Benim ilk kizimda yapisiklik oldu. Bir kac sefer actilar tekrar kapanabiliyor. Ostrojenli kremle 2-3 kere de ben actim. Daha buyuktu tabi. Bazi doktorlar ellemeyin hormonlardan kapaniyor ergenlikte gecer diyor ama idrar yolu enf sebep olabilir diye actimArkadaşlar kızı olanlar doktor muayenesi sırasında bebegin vajinasına bakmazsa bakmasını isteyin benim kızda cok az yapısıklık cıktı doktor eliyle biraz açtı 2. Ayda bidaaha bakalım buna dedi ona göre aklınızda bulunsun
Ya o beyaz seyleri bir kac kere ben de temizlemeye calistim ama cok minnak cok da kurcalamak istemedimBir süre ıslak pamukla temizle. Doktor anlattı korkmadan nazikçe temizle arada dedi. Temizliği nasıl yapman gerektiğini de göstersin. Bizden geçen hormonlardan dolayı vulvasında beyaz şeyler vardı akıntıdan dolayı. Temizlemeye çalışıyorum ama çok kurcalamak istemiyorum bende. Her duştan sonra daha kolay oluyor araları temizlemesi. Islak mendil kullanımı artırıyomuş yapışıklığı
Aaa öylemii hiç bilgim yoktu doktorda söylemedi.Bir süre ıslak pamukla temizle. Doktor anlattı korkmadan nazikçe temizle arada dedi. Temizliği nasıl yapman gerektiğini de göstersin. Bizden geçen hormonlardan dolayı vulvasında beyaz şeyler vardı akıntıdan dolayı. Temizlemeye çalışıyorum ama çok kurcalamak istemiyorum bende. Her duştan sonra daha kolay oluyor araları temizlemesi. Islak mendil kullanımı artırıyomuş yapışıklığı
Benim ne yapmam lazım peki canım madem tecrüben var bu konuda.Benim ilk kizimda yapisiklik oldu. Bir kac sefer actilar tekrar kapanabiliyor. Ostrojenli kremle 2-3 kere de ben actim. Daha buyuktu tabi. Bazi doktorlar ellemeyin hormonlardan kapaniyor ergenlikte gecer diyor ama idrar yolu enf sebep olabilir diye actim
Hep ben
Ya o beyaz seyleri bir kac kere ben de temizlemeye calistim ama cok minnak cok da kurcalamak istemedim
Canim ikinci kez kalinca korktum valla aklıma kotu seyler geliuo allah korusunBizimki hastanede gecmişti korkma geçer ya
Aman Allah korusun dur bakalım hemen kötü düşünme inşallah bişey çıkmazCanim ikinci kez kalinca korktum valla aklıma kotu seyler geliuo allah korusun
Ay elhamdülillah ne güzel şu an yeni başladığı ve büyük olduğu için hemen cesaret edemem kilom da var kendime hedef koydum kilo vericem sonra tedavie basliycm fizik tedavi alıyorum 16. Günüm içime su serptiniz valla Allah'ım kalıcı şifa versinBende l4l5s1 de vardi. Ben her sene fitikdan bir ay tutulup hic hareket edemiyordum. İlk hamileligimde basladi tutulmalar, ama dogum yaptiktan sonra kizim 6-7 yasina gelene kadar tutulmadim hic elhamdulillah. Bu hamileligimde de fitigim patladiktan sonra supriz oldu bana. Hamileyken belim mahvolacak dedim hic bel agrisi cekmedim biliyor musunuz? Bebegi ileride cok kucagima alamam belki ama yine de umitsiz degilim esim yardim eder. Bu aylar ozellikle fitigin atak aylari ama bu kadar umitsiz dusunmeyin. Allah derdi veriyorsa dermanini da veriyor. Beyin doktoru da bana o kadar kotu fitiklarima ragmen ameliyatsiz hallederiz dogumdan sonra agrin olunca gel dedi umut oldu bana. Bebek istiyorsaniz fitik gececek bir sey degil hayatimizi adapte ederek devam edecegimiz bir sey ertelemeyin derim ben. Buradaki hamile arkadaslarin cogu da fitik var. Kadinlarin cogunda vr. Bende ayni anda patlayan iki yerden uc fitik oldugu icin benim biraz korkum vardi ama sorun olmadi cok sukur
Aaaa lattecim ilk defa duydummm nası yaa bende krem kalıntısı sanıyorum ya hep o beyazlığıBenim ne yapmam lazım peki canım madem tecrüben var bu konuda.
