Çok ayakta kaldıysan olabilir bugün ben de hastaneye gittim geldim, ayaktaydım kasıldım hep. Soluna doğru uzan canım rahatlatır biraz. Aşağıdan baskı olması da normal kafası tam vajinanın üstündedir.kasılmalarım var benim şuan ama çok ayakta kaldım ondan mı? aşağıdan inanılmaz bi baskı var kemiklerim acıyor resmen
Okudukça üzüldümYa evet o an aslında son anmış ama ben sanki bir ömür sürecek sandımdoktor beni kandırıyor herhalde iki ıkınmaya çıkaramam dedim ama gerçekten çıkarırmışım. Çünkü karnımı açtıklarında doktor bebeği tutamıyorum neredeyse tamamen dışarıda dedi ay ağlancak halime gülüyorum. Ameliyathanede alttan bebeği geri ittirdiler yukarı çıksın da doktor alabilsin diye vardır bunda da bir hayır diyorum tam oradan döndüysem. Önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız
Uzanıyorum şimdi,bi doğurabilsek artık hayırlıysa süper olacakÇok ayakta kaldıysan olabilir bugün ben de hastaneye gittim geldim, ayaktaydım kasıldım hep. Soluna doğru uzan canım rahatlatır biraz. Aşağıdan baskı olması da normal kafası tam vajinanın üstündedir.
Ahahahah oda guzelmisVallahi öyle gözüküyor canımben de beklemek isterdim ama doktorum gerek yok dedi. Zaten sezaryen olacaktım ama sadece kendi gelmek istediği gün yapalım diyorduk. Baktık benimkinde tık yok bari burcunu yükselenini hesaplayalım da öyle doğsun dedik
Oooo senin bdt 26si, ben -insallah- en gec 25inde sezeryane girecegim, belki sen kapatirsin grubuHeey ben de varım kapatmayın haa
Evet kisiden kisiye degisiyor kesinlikle. Masallah sana 2. Gun ben wc zor gidiyordum. Etrafimdakilere de soruyorum. Ben ilk dogumumda da normal olmasina ragmen zor toparlanmistim bunda da zor toparlanacagimi biliyordum. Neyse hepsi normal beklenen seylerse sikinti yok elbet toparlanirizBence kesinlikle kişiden kişiye değişiyor bu durum. Arkadaşımla aynı doktora sezaryen olduk. Arkadaşım aynı sizin anlattığınız gibiydi hatta daha kötü. 10 gün çok zor geçirdi. Ben 2.ci gün hastanede normal hayatıma dönmüştüm. Sadece kalkarken ufak bir sızı oluyordu. Şuan 10 gün oldu doktor izin verse spora bile dönerim. Benim tek derdim uykusuzluk şuan aralıksız 10 saat uyusam kendime gelicembu arada ağrım sızım yok ama dikiş bölgemde hissizlik devam ediyor.
Şeker varken de gerilik oluyomuymuş yaa hep ya suyu fazla olur ya gelişimi çok önde olur. Yani okuduklarım o yöndeydi.Teşekkür ederim, bende inat gibi bir de şeker çıktışekerik yükselecek korkusuyla rahat rahatta beslenemiyorum açıkcası. Ama elimden geldiğinizce protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum
Ben daha hiç kullanmadım canım korkuyorum kullanmaya niyeyse internette köyü yorum yapanlar var. Emzirdikten hemen sonra gazını çıkartmakla çözüm buluyorum.Kızlar gaz damlası kullananlar ne kullanıyorsunuz? Memnun odugunuz varsa öneri alabilirmiyim?
Yaaa evet gidişat onu gösteriyorOooo senin bdt 26si, ben -insallah- en gec 25inde sezeryane girecegim, belki sen kapatirsin grubu
Ben 10. Gün gidecegim birde 40 da gideceğim ama şehir Hastanesi'nde sistem nasıl bilemiyorum bende drun alacağı dikiş vs de yok yani söylemedi anca bebeselamlarrr. Ben ne soracağım asılben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole
Sen rahat ol canım içini ferah tut. Ben haftada 2 nst 1 ultrason ilerledim. Emin ol az ultrason olsa daha rahat olurdum çok stres oldum çünkü bazı haftalar çok az büyüdü hep sezaryene aldılar alacaklar stresi yaşadım. Bebek hareketlerini hissettiğin sürece sıkıntılı bir şey yok bence. Benim kızım için 2700ü görmez kilosu dediler 3080 doğdu,ödem attı 2980le taburcu olduk. Kilosu da kontrolde doğum kilosunu yakalamıştı. Genetik olarak minik bile olsa kendini doğduktan sonra güzel toparlar kendine dert etme. Her bebek tombik olacak diye bir şey yokCevabınız için çok teşekkür ederim rahatladım baya ben ingilterede olduğum için burada cok ilgisizler umurlarında cok degil açıkcası AMA şimdilik 2 haftada 1 ultrason muayenesi koydular genetik olarak kücük bir bebekte olabilir dediler umarım sağ salim bitiririrm bende süreci
Bende emzirdikten sonra çıkarmaya çalışıyorum ama herzaman cıkarmıyo ya buda bazen ağlatıyor cok değil ama oluyor aradaBen daha hiç kullanmadım canım korkuyorum kullanmaya niyeyse internette köyü yorum yapanlar var. Emzirdikten hemen sonra gazını çıkartmakla çözüm buluyorum.
Teşekkür ederimBigaia diye bi damla kullanıyorum tavsiye ederim kullanmaya başladığımdan beri çok rahatladı hem alt gazını hem üst gazını çok güzel çıkarıyor
Ben 5. Gün gittim birde kırkında gel dedi dikişim yoktu sadece muayene oldum .selamlarrr. Ben ne soracağım asılben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole
10. Gün ve 40 çıkınca dedilerselamlarrr. Ben ne soracağım asılben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole
O zaman hiç başlama bence canımBende emzirdikten sonra çıkarmaya çalışıyorum ama herzaman cıkarmıyo ya buda bazen ağlatıyor cok değil ama oluyor arada
Haklısın şimdilik rafa kaldırıyorumO zaman hiç başlama bence canım
Tamam canım şimdi eltimle konuştum onu da çağırmamışlar şehir hastanesinde heralde devlette daha farklı oluyor. Devlette alınan dikiş atılıyor ama öyle iz miz yok. Yani yine başarılı dikiş atıyorlar hatta ben genel cerrahiye gittim mastit olunca ilk zaman dikişi de gösterdim merakımdan nerede oldun ameliyat çok güzel dedi. İyi bari dedimBen 5. Gün gittim birde kırkında gel dedi dikişim yoktu sadece muayene oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?