- 13 Aralık 2024
- 632
- 641
- 18
Elimden çok bir şey gelmez ama yalnız değilsin demek istedim. İlk çocuğum da bu şekildeydim ve şimdi diyorum ne çok kendime zehir etmişim o günleri. Kanguru sling severse öneririm. kesinlikle 1 saat de olsa bebek için ya da ev için destek almanı öneririm. mümkün olduğunca dışarı çıkmaya çalış. Ben dışarı çıkmadan önce sağdığım sütten içiriyordum oğluma o çözümü bulmuştum ağlama krizi biraz azalıyordu. İnşallah bu zorluklar kısa sürede geçecekBen artık cok yoruldum. Galiba depresyona giriyorum. Herkesin bebeği mutlu huzurlu bir tek benimki huysuzmuş gibi geliyor. Bugün öğlen 2 saat akşam bir saat aralıksız ağladı. O kadar çok ağlıyor ki artık bakım verirken bile ben bir şeyleri yapamıyorum hissi geliyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sürekli ağlama atağı gelecek diye korkuyorum. Çok yorgunum huzursuzum dışarı adımımı atamıyorum bugün bir bebek mağazasına gitmemiz gerekiyordu eşimle, direkt bakım odasına girip ordan hala ağlayan bebekle çıkıp eve geldimbugün 34.günü ben 34 ay yaşlandım.
Gazı vardır diye gaz damlasına başladım, bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama o da genellikle böyle oldugunu duyduğum için
Duşta elinle sağmaya çalış, emiyorsa bol bol emzirmeye çalışSelam kızlar 21 Ağustosta sezeryanla doğum yaptım
Bugün 13. Günümüz sütüm üçüncü günden beri hızlı gelip göğüslerimde baskı yaptı sağım yapıyorum ancak tek göğsüme bugün bir ağrı saplandı meme taş gibi oldu emziriyorum yine sızlıyor sizde de böyle oldu mu ne yapmam lazim hiç iyi değilim sıcak su torbası bıraktım zeytin yağı sürdüm masaajla daha ne yapmam lazım bilemiyorum
Tüm gezegenler bize çarpıyor yaAy tutulması varmışo mu etkiledi ki. Bu sabahta katıla katıla ağlamalı başladı
35 37 39 diyolar. Annemin zoruyla 35 te yaptım dün. Kanamam zaten 5-6gündür bitmişti. Doğduğu gün 1 sayılıyomuşKızlar selam 40 banyosu ne zaman yapılır? Tekli rakamlarda yaptırılır diyenler var 39.günde başımın etini yiyorlar
Ben de öyle duydum canım. 35te de mi 40 banyosu olunuyormuşş35 37 39 diyolar. Annemin zoruyla 35 te yaptım dün. Kanamam zaten 5-6gündür bitmişti. Doğduğu gün 1 sayılıyomuş
12 13. Günlerden sonra süt üretimi pik yaparmış. Bol bol sağ fazlası olursa buzluğa stokla çalışıyorsan lazım olabilir. Sıcak duşun altında sertleşen yerleri masajla açmaya çalış biraz acıyor. Duştan sonra soğuk kompres dene iyi gelirse yap, iyi gelmezse bırak. Bol sağım yap boşalt göğüsleri. Birikince mastit oluyorSelam kızlar 21 Ağustosta sezeryanla doğum yaptım
Bugün 13. Günümüz sütüm üçüncü günden beri hızlı gelip göğüslerimde baskı yaptı sağım yapıyorum ancak tek göğsüme bugün bir ağrı saplandı meme taş gibi oldu emziriyorum yine sızlıyor sizde de böyle oldu mu ne yapmam lazim hiç iyi değilim sıcak su torbası bıraktım zeytin yağı sürdüm masaajla daha ne yapmam lazım bilemiyorum
Dün akşam biz de berbat bir gün geçirdik rahat 6 saat baktı 10 dakka uyuyup uyanmalar dışında
Bizimkide normalde akşamları ağlardı sadece bu sabah uyandığından beri vıyk vıykkk sürekliAy tutulması varmışo mu etkiledi ki. Bu sabahta katıla katıla ağlamalı başladı
40 seni yakalamadan yap diyolar. Ne demekseBen de öyle duydum canım. 35te de mi 40 banyosu olunuyormuşşbak bunu bilmiyordum
Sabah benimki de huysuzduAy tutulması varmışo mu etkiledi ki. Bu sabahta katıla katıla ağlamalı başladı
