2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aman dikiş olsun bişey olmaz artık eski dikişler yok tabiki estetik dikiş hepsi sende iyi doktora denk gelmişsin demekki

Kızlar sizin bebişler gece aralıksız uyuyor mu? Biz her gece 3 gibi uyanıyoruz. Gaz emme seansı sabaha kadar bi döngü halinde. Sonra sabah yine rahat uykuya dalıyor.

Kızlar d vitamini ni ne zaman versek oluk oluk kusuyo fışkırtarak midesine dokunuyo belli cok korkuttu bugün bizi değiştirsem başka alsam aynısını yaparmı ya. Sizinkiler de varmı böyle bişey?

Kizlar kadinlar kulubune veda vaktim artik eskisi gibi giremiyorum gecen sene ocak 2024 te bebegimi kaybetmistm bilen bilir eski msjlrimdan 34 haftalik ölu doğum yaptm tam travmaydi ardindan istmosel oldum gebe kalamadim hic beklemedigim anda pozitif gorup kanamali bir gebelik gecirip seker tansiyon kan sulandirici ignelerle sureci tamamladim bu sene agustos 2025 te 38 haftalik dogumumu yaptim bebegim yogun bakima girdi cok korktuk sabirla bekledim hastane kapisinda ve taburcu olduk evimize geldik sagsalim elhamdulillah.Rabbim bize bu mutlulugu yasatip evladimizi biZe bagislasigi icin sukurler olsun Artik guzel gunler bizi bekliyor simdi kucagimda mışıl mışıl uyuyor bugun kontrole gidicez herkese hoscakalin bebeginizle esinizle sevdiklerinz ile saglikli mutlu huzurlu bir ömur diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…