Beyaz şeyler bizde de vardı krem kalıntısı dedim arada almaya çalışıyorum çok uğraşmadan.
Tam olarak neresi yapışık buranın ben korkumdan hiç açmaya çalısmadımda
O krem kalıntısı bence canım yapısıklıgın onunla alakası yoktur cünkü silince cıkan bişey oAaaa lattecim ilk defa duydummm nası yaa bende krem kalıntısı sanıyorum ya hep o beyazlığı
Atak haftası hepimizin yaşadığı sıkıntılardan biri canımkızlar, bebeğim uykuya dalmakta zorluk çekiyor, özellikle akşam uykusuna dalamıyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyuyamıyor 1 haftadır neredeyse bu durumda kucağımda uyutuyorum yatağa brakınca uyanıyor çok zorlanıyorum artık saatlerce kucağımda uyuymaya çalışıyorum
umarım geçer bu durum çok zor oluyor tam akşam saatleri yemek yemeye bile vaktim olmuyorAtak haftası hepimizin yaşadığı sıkıntılardan biri canım
Ulaşabildiğin kadarını temizle ben de yarım yamalak olduğu kadar yapıyorumBenim ilk kizimda yapisiklik oldu. Bir kac sefer actilar tekrar kapanabiliyor. Ostrojenli kremle 2-3 kere de ben actim. Daha buyuktu tabi. Bazi doktorlar ellemeyin hormonlardan kapaniyor ergenlikte gecer diyor ama idrar yolu enf sebep olabilir diye actim
Hep ben
Ya o beyaz seyleri bir kac kere ben de temizlemeye calistim ama cok minnak cok da kurcalamak istemedim
Ben de sudokrem sanmıştım değilmiş annedeki hormonlardan iç dudaklarda beyaz şeyler vardı. Serçe parmağım ve ıslak pamukla silmeye çalışıyorum ama minicik nasıl heryerini alayım ki. Olduğu kadarını alabiliyorum. Bir elimde dudakları nazikçe ayırıp diğeriyle pamukla silmeye çalışıyorum. Çok zorlama ulaşabildiğini al. Haftada 1 veya 2 yapmaya çalışıyorum bende. Şu 10 - 15 gün daha pamuk yap sen. Ben bi paket pamuk bi paket ıslak mendil gidiyorum. Baktın yapamıyosun kurcalama kalsın sağlık ocağındaki hemşire veya doktor yapsınAaa öylemii hiç bilgim yoktu doktorda söylemedi.
Ben hep pamuk kullandım daha yeni geçmiştim ıslak mendile pamuğa döneyim ozaman.
Hahahhaha o bizde de meşhur ya yıkarken falan ayaklarıyla filede basıyo sağa sola atmaca kendini imkanı olsa yürüyüp gidecekBizimki kolik gibide değil yetişkin gibi. Konuşup sevince durup dinliyor utanmasa sohbet edecek
Benimde bu sabahtan beri öylekızlar, bebeğim uykuya dalmakta zorluk çekiyor, özellikle akşam uykusuna dalamıyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyuyamıyor 1 haftadır neredeyse bu durumda kucağımda uyutuyorum yatağa brakınca uyanıyor çok zorlanıyorum artık saatlerce kucağımda uyuymaya çalışıyorum
tıpa tıp aynı durumdayız gece 3te uyandı her saat başı emzirerek uyuttum ama son bi kaç gündür geceleri çok zor uyuyor, kaka bizdede öyle 1/2defa yapıyor hep ıkınıyor kolikBenimde bu sabahtan beri öyleoysaki ne güzel oturmuştu. Tam dedim birbirimizi anlıyoruz artık bebişin ne istediğini anlıyorum alıştık vs. Bu sabah 3 te bir başladı her saat başı uyanma, ıkınma, akşama doğru hala kakasını yapamadığı için çığlık çığlığa ağlama. beceremiyor kaka yapmayı günde 1 kez yapıyor zaten. Kabız da değil. Şimdi de her yarım saatte bir mırıldanıyor uykusunda. Hemen pışpış yapmazsam uyanıyor. Gerçekten çok uykusuzum
Kolik belirtisi mi butıpa tıp aynı durumdayız gece 3te uyandı her saat başı emzirerek uyuttum ama son bi kaç gündür geceleri çok zor uyuyor, kaka bizdede öyle 1/2defa yapıyor hep ıkınıyor kolik
Ayy bence her bebekte farklı kimi erken girebiliyor bence ya5.ci atak haftasının erken başlama ihtimali var mı? Daha 26 günlük 4 haftaya bile girmiş sayılmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?