Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallahBen doğurdumssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına
Bizimkinin de altıncı günü düştü altını değiştiriyordum acaba benim etkim mi var tam bilemiyorum pıt dedi düşüverdi birden hatta 112’yi aradım telaştan normal mi diye danışmak için çocuk doktoruna yönlendirdiler sağ olsunlar
Oh iyi süper canım o zaman internette hep en az 7 gün yazıyor diye bi erken mi acaba oldum ama bizimki de iyi görünüyorBizimde 6.cı hün düştü. Şuan tamamen kurudu sıkıntı yok
Gözünaydın canım.Maşallah yaaBen doğurdumssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına
Normal takip edin dedilerAaa hahahah e ne dedilerben de aynı şekilde alt alırken falan değdim ettim ondan mı oldu diye endişelendim ama iyi de görünüyor göbüşü internette hep en erken 7 gün yazıyor ondan merak ettim
Oh iyi süper canım o zaman internette hep en az 7 gün yazıyor diye bi erken mi acaba oldum ama bizimki de iyi görünüyor
Beklemeye dewamkeDoğurmayan kaç kişi kaldık
Kizlar selam benim bebek nerdeyse 3 haftalık oldu ama bugün kesinlikle yarım saatten fazla uyumadı ve sıkça ağlıyor sürekli huzursuz hep memede olmak istiyordu artık mamada veriyorum 30 ml kadar tam doysun diye.bugun gerçekten halim kalmadı WC ye bile zor gittim kesinlikle durmuyor sürekli ağlama modunda galiba bebeğim kolik yani bana öyle geldi o kadar zor ki neden ağladıgini anlamayinca insan kendini o kadar kötü hissediyor ki napicam bilemiyorum.su saate kadar uyumadı hala, perişan olduksizler ne durumdasınız
merhabalar canım benzer durumu ben yaşadım karın kafa geriliği vardı senin ki gibi 2 hafta. Onu tolere etmeye calısırken kusma ishal enfeksiyonuna yakalandım 2 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi verildi mecbur. Ama geçirdiğim enfeksiyon kesenin suyunun azaltmış sık kontrolle idare ede ede 37+5te planlı sezaryen oldum. Düşün gerilik derken bir de kese suyu bitmek üzereydi gerçekten dr um doğum esnasında söyledi suyu cok azalmış doğru zamanlama yapmışız diye sezaryen tarihi için.Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım
Ay gözün aydınnnnBen doğurdumssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına
Bizimde 4. Gün ve çok küçük bir bağ tutuyor gibi dibi de nemli akıntı gibi görünüyor çok canım sıkıldı. İnşallah erken değildir derken sizin yazdıklarınızı okuyorum böyle bilgiler ne kadar değerli içim rahatladı.Kızlar bebeğimin 5.günde göbek bağının düştüğünü ve bir süre sonra tekrar zıbına bulaşan hafif taze kanla kabuklandığını söylemiştim. Aktif kanama tekrar etmediği için hiçbir şey yapmadık gün aşırı banyo yaptırdık süngerle hafifçe üzerinden geçtik doktorumuz böyle tavsiye etmişti. Kanama devam etseydi k vitamini yapılacaktı veya yakılacaktı. Dün çok şükür o parça da düştü şuan göbek deliğinde bir şey kalmadı aynı durumu yaşayan annelere bilgi vermek istedim
Evet dün bende metsil damlaya başladım ama hemen fayda göremedim mama olarak Aptamil veriyorum ağlamadan durmadigi için sürekli emzirmek zorunda kaliyorumGaz ağrıları baslamis olabilir bizde 2.bhaftanin sonuna doğru başladı gaz damlası kullaniyoru bir süre böyle idare etmek zorundayım yoksa çok ağlayıp morariyor birde hippi in kolik bebekler için olan mamasina geçtik takviye ondan veriyorum
Ya bende sancıların şiddetli olduğu anda ben neden normal istedim diye kızdım kendime ama dönüş yoktu artıkBen doğurdumssvd çok istemiştim ama son anda dayanamadım beni ameliyata alın dedim. O esnada doktorum 2 kez ıkınsan çıkacak emin misin dedi ama devam edemedim. Spinal anesteziyle sezaryen oldum, bu sabah 6:50 de dünyaya geldi miniğim darısı tüm bekleyenlerin başına
Ya of o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum benim eşimde baslicak birkaç güne bende yalnızım bir çocuğum daha var işimiz gerçekten zor.hayir meme verirken onuda aşırı cekistiriyo bazen tazyikli gidiyo gibi geliyor belkide o gaz yapiyodurBen ben bennnnn 25..güne girdik korkunc gaz sancilari vs basladi. Hatta yorgunluk ve acliktan bayilmisim o derece. Caresizce kivraniyoruz. Esimle bakiyoruz yardim eden yok. O da ise gidiyor. Pert olduk
Merhaba Bende bazen sagiyorum özellikle gogsum dolduğunda 30 ml sağip dolaba koyuyorum aynı göğsü emzirdikten sonra tekrar aynı göğsü sagiyorum onuda buzdolabına koyup aciktiginda ikisini birleştirip veriyorum o da 70 ml filan yapıyor.ama sürekli memede uyuyup orda sakinleştigi icin bu sefer meme dolmuyor aç olduğunu düşünüp 30 yada 60 ml mama veriyorum.ama dediğiniz doğru olabilir çünkü kakasını yapıyor ve bazen ağzından gaz cikariyor sadece emzirirken kendini fazla çekmeye başladı bağırıyor gaz mi tazyik ki onu cozemedim.tesekkur ederimMerhaba benim bebeğim 23 günlük bugün. Şuan 90-100 ml kadar zorluyor bazen. Genelde 70 ml e döndü. Ben doğduğundan beri emzirirken ne kadar aldığını bilemediğim için biberonla sağdığım sütü veriyorum mutlaka. İhtiyacı olan miktarı aldığından emin olup yatırıyorum. Eğer az içmişse uyuyakalması ve hala aç olması ihtimaline karşı omzuma alıp gazını çıkarırken kısa bir ara verip yatırmadan son kez biberonu teklif ediyorum. Ağzını kapatıp biberonu geri çevirene kadar vermeye devam ediyorum. Aç olmadığından mutlaka emin olun bu dönemde benim gözlemlediğim kadarıyla sadece açlık onları bu kadar uzun süre huzursuz ve ayakta tutuyor. Kakasını yapıyor ve beslenmeden sonra ağızdan geğiriyorsa gaz sorunu yoktur. Kaka yapmıyorsa yağ ile göbeğine masaj yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?