- 12 Mart 2019
- 16.438
- 35.893
- 598
Bez slepy pişik ve sızdırma yaptı molfix naylonumsu his verdi ne yazıkki prima premıum care kullanıyoruz. Islak mendil de uni baby yeni doğan ve molfix izotonikli kullandık molfixi beğendimKizlar bez ve islak mendil yorumlariniz neler? Sleepy natural almistim. Kagit gibi ve cok kizariyor poposu. Hatta bir yeri kabardi minik bir sey ama kremliyorum
Gecmiyor. Molfix izotonikli aldim ici daha yumusak ama cok dogal bir icerigi yok galiba. Sleepy islak mendil de bir paket kuflu cikti bizde bir gerdi beni. Soz neler kullaniyorsunuz memnun musunuz? Bir de pisik icin oneriniz var mi? Dermazinc mustela ise yaramadi hemen aliyorum ama
Ayyyyynıııısııııı ayyynııısııııı asla uyumuyor ne varsa kucakta sırtını koyduğumuz an etinden et kesmişiz gibi ağlıyor bağırıyor kucakta taşımaktan sırtım kollarım koptu artık. Koca insan bu kadar uykusuz kalamaz. Uyumadıkça daha da zor uyuyor kısır döngü olduKızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
Al işte benimki cocugum iki gündür ağlamayı öğrendi hiç böyle yapmazdı dudak büke büke ağlıyor.Ayyyyynıııısııııı ayyynııısııııı asla uyumuyor ne varsa kucakta sırtını koyduğumuz an etinden et kesmişiz gibi ağlıyor bağırıyor kucakta taşımaktan sırtım kollarım koptu artık. Koca insan bu kadar uykusuz kalamaz. Uyumadıkça daha da zor uyuyor kısır döngü oldu
Sleepy demek ki hep pisik yapmis bizde de hep poposu kirmiziydi. Molfix premium aldim bayya fark etti pisik konusunda sasirdim. Evet molfix daha buyuk. Sleepy sıkıyordu molfix aldim. Tuh iki oaket sleepy var 2 numara evde keske almasaydim. Aa sokun bezi aklimda olsun bulamazsam acil durumda vs. Ben islak mendil de sleepy aldim otekileri alinca kotu oldugunu daha iyi anladim kagit gibi hemSleepy bez pişik yaptı. Geçene kadar prima kullandım. Molfix premium güzel ama biraz büyük geldi 1 numarası. Bez heba olmasın diye molfixe ara vermiştim. Bi ara şokun bezi var bebeland acil almam gerekti kullanmış bulundum fena değil pişik yapmadı. Bidaha alır mıyım evetşaşırtıcı pişik yapmaması
Islak mendilde de hipp molfix izotonik ve unibaby kullandım. Arada pamuk ıslatıyorum hepsine okeyim. Ama en memnun kaldığım unibaby. Önerilere açığım
Evet uni baby almis esim bugun ben de sleepy e gore daha cok sevdim. Sleepy 99.5 su yazdigi icin almistim ama sert ya baya. Pamuklari baskaCanım ben bez olarak goon kullanıyorum çok memnunum hamileyken 4 5 paket istiflemiştik ama Türkiye'den çekiliyor çok üzgünüm. Islak mendil olarak unibaby yenidoğan kullanıyorum kalınlığı vs hoşuma gitti. Bir sürü pamuk aldım ama hiç kullanmadımilk doğduğunda sudo+mustela ilerledim, baktım ki bez sıkıntı yaratmıyor direkt musteladan devsm ediyorum
Benim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistimBir ben yok benden iceru...
Memeyi reddediyor derken simdibde besige yatiramiyorum..tel.i tutamiyorum 9dan beri kucakta.her bir zerrrrrem agriyor..gece vardiyasini saymiyorum..mamalarla fln atlattik..arada emiyor arada uyuyor.. hala memeyle savas halinde o ayri..besige koyunca uyaniyor aninda..beyaz gürültü, pışpış bizde calismiyor... el aman...
