2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ay benimki de gaz cikarmaya calisirken elini kafasinin altina koyuyo bana bakiyor ama net goruyor gibi takip ederek. Dinliyo oyle. Sonra gulumsuyor. Kac kere denedik bildigin gulumsuyor Masallah . İlk ataktan sonra olmasi lazimdi bilemedim
bizimkiler aynı gün doğdu emiyor ve gözümün içine bakıyor konuşsun diye. Bunlar bi garip omzuma yatırıyorum kafasını kaldırıp bana bakıyor. Ben çocukken hatırlıyorum kırkı çıkmamış bebek su gibi akardı sürekli uyurdu. Bunlar yetişkin doğuyor

Kizlar discideyim rontgen, anestezi vs sonrasi emzirebiliyor muyuz? İki disime islem yapilacak anestezi ignesi vurur kanal yapilacak sutu sagip dokmek mi gerekli acaba

Ayy bu bebelere noldu ya uyku yok 2 dk uyuyup uyaniyor tok alti temizlemeye koysam sadece ağzında tutuyor valla 1 haftadır tüketti beni
Bazi saatler bizim de oyle ya
Aynen ayyyyynisi ya

Kızlaarr iştahlarınız ne durumda? Sanki ben dünyayı yesem doymıcam yaa
Bana doğumdan sonra bir iştah geliyor derlerdi ama benim iştahım kapanmıştı. Evde annem süt yapsın sen sütlüsün diye diye zorla yedirdi bende bir kilo geri aldım verdiklerimden. Bir mide yeri rahatladı ya doyma hissi gitti ne yesem gidiyo vallahi. Birde sizde afedersiniz çişinizi yaparken çok uzun sürüyor gibi geliyor mu? Benim yap yap bitmiyor dert değil ama garip geldi

Evet benim de öyle ama gitmeye fırsat bulamadığımdan olabilir

Emzirdiktren sonra buzdolabını yiyesim geliyo bide fil gibi su içiyorum ya en çok o zorluyo. Sizde de var mı bilmiyorum ama mesaneme nasıl yer açıldıysa asla çişimin geldiğini hissetmiyorum

Aşkım okumadan bende farklı yere yazmışım. Sabahtan akşama gitmesem hissetmiyorum gitmediğimi mesane kapasitem arttı

Kizlar discideyim rontgen, anestezi vs sonrasi emzirebiliyor muyuz? İki disime islem yapilacak anestezi ignesi vurur kanal yapilacak sutu sagip dokmek mi gerekli acaba
Çocuk doktoru osman gönülal diş işlemlerinde kesinlikle sütü ziyan etmeyin dökmeye gerek yok demişti sanki öyle hatırlıyorum. Ama ablamlar teyzemler hepsi sağıp dökerlerdi bir işlem yapıldığı zaman bilemedim

Dis doktoru da emzirme 2 saat dedi sadece sute gecti mi gectiyse etkisi geciyor mu anlamadim ki ben de

Emzirdiktren sonra buzdolabını yiyesim geliyo bide fil gibi su içiyorum ya en çok o zorluyo. Sizde de var mı bilmiyorum ama mesaneme nasıl yer açıldıysa asla çişimin geldiğini hissetmiyorum
Ayy bende çok su içiyorum Ma wc yok gerçi benim kafam terliyor sürekli ordan atiyorum

Kizlar bisey sorcam bugün bebegimin ikinci kez yenidoğan isitme taramasi vardı sol kulaktan gecti sağdan yine kaldı endişelendim biraz napmak lazim 15 güne yeniden gün verdi test icin, sizin bebekler ne durumda

Ay cok iyi gidiyordum 1.5 kilom kalmisti dogumdan 2-3 gundur kurabiye kek ariyor gozum evde bugun arti kilo gordummm. Tatli istiyorummmm
Yaaa evet benim de oyleeee eskiden o kadar sık giderdik simdi geldigini bile yaparken anliyorum bir de bayaaa yapiyorum ahahahh

Kizlar bisey sorcam bugün bebegimin ikinci kez yenidoğan isitme taramasi vardı sol kulaktan gecti sağdan yine kaldı endişelendim biraz napmak lazim 15 güne yeniden gün verdi test icin, sizin bebekler ne durumda
Bizimki hastanede gecmişti korkma geçer ya

Arkadaşlar kızı olanlar doktor muayenesi sırasında bebegin vajinasına bakmazsa bakmasını isteyin benim kızda cok az yapısıklık cıktı doktor eliyle biraz açtı 2. Ayda bidaaha bakalım buna dedi ona göre aklınızda bulunsun

Bir süre ıslak pamukla temizle. Doktor anlattı korkmadan nazikçe temizle arada dedi. Temizliği nasıl yapman gerektiğini de göstersin. Bizden geçen hormonlardan dolayı vulvasında beyaz şeyler vardı akıntıdan dolayı. Temizlemeye çalışıyorum ama çok kurcalamak istemiyorum bende. Her duştan sonra daha kolay oluyor araları temizlemesi. Islak mendil kullanımı artırıyomuş yapışıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…