2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ay hakkaten ne çektik be Ağustos olarak erken doğuranlarda bize dahil çünkü erkenci kuşlarda normalde Ağustos ay benim kızda öyle meme dibinde uyuyo popoyu pışpış istiyo. Bırakınca bide söylenmeye başlıyo. Bunlar hiç yenidoğan değil bunlar bildiğin koca insan. 29 yaşındayım ne istediğimi bu kadar bilmiyorum

Saglikla buyut insallah

Kızlar bizim bebiko sesini keşfetti sanırım. Durup durup viyaaaak diye bağırıp şaşırıyor. Sonra yine viyak viyak ağlama değil çığlık atıp bakıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Gözleriyle insanları takip ediyor, uyumuyor, kaka da yapamıyor inş atak haftası mucizevi bi şekilde geçmiştir 3.cü haftada

Alfa bebekleri bunlargerçekten jenerasyonun hakkını veriyolar

Sırta taşmalı kaka vakası yaşandı. Zıbını çöpe mi atsam omolu sıcak suya mı bassam yoksa herşeyi bırakıp kaçıp uyumaya mı gitsem kararsızlığı var. Günaydın bu arada
Günaydın canım n3 güzel işte maşallah ben sıcak suda bırakıyorum biraz sonra beyaz sabunla çitiliyorum müsait bi zamanda çıkıyo

Kizlar yıkılmadım ama ayakta da değilim 5. Haftaya girdiğimiz gün gerçek yüzünü gösterdi bebe. Ağzında meme olursa ondan tatlısı yok ama içerken de hızlı akacak.
Hiç abartısız sabah 6 ya kadar sırtımı yatağa bir saniye koymadım ne yapcaz böyle hemen geçer inşallah

Uykusuzluk yorgunluktan olabilir canım
Güzel beslenememekte mama takviye et uyudugu an uyumaya calıs bu uyku sıkıntısı bu hafta hepimizi kırdı geçirdi
Mama zaten alıyor yarı yarıya meme ve mama ama 3 gündür mama ağırlıklı oluyor sütüm yok boş emiyor kavga ediyor sonra arttiramiyorum da gerçi dün tüm gün actim ondan da olabilir

Allah'tandır atak 1 haftaymid :) pazar kirkimiz cikiyor dilerim sonrası güllük gülistanlık olur :)

Mama zaten alıyor yarı yarıya meme ve mama ama 3 gündür mama ağırlıklı oluyor sütüm yok boş emiyor kavga ediyor sonra arttiramiyorum da gerçi dün tüm gün actim ondan da olabilir
Solgar brewerst yeast sabah öğle akşam 2 şer tane al artacaktır. Protein beslen badem ceviz ye sütün yağlansın doysun beben. Stres yapma aç kalmaz inş bebekler. Mama ile de destekliyormuşsun zaten

Cidden unutacak miyiz bu gunleri?? Saka yapmayin ya hu unutulur mu hicccc .
10 yaşında oğlum var. Ağır kolikti, 8 saat bağır çağır sancı çektim, 7 dikişlik epizyo yaram vardı. Basiretim mi bağlandı Allah unutturdu mu noldu anlamadım kızım şimdi 34 günlük. Heralde unutuluyo ama yoo bu sefer unutmam yav

Bizim 64 günlüğüz artık. Ve oğlum kuduruğun önde gideni sinir küpü oluyor bazen. Diyorum annecim derdin ne derdi yok. Meme emetken bile bazen memeyle savaş veriyor. Dişleri yok ısırıyor. Bizim yatağımızda yatmaya bayılıyor, beşiğine koyunca yaygara. Yatakta 360 derece dönüyor ben diyorum allahım bunlar galiba folik asit çocukları başka açıklama olamaz

Ay dün gece cinnet gibiydi bende aynısını yaşıyorum atakla mı alakalı bu yoksa çocuk çaki mi ama hiç böyle değildi üzülüyorum sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum artık ya emecek ya kucakta gezdircez bebeyi o zaman hiç sıkıntı yok

Kizlar ana kucagindan hallice, besikten ufak salonda kullanilacak besik tarzi bir sey lazim. Babynest dar geliyor boydan ya. Cok fiyatli olmayan memnun kaldiginiz urunler var mi

Ya yücem yaaaaa tur bindirdin bize vitaminler verdiğimiz paranın hakkını veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…