2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Benimki de akşamları yapıyor

Anladım canm cok sağol hiç bi bilgim yoktu inanki. Pamuğa geçiyorum hemen

Kime ne cevap verdim hatirlamiyorumm artikmemeye alışsın diye Yetmediği yerde/geceleri mama veriyorum.
Simdi de meme ucunu biberon gibi tutmaya basladi. Taktik savaslari.... krem, kalkan yapsam da buna care bulamadim..cekistire cekistire emiyor..o da tutturabilirsem. Cok aciyorr lansinoh silikon başlıklar bi ise yaramadi.kocaman..kayıyor..
Madela calma Philips avente gore nasil? Meme reddi yasiyoruz da biraz..benimkinin yeni taktigi memeyi biberon gibi tutup cekistirmek
Herkesin bebesi ayni demek ki degisti bu yenidoganlar eskiden uyurdu bunlar anneler de toparlanirdi. Dikislerim yanmaya basliyor valla bu kadar ugrasinca terliyor o kisim sanirim otur kalk otur kalk. Daha iyilesemedik ki tam
Aynen...evin muhtelif yerlerini denedik..besik reddi de mi var bu versiyonlarda ...bilin bakalım nerede uyuyor benim ac minnak...mutfak önündeki kanepede!. pişen yemeğe de goz dikti
Aynısından bende de mevcut..
Bebeğinizin kilosu, gunu nasıl? geceleri ya da yetmedigi yerde mama veriyorum.baby on demand/bebege gore besleme yapalim dedi dr. Kucuk doğdu,hep aç bizimki. 20gunluk. emzirmeyle doymadıysa 30cc, yoksa 60-70cc alıyor ama 90i bulmadı henuz. Ama saat başı değil. Yemek-gaz-bez-uyku döngüsü daha cok.2-3saatte Bir. Ne zmn uyanirsa.

Kizlar discideyim rontgen, anestezi vs sonrasi emzirebiliyor muyuz? İki disime islem yapilacak anestezi ignesi vurur kanal yapilacak sutu sagip dokmek mi gerekli acaba
Sezeryandan sonra ustume yapistirdilar bebegi.Doğumun ertesi gunu de rontgen çektiler, emzirebilirsin dediler. Gerci sut yoktu o ayri.. ben de dişçiye gidecegim,bilemedim..

Tam hatirlayamiyorum ya benim yapabilecegim bir sey yoktu diye hatirliyorum. Aklima bir sey gelirse yazarim hic hatirlayamadim. 6-7 sene gecti tabi bizim bu durumun uzerinden. Hormonlardan dolayi kapaniyormus. Bir hemsire cart diye acmisti cocugumun cani yanmisti hala cok sinirliyim. Vajina girisi yariya kadar yada cogu kapali oluyor. Cocuga bir etkisi yok sadece idrar yolu enf olma ihtimali artiyormus. Bazilarinin acildiktan sonra kapanmiyor belki bir daha olmaz. Bizim actik hep kapandi tekrar hakikaten buyudukce acildi bir daha kapanmadi. Kapanirsa krem var onu surerek de acabiliyorsun cok rahat aciliyor onunla.
Benim fitiklarim baya buyuktu. Goren her doktor gozlerini acarak cok fena diyordu. Normal dogum yaptirmadilar bu yuzden sinirde beyaz kisim cok az kalmisti basi yapiyordu. Evet kilo cok etkiliyor kilo verince epey rahatlarsiniz fizik tedavi ve pilates de etkili. Amin insallah hepimize
Tam atak haftasi sanirim tarif ettigin ona benziyor
Ulaşabildiğin kadarını temizle ben de yarım yamalak olduğu kadar yapıyorum
Aynen aslinda kulak pamugunu kaynamis sogumis suyla islatip silsek olur mu acaba

Kızlar 2 gündür berbat gün geçiriyorum kızım hiç uykuya dalamiyor benim sinirlerim bozuldu ağlıyorum falan sütüm hiç tok gibi nasıl gelir bu niye gittiki hemen

Kızlar 2 gündür berbat gün geçiriyorum kızım hiç uykuya dalamiyor benim sinirlerim bozuldu ağlıyorum falan sütüm hiç tok gibi nasıl gelir bu niye gittiki hemen
Uykusuzluk yorgunluktan olabilir canım
Güzel beslenememekte mama takviye et uyudugu an uyumaya calıs bu uyku sıkıntısı bu hafta hepimizi kırdı geçirdi

