2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Bende bu sıra sütüm yetmiyor mu diyorum ama bakıyorum arada geliyor mu göğsümü sıkıyorum geliyor e diyorum o çekince geliyordur heralde. Ya da diyorum aç olda hiç uyuyamaz ağlardı hep felan.

Ya yücem yaaaaa tur bindirdin bize vitaminler verdiğimiz paranın hakkını veriyor
Ay valla galiba ama çok zor ben anamı 2 ay bırakmadım yanımdan şimdi onunla gidiyorum Ahaha 1 ay da orada beraber büyütelim. Gece hep bende ama gündüz en azından altını değişiyor iki saat benden alıyor o bile rahat. Ama bakıyorum kendime ait bir hayatım yok artık. Bir hafta hiç evden çıkmadığım olmuş oluyor psikolojim bozuluyor sonra geçiyor saçma sapan. Ana olmak cidden zormuş

Bende bu sıra sütüm yetmiyor mu diyorum ama bakıyorum arada geliyor mu göğsümü sıkıyorum geliyor e diyorum o çekince geliyordur heralde. Ya da diyorum aç olda hiç uyuyamaz ağlardı hep felan.
Ay bende aynı ikilemdeyim işte. Bitiyo mu acaba sütte sonra aç mı kalıyo diyorum. Sürekli kucak falanda isteyince

Ben delirmiyim diye yumurta almak için bile uzak markete gidiyoruz toplaşıp bikaç kere delirince korktu beyim ben hiç yanıma getirtmedim kimseyi ben bakçam diye. Taburcu olduğumuz günden beri yalnızım arada anamlar geliyo gece yolluyorum onlarıda sling denedim kendim bağlayım çıkayım yürümeye diye ama yaşamadım sanırım ağladı durmadı

benim kocamda yedi o zılgıtı bi. Sling sevdi benimki bizim evde yemek hazır olduğunda bebişim uyanıyor anasına yedirmiyor. Bende bağladım uyudu orda öyle yiyebiliyorum çoğu kez

Cidden unutacak miyiz bu gunleri?? Saka yapmayin ya hu unutulur mu hicccc .
Unutup insan ‘nolacak yeaaa geçiyor zaten sonra’ diyor. Oğlumda her gece böyleydim sıfır destekle, bir gülüşleri unutturuyor sıpaların gece bir ağlıyordum bir de ya bu bebe çok tatlı bee diyordum

Bu sefer yazılı not bırakcam her yere
Evet basiret bağlanması da olabilir

Ya ben de diyorum tam bir sinir topağı. Elim kadarsın neyin siniri bu. Yumrukla tekmeyle kafa atmayla emiyor

Dün ben de dedim sütüm mü yok niye kavga ediyorsun muhtemelen atak ve yine sütünü arttırmaya çalışıyor. Benim kızım minnoş kızım dünden beri içinden çaki çıktı

Merhaba kizlar, ben de 28 temmuz dogurdum, o gunden beridir de sacimi taramaya firsat bulamiyorum. Ne zormus analik ya. Ahh ahh uyku neydi alyazmalim…
Suan 37 gunluk oglum. Yazdiginiz gibi benimki de, aksam ustu basliyor siniri, araliksiz geceye kadar emmek istiyor, emerken yumrukluyor beni sinirleniyor. Acaba gwlmiyor mu sutum diyordum ama saginca cikiyor sut. Sabirsizlaniyor cok gelsin istiyor memnun olmuyor bir turlu
Internette gordum buna küme beslenmesi diyorlarmis, ayni bu dediklerim oluyormus 5. Haftada.
Ve bir de surekli ikiniyor ister uyurken ister gozu acikken…
Gece de hala 2 saatte bir kalkiyor. 3 saate ciksa sevincten olcem neredeyse

En azından 2 saatte bir kalkıyomuş şükret benimki hiç uyumuyo valla

Ayyyy o zaman çoğumuzun şu dönem yaşadığı sütüm yetiyor mu tribi aslında küme beslenme yüzünden demekki

Kızlar sayenizde lohusalık döneminde kendimi ifade edebildiğim ,yalnız olmadığımı anladığım, bazı problemlere çözüm bulduğum bir ortam oluşturdunuz. Zaman zaman çaresiz hissettim hemen açtım ağustos anneleri mesajlarınızı okudukça kendime geldim. Valla iyiki varsınız

Ben artık cok yoruldum. Galiba depresyona giriyorum. Herkesin bebeği mutlu huzurlu bir tek benimki huysuzmuş gibi geliyor. Bugün öğlen 2 saat akşam bir saat aralıksız ağladı. O kadar çok ağlıyor ki artık bakım verirken bile ben bir şeyleri yapamıyorum hissi geliyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sürekli ağlama atağı gelecek diye korkuyorum. Çok yorgunum huzursuzum dışarı adımımı atamıyorum bugün bir bebek mağazasına gitmemiz gerekiyordu eşimle, direkt bakım odasına girip ordan hala ağlayan bebekle çıkıp eve geldim bugün 34.günü ben 34 ay yaşlandım.

Gazı vardır diye gaz damlasına başladım, bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama o da genellikle böyle oldugunu duyduğum için

Merhaba, benim bebeğim de bugün 40 günlük oldu özellikle son bir haftadır daha belirgin ve baskın olmak üzere bizim de her sabah 7-11 saatlerinde her akşam 5-9 saatlerinde huzursuzluğu var düzenli olarak. Dediğiniz gibi ne yapsam çözümü olamamak ağlamaya devam etmesi vs. Ben karnına sancı girdiğini düşünüyorum. Çok yorgunum ama isyan edesim yok. Düşünsenize biz bile kıvranıyoruz gaz ağrısı girdiğinde Allah bilir onlar ne yaşıyordur. Gaz olduğunu nerden anladığımı sorarsanız açmış gibi meme istiyor veriyorum huzurla emerken bi anda çekilip çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor ve sonra memeye tekrar dönmeye çalışıp ağlamaya devam ediyor. Tutturuyorum tekrar susuyor sonra tekrar başlıyor. Bunlar belki birkaç dakika içinde beş kere oluyor o kadar sık. Biberonla verince de mızırdanarak içiyor. Çok kez elimin altında bağırsak hareketini hissettim birçok kez gazın dolaşma sesini duydum ama çıkaramadı yavrum. Bir yerden sonra yorulup uyuyor. Mümkün mertebe dik tutmaya çalışıyorum, karnına masaj yapıyorum yağ ile, bacaklarını karnına bastırıyorum. Hiç çıkaramadım gazını ama o an rahatladığını görüp mutlu oluyorum, duygusal olarak tatmin olsun diye meme yine veriyorum çekiştirip ağlama atağı olsa bile çünkü biliyorum ki o an sancısı var ve emip huzur bulmak istiyor sancısı geçince. Mevzu bu. Yazık yani ne diyim hep “bilerek yapmıyor bir sorunu var” ı aklımda tutmaya çalışıyorum. Her şeyi deniyorum mecbur. Gerçekten çok zor annelik gerçekten delilikmiş. Siz gayet yetiyorsunuz sadece o an rahatlatamamış olmak bizi kötü yapmaz böyle şeyler düşünmeyin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…