2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Benim ilk kizimda yapisiklik oldu. Bir kac sefer actilar tekrar kapanabiliyor. Ostrojenli kremle 2-3 kere de ben actim. Daha buyuktu tabi. Bazi doktorlar ellemeyin hormonlardan kapaniyor ergenlikte gecer diyor ama idrar yolu enf sebep olabilir diye actim
Hep ben
Ya o beyaz seyleri bir kac kere ben de temizlemeye calistim ama cok minnak cok da kurcalamak istemedim

Aaa öylemii hiç bilgim yoktu doktorda söylemedi.
Ben hep pamuk kullandım daha yeni geçmiştim ıslak mendile pamuğa döneyim ozaman.

Benim ne yapmam lazım peki canım madem tecrüben var bu konuda.
Beyaz şeyler bizde de vardı krem kalıntısı dedim arada almaya çalışıyorum çok uğraşmadan.
Tam olarak neresi yapışık buranın ben korkumdan hiç açmaya çalısmadımda

Ay elhamdülillah ne güzel şu an yeni başladığı ve büyük olduğu için hemen cesaret edemem kilom da var kendime hedef koydum kilo vericem sonra tedavie basliycm fizik tedavi alıyorum 16. Günüm içime su serptiniz valla Allah'ım kalıcı şifa versin

Aaaa lattecim ilk defa duydummm nası yaa bende krem kalıntısı sanıyorum ya hep o beyazlığı

kızlar, bebeğim uykuya dalmakta zorluk çekiyor, özellikle akşam uykusuna dalamıyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyuyamıyor 1 haftadır neredeyse bu durumda kucağımda uyutuyorum yatağa brakınca uyanıyor çok zorlanıyorum artık saatlerce kucağımda uyuymaya çalışıyorum

Atak haftası hepimizin yaşadığı sıkıntılardan biri canım

kızlar, bebeğim uykuya dalmakta zorluk çekiyor, özellikle akşam uykusuna dalamıyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyuyamıyor 1 haftadır neredeyse bu durumda kucağımda uyutuyorum yatağa brakınca uyanıyor çok zorlanıyorum artık saatlerce kucağımda uyuymaya çalışıyorum
Atak haftası hepimizin yaşadığı sıkıntılardan biri canım
umarım geçer bu durum çok zor oluyor tam akşam saatleri yemek yemeye bile vaktim olmuyor

Ulaşabildiğin kadarını temizle ben de yarım yamalak olduğu kadar yapıyorum

Aaa öylemii hiç bilgim yoktu doktorda söylemedi.
Ben hep pamuk kullandım daha yeni geçmiştim ıslak mendile pamuğa döneyim ozaman.
Ben de sudokrem sanmıştım değilmiş annedeki hormonlardan iç dudaklarda beyaz şeyler vardı. Serçe parmağım ve ıslak pamukla silmeye çalışıyorum ama minicik nasıl heryerini alayım ki. Olduğu kadarını alabiliyorum. Bir elimde dudakları nazikçe ayırıp diğeriyle pamukla silmeye çalışıyorum. Çok zorlama ulaşabildiğini al. Haftada 1 veya 2 yapmaya çalışıyorum bende. Şu 10 - 15 gün daha pamuk yap sen. Ben bi paket pamuk bi paket ıslak mendil gidiyorum. Baktın yapamıyosun kurcalama kalsın sağlık ocağındaki hemşire veya doktor yapsın
Yapışıklık için oranın tahriş olmaması lazımmış yani krem losyon şampuan seçimi önemliymiş

Son düzenleme:
Benimde bu sabahtan beri öyle oysaki ne güzel oturmuştu. Tam dedim birbirimizi anlıyoruz artık bebişin ne istediğini anlıyorum alıştık vs. Bu sabah 3 te bir başladı her saat başı uyanma, ıkınma, akşama doğru hala kakasını yapamadığı için çığlık çığlığa ağlama. beceremiyor kaka yapmayı günde 1 kez yapıyor zaten. Kabız da değil. Şimdi de her yarım saatte bir mırıldanıyor uykusunda. Hemen pışpış yapmazsam uyanıyor. Gerçekten çok uykusuzum

5.ci atak haftasının erken başlama ihtimali var mı? Daha 26 günlük 4 haftaya bile girmiş sayılmayız.

tıpa tıp aynı durumdayız gece 3te uyandı her saat başı emzirerek uyuttum ama son bi kaç gündür geceleri çok zor uyuyor, kaka bizdede öyle 1/2defa yapıyor hep ıkınıyor kolik

tıpa tıp aynı durumdayız gece 3te uyandı her saat başı emzirerek uyuttum ama son bi kaç gündür geceleri çok zor uyuyor, kaka bizdede öyle 1/2defa yapıyor hep ıkınıyor kolik
Kolik belirtisi mi bu öyle uzun uzun ağlamıyor kolikte min 3 saat sebepsiz ağlama diyor. İnş değildir. Aralıklarla 10-15 er dk ağladı hep oğluşum. Emzik biberon hepsini reddetti. Ne zamanki kakasını yaptı rahatladı. İnfantil diskezi diye bişi okudum. Ne zaman düzelir ki acaba

Kızlar ben bi hafta sabah akşam 30 veya 60 cc mama verdim bebeğime hatta bazen günde 1 defaydı düzenli de verdim sayılmaz onun dışında emziriyorum zaten bugün 1 haftanın sonunda saglikocagina götürdüm hiç gram almamış geçen haftaki ile aynı kilo evdeki tartıda almış gözüküyor orada aynı çıktı başka bebek tartısında 4 kilo ama tartımız sıkıntılı dediler. Ay okadar stres oldum ki saglikocaginda kilosunun aynı çıkmasına 1 haftada hiç mi gram almaz

5.ci atak haftasının erken başlama ihtimali var mı? Daha 26 günlük 4 haftaya bile girmiş sayılmayız.
Ayy bence her bebekte farklı kimi erken girebiliyor bence ya kurban olduğum rabbim annelik ne kadar zor bisey benim bebeğimde aşırı huysuz yerde asla durmaz ağlamadan uyku desen doğru düzgün uyumuyor benim artık sağ gözümde seğirme başladı sanırım uykusuzluktan gaz yüzünden emzirmeyi de reddediyor içmiyor gaz olunca öyle yoruluyorum ki tükenmiş hissediyorum kendimi kötü yetersiz bi anne gibi görmek beni aşırı yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…