Islak mendili cok kullanmadım henuz. Kaynamis suyla islatip pamuk kullanacaktık guuya..bizim narin minnak sicriyor soguk değince totosuna.3lu kilolari gordukten sonra belki. Çeşmeden sicak su+ alt silme pamuğu yaptik şimdiye kadar. Pişik kremi Weleda kullanıyorum her değiştirmede.
Hastanede sudo boca ettiler çocuğa gözümün onunde 1 hafta boyunca deri değiştirdi o bölgede..
Sleepy bana da iyi gbi gelmisti ama dikkat et icerigi temiz oldugundan ici kuf yapiyor ben de bu ne siyah siyah dedim kuflenmisti paketin biri. Bezi de sertmis bir de pisik yapinca sorayim dedim. Hakikaten pisik yapmis herkeste. Molfix i begendim gibi sizdirmazsa ama sleepy daha dogaldi o icime sinmedi. İlk kizimda da hep molfix kullanmistik hic sorun yasamamistim aslinda ama 11 yilBen hipp kullandım çok ince geldi bana
Molfix yenidoğan sarı ilanı kullanıyordum memnundum ama sonradan ucuzluga girdiği icin sleppy stokladim oda biraz sert ama idare eder geldi bana..
Bez olarakda Molfix kuklaniyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım
Pişik olmadığı için hiç krem kullanmadım umarım da kullanmam
Yaa molfixin hangisi naylonumsu his verdi? Bana sleepyden daha pamuklu hissettirmisti premium aldim ama cok da anlamadimBez slepy pişik ve sızdırma yaptı molfix naylonumsu his verdi ne yazıkki prima premıum care kullanıyoruz. Islak mendil de uni baby yeni doğan ve molfix izotonikli kullandık molfixi beğendim
Benim gunde iki kere 3 saatligiine oyleyiz. Kucagimda etrafa bakiyor uyuyor ama yatinca ik mik sonra aglama. Gaz desen bin kere cikariyoruz yine rahatlamiyor. Uykudan bayiliyor ama uyuyamiyor. Sizin galiba atak haftasi basladi bazen erken baslayabiliyor. Dun hafta hafta gosteren bir yazi bulmustum 5. Haftada diyor sizde tam o haftadasiniz sanki. Ay ataklar korkulu ruyam benim. Cok uslu sakin bir bebek olan buyukKızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
Ay eli ayağı durmuyor bide uyusun diye yatırınca. En son canıma tak etti junonun cırtlarıyla elleri bağladım daha da delirdiAl işte benimki cocugum iki gündür ağlamayı öğrendi hiç böyle yapmazdı dudak büke büke ağlıyor.
Sanarsın 6 aylık 1 aylık bebek 6 saattir ayakta dururmu gözleri şişti
He bide memeye düştü iyice uyuyabilmek için emmek istiyor ama memeye kafa atıyo sinirdenAl işte benimki cocugum iki gündür ağlamayı öğrendi hiç böyle yapmazdı dudak büke büke ağlıyor.
