Bende bu sıra sütüm yetmiyor mu diyorum ama bakıyorum arada geliyor mu göğsümü sıkıyorum geliyor e diyorum o çekince geliyordur heralde. Ya da diyorum aç olda hiç uyuyamaz ağlardı hep felan.Ay dün gece cinnet gibiydi bende aynısını yaşıyorum atakla mı alakalı bu yoksa çocuk çaki miama hiç böyle değildi üzülüyorum sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum artık ya emecek ya kucakta gezdircez bebeyi o zaman hiç sıkıntı yok
Ay valla galiba ama çok zor ben anamı 2 ay bırakmadım yanımdanYa yücem yaaaaa tur bindirdin bizevitaminler verdiğimiz paranın hakkını veriyor
Ay bende aynı ikilemdeyim işte. Bitiyo mu acaba sütte sonra aç mı kalıyo diyorum. Sürekli kucak falanda isteyinceBende bu sıra sütüm yetmiyor mu diyorum ama bakıyorum arada geliyor mu göğsümü sıkıyorum geliyor e diyorum o çekince geliyordur heralde. Ya da diyorum aç olda hiç uyuyamaz ağlardı hep felan.
Ben delirmiyim diye yumurta almak için bile uzak markete gidiyoruz toplaşıpAy valla galiba ama çok zor ben anamı 2 ay bırakmadım yanımdanşimdi onunla gidiyorum Ahaha 1 ay da orada beraber büyütelim. Gece hep bende ama gündüz en azından altını değişiyor iki saat benden alıyor o bile rahat. Ama bakıyorum kendime ait bir hayatım yok artık. Bir hafta hiç evden çıkmadığım olmuş oluyor psikolojim bozuluyor sonra geçiyor saçma sapan. Ana olmak cidden zormuş
Ben delirmiyim diye yumurta almak için bile uzak markete gidiyoruz toplaşıpbikaç kere delirince korktu beyim ben hiç yanıma getirtmedim kimseyi ben bakçam diye. Taburcu olduğumuz günden beri yalnızım arada anamlar geliyo gece yolluyorum onlarıda sling denedim kendim bağlayım çıkayım yürümeye diye ama yaşamadım sanırım ağladı durmadı
Unutup insan ‘nolacak yeaaa geçiyor zaten sonra’ diyorCidden unutacak miyiz bu gunleri?? Saka yapmayin ya hu unutulur mu hicccc .
Bu sefer yazılı not bırakcam her yere10 yaşında oğlum var. Ağır kolikti, 8 saat bağır çağır sancı çektim, 7 dikişlik epizyo yaram vardı. Basiretim mi bağlandı Allah unutturdu mu noldu anlamadım kızım şimdi 34 günlük. Heralde unutuluyo ama yoo bu sefer unutmam yav
Ya ben de diyorum tam bir sinir topağı. Elim kadarsın neyin siniri bu.Bizim 64 günlüğüz artık. Ve oğlum kuduruğun önde gidenisinir küpü oluyor bazen. Diyorum annecim derdin ne derdi yok. Meme emetken bile bazen memeyle savaş veriyor. Dişleri yok ısırıyor. Bizim yatağımızda yatmaya bayılıyor, beşiğine koyunca yaygara. Yatakta 360 derece dönüyor ben diyorum allahım bunlar galiba folik asit çocukları başka açıklama olamaz
Dün ben de dedim sütüm mü yok niye kavga ediyorsunAy dün gece cinnet gibiydi bende aynısını yaşıyorum atakla mı alakalı bu yoksa çocuk çaki miama hiç böyle değildi üzülüyorum sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum artık ya emecek ya kucakta gezdircez bebeyi o zaman hiç sıkıntı yok
Ya ben bağlamayı yapıyorum bebeyi koymayı yapamıyorum sanırımbenim kocamda yedi o zılgıtı bi. Sling sevdi benimki bizim evde yemek hazır olduğunda bebişim uyanıyor anasına yedirmiyor. Bende bağladım uyudu orda öyle yiyebiliyorum çoğu kez
En azından 2 saatte bir kalkıyomuş şükret benimki hiç uyumuyo vallaMerhaba kizlar, ben de 28 temmuz dogurdum, o gunden beridir de sacimi taramaya firsat bulamiyorum. Ne zormus analik ya. Ahh ahh uyku neydi alyazmalim…
Suan 37 gunluk oglum. Yazdiginiz gibi benimki de, aksam ustu basliyor siniri, araliksiz geceye kadar emmek istiyor, emerken yumrukluyor beni sinirleniyor. Acaba gwlmiyor mu sutum diyordum ama saginca cikiyor sut. Sabirsizlaniyor cok gelsin istiyor memnun olmuyor bir turlu
Internette gordum buna küme beslenmesi diyorlarmis, ayni bu dediklerim oluyormus 5. Haftada.
Ve bir de surekli ikiniyor ister uyurken ister gozu acikken…
Gece de hala 2 saatte bir kalkiyor. 3 saate ciksa sevincten olcem neredeyse
İnşallah bugün düne göre daha iyi ama yine de azAçlıktandır bende canım beslenmene dikkat et modunu yüksek tut bakalım artar inşallah sütün
Ayyyy o zaman çoğumuzun şu dönem yaşadığı sütüm yetiyor mu tribi aslında küme beslenme yüzünden demekkiMerhaba kizlar, ben de 28 temmuz dogurdum, o gunden beridir de sacimi taramaya firsat bulamiyorum. Ne zormus analik ya. Ahh ahh uyku neydi alyazmalim…
Suan 37 gunluk oglum. Yazdiginiz gibi benimki de, aksam ustu basliyor siniri, araliksiz geceye kadar emmek istiyor, emerken yumrukluyor beni sinirleniyor. Acaba gwlmiyor mu sutum diyordum ama saginca cikiyor sut. Sabirsizlaniyor cok gelsin istiyor memnun olmuyor bir turlu
Internette gordum buna küme beslenmesi diyorlarmis, ayni bu dediklerim oluyormus 5. Haftada.
Ve bir de surekli ikiniyor ister uyurken ister gozu acikken…
Gece de hala 2 saatte bir kalkiyor. 3 saate ciksa sevincten olcem neredeyse
Tam 40 ta yaptik..biri eksik etek 39 da yaptir dedi sok oldum. Gicik kaptim .Kızlar selam 40 banyosu ne zaman yapılır? Tekli rakamlarda yaptırılır diyenler var 39.günde başımın etini yiyorlar
28 temmuzda doğum yaptım mantıken bugün 37.gün değil mi acaba 28i baz alınca 38olmuş olur cuma 40mız mı olmuş olur kafamda deli sorularTam 40 ta yaptik..biri eksik etek 39 da yaptir dedi sok oldum. Gicik kaptim .
Ben artık cok yoruldum. Galiba depresyona giriyorum. Herkesin bebeği mutlu huzurlu bir tek benimki huysuzmuş gibi geliyor. Bugün öğlen 2 saat akşam bir saat aralıksız ağladı. O kadar çok ağlıyor ki artık bakım verirken bile ben bir şeyleri yapamıyorum hissi geliyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sürekli ağlama atağı gelecek diye korkuyorum. Çok yorgunum huzursuzum dışarı adımımı atamıyorum bugün bir bebek mağazasına gitmemiz gerekiyordu eşimle, direkt bakım odasına girip ordan hala ağlayan bebekle çıkıp eve geldimbugün 34.günü ben 34 ay yaşlandım.
Gazı vardır diye gaz damlasına başladım, bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama o da genellikle böyle oldugunu duyduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?