzenli aralıklarla hem de sonra sürekli olarak hissetmeye başlayınca akşam gittik hastaneye nstde 0 sancı çıktı. Yani çok arada bir minik yükselme 50’ye çıkan. Başka anlamlı bir sancı yoktu. Açılmamış baktı 2 cm ama dünden beri akıntım beyaz ve çok kalindi. Sonra açılma kontrolünden sonra kanlı pıhtı gelmiş kahverengi aksam umursamadım. Sabah kalktım kırmızı kanlı akıntı geldi çamaşırda. Yine bekledim ped taktım takip için pedde çok hafif lekelenme şeklinde görülüyor ama tuvalete gidince pecetede aynen adet kanaması gibi görünüyor. Nişan sabahtan akşama kadar böyle süren bir şey mi? Yoksa 1 kez gelip sonra kesiliyor mu?
Göbek ağırlaşınca kambur durabiliyoruz ondan ağrıyor olabilir. Benim de özellikle yatarken oluyor sürekli sola yatmaktan muhtemelen.38.haftadayim Sırtımin üst kısmında ağrı olması doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi 3/5 gündür devam ediyor özelikle akşamları çok fazla oluyor
Bence de
Çok geçmişKızlar ben sabahtan hafif boğaz ağrısı ile uyandım öğleden sonra ateşim 39 oldu parol içip duş falan derken biraz düşürdüm ayaklandım ama bütün kaslarım ağrıyor. Dr aradım acile git kültür ver gerçi bişey çıkmaz bence ama dedi bende gitmedim. Şimdi yine çıktı ateş burnum tıkalı gibi aşırı baş ağrısı ve halsizlik var. Kan değerlerim düşük acaba ondan mı dedim toparlanamadım. Yoksa çok iyiydim akşamları kısa yürüyüşe bile çıkıyordum.
Ay hadi gözün aydim, hayirli olsunDoktorm sürekli karin cevresi 2hfta geriden geliyo dye dye korkuttu beni ama şükür bebegm 3250 gr 51 cm doğdu.O yzdn çok taklmyn sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?