Ay evet katılcak kalcak sanıyorum iyice ağladığında yüzüne üflüyorum bi şok etkisi yaratıyo 2 saniye duruyoTüm gezegenler bize çarpıyor ya
Ağladığı zaman öyle bir ağlıyor ki iki gündür bir yerine bir şey mi oldu diye endişeleniyorum, ama sakinken de rahat görünüyor
Biz doğduğu günü de sayıp 40 banyosu yaptiracagiz 7 eyluldeKızlar selam 40 banyosu ne zaman yapılır? Tekli rakamlarda yaptırılır diyenler var 39.günde başımın etini yiyorlar
Ya bu beni kötü mü yapar bilmiyorum ama ağlarken bi izleyip ya ne tatlısın diye duruyorum Allah affetsinSabah benimki de huysuzduçocuğum dudak bükerek ağlamayı öğrendi ya
Emin ol yanliz değilsin canim hepsi ayni ama geçecek 2 ay doldu mu gazda azalıyor ağlamaları da gece uykusu bile düzene giriyor benim kızda öyle sürekli agliyor ama oğlum öyle değildi zaman geçiyor gececkBen artık cok yoruldum. Galiba depresyona giriyorum. Herkesin bebeği mutlu huzurlu bir tek benimki huysuzmuş gibi geliyor. Bugün öğlen 2 saat akşam bir saat aralıksız ağladı. O kadar çok ağlıyor ki artık bakım verirken bile ben bir şeyleri yapamıyorum hissi geliyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sürekli ağlama atağı gelecek diye korkuyorum. Çok yorgunum huzursuzum dışarı adımımı atamıyorum bugün bir bebek mağazasına gitmemiz gerekiyordu eşimle, direkt bakım odasına girip ordan hala ağlayan bebekle çıkıp eve geldimbugün 34.günü ben 34 ay yaşlandım.
Gazı vardır diye gaz damlasına başladım, bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama o da genellikle böyle oldugunu duyduğum için
B12 al hemen nasil unuttun :))Oğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda en hızlı unutan benim galiba aranızda
Ve o nasıl kolik bir bebekti akşam 8de başlardı sabahlara kadar çığır çığır ağlamak8 aya kadar da sürdü baya baya
Aşkım daha gözyaşları yok ya yorgun da oluyodur sancı gelince.Ay dogru soyluyorsun bana da oyle dediler. Bizde de soyle bir durum oldu ilk zamanlar kizim kilo aliyordu cisli bez yoktu meger terledigi icin yokmus. Dun aksam 7-12 arasi surekli emmek istedi deli gibi emdi ama demin altini aldim cis yok. Aksam da 1-2 kere anca yapti terden cise cikmayabiliyorlar bazen
Ay ben de kolikten supheleniyorum ama bizim aksam nobetlerimiz aglamali degil genelde mizildanmali. Kucakta susuyor yatirirsam agliyor o bana teselli oluyor kolik bebeden cok korkuyorum en sz 3 gun 3 saat kismi bizde tutuyor
Hahahhahah sen de kızları ikiledin o zaman maşallahBenim kizim da 2 yasindaydi o kadar cok cocuk istedim ki sut gelmisti goguslerimden tekrardan. Karnimda gaz haraket etse acaba hamileyim de anlamadim mi moduna giriyordum. Yalvardim esime onu ikna edemedik 9 sene. Son iki senedir o istiyordu fitik musade etmiyordu kizim bakti bunlar yapamicak ben geleyim dediaraya zaman girince de zorlasiyor ikna olmak
Dün doktorumuz 45.gün pik yapar dediKızlar bu atak haftasının bittiğini falan nasıl anlıcaz yaeve zarf falan yollamaları lazım bence kötü günler bitti sırada daha kötüler var diye ahhahshshshshsjsj
Hahahhahahahha bırak sen sıyırsın dibini ekmekle verelim miiiii ekmeğe bansın güzel olur jdjsjjdjdjdAşkım o kadar mememe yapışık ki. Sanki kutu süt bitmiş ama elindeki pipetle ısrarla dibini içmeye çalışan insan. Öyle bi vibe djdjdjdj
Haaaa görürsün sen dur bakalım hani daha 3 4 ay geçsin bi jsjsjsjjsjsjsjBeni korkutmayın ustalık eserim dükkan kapandı benden dahası çıkmaz diye geziyorum ortalarda zjjsdjjdkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?