2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar selam benim bebek nerdeyse 3 haftalık oldu ama bugün kesinlikle yarım saatten fazla uyumadı ve sıkça ağlıyor sürekli huzursuz hep memede olmak istiyordu artık mamada veriyorum 30 ml kadar tam doysun diye.bugun gerçekten halim kalmadı WC ye bile zor gittim kesinlikle durmuyor sürekli ağlama modunda galiba bebeğim kolik yani bana öyle geldi o kadar zor ki neden ağladıgini anlamayinca insan kendini o kadar kötü hissediyor ki napicam bilemiyorum.su saate kadar uyumadı hala, perişan olduksizler ne durumdasınız

Gaz ağrıları baslamis olabilir bizde 2.bhaftanin sonuna doğru başladı gaz damlası kullaniyoru bir süre böyle idare etmek zorundayım yoksa çok ağlayıp morariyor birde hippi in kolik bebekler için olan mamasina geçtik takviye ondan veriyorum

Eve geldm az önce elime hstnye ck yakn oldgu içn,gece acil bsy olursa gdicx direk sabaha kalrsa nst ye girmeye gtcm
Canım duş fln al bende çok iyi olmuştu baya hareket fln yapmıştım çömel kalk yürüyüş yapmıştım evin içinde 2. Gebeligimdi dikişlerim de olmadı etkisi olduğunu düşünüyorum

Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım
Canım bişi diyim mi korkma. Sadece beslenmene ve morale ağırlık ver. Plasenta kan akışı vs normalse merak etme hiçbir şey olmaz. Ben haftalarca ağladım ne olacak diye. Ağlaya ağlaya çocuğumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Şimdi kucağımda. Kilosu 2700 görmez dediler 3080 doğdu. 35 haftayı görmez Yenidoğan yoğun bakım olan bi hastane bul kendine dediler. 38+6da kendi suyum geldi çocuğum gelmek istedi yoksa 39da planlı sezeryanım vardı. 10 hafta burnumdan geldi ne olacak diye. ben o arada kırmızı et, kefir, kaşar peyniri, muz tükettim. Hatta doğruyu söylemek gerekirse son haftalarda abur cubur falan da yedim kan akışı normal diye. Kontrolleri aksatma ama bu süreci de kendine zehir etme. Allah çok büyük. Sezaryende çocuğu ilk gösterdiler sevinemedim bile ilk sorduğum küvöz ihtiyacı var mı oldu. Kendine bunu yapma hiç bebişe hiçbir şey olmaz ki burada erken doğum yapan arkadaşlarımız da var hepsi yavrusuna kavuştu sağsalim

Ay hepimiz bebe doyurma, paklama, gaz çıkartma derdine düştük evet ya ne zamanlar geçirdik hep beraber yok kanamam oldu, ilk hareketini hissettim derken ne de güzel doğurduk ama
Bende 10 günde 10 kilo vermişim. Baya da yiyorum Allah affetsin hamileyken böyle yemiyordum emzirmeye çalıştıkça daha çok gider diye düşünüyorum kuru üzüme dönmüşüz gibi bir his

Depresyona girdim doğuramamaktan kimseyi göresim yok herkes aynı şeyi sorup duruyor valla sinirlerim bozuldu
Ay depresyona girme doğurmuş hali çok güzel yavrumu seyretmeye doyamıyorum ama hala istemsiz elim karnıma gidiyor, orada olmasını da hareketlerini de özlüyorum

20 dk nin altına düşmüyor asla sancılar ve her birinin kuvveti de aynı dglKimi çok ağrılı oluyo kimi dha hafif ,beklemedeyim şuan evde.
Ayy kendi doğumum geldi gözümün önüne. Hadi bakalım sabaha kucağımda olur inşallah. Bende böyle oldu gece doğurdum sabah emziriyordum. .

20 dk nin altına düşmüyor asla sancılar ve her birinin kuvveti de aynı dglKimi çok ağrılı oluyo kimi dha hafif ,beklemedeyim şuan evde.
Hadi hayırlısı bakalım duş alıp yürü bol bol canım eğil kalk inş hızlıca ilerler

Ben ben bennnnn 25..güne girdik korkunc gaz sancilari vs basladi. Hatta yorgunluk ve acliktan bayilmisim o derece. Caresizce kivraniyoruz. Esimle bakiyoruz yardim eden yok. O da ise gidiyor. Pert olduk

Hipp combiotik mi? Onu kullaniyorum ama yok fayda yok. Damlaya basladik caresizce etki etsin diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…