2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım 2.sezaryenimi oldum ilkinde daha az acı çektim 2.cide acıyı sağlam hissettim özellikle ilk yuruttukleri zaman sanki böyle karnım aşağı çekiliyor gibi oldu nefes alamadım ama 2.gunden sonra hemen ayaklandim şuan daha iyiyim.kisiden kişiye değişiyor kimisi daha zor toparlanır kimisi daha hızlı ama önemli olan sağlığın ve zorlanman çok normal merak etme 2 haftaya kadar daha iyi hissedersin.kanamaya gelince ilk gunler yoğun oldu şimdi bı oluyor bı olmuyor bende tam anlamadım.bebegi uyandırmak zor ama bizede topuğuna biraz sert vurmamız söylenmişti ben tabi kıyamıyodum sonra hemşire gelip yapti çocuğum nasıl ağladı malesef biraz daha sert olmak gerekiyor ama insan kiyamiyo iste

Kızlar d vitamini ni ne zaman versek oluk oluk kusuyo fışkırtarak midesine dokunuyo belli cok korkuttu bugün bizi değiştirsem başka alsam aynısını yaparmı ya. Sizinkiler de varmı böyle bişey?
Sabah yarı aç yarı tokken ver bakalım. Devit3 ü sevmedi pek. Ocean aldım aslında tadı bildiğin acı ama bunu içebiliyor. Bir damla veriyorum

Bizimkinde pek çığlık atma oyle uyanma yok ama agızdan gaz çıkarmıyor buda onu huzursuz ediyor anlaşılıyor yüzünden kızarıp bozarıyor. Damlayamı başlasam dedim bende.
Aşkım bizde sab simplex başladık. Dr hastaneden taburcu olurken bi liste verdi elimize dvit, prebiyotik falan. Orda vardı bu damla onu aldık günde 4 kez 10 Damla diyor ama o kadar kullanmıyorum sadece sabahları veriyorum. Dvit olarak ocean kullanıyoruz, probiyotik olarakta forbiome minies kullanıyoruz

Benim 2 cm açıklık devam ediyor. Nst de minik bir sancı var. Ama nişan geldikten sonra özellikle hareket ettikçe egzersiz yaptıkça hafif kanamalı akıntı geliyor. Doktorum da eğer böyle kanamalı giderse suni sancı veririm dedi. Bu haftayı da geçirmek istiyorum bekleyelim dedim. Fakat insanlar beni bitirdi. Bugün daha yeni 38 oldu insanlar doğurdun mu doğurucan mı nasıl dogurucan ay artık doğur da kurtul diye diye beni hamilelikten soğuttular inanılmaz şekilde tukenmislik hissediyorum.
Medela calma iyi o açıdan. Anne memesi tarzında emmesi gerekiyor sütün akması için.

Ben comotomo aldım kendi sitesi var orada satış yapıyorlar.
Kızlaar yarın sabah doğuma giriyorum inşallah.Suni sancı verip doğumu başlatacak doktor açılmam aynı 3cm de
sağlıcakla alın insallah sizden haber bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…