2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bana bişeyler oldu, bu sefer eleniyor muyuz acaba saat 3 gibi baya şiddetli bir sancıyla uyandım, tam emin değilim ama suyum geliyor olabilir. İlk kızımda foşur diye boşalmıştı ama bu sefer sanki tuvaletimi kaçırıyormuşum gibi; emin de olamadım o yüzden bakalım bir kaç saat geçsin de doktorumu arayacağım. Dualarınıza talibim

Ben doğurdum ssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına

Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah keşke dayansaydın o kadar istemiştin SSVD yi belki de böylesi daha hayırlıydı.Saglikla büyüt bebeğini inşallah

Aaa hahahah e ne dediler ben de aynı şekilde alt alırken falan değdim ettim ondan mı oldu diye endişelendim ama iyi de görünüyor göbüşü internette hep en erken 7 gün yazıyor ondan merak ettim

Bizimde 6.cı hün düştü. Şuan tamamen kurudu sıkıntı yok
Oh iyi süper canım o zaman internette hep en az 7 gün yazıyor diye bi erken mi acaba oldum ama bizimki de iyi görünüyor

Gözünaydın canım.Maşallah yaa Adlinaa dan haber beklerken sen doğurdunsağlıkla büyüt inş bebeğini

Normal takip edin dediler

Kızlar bebeğimin 5.günde göbek bağının düştüğünü ve bir süre sonra tekrar zıbına bulaşan hafif taze kanla kabuklandığını söylemiştim. Aktif kanama tekrar etmediği için hiçbir şey yapmadık gün aşırı banyo yaptırdık süngerle hafifçe üzerinden geçtik doktorumuz böyle tavsiye etmişti. Kanama devam etseydi k vitamini yapılacaktı veya yakılacaktı. Dün çok şükür o parça da düştü şuan göbek deliğinde bir şey kalmadı aynı durumu yaşayan annelere bilgi vermek istedim

Merhaba benim bebeğim 23 günlük bugün. Şuan 90-100 ml kadar zorluyor bazen. Genelde 70 ml e döndü. Ben doğduğundan beri emzirirken ne kadar aldığını bilemediğim için biberonla sağdığım sütü veriyorum mutlaka. İhtiyacı olan miktarı aldığından emin olup yatırıyorum. Eğer az içmişse uyuyakalması ve hala aç olması ihtimaline karşı omzuma alıp gazını çıkarırken kısa bir ara verip yatırmadan son kez biberonu teklif ediyorum. Ağzını kapatıp biberonu geri çevirene kadar vermeye devam ediyorum. Aç olmadığından mutlaka emin olun bu dönemde benim gözlemlediğim kadarıyla sadece açlık onları bu kadar uzun süre huzursuz ve ayakta tutuyor. Kakasını yapıyor ve beslenmeden sonra ağızdan geğiriyorsa gaz sorunu yoktur. Kaka yapmıyorsa yağ ile göbeğine masaj yapın

Son düzenleme:
Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım
merhabalar canım benzer durumu ben yaşadım karın kafa geriliği vardı senin ki gibi 2 hafta. Onu tolere etmeye calısırken kusma ishal enfeksiyonuna yakalandım 2 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi verildi mecbur. Ama geçirdiğim enfeksiyon kesenin suyunun azaltmış sık kontrolle idare ede ede 37+5te planlı sezaryen oldum. Düşün gerilik derken bir de kese suyu bitmek üzereydi gerçekten dr um doğum esnasında söyledi suyu cok azalmış doğru zamanlama yapmışız diye sezaryen tarihi için.
Üzülme demek istediğim beterin beteri var. Şeker tansiyon problemin yoksa abur cubur dahil her şeyi ye kiloyu dert etme emzirirken verirsin
Bebeğim bu arada doğduktan sonra ameliyathaneyi yıkar derecesine ağladığı için 2 saatcik gözlemde kaldı solunumu düzensizleşmiş ve evimize birlikte taburcu olduk kuş kadar bişey ama sağlığı yerinde çok şükür Rabbime. Sen de kendine hiiççç zehir etme son haftalarınızın tadını çıkar biliyorum zor ama geçen zaman geri gelmiyor öyle düşün

Ay gözün aydınnnn

Bizimde 4. Gün ve çok küçük bir bağ tutuyor gibi dibi de nemli akıntı gibi görünüyor çok canım sıkıldı. İnşallah erken değildir derken sizin yazdıklarınızı okuyorum böyle bilgiler ne kadar değerli içim rahatladı.

Evet dün bende metsil damlaya başladım ama hemen fayda göremedim mama olarak Aptamil veriyorum ağlamadan durmadigi için sürekli emzirmek zorunda kaliyorum

Ya bende sancıların şiddetli olduğu anda ben neden normal istedim diye kızdım kendime ama dönüş yoktu artık sen ne istediysen olması gereken odur. Hayırlı evlat olsun inşallah

Ben ben bennnnn 25..güne girdik korkunc gaz sancilari vs basladi. Hatta yorgunluk ve acliktan bayilmisim o derece. Caresizce kivraniyoruz. Esimle bakiyoruz yardim eden yok. O da ise gidiyor. Pert olduk
Ya of o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum benim eşimde baslicak birkaç güne bende yalnızım bir çocuğum daha var işimiz gerçekten zor.hayir meme verirken onuda aşırı cekistiriyo bazen tazyikli gidiyo gibi geliyor belkide o gaz yapiyodur

Merhaba Bende bazen sagiyorum özellikle gogsum dolduğunda 30 ml sağip dolaba koyuyorum aynı göğsü emzirdikten sonra tekrar aynı göğsü sagiyorum onuda buzdolabına koyup aciktiginda ikisini birleştirip veriyorum o da 70 ml filan yapıyor.ama sürekli memede uyuyup orda sakinleştigi icin bu sefer meme dolmuyor aç olduğunu düşünüp 30 yada 60 ml mama veriyorum.ama dediğiniz doğru olabilir çünkü kakasını yapıyor ve bazen ağzından gaz cikariyor sadece emzirirken kendini fazla çekmeye başladı bağırıyor gaz mi tazyik ki onu cozemedim.tesekkur ederim

Kızlar daha doğum olmadı ama göğüslerden süt geliyor. Öyle doluluk hissi yok ama mesela bir kez dokunsam ucu doluyor hemen. Acaba doğum sonrası emzirme konusunda sıkıntı yaşar mıyım yine de? Ben şimdiden geliyor diye rahat rahat emziririm diye düşünüyordum. Yine de yanına biberon al, süt kaşığı al diyen var. Arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…