Sanarsın 6 aylık 1 aylık bebek 6 saattir ayakta dururmu gözleri şişti
Bez için doğmadan önce goon premium almıştım 1 ve 2 numara sonra üretiminin durduğunu duydum aslında memnudum ama artik yok Prima premium care almıştım sadece gece kullanmak için çünkü gerçekten daha iyisi yok bence Molfix fena değil şuan normal Prima kullanıyorum ama molfixle dönüşümlü olarak kullanıcam.pisik kremi için sudocrem kullanıyorum şimdilik memnunum.islak mendil olarak üni baby çok iyi birde sleepy bio natural Yenidoğan kullanıyorum o da iyiKizlar bez ve islak mendil yorumlariniz neler? Sleepy natural almistim. Kagit gibi ve cok kizariyor poposu. Hatta bir yeri kabardi minik bir sey ama kremliyorum
Gecmiyor. Molfix izotonikli aldim ici daha yumusak ama cok dogal bir icerigi yok galiba. Sleepy islak mendil de bir paket kuflu cikti bizde bir gerdi beni. Soz neler kullaniyorsunuz memnun musunuz? Bir de pisik icin oneriniz var mi? Dermazinc mustela ise yaramadi hemen aliyorum ama
Bizde 2 güne bir öyleyiz uyusun diye gözünün içine bakıyorum birde dikkat ettim mama verdigim zaman genelde susuyor sürekli emziriyorum ama yetmiyor demekki ve gazı olduğunda çok uykusu olduğunda da uyumuyor sanki.Kızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
Sudo çok bereketli zaten. Küçük olanından alsan bile yeter. İçinde çinko olduğu için iyi. He içeriği kötüdür ona bişey diyemem ama yatak yarası başlangıcı olan bi yakınımın yaralarının ilerlemesini önledi o yüzden 3 4 günde bir sürüyorum sudoyu vallaSleepy demek ki hep pisik yapmis bizde de hep poposu kirmiziydi. Molfix premium aldim bayya fark etti pisik konusunda sasirdim. Evet molfix daha buyuk. Sleepy sıkıyordu molfix aldim. Tuh iki oaket sleepy var 2 numara evde keske almasaydim. Aa sokun bezi aklimda olsun bulamazsam acil durumda vs. Ben islak mendil de sleepy aldim otekileri alinca kotu oldugunu daha iyi anladim kagit gibi hem
Bezi hem islak mendili
Evet uni baby almis esim bugun ben de sleepy e gore daha cok sevdim. Sleepy 99.5 su yazdigi icin almistim ama sert ya baya. Pamuklari baska
Seylerde cok
Kullandim poposunu kuruluyorum ama yapisiyor baska bir sey dusunucem ona. Sanirim sudo kremi boyle zamanlar icin evde bulundurmam gerekecek
Benim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistim
Hemde. Cok riskli bizdeneden deri degistirdi? Ya minnak bir yara var cesitli kremler surdum cok kotu gorunuyor artarsa cani yanacak sudo mu sursem diyordum
Sleepy bana da iyi gbi gelmisti ama dikkat et icerigi temiz oldugundan ici kuf yapiyor ben de bu ne siyah siyah dedim kuflenmisti paketin biri. Bezi de sertmis bir de pisik yapinca sorayim dedim. Hakikaten pisik yapmis herkeste. Molfix i begendim gibi sizdirmazsa ama sleepy daha dogaldi o icime sinmedi. İlk kizimda da hep molfix kullanmistik hic sorun yasamamistim aslinda ama 11 yil
Gecince icerik vs degismistir diye baska markalara baktim
Yaa molfixin hangisi naylonumsu his verdi? Bana sleepyden daha pamuklu hissettirmisti premium aldim ama cok da anlamadim
Henuz. Pisik yapmaz yazdigi icin aldimMolfix islak mendili siparis ettim bakalim ama unibaby de fena degilmis
