Aynı mesaja atılmıyor mu ya baksaydık da içimiz rahatlayaydiAsibacım sende kaka fotosu var mıleydii69 ile bez karşılaştırması yaptık kakaları çok benzettik 3. Görüş lazım bide bebesinin kakasının normal olduğunu düşünen özelden atabilir mi kaka normal bebek kakası nasıl bilemediğimiz için anormali bilemiyoruz
Kolaj yapcam ben ibreti alem içinAynı mesaja atılmıyor mu ya baksaydık da içimiz rahatlayaydi
Mamayı kestim sağıp veriyorum. Belli bir düzeni yok bazen saat başı 30-40ml. Bazen de tek sefer 70ml içiyor. Sürekli teklif ediyorum sürekli elimde biberon, meme almadığı için. Zayıf doğdu kilo aldırmaya çalışıyorumCanım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumda
Evet evet anlattigin seyin aynisi bazen biz de iki kere oluyor. Benim kiz daha 20 gunluk bir haftadir var bu olay. 38+5 de dogdugu icin 6. Haftamizda falan ataga girmemiz lazim. 2 haftalikken falan basladi bizimBen şeyi fark ettim gün içinde kesintisiz 4 5 saat uyanık kaldığı bi kısım var. O kısım nereye denk gelecek Allah kerim. Mesela sabah 8den öğlen 1e kadar uyanık kalıyor. Gündüz olunca dışarı çıkıp bayıltıyorum geçiyor. Ama geceye denk geldiyse çıldırmış gibi emiyor rahatlayıp uyumak için. O esnada gazda üstüne biniyor ve daha da sinirleniyo. Gaz çıkartsakta o kadar emiyor uyuyor ki yenileri ekleniyor korkudan gece çıkartamıyorumda hazır uyudu diye. Bu sefer yeni gazın sancısı başlıyor. Memelerimde süt bitiyor artık hala emmeye devam ediyor. 5.hafta atağını tarifliyoruz aslında hepimiz. Uzayan uyanıklık süresi, huzursuzluk, uzayan ağlama süresi, memeye vs düşkünlük, kucakta olma ten teması isteği. Power pump yapıp süt arttırmayı denicem artık yoksa yetmeyecek. Psikolojik olarakta üzüldüğüm strese girdiğim bi dönem lök diye kesilecek diye korkuyorum.
İnsallah. Sanki kizimda da boyleydi civik oldugunu hatirliyorum ama sumuksu olayi hatirlamiyorumİnsallah alerji değildir ya sözde 2. Çocuk ama ilk çocuğumda nasıldı hatırlamıyorum belki de normaldir de ama hatırlamadığım için stres yaptım
Ahahhahahahahaha ya cok guldum yok ama yarin cekeyim hic cekmek aklima gelmedi aslinda bezi actigimda popo ve bez arasinda uzayan bir kisim oluyor ince bir sey. Civik oldugu icin mi yoksa sumuksu dedigimiz sey o mu emin de degilim. Her bezde de olmuyorAsibacım sende kaka fotosu var mıleydii69 ile bez karşılaştırması yaptık kakaları çok benzettik 3. Görüş lazım bide bebesinin kakasının normal olduğunu düşünen özelden atabilir mi kaka normal bebek kakası nasıl bilemediğimiz için anormali bilemiyoruz
Uyanık annelerUykusuzluktan ölüyorum kac saattir uyumadi bebegim sjsjsj
babasına satUykusuzluktan ölüyorum kac saattir uyumadi bebegim sjsjsj
Bizimki kolik gibide değil yetişkin gibi. Konuşup sevince durup dinliyor utanmasa sohbet edecekKolik bebek uyumaz. Max sakin kaldığı ilk 1 hafta
Babası da çalışıyor garibim napsinbabasına sat
Ay benimki de gaz cikarmaya calisirken elini kafasinin altina koyuyo bana bakiyor ama net goruyor gibi takip ederek. Dinliyo oyle. Sonra gulumsuyor. Kac kere denedik bildigin gulumsuyor Masallah . İlk ataktan sonra olmasi lazimdi bilemedimBizimki kolik gibide değil yetişkin gibi. Konuşup sevince durup dinliyor utanmasa sohbet edecek
Ay benimki de gaz cikarmaya calisirken elini kafasinin altina koyuyo bana bakiyor ama net goruyor gibi takip ederek. Dinliyo oyle. Sonra gulumsuyor. Kac kere denedik bildigin gulumsuyor Masallah . İlk ataktan sonra olmasi lazimdi bilemedim
Ben kucağıma alıp aşşağı yukarı pışpışlıyorum gazı varsa gazıda çıkıyo bu şekildeBizimki uykuya dalamayınca sinirden kafa atıyo kızarıyo sanki bizi dövecek. Uykusu var uyuyamıyor max 10dk uyku uyuyor. emzik denedim 2 sn tuttu tükürdü ara ara denicem.
