2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kız ben fiyatını bilmiyordum ciddi misin sen eşim de alırken bi şey demedi bana
O ok bana saplanmış bacım siz de nasiplenin dedim
Tirendyolda falan 900 küsür bugün şişeyi sıyırdım valla tam 1 ay gitti öyle olunca dedim acaba alternatif var mı

Tirendyolda falan 900 küsür bugün şişeyi sıyırdım valla tam 1 ay gitti öyle olunca dedim acaba alternatif var mı
Bize 2 hafta önce yazıldı kız 40ımız çıkıyor yarın. Siz doğduğu günden beri mi kullanıyonuzzz. Eşim 850e falan aldık diyor öyle hatırlıyor aa dedim ne kadar fark varmış bin TL arasında

Kimyon 1 çay kaşığını geçince yapıyor diye söylemişlerdi bana hipp natal diye bişi aldım ben süt olsun diye. Farkı gördüm aşkım 2 günde bilgin olsunnn
Bende bestlak da var ilk cocuğumda kullanmıştım o zaman faydasını görmüştüm ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. Hipp Natal mı bakıyorum hemen şimdi çok sağol aşkım.
Ay evet ya bi çay kaşığından fazla katmıştım çayı için doğru bak

Benim de öyle aşkım oğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda. Şimdi anaokuluna başlayacak kardeşi anca yetişti tövbe yarabbim. Benden istmoselden şüphelenilen hsg falan çekildim her şey temizdi eşimin testi de öyle. Hani ilk cocuk olmayışınından daha sıkıntılı gibi görüldü durumum ama her şey temizdi dediğim gibi. Çatlatma tedavileri gördüğüm aylarda ayda 16 kere falan ilişki oluyodu. İşin dozajını arttırmıştık jdjjdjdjdj
Aşılama ve tüp bebek öncesi dedim artık olmayacak herhalde kısmet değil o ay da 5 kere falan anca ilişki olmuştur hatta onun iki tanesi de adet gecikince gelsin diye olmuştu öyle diyim hsjjsjsjsjs. Anam baktım adet hala yok varislerim biraz ağrı yapmaya başlamıştı dr a gitmeden dedim bir kan vereyim öylelikle öğrendim ama abartısız 1 saat 11 bin betayı sayamadım bin yüz gibi okuyorum falan salak olmuştum

İlki tüp bebek oldu diye korunmuyordunuz o zaman doğru mu anladım.

Aşkım bizim çocuk dr manyak çıktı kocaman bi liste vermiş eşime bunları alıp kullancaksınız diye 5.gün kontrolünde özellikle sordu kullanıyorsun dimi diye pişik kreminden süt arttırıcıya kadar yazdırmış 4 bin falan tutmuş her şey. Benim sudan çıkmış taze balık kocamda her şeyi almış doğduğundan beri kullanıyoruz bide çalkalamak gerekiyormuş lök lök verdim ben boşa gitti dibi aklında olsun

Aşkım kimyonu şöyle farkettim. Geçen hafta kumar oynayıp kuru fasulye pişirdim. Haşlama suyuna kesme şeker attım zaten suyunu atıp değiştirerek yapıyoruz ya bide tabağıma baya bi kimyon kattım. O gece kakasını yaparken de gazını çıkarırken çok zorlandı aslan aslan değil oldu keçi. Böyle derinden kalın keçi sesi çıkarıyorsa bence yolunda gitmeyen bişey vardır jdjdjjdjd sonra 2 3 gün önce de kimyon çay yapayım dedim süt arttırıcı etkisi var diye ben bi çay kaşığından fazla kattım yani sonuç bu o gecede çok zorlandı. Bidaha kullanmamaya karar verdim

Ayda 16 ne len helal olsun shhsjsjsjsjs çok yorucu bacım sonuna kadar haketmişsin bu bebeyi kan ter gözyaşı var ssjsjsjjssj

Bende bestlak alayım diye gittim baktım yok, e dedim bu çaydan alayım. Emdikten sonra birazda su tüketince 1,5 saate doluyor göğsüm. Ama beni azıcık ishal yaptı bilgin olsun aşkım, bebede ishalimsi ama onun bku bi değişik ben çözemiyorum

Keçi sesi ne ya çıldırdım ahsjsjsjsjjsksks günde maksimum 1 çay kaşığı diyolar aşkım dahası gaz yaparmış

Ayda 16 ne len helal olsun shhsjsjsjsjs çok yorucu bacım sonuna kadar haketmişsin bu bebeyi kan ter gözyaşı var ssjsjsjjssj
Hahhahahhaha geöen sene ağustos grubunda hatta ağzımdan sperm çıkacak artık yazmıştım sjksjkkkkkk böyle orda yumurtlama falan takip ediyoruz ayyy ne günlerdi be. Şimdi çok şükür kucağımda

Hahhahahhaha geöen sene ağustos grubunda hatta ağzımdan sperm çıkacak artık yazmıştım sjksjkkkkkk böyle orda yumurtlama falan takip ediyoruz ayyy ne günlerdi be. Şimdi çok şükür kucağımda
Ay evet ya çok şükür ovulasyon testi yapıyordum ben eşim nöbetteyse 3 saatlik mola saatinde eve çağırıyordum sjddksksk ben nöbetteysem bu da gol değil diye es geçiyordum sjdjdkdk bu arada 40 çıkınca mı atış serbest ya hamileliğin son 2 ayından beri tık yok kaybettiğim libidom geri döndü durumlar fena ajsjsjskskks

Kız bebek kakakarı aynıdır hep altın sarısı biraz akışkan pütürlü neyi değişik
Ayy malt biraz falanda içiyodum ilk doğumda belki onların faydasını gördüm ama aşırı kilo yapıyor ne kadar yemek yemeye uyumaya fırsat bulamasanda. Bunun kilo yapma durumu var mı
İshale gelince içindeki bir madde sende reaksiyon göstermiştir anam her şey çok temiz içerik sanki onada yapacak bişey yok

Ayyyy o yurtdışında zehirlenen sendin dimiiii kıyamam yaaa insanlar içerken alkolsüz içeceği yudumlamak ve gece sonunda şöförlük yapmak bencede kötüydü tatlı hüzünlü bir anı sjdjdmkdkd

Tabi tabi 40 çıktığı gibi atış serbest herkese hepimize bu yarışta başarılar diliyorum senden 2 gün sonra da benim 40 çıkıyor nasipse ufak bi şarap film gecesi yapmayı planlıyorum
Ovülasyon testleri gebelik testleri allahım neler neler

Ben dayanamadım valla hsjsjs ilişki yasağıda vardı son 2 ay olan oldu. Kötü şeyler okumuştum çok can yakıyor vs diye ama öyle olmadı valla eskisinden daha iyiydi bence yada bana uzun zaman sonra öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…