- 23 Ekim 2024
- 191
- 286
- 18
Aynisi. Kuvetine su doldurup yuzdurdukSabahtandır cok fenayızgaz ağlama krizleri kucak meme ne yapacağımı şaşırdım
Bizde yıkadık cıkarttık bi posta memeyle kavga ağlama şimdi yattı bakalım kaç dakika uyucakAynisi. Kuvetine su doldurup yuzdurduk
Bacım bin lira bizde onu kullanıyoruzda her ay bitecekse biraz şov mu ne bu fiyatForbiome jullanıuoruz biz cano mamasına katıyoruzsevdi-sevmedi bi şey diyemicem sevmek zorunda
O oku atmayacaktın o okuBen 7.günden bildiriyorum içinizde tutabiliyorsanız tutun demiştim hatırlayan var mı
Kız ben fiyatını bilmiyordum ciddi misin sen eşim de alırken bi şey demedi banaBacım bin lira bizde onu kullanıyoruzda her ay bitecekse biraz şov mu ne bu fiyat
O oku atmayacaktın o oku
Tirendyolda falan 900 küsürKız ben fiyatını bilmiyordum ciddi misin sen eşim de alırken bi şey demedi bana
O ok bana saplanmış bacım siz de nasiplenin dedim
Bize 2 hafta önce yazıldı kız 40ımız çıkıyor yarın. Siz doğduğu günden beri mi kullanıyonuzzz. Eşim 850e falan aldık diyor öyle hatırlıyor aa dedim ne kadar fark varmış bin TL arasındaTirendyolda falan 900 küsürbugün şişeyi sıyırdım valla tam 1 ay gitti öyle olunca dedim acaba alternatif var mı
Bende bestlak da var ilk cocuğumda kullanmıştım o zaman faydasını görmüştüm ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. Hipp Natal mı bakıyorum hemen şimdi çok sağol aşkım.Kimyon 1 çay kaşığını geçince yapıyor diye söylemişlerdi banahipp natal diye bişi aldım ben süt olsun diye. Farkı gördüm aşkım 2 günde bilgin olsunnn
Benim de öyle aşkım oğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda. Şimdi anaokuluna başlayacak kardeşi anca yetişti tövbe yarabbim. Benden istmoselden şüphelenilen hsg falan çekildim her şey temizdi eşimin testi de öyle. Hani ilk cocuk olmayışınından daha sıkıntılı gibi görüldü durumum ama her şey temizdi dediğim gibi. Çatlatma tedavileri gördüğüm aylarda ayda 16 kere falan ilişki oluyodu. İşin dozajını arttırmıştık jdjjdjdjdjYa gerçekten gelmek isteyen gelmek istediği zamanı seçiyor. Biz 2.5 sene falan bıraktık korunmayı olmadı. Ekimde çok emindim olduğuna test yaptım baktım negatif. Eşimle dedik ki yılbaşı geçsin madem zaten normalde alkol kullanan insanlardık dedik tüp bebek tedavisine şimdi başlasak alkol kullanma falan derler boşa gider yılbaşı, ocaktan sonra başlayalım jsjsjdjsks aralıkta hamile olduğumu öğrendim jsjdjdjdkdk 2.5 sene boyunca kullandığım vitamin ve diyetisyen vs paralarını biriktirsem çocuk yurtdışında okurdu
İlki tüp bebek oldu diye korunmuyordunuz o zaman doğru mu anladım.Valla benim büyük oğlum tup bebekle oldu zorla yani :) 12 yıldır korunmuyorum olmuyor yani benim cocuk öğrendiğimde 8 haftalikti çok fazla düşük riski erken doğum riski vardı ama sukur sağlıkla kavuştuk aslında 2. Cocuk fikri hiç yoktu ama iyiki olmus gelmiş kizim
Aşkım bizim çocuk dr manyak çıktı kocaman bi liste vermiş eşimeBize 2 hafta önce yazıldı kız 40ımız çıkıyor yarın. Siz doğduğu günden beri mi kullanıyonuzzz. Eşim 850e falan aldık diyor öyle hatırlıyor aa dedim ne kadar fark varmış bin TL arasında
Aşkım kimyonu şöyle farkettim. Geçen hafta kumar oynayıp kuru fasulye pişirdim. Haşlama suyuna kesme şeker attım zaten suyunu atıp değiştirerek yapıyoruz ya bide tabağıma baya bi kimyon kattım. O gece kakasını yaparken de gazını çıkarırken çok zorlandı aslan aslan değil oldu keçi. Böyle derinden kalın keçi sesi çıkarıyorsa bence yolunda gitmeyen bişey vardır jdjdjjdjdMicro flora vermis eczaci. İhtiyac oldugunda veriyorum. Kendi doktorum degil de tanidik bir yenidogan doktoru kullanabilirsin dedi ona sordum
Valla varmis ben de ayri olan baharatlari karistirmistim ziyan mi olcak smdi bunlar diyorum. Kimyonun labul etmedigini nasil anladiniz acaba benimkinde de mi oyle bir etki var?