Yastıkta salladım koynuma yatırdım kucakta pışpışladım yok. Bi rutin lazım siz ne yapıyosunuz uyutmak için
Ay bilincli gibiydi ya ben konusmaya baslayinca kafasini kaldirip yuzume bakip gulumsuyor cunku. Ablasina da yapti bir kac kere. Etraftaki herkes sok. Biz atak haftasini 3. Haftada mi gecirdik ne yaptik ondan sonra gulumseme basliyor cunkuBenim kız da gülüyor bilinçli gülüyodur umarım. yanaklarını sevince konuşunca uyanınca gördüğünde 3 kez bilinçli yakaladım gibi diğerlerini bilmiyorum da.
Evet ya kafayi geriye dogru cekip lap diye birakiyor. Emzik ogurdu benimki ablasi da ogurup almazdi umutsuzum o yuzden. İlk kizim hepBizimki uykuya dalamayınca sinirden kafa atıyo kızarıyo sanki bizi dövecek. Uykusu var uyuyamıyor max 10dk uyku uyuyor. emzik denedim 2 sn tuttu tükürdü ara ara denicem.
Yastıkta salladım koynuma yatırdım kucakta pışpışladım yok. Bi rutin lazım siz ne yapıyosunuz uyutmak için
Ben emzirirken memede uyuyor. Sonra kucağımdayken emzik veriyorum biraz öyle duruyor. Emziği almazsa yanaklarını sıktırıyorum ben ağzını balık gibi yapcak şekilde o zaman emmeye başlıyor emziği. Emzirme esnasında kırmızı ışığı açıyorum kısık modda, beyaz gürültü açıyorum bide iki kaşının arasını alnını aşağı yukarı seviyorum mayışıyor. Kedilerim hep öyle sevince mayışıyordu bebemde denedim çalıştı taktikBizimki uykuya dalamayınca sinirden kafa atıyo kızarıyo sanki bizi dövecek. Uykusu var uyuyamıyor max 10dk uyku uyuyor. emzik denedim 2 sn tuttu tükürdü ara ara denicem.
Bizimki genelde memede uyuyor ama bu atak haftası bana ayağımda sallatırdı bir kere falan da öyle uyudu zorda kalınca deniyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyorBizimki uykuya dalamayınca sinirden kafa atıyo kızarıyo sanki bizi dövecek. Uykusu var uyuyamıyor max 10dk uyku uyuyor. emzik denedim 2 sn tuttu tükürdü ara ara denicem.
Ama herseyi ilk çocukta da yaşadık süreçte kaynayıp gidecek hepsi kendini bu kadar yıpratma sana yazık acaba lohusa depresyonu olabilir mi bir doktora mı gitsen psikolog falanGecicekmi bilmiyorum canım sanki ben hiç duzelemeyecekmisim eski neseme donemeyecekmisim gibi geliyor.kontrolleri bile gözümde buyuyor şimdiden diş çıkarma stresi bile vurdu bana.derin bı kuyudayim ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?