Ay hakkaten ne çektik be Ağustos olarakYa cidden asiri olayli bir grup olduk. Benimki de 41. Gune girdik bak emerek uyuyo ikina ikina yatakta ilerliyo. Ben soklardan soklara giriyorum artik. Nerde bizim jenarasyon nerde bunlar.. meme burun ucunda olacak ıh dese popo pispislanacak . Ben saftrik bir bebekmisim yaa bu nasiil boyle oldu ki
Saglikla buyut insallahMerhaba kizlar,
dogum icin son gununu israrla bekleyen oglusumda 9. Gunden bildiriyorum
Sezeryan sirasinda epidural gectigi icin acilar icerisinde genel anesteziye gecis yaptigimiz travmali bir dogum gecirdik ama su an iyiyiz. Sizlerin artik profi olduguniz, meme mama ciş kaka olaylariyla yogun gunler geciriyoruz
Alfa bebekleri bunlarYa cidden asiri olayli bir grup olduk. Benimki de 41. Gune girdik bak emerek uyuyo ikina ikina yatakta ilerliyo. Ben soklardan soklara giriyorum artik. Nerde bizim jenarasyon nerde bunlar.. meme burun ucunda olacak ıh dese popo pispislanacak . Ben saftrik bir bebekmisim yaa bu nasiil boyle oldu ki
Günaydın canımSırta taşmalı kaka vakası yaşandı. Zıbını çöpe mi atsam omolu sıcak suya mı bassam yoksa herşeyi bırakıp kaçıp uyumaya mı gitsem kararsızlığı var. Günaydın bu arada
Çıkarsa bizimdir çıkmazsa çöpe atarım. Senin hatrın için şans verdim zıbınaGünaydın canımn3 güzel işte maşallah ben sıcak suda bırakıyorum biraz sonra beyaz sabunla çitiliyorum müsait bi zamanda çıkıyo
Mama zaten alıyor yarı yarıya meme ve mama ama 3 gündür mama ağırlıklı oluyor sütüm yok boş emiyor kavga ediyor sonraUykusuzluk yorgunluktan olabilir canım
Güzel beslenememektemama takviye et uyudugu an uyumaya calıs bu uyku sıkıntısı bu hafta hepimizi kırdı geçirdi
Allah'tandır atak 1 haftaymid :) pazar kirkimiz cikiyor dilerim sonrası güllük gülistanlık olur :)Kizlar yıkılmadım ama ayakta da değilim5. Haftaya girdiğimiz gün gerçek yüzünü gösterdi bebe. Ağzında meme olursa ondan tatlısı yok ama içerken de hızlı akacak.
Hiç abartısız sabah 6 ya kadar sırtımı yatağa bir saniye koymadım ne yapcaz böyle hemen geçer inşallah
Açlıktandır bende canım beslenmene dikkat et modunu yüksek tut bakalım artar inşallah sütünMama zaten alıyor yarı yarıya meme ve mama ama 3 gündür mama ağırlıklı oluyor sütüm yok boş emiyor kavga ediyor sonraarttiramiyorum da gerçi dün tüm gün actim ondan da olabilir
Solgar brewerst yeast sabah öğle akşam 2 şer tane al artacaktır. Protein beslen badem ceviz ye sütün yağlansın doysun beben. Stres yapma aç kalmaz inş bebekler. Mama ile de destekliyormuşsun zatenMama zaten alıyor yarı yarıya meme ve mama ama 3 gündür mama ağırlıklı oluyor sütüm yok boş emiyor kavga ediyor sonraarttiramiyorum da gerçi dün tüm gün actim ondan da olabilir
İnşallahAllah'tandır atak 1 haftaymid :) pazar kirkimiz cikiyor dilerim sonrası güllük gülistanlık olur :)
Cidden unutacak miyiz bu gunleri?? Saka yapmayin ya hu unutulur mu hicccc .İnşallah
Allah unutturuyormuş gerçekten ki ikinciyi yapalımunutmuşum atak baftaları ne kadar zordu diye ki oğlum kolik bir bebekti. Ama şimdi hatırlıyorum tek tek
10 yaşında oğlum var. Ağır kolikti, 8 saat bağır çağır sancı çektim, 7 dikişlik epizyo yaram vardı. Basiretim mi bağlandı Allah unutturdu mu noldu anlamadım kızım şimdi 34 günlük. Heralde unutuluyo ama yoo bu sefer unutmam yavCidden unutacak miyiz bu gunleri?? Saka yapmayin ya hu unutulur mu hicccc .
Bizim 64 günlüğüz artık. Ve oğlum kuduruğun önde gideniAy hakkaten ne çektik be Ağustos olarakerken doğuranlarda bize dahil çünkü erkenci kuşlarda normalde Ağustos ay benim kızda öyle meme dibinde uyuyo popoyu pışpış istiyo. Bırakınca bide söylenmeye başlıyo. Bunlar hiç yenidoğan değil bunlar bildiğin koca insan. 29 yaşındayım ne istediğimi bu kadar bilmiyorum
Hahahaha bende sçsın Dursun atarım dedim şimdi çitiliyorumÇıkarsa bizimdir çıkmazsa çöpe atarım. Senin hatrın için şans verdim zıbına
Ay dün gece cinnet gibiydi bende aynısını yaşıyorum atakla mı alakalı bu yoksa çocuk çaki miKizlar yıkılmadım ama ayakta da değilim5. Haftaya girdiğimiz gün gerçek yüzünü gösterdi bebe. Ağzında meme olursa ondan tatlısı yok ama içerken de hızlı akacak.
Hiç abartısız sabah 6 ya kadar sırtımı yatağa bir saniye koymadım ne yapcaz böyle hemen geçer inşallah
Ya yücem yaaaaa tur bindirdin bizeBizim 64 günlüğüz artık. Ve oğlum kuduruğun önde gidenisinir küpü oluyor bazen. Diyorum annecim derdin ne derdi yok. Meme emetken bile bazen memeyle savaş veriyor. Dişleri yok ısırıyor. Bizim yatağımızda yatmaya bayılıyor, beşiğine koyunca yaygara. Yatakta 360 derece dönüyor ben diyorum allahım bunlar galiba folik asit çocukları başka açıklama olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?