Evet yaa goon çekilmiş çok üzüldüm ben çok beğenmiştim kaç kere vıcık kaka yaptı ne sırtına çıktı ne çiş sızdırdı. 6 paket 1, 3 paket 2 almıştık. Elimizdekiler bitince mecbur molfix deneyeceğizBez için doğmadan önce goon premium almıştım 1 ve 2 numara sonra üretiminin durduğunu duydum aslında memnudum ama artik yok Prima premium care almıştım sadece gece kullanmak için çünkü gerçekten daha iyisi yok bence Molfix fena değil şuan normal Prima kullanıyorum ama molfixle dönüşümlü olarak kullanıcam.pisik kremi için sudocrem kullanıyorum şimdilik memnunum.islak mendil olarak üni baby çok iyi birde sleepy bio natural Yenidoğan kullanıyorum o da iyi
Yaa goon u bilmiyorum diye almamistim baya memnun olan var gibi ama cekiliyorsa denememem iyi olmus uzucu olurdu. Sleepy islak mendil yenidogan almistim ama cok sert geldi bir de kuflendi bazi paketler sogudum. Farketmezsem diye.Bez için doğmadan önce goon premium almıştım 1 ve 2 numara sonra üretiminin durduğunu duydum aslında memnudum ama artik yok Prima premium care almıştım sadece gece kullanmak için çünkü gerçekten daha iyisi yok bence Molfix fena değil şuan normal Prima kullanıyorum ama molfixle dönüşümlü olarak kullanıcam.pisik kremi için sudocrem kullanıyorum şimdilik memnunum.islak mendil olarak üni baby çok iyi birde sleepy bio natural Yenidoğan kullanıyorum o da iyi
Evet kizimda almistim cok etkili ama sonra icerik icin bazi yorumlar gorunce bunda almadim ama baya kabardi bir nokta oyle noktalar icin evde bulundurmak lazimmis.Sudo çok bereketli zaten. Küçük olanından alsan bile yeter. İçinde çinko olduğu için iyi. He içeriği kötüdür ona bişey diyemem ama yatak yarası başlangıcı olan bi yakınımın yaralarının ilerlemesini önledi o yüzden 3 4 günde bir sürüyorum sudoyu valla
Gun içinde mama vermemeye çalışıyorum o da böyle intikam aliyorBenim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistim
Hemde. Cok riskli bizdeneden deri degistirdi? Ya minnak bir yara var cesitli kremler surdum cok kotu gorunuyor artarsa cani yanacak sudo mu sursem diyordum
Premium değildi canım seninki daha iyi muhtemelenSleepy demek ki hep pisik yapmis bizde de hep poposu kirmiziydi. Molfix premium aldim bayya fark etti pisik konusunda sasirdim. Evet molfix daha buyuk. Sleepy sıkıyordu molfix aldim. Tuh iki oaket sleepy var 2 numara evde keske almasaydim. Aa sokun bezi aklimda olsun bulamazsam acil durumda vs. Ben islak mendil de sleepy aldim otekileri alinca kotu oldugunu daha iyi anladim kagit gibi hem
Bezi hem islak mendili
Evet uni baby almis esim bugun ben de sleepy e gore daha cok sevdim. Sleepy 99.5 su yazdigi icin almistim ama sert ya baya. Pamuklari baska
Seylerde cok
Kullandim poposunu kuruluyorum ama yapisiyor baska bir sey dusunucem ona. Sanirim sudo kremi boyle zamanlar icin evde bulundurmam gerekecek
Benim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistim
Sleepy bana da iyi gbi gelmisti ama dikkat et icerigi temiz oldugundan ici kuf yapiyor ben de bu ne siyah siyah dedim kuflenmisti paketin biri. Bezi de sertmis bir de pisik yapinca sorayim dedim. Hakikaten pisik yapmis herkeste. Molfix i begendim gibi sizdirmazsa ama sleepy daha dogaldi o icime sinmedi. İlk kizimda da hep molfix kullanmistik hic sorun yasamamistim aslinda ama 11 yil
Gecince icerik vs degismistir diye baska markalara baktim
Yaa molfixin hangisi naylonumsu his verdi? Bana sleepyden daha pamuklu hissettirmisti premium aldim ama cok da anlamadim
