2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Aynı mesaja atılmıyor mu ya baksaydık da içimiz rahatlayaydi

Canım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumda
Mamayı kestim sağıp veriyorum. Belli bir düzeni yok bazen saat başı 30-40ml. Bazen de tek sefer 70ml içiyor. Sürekli teklif ediyorum sürekli elimde biberon, meme almadığı için. Zayıf doğdu kilo aldırmaya çalışıyorum

Evet evet anlattigin seyin aynisi bazen biz de iki kere oluyor. Benim kiz daha 20 gunluk bir haftadir var bu olay. 38+5 de dogdugu icin 6. Haftamizda falan ataga girmemiz lazim. 2 haftalikken falan basladi bizim
İnsallah alerji değildir ya sözde 2. Çocuk ama ilk çocuğumda nasıldı hatırlamıyorum belki de normaldir de ama hatırlamadığım için stres yaptım
İnsallah. Sanki kizimda da boyleydi civik oldugunu hatirliyorum ama sumuksu olayi hatirlamiyorum
Ahahhahahahahaha ya cok guldum yok ama yarin cekeyim hic cekmek aklima gelmedi aslinda bezi actigimda popo ve bez arasinda uzayan bir kisim oluyor ince bir sey. Civik oldugu icin mi yoksa sumuksu dedigimiz sey o mu emin de degilim. Her bezde de olmuyor

Ortasi yok bu bebemin. Gece 4-5 saat uyumadi emdi durdu simdi de 5 dakka emdi devamini almiyor. Oylece bakiyorum agzini acmadi zorla tepmeye calistim. Ne yapsam diye cocuga bakiyom bos bos

Ay 3 saatcik uyumuşum kesintisiz negzel şeymiş uyku subhanallah şükürler olsun kendime geldim. Babası verememiş sütünü gerçi ama olsun. Bi gözüm açıldı. Süt sağayım bebemin altını değişeyim vallahi yaşadığımı hissettim tazelendim. Uyku büyük nimet mutluluktan ağlicam kjshdhfh

Bizimki kolik gibide değil yetişkin gibi. Konuşup sevince durup dinliyor utanmasa sohbet edecek
Ay benimki de gaz cikarmaya calisirken elini kafasinin altina koyuyo bana bakiyor ama net goruyor gibi takip ederek. Dinliyo oyle. Sonra gulumsuyor. Kac kere denedik bildigin gulumsuyor Masallah . İlk ataktan sonra olmasi lazimdi bilemedim

Benim kız da gülüyor bilinçli gülüyodur umarım. yanaklarını sevince konuşunca uyanınca gördüğünde 3 kez bilinçli yakaladım gibi diğerlerini bilmiyorum da.
Ay benimki de gaz cikarmaya calisirken elini kafasinin altina koyuyo bana bakiyor ama net goruyor gibi takip ederek. Dinliyo oyle. Sonra gulumsuyor. Kac kere denedik bildigin gulumsuyor Masallah . İlk ataktan sonra olmasi lazimdi bilemedim

Bizimki uykuya dalamayınca sinirden kafa atıyo kızarıyo sanki bizi dövecek. Uykusu var uyuyamıyor max 10dk uyku uyuyor. emzik denedim 2 sn tuttu tükürdü ara ara denicem.
Yastıkta salladım koynuma yatırdım kucakta pışpışladım yok. Bi rutin lazım siz ne yapıyosunuz uyutmak için

Ben kucağıma alıp aşşağı yukarı pışpışlıyorum gazı varsa gazıda çıkıyo bu şekilde

Benim kız da gülüyor bilinçli gülüyodur umarım. yanaklarını sevince konuşunca uyanınca gördüğünde 3 kez bilinçli yakaladım gibi diğerlerini bilmiyorum da.
Ay bilincli gibiydi ya ben konusmaya baslayinca kafasini kaldirip yuzume bakip gulumsuyor cunku. Ablasina da yapti bir kac kere. Etraftaki herkes sok. Biz atak haftasini 3. Haftada mi gecirdik ne yaptik ondan sonra gulumseme basliyor cunku
Evet ya kafayi geriye dogru cekip lap diye birakiyor. Emzik ogurdu benimki ablasi da ogurup almazdi umutsuzum o yuzden. İlk kizim hep
Memede uyurdu sonra memeden ayirinca cok zorlandim asla kendi kendine uyumadi sallaninca kiyameti kopariyordu zor alistirdim. Ondan bunda arada sallama taraftariyim asina olsun. Su an durmuyo koydum
Ablasinin ayagina minik minik varla yok
Arasi salliyor. Dun gece hic durmadi babasina verdim o da kucakta uyutmus. Evdeki herkesin etinden sutunden her cesit uyutma yonteminden faydalaniyorum

Ben emzirirken memede uyuyor. Sonra kucağımdayken emzik veriyorum biraz öyle duruyor. Emziği almazsa yanaklarını sıktırıyorum ben ağzını balık gibi yapcak şekilde o zaman emmeye başlıyor emziği. Emzirme esnasında kırmızı ışığı açıyorum kısık modda, beyaz gürültü açıyorum bide iki kaşının arasını alnını aşağı yukarı seviyorum mayışıyor. Kedilerim hep öyle sevince mayışıyordu bebemde denedim çalıştı taktik sonra yavaşça junoya yatırıyorum

Bizimki genelde memede uyuyor ama bu atak haftası bana ayağımda sallatırdı bir kere falan da öyle uyudu zorda kalınca deniyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor

Gecicekmi bilmiyorum canım sanki ben hiç duzelemeyecekmisim eski neseme donemeyecekmisim gibi geliyor.kontrolleri bile gözümde buyuyor şimdiden diş çıkarma stresi bile vurdu bana.derin bı kuyudayim ben galiba
Ama herseyi ilk çocukta da yaşadık süreçte kaynayıp gidecek hepsi kendini bu kadar yıpratma sana yazık acaba lohusa depresyonu olabilir mi bir doktora mı gitsen psikolog falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…