2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay masallah sana. Ben ilk gun yurudum ama
Karnim o kadar asagi Bastiriyordu ki tutmadan yuruyemedim. 6. Gun bugun benim sol tarafa hic donemiyorum sagdan yavasca kalkmaya basladim. Yuzustu hayal hala bana. Dikis yerim cayir cayir yaniyor bandin ustunde hic his yok ama. Kanamam neredeyse bitti. Sarilik olayi bitse ben de birakicam cunku acikti mi uyaniyorlar ama ilk gunler cok odem atti diye cok tembihlediler endiselendim.Agzina soksam da duruyor oyle cildiriyorum her yerini isirmamak icin
Yaa evet sonmus balon gibi cuk oturdu. 10 kilo aldim ama karnim cok buyumustu haklisin. Hissizlik normalse sikinti degil o zaman sagolasin ben dikis kismi yanip ust kisim hissiz olunca bir gariplik mi var dedim. İlk iki gun yogun geldi sonra azaldi simdi kahverengi leke leke geliyor bazen kan geliyor
Ama bir ped dolmuyor yani toplasam
Dun gece 1.5 saat yapmadigim kalmadi. Cocuk 2 saatte bir emmesi gerekiyordu 4 saate yaklasti. Esim uyandi seferber olduk ay cok trajikomik bir halimiz vardi. Sagip dokuyorum agzina sapsik yanlardan geri veriyor ama ictigi kardir.
Ya hamileyken bir dogurayim hic yan yatmicam diyodum simdi deli gibi yan yatmak istiyorum. Bugun sag tarafimdan kalkabildim cok sukur. Biri tutmadan kalkamiyordum. Evet evet benim de ayni odem vardi vajinada demek ki ondan. Baya garip oluyor. Ay soydum mincirdim o kadar uzun sure uyanmadi ki biraz da endiselendim
Hafif hafif yapiyordum ama daha guclu yapayim oyleyse. Azicik irkilip geri uyumaya devam ediyor cunku. Normal dogumda lakir lakir kan akinca cok sasirdim
Kızlar ben bu Sabah doğum yaptım. Çok şükür normal doğum yaptım. Rabbim kalanlara kolay doğum nasip etsin inşallah
Gozun aydin saglikla buyut canim. Allah anali babali buyutsun insallah
Evet evet ped hep takili iki uc gun hasta bezi kullandim yogundu simdi hic yok gibi cok sasirdim. Rahatladim benzer seyler genellikle oluyormus. Her yerin ayri gicirdiyor aklima takilmisti sanki sadece dikis agrisi bekliyordum benimki kontrole geliceksin dedi ama aciklamadi ay bu halde bir de asaginin kurcalanmasina hic hazir degilim 40 kontrolunde asagidan yapacaklar onu biliyorum ama bunu sormak da o sirada aklima gelmedi. Ay minigim temiz beze yapmayi seviyor 3 kere altini aldim yine de uyanmadi dun. Sarilik mi uyutuyor dedim ama degeri asiri yuksek degil artmasindan korkuyorum boyle olunca. Ayak tabanini denedim ama burunu deneyeyim bari.

Teşekkür ederim, bende inat gibi bir de şeker çıktı şekerik yükselecek korkusuyla rahat rahatta beslenemiyorum açıkcası. Ama elimden geldiğinizce protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim rahatladım baya ben ingilterede olduğum için burada cok ilgisizler umurlarında cok degil açıkcası AMA şimdilik 2 haftada 1 ultrason muayenesi koydular genetik olarak kücük bir bebekte olabilir dediler umarım sağ salim bitiririrm bende süreci

Yarın yarı kırkımızı yapıcaz. Varsa tavsiyeniz özellikle kırk çıkarmada da yapabileceğim, tavsiyenizi bekleriz

Bence kesinlikle kişiden kişiye değişiyor bu durum. Arkadaşımla aynı doktora sezaryen olduk. Arkadaşım aynı sizin anlattığınız gibiydi hatta daha kötü. 10 gün çok zor geçirdi. Ben 2.ci gün hastanede normal hayatıma dönmüştüm. Sadece kalkarken ufak bir sızı oluyordu. Şuan 10 gün oldu doktor izin verse spora bile dönerim. Benim tek derdim uykusuzluk şuan aralıksız 10 saat uyusam kendime gelicem bu arada ağrım sızım yok ama dikiş bölgemde hissizlik devam ediyor.

Ben philips avent anti colic serisinden aldım. Memnunum memeyi tutmaya devam ediyor ama sütüm çok tazyikli geldiği için içemiyor

Kızlar gaz damlası kullananlar ne kullanıyorsunuz? Memnun odugunuz varsa öneri alabilirmiyim?
Mommy bliss aldım 1 kere kullandım. Ama bişzm daha gaz haftamız gelmedi. Ak koyun kara koyun bu hafta belli olcak

Ya bende sancıların şiddetli olduğu anda ben neden normal istedim diye kızdım kendime ama dönüş yoktu artık sen ne istediysen olması gereken odur. Hayırlı evlat olsun inşallah
Ya evet o an aslında son anmış ama ben sanki bir ömür sürecek sandım doktor beni kandırıyor herhalde iki ıkınmaya çıkaramam dedim ama gerçekten çıkarırmışım. Çünkü karnımı açtıklarında doktor bebeği tutamıyorum neredeyse tamamen dışarıda dedi ay ağlancak halime gülüyorum. Ameliyathanede alttan bebeği geri ittirdiler yukarı çıksın da doktor alabilsin diye vardır bunda da bir hayır diyorum tam oradan döndüysem. Önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız

Yok yok, bende varim
Ikimiz kaldik.
Bende bugun kontrole gittim ama bende de bi tikirti yok.
Biz 25 ini beklicez nasipse. Senin dogum 2 gun sonraysa, grubu ben kapaticam galiba
Vallahi öyle gözüküyor canım ben de beklemek isterdim ama doktorum gerek yok dedi. Zaten sezaryen olacaktım ama sadece kendi gelmek istediği gün yapalım diyorduk. Baktık benimkinde tık yok bari burcunu yükselenini hesaplayalım da öyle doğsun dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…