Ben de asiri korkuyordum fitiktan oturu iki ufak bebeye yetemem diye yasim da 36 dogursam 37 en erken. İki bebe icin yasli hissettim. Doktorum sezeryan diyince o zaman tup ligasyonunu konusalim dedim ikisi ayni anda yapilditamamen kestirmedim dugum attirdim olur da gaza gelip 3. Yu istersek diye
Ayda 16 ne len helal olsun shhsjsjsjsjs çok yorucu bacım sonuna kadar haketmişsin bu bebeyi kan ter gözyaşı var ssjsjsjjssjBenim de öyle aşkım oğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda. Şimdi anaokuluna başlayacak kardeşi anca yetişti tövbe yarabbim. Benden istmoselden şüphelenilen hsg falan çekildim her şey temizdi eşimin testi de öyle. Hani ilk cocuk olmayışınından daha sıkıntılı gibi görüldü durumum ama her şey temizdi dediğim gibi. Çatlatma tedavileri gördüğüm aylarda ayda 16 kere falan ilişki oluyodu. İşin dozajını arttırmıştık jdjjdjdjdj
Aşılama ve tüp bebek öncesi dedim artık olmayacak herhalde kısmet değil o ay da 5 kere falan anca ilişki olmuştur hatta onun iki tanesi de adet gecikince gelsin diye olmuştu öyle diyim hsjjsjsjsjs. Anam baktım adet hala yok varislerim biraz ağrı yapmaya başlamıştı dr a gitmeden dedim bir kan vereyim öylelikle öğrendim ama abartısız 1 saat 11 bin betayı sayamadım bin yüz gibi okuyorum falan salak olmuştum
Bende bestlak alayım diye gittim baktım yok, e dedim bu çaydan alayım. Emdikten sonra birazda su tüketince 1,5 saate doluyor göğsüm. Ama beni azıcık ishal yaptı bilgin olsun aşkım, bebede ishalimsi ama onun bku bi değişik ben çözemiyorumBende bestlak da var ilk cocuğumda kullanmıştım o zaman faydasını görmüştüm ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. Hipp Natal mı bakıyorum hemen şimdi çok sağol aşkım.
Ay evet ya bi çay kaşığından fazla katmıştım çayı için doğru bak
Keçi sesi ne ya çıldırdım ahsjsjsjsjjsksks günde maksimum 1 çay kaşığı diyolar aşkım dahası gaz yaparmışAşkım kimyonu şöyle farkettim. Geçen hafta kumar oynayıp kuru fasulye pişirdim. Haşlama suyuna kesme şeker attım zaten suyunu atıp değiştirerek yapıyoruz ya bide tabağıma baya bi kimyon kattım. O gece kakasını yaparken de gazını çıkarırken çok zorlandı aslan aslan değil oldu keçi. Böyle derinden kalın keçi sesi çıkarıyorsa bence yolunda gitmeyen bişey vardır jdjdjjdjdsonra 2 3 gün önce de kimyon çay yapayım dedim süt arttırıcı etkisi var diye ben bi çay kaşığından fazla kattım yani sonuç bu o gecede çok zorlandı. Bidaha kullanmamaya karar verdim
Hahhahahhaha geöen sene ağustos grubunda hatta ağzımdan sperm çıkacak artık yazmıştım sjksjkkkkkk böyle orda yumurtlama falan takip ediyoruz ayyy ne günlerdi be. Şimdi çok şükür kucağımdaAyda 16 ne len helal olsun shhsjsjsjsjs çok yorucu bacım sonuna kadar haketmişsin bu bebeyi kan ter gözyaşı var ssjsjsjjssj
Ay evet ya çok şükürHahhahahhaha geöen sene ağustos grubunda hatta ağzımdan sperm çıkacak artık yazmıştım sjksjkkkkkk böyle orda yumurtlama falan takip ediyoruz ayyy ne günlerdi be. Şimdi çok şükür kucağımda
Kız bebek kakakarı aynıdır hep altın sarısı biraz akışkan pütürlü neyi değişikBende bestlak alayım diye gittim baktım yok, e dedim bu çaydan alayım. Emdikten sonra birazda su tüketince 1,5 saate doluyor göğsüm. Ama beni azıcık ishal yaptı bilgin olsun aşkım, bebede ishalimsi ama onun bku bi değişik ben çözemiyorum
Ayyyy o yurtdışında zehirlenen sendin dimiiii kıyamam yaaaOfff çok güldüm bu biz çünkübenim hem polikistik hem tiroidim var. Hemen olması mümkün değil. Ocaktan sonra olsun hem terazi burcu olur miss gibi hemde yılbaşı planımız bozulmaz dedik dünyanın öbür ucunda çok güzel bi yılbaşı partisine aylar öncesinden rezervasyon yaptırdık. Sonuç olarak tek denemede hamile kaldım yılbaşında hamileydim ve başka ülkede zehirlendim gshshs hayatımın en kötü tatiliydi
Tabi tabi 40 çıktığı gibi atış serbestAy evet ya çok şükürovulasyon testi yapıyordum ben eşim nöbetteyse 3 saatlik mola saatinde eve çağırıyordum sjddksksk ben nöbetteysem bu da gol değil diye es geçiyordum sjdjdkdk bu arada 40 çıkınca mı atış serbest ya hamileliğin son 2 ayından beri tık yok kaybettiğim libidom geri döndü durumlar fena ajsjsjskskks
Ben dayanamadım valla hsjsjs ilişki yasağıda vardı son 2 ayAy evet ya çok şükürovulasyon testi yapıyordum ben eşim nöbetteyse 3 saatlik mola saatinde eve çağırıyordum sjddksksk ben nöbetteysem bu da gol değil diye es geçiyordum sjdjdkdk bu arada 40 çıkınca mı atış serbest ya hamileliğin son 2 ayından beri tık yok kaybettiğim libidom geri döndü durumlar fena ajsjsjskskks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?