Selam kızlar hayırlı geceler özlediniz mi beni
Sadece okuyup kaderdaşlarım diyip ağlanacak halimize gülüyorum ama asla cevap yazmaya vaktim olmuyordu.
Biz bebeğimize eşimle ikimiz bakıyoruz ve desteğimiz yok denecek kadar çok az. Ve ben daha 15 günlükken mastit oldum tansiyon 15-16, sıtmalanma, feci baş ağrısı yaşadım. Üzerine grip oldum bi türlü toparlanamadım sürekli hastanelerde oldum. Meme ucum yoktu zaten silikon uç kullanıyordum %80mama gidiyorduk biz meme tutturuyordum sağdığımda da 60cc çıkıyordu şimdi ne yazıkki beslenemediğim ve dinlenemediğim için stresten sütüm azalmış durumda. 20cc anca çıkıyor 2 memeden.
37.güne girdik şu an saat itibariyle yaşadığınız bütün atak belirtilerini biz de yaşıyoruz. Yırtık fıtığıma rağmen 1 saattir ayaklarımda sallıyorum şu an bunları yazarken inşallah geçecek bu dönemler ama inanın loğusalığımı hiç bir şekilde iyi hatırlamayacağım

O kadar iyi anliyorum ki.. ya agustos anneleri mi helak olduk yoksa diger aylarin annelleri de boyle miydii:))) en son mayis annelerine yazdim gaz sorunu icin care. Nurse harvey colex surup alcam sanirim.

O kadar iyi anliyorum ki.. ya agustos anneleri mi helak olduk yoksa diger aylarin annelleri de boyle miydii:))) en son mayis annelerine yazdim gaz sorunu icin care. Nurse harvey colex surup alcam sanirim.
Temmuzda doğurdum yine helal durumdayım bacım şaka bi yana ben sezeryanda sonra asla düzelemedim desem yeridir. Herşeye koşturmaktan şimdi bi de eşim covid. Sürekli ağlama geliyor sonra bu bebeği sen istedin diyorum susturuyorum kendimi ama bitik ve yitik durumdayım. Haftada 2 defa duşa gidebiliyordum desem yeridir. Yemek olayını zaten tahmin edersiniz bu yazılardan sonra uzun zaman sonra bugün yemek yapabildim bebeğim uyurken ayy çok duygusaldı o an

Ayniyiz. Ben en son yardimci birini bulsam haftada 3 gun gelse yemek yapsa yeter diyorum. Duş almak lüks. Esim gelecek eve uyusam mi yemek mi yapsam ne yapsam bilemiyoeum. Sütüm gitti zaten stres vs derken. Destegi tek esi olanlar icin kabus bir donem. Cidden insan biri kapimi calsa diye bekliyor

34 günlük dün sağlık ocağı 4300 dedi ama meme almadığı için sütün gidebilir dedi düzensiz besleniyor çocuk doktoru da ilk ay bir düzen olmasını bekleme çocuk yönetecek dedi ama zaten zorladığımda mesela tek sefer 70i geçtik içtiğinde kusuyor. Doğum kilosu düşük olduğu için doğduğu kilonun üzerine ne kadar aldığını önemsiyorlar. Geceleri 3 saati geçirmemeye çalışıyorum saat kuruyorum çalışmaya başladığımda araları açarım

Hiç bilmiyorum ki çok dikkatli olmak lazım insan korkuyor

Solgar brewers yeast iyi geldi süte. Çalışmaya başladığımda buzluğa stok yapmak için kullanmaya başladım. fena değil

Tam 3 saattir aralıksız emziriyorum bırakınca ağlıyor
Şimdi de süt hızlı gelmiyor diye ağlıyor
Yumruk kafa girişiyor bana
Gündüz lokumdu şimdi
Ay sinirlerim bozuldu yüzüne bakış seviyorum halime bakıp ağlıyorum

Ya cidden asiri olayli bir grup olduk. Benimki de 41. Gune girdik bak emerek uyuyo ikina ikina yatakta ilerliyo. Ben soklardan soklara giriyorum artik. Nerde bizim jenarasyon nerde bunlar.. meme burun ucunda olacak ıh dese popo pispislanacak . Ben saftrik bir bebekmisim yaa bu nasiil boyle oldu ki

Ay cok tatlı bunlara folikasit bebesi diyoruz

Bizde de durum ayni, bende 40inda 3. Cocugumu dogurmus oldum. Bizde 6. Ay bitene kadar kimseye soylemedik, cocuklari buyuttun, yasin 40 simdi bu nerden cikti yorumlarina maruz kalmamak icin. Dogumda 3. Sezeryan olunca valla beni deldi gecti, hala toparlayamadim ama iyi ki de olmus

Neeeeee, bagliyken nasil olmus o. Bende baglattim oh rahatim diyordum

Merhaba kizlar,
dogum icin son gununu israrla bekleyen oglusumda 9. Gunden bildiriyorum
Sezeryan sirasinda epidural gectigi icin acilar icerisinde genel anesteziye gecis yaptigimiz travmali bir dogum gecirdik ama su an iyiyiz. Sizlerin artik profi olduguniz, meme mama ciş kaka olaylariyla yogun gunler geciriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…