2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
kasılmalarım var benim şuan ama çok ayakta kaldım ondan mı? aşağıdan inanılmaz bi baskı var kemiklerim acıyor resmen

kasılmalarım var benim şuan ama çok ayakta kaldım ondan mı? aşağıdan inanılmaz bi baskı var kemiklerim acıyor resmen
Çok ayakta kaldıysan olabilir bugün ben de hastaneye gittim geldim, ayaktaydım kasıldım hep. Soluna doğru uzan canım rahatlatır biraz. Aşağıdan baskı olması da normal kafası tam vajinanın üstündedir.

Okudukça üzüldüm o noktaya gelmek kolay değil. Ama 2 ıkınma dediği yerde son 3-4 dk o noktadan sonra keşke dr sizi dinlemeseydi. Sağlıkla büyütün inşallah

Ahahahah oda guzelmis Aslan olacak yani

Evet kisiden kisiye degisiyor kesinlikle. Masallah sana 2. Gun ben wc zor gidiyordum. Etrafimdakilere de soruyorum. Ben ilk dogumumda da normal olmasina ragmen zor toparlanmistim bunda da zor toparlanacagimi biliyordum. Neyse hepsi normal beklenen seylerse sikinti yok elbet toparlaniriz

Teşekkür ederim, bende inat gibi bir de şeker çıktı şekerik yükselecek korkusuyla rahat rahatta beslenemiyorum açıkcası. Ama elimden geldiğinizce protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum
Şeker varken de gerilik oluyomuymuş yaa hep ya suyu fazla olur ya gelişimi çok önde olur. Yani okuduklarım o yöndeydi.
Şeker varsa abur cubur yeme proteine ve zorlamayacaksa meyvelere aban. Hatta ilikli et suyu içersen o da güzel olur

selamlarrr. Ben ne soracağım asıl ben doktora muayene hiç olmadımmmm. Benim doğumum bebek her şey o kadar karışık ki bana biri dedi mi kontrol vs hatırlamıyorum. Şehir hastanesinde doğurmuştum sezeryan. 1 hafta sonda dikişleri almaya gelmemi söylediler aldırdım o kadardı. Siz ne zamana gittiniz kontrole

Ben 10. Gün gidecegim birde 40 da gideceğim ama şehir Hastanesi'nde sistem nasıl bilemiyorum bende drun alacağı dikiş vs de yok yani söylemedi anca bebe

Sen rahat ol canım içini ferah tut. Ben haftada 2 nst 1 ultrason ilerledim. Emin ol az ultrason olsa daha rahat olurdum çok stres oldum çünkü bazı haftalar çok az büyüdü hep sezaryene aldılar alacaklar stresi yaşadım. Bebek hareketlerini hissettiğin sürece sıkıntılı bir şey yok bence. Benim kızım için 2700ü görmez kilosu dediler 3080 doğdu,ödem attı 2980le taburcu olduk. Kilosu da kontrolde doğum kilosunu yakalamıştı. Genetik olarak minik bile olsa kendini doğduktan sonra güzel toparlar kendine dert etme. Her bebek tombik olacak diye bir şey yok

Ben daha hiç kullanmadım canım korkuyorum kullanmaya niyeyse internette köyü yorum yapanlar var. Emzirdikten hemen sonra gazını çıkartmakla çözüm buluyorum.
Bende emzirdikten sonra çıkarmaya çalışıyorum ama herzaman cıkarmıyo ya buda bazen ağlatıyor cok değil ama oluyor arada

Ben 5. Gün gittim birde kırkında gel dedi dikişim yoktu sadece muayene oldum .

10. Gün ve 40 çıkınca dediler

Ben 5. Gün gittim birde kırkında gel dedi dikişim yoktu sadece muayene oldum .
Tamam canım şimdi eltimle konuştum onu da çağırmamışlar şehir hastanesinde heralde devlette daha farklı oluyor. Devlette alınan dikiş atılıyor ama öyle iz miz yok. Yani yine başarılı dikiş atıyorlar hatta ben genel cerrahiye gittim mastit olunca ilk zaman dikişi de gösterdim merakımdan nerede oldun ameliyat çok güzel dedi. İyi bari dedim ben bi gideyim baktırayım dedi bir doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…