Henuz. Pisik yapmaz yazdigi icin aldimMolfix islak mendili siparis ettim bakalim ama unibaby de fena degilmis
Eevet banada atak mış gibi geldiBenim gunde iki kere 3 saatligiine oyleyiz. Kucagimda etrafa bakiyor uyuyor ama yatinca ik mik sonra aglama. Gaz desen bin kere cikariyoruz yine rahatlamiyor. Uykudan bayiliyor ama uyuyamiyor. Sizin galiba atak haftasi basladi bazen erken baslayabiliyor. Dun hafta hafta gosteren bir yazi bulmustum 5. Haftada diyor sizde tam o haftadasiniz sanki. Ay ataklar korkulu ruyam benim. Cok uslu sakin bir bebek olan buyuk
Kizim bile cileden cikiyordu
Ya bende kanguru mu alsam dedim ama bu seferde ona alısıcak kucagımdan o şekilde indiremem diye endişe ettim.Ay eli ayağı durmuyor bide uyusun diye yatırınca. En son canıma tak etti junonun cırtlarıyla elleri bağladım daha da delirdiağzına emzik teptim mogurdana mogurdana uyudu 20 günde neyin sinirlenmesi anlamadım ama çok zor insan iş yapamıyor, oturamıyor edemiyor sürekli kucakta bebe. Kanguru baktım bugün sling zor diye. Çok uçuk fiyat çözemedim
Mama denesem almıcak içmiyoruz tükürüyoruz ağzımızda bekletiyoruzBizde 2 güne bir öyleyiz uyusun diye gözünün içine bakıyorum birde dikkat ettim mama verdigim zaman genelde susuyor sürekli emziriyorum ama yetmiyor demekki ve gazı olduğunda çok uykusu olduğunda da uyumuyor sanki.
Gun icinde mama vermeme nedenin meme reddi mi?benimki bezi acinca direk isemeye basliyor ama durmuyor cesme mubarek uzerine bir sey kapatsam da yanlardan arkadan siziyor. Kaka yaparsa civik oldugundan fiskiriyor zaten. Dun en sonunda aldim banyo cesmesinin altina tuttum belden asagisini. Banyo yaptiracak durumum yoktu cis yapti beline kadar islandi. Suyun isinmasini beklerjen uzerime yapacak diye tedirginlikle bekledimGun içinde mama vermemeye çalışıyorum o da böyle intikam aliyorgece mecbur mama.. doyuramiyoruz kucuk efendiyi..o zmn uyur ins. Bkalim...her gun ayri guncellemeler...denemeler..
Evet,ilk iş bi kaba sicak su pamuk atmak oluyor..bizim de her gun çiş vakamiz muhakkak var..bezler buyuk geld. Icin sizdiriyor hep..bi demevzumuz oldu ama kutlama yaptik kabiz olunca
Ceviz kadar sudo sürdü hastanede bakan hemşire gözümün önünde.. cocuk kipkirmiziydi bi hafta. Weleda toparladı sanki. Ama o da alt değiştirirken daha cok, pişik olursa sudo nün alternatifini de bilmiyorum..acil durum icin tutuyorum kenarda simdilik..
Kanguruyu 3 aydan once onermiyorlar diye biliyorum. Yenidoganda sling oneriliyor sadece ben de kucaga cok alisirsa durmaz diye hic kalkismadim. Simdi bile gaz muhabbetine hep kucakta sanki kucak istiyorYa bende kanguru mu alsam dedim ama bu seferde ona alısıcak kucagımdan o şekilde indiremem diye endişe ettim.
Ay okurken hissettim bunaldigini. Allah yardimcin olsun kan hapini ihmal etme duserse asiri halsiz hissedersin o kadar kanamayla. Hava cok sikinti ya ev esiyor ama nemden vicik vicik terliyoruz o esinti de uzerine carpiyor bebeyi hasta etmeyiz ins. Gaz bizi de delirtti vallaAksam 11 den su saate kadar buyuk bir mucadele veriyoruz. Ustelik adet kanamam asiri geliyor. Depend takiyorum. Bugun 2 tanesi full doldu. O ayri bir dert. Hava nemli o ayri bir mevzu. Memede zorla sızdı. Osuruyo kakalıyo gene bitmiyo gaz denen illet. 39 gün gecti. Allahim su mubarek 2 ay dolsa gaz bitse fabrika ayarına dönse kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?