2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Elimden çok bir şey gelmez ama yalnız değilsin demek istedim. İlk çocuğum da bu şekildeydim ve şimdi diyorum ne çok kendime zehir etmişim o günleri. Kanguru sling severse öneririm. kesinlikle 1 saat de olsa bebek için ya da ev için destek almanı öneririm. mümkün olduğunca dışarı çıkmaya çalış. Ben dışarı çıkmadan önce sağdığım sütten içiriyordum oğluma o çözümü bulmuştum ağlama krizi biraz azalıyordu. İnşallah bu zorluklar kısa sürede geçecek

Duşta elinle sağmaya çalış, emiyorsa bol bol emzirmeye çalış

12 13. Günlerden sonra süt üretimi pik yaparmış. Bol bol sağ fazlası olursa buzluğa stokla çalışıyorsan lazım olabilir. Sıcak duşun altında sertleşen yerleri masajla açmaya çalış biraz acıyor. Duştan sonra soğuk kompres dene iyi gelirse yap, iyi gelmezse bırak. Bol sağım yap boşalt göğüsleri. Birikince mastit oluyor

Ben de öyle duydum canım. 35te de mi 40 banyosu olunuyormuşş bak bunu bilmiyordum
40 seni yakalamadan yap diyolar. Ne demekse bu süreçte hiç duymadığım hurafeler adetler var çoğunu sorgulamadan beni dinlemeden zorla yaptırttılar.
Yok ilk kakalı bezini evin girişinin altına koyun, adetli biri bebeği görmemeli, akşam vakti bebeğin çamaşırları dışarda kurutulamaz, yok 40 tane taştan geçirilmiş su ile yıkancak bebek, doğduğu gün yıkanmaz. Ayhh. Çok şükür 40 bitirildi de kurtuldum. Koskoca okumuş insanlarız, ulen yapmazsak bişey olsa suçlu hissederiz diye mecbur yapıyoruz da bu ne bilimsizliktir ama bitti şükür

Emin ol yanliz değilsin canim hepsi ayni ama geçecek 2 ay doldu mu gazda azalıyor ağlamaları da gece uykusu bile düzene giriyor benim kızda öyle sürekli agliyor ama oğlum öyle değildi zaman geçiyor gececk

Aşkım daha gözyaşları yok ya yorgun da oluyodur sancı gelince.
Bana da ilk oğlumda doktorumuz söylemişti çok şaşırmıştım bunun bile kuralı var diye neyse ki kış sebzelerin dahs cok gaz yapanları var biz gene mevsimden bi tık kurtarıyoruz . Kışın rahat olurlar diye düşünüyorum

Hahahhahah sen de kızları ikiledin o zaman maşallah eşler baba olunca yarım akıllı oluyorlar zaten. Benim eşimde öyleydi bir ay neden olmuyo diyodu. 2. Ay biraz ertelesek mi diyodu 3. Ay bende mi sorun var acaba diyodu. Kafaları hep gelgitli. Böyle böyle 3 4 seneyi devirdik Allah var. Aşılama ve tüp bebek basamaklarına başlamak üzereydim ki artık dedim sal bi Gülşah daha yaşın genç kısmetinde varsa olur. Hop diye geliverdi kucağımıza bizim de çok şükür Allahıma.
İlk cocuğu hiç aramadım korunuyodum hatta onun cok gelesi vardı dünyaya diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…