2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ay zaten geceli gunduzlu corap giymekten ayagim pisti. Her seye kimyon dokerek yiyorum ne yapayim kabizlik sorunum var sebzelerin de yarisi gaz yapiyor gaz muhabbetini bir gecsek dicem de o zaman da dis baslicak
Evet elhamdulillah. Yas farki olunca ayni cinsiyet olsa iyi olur diyordum Rabbim nasip etti insallah ileride de anlasirlar. Vakti saati neyse o zaman geliyorlar valla.

Ay ben kimyon döküyorum yemeklere daha cok rahatsız ediyo oğlanı. Hatta kimyon çayı da içmiştim bi akşam o gece bi kötü oldu bebe. Kabızsan duphalac kullanabilirsin. 2 sezaryenimden sonra kullandım demir hapı veriyorlar ya ekstra o da kabız yapıyor beni çünkü duphalac tek kurtarıcım
Bizim de öyle arada 5 yaş fark var farklılık olur diye kız olur mu acaba demiştim ama senin dediğin daha mantıklı aynı cinsiyetin yaş farkı olmasına rağmen anlaşması için daha iyi bende de 2 oğlan var bordo bereliyim artık

İlerde evlendirirken süt parası alcak olsam şimdiden benim yazlık garanti

Etmaaaaa etmaaaa
Ayyy süt parası nedir bide onu çıkardılar bende cok duyuyorum bu ara ya da erkek bebelerin var diye duymazlıktan geliyorum bilemedim jdjdjdjdjjsjd
Ettim gitti bacım bidaha bebe istediğinde görücem seniiiiiii

Ayyy süt parası nedir bide onu çıkardılar bende cok duyuyorum bu ara ya da erkek bebelerin var diye duymazlıktan geliyorum bilemedim jdjdjdjdjjsjd
Ettim gitti bacım bidaha bebe istediğinde görücem seniiiiiii
Ağlaması olmasa çok güzel aslında bide kahve falan yapınca kokuya uyanmasa

Yaa kimyon gazi alir derler. Dun kiz kardesim rezene icme abla dedi genlerdeki bir seyi kiriyormus anlamadim o da tam hatirlayamadi onu elemem lazim aradan. Yaa evet kan hapi cok kabizlik yapiyor sidefer tabletle degistirebilir miyim diyecektim ya 11 yas fark olunca anlasamama riski hep var tabi biri ergenlige giriyor biri yenidogan su an ama en azindan bir ihtimal dedim 20li yaslarda kurtarirlar belki

Ay kizlar disari ciktim. Avm ye gittim. Hem serin hem emzirme kolay olur diye. Magaza kabinine girdim emzirdim. Ama varrya oyle stres olmusum ki bacaklarim sizliyor stresten. Devami gelsin insallah yaa evde cildiracaktim

Benim kardeşimle aramda 9 yaş var. Evet küçükken biraz zor ama ben büyüttüm desem yeri var. Altını değiştirirdim uyuturdum. Şimdi ben 29 o 20. Her şey çok daha güzel. Küçüğün ergenliğinde biraz zor oluyor ama için rahat olsun bide rezene neyi kırıyor ki ben hipp süt çayı aldım ondan içiyordum rezeneli

Ay kizlar disari ciktim. Avm ye gittim. Hem serin hem emzirme kolay olur diye. Magaza kabinine girdim emzirdim. Ama varrya oyle stres olmusum ki bacaklarim sizliyor stresten. Devami gelsin insallah yaa evde cildiracaktim
Kız bacım çıııık çıııık evde bunalıyo insan aynı yer hep. Tebdili mekanda ferahlık var diye boşuna söylememişler. Markete gidiyoruz onda bile mutlu oluyorum. Normalde günde 1 saat yürüyen bi insanım kafayı resetlemek için. Şimdi aşırı darlanıyorumm. Yaka iğnesi az büyüse atcam kendimi sokaklara. Azıcık Güneş gördüğü an vampir gibi triplere giriyor

Sling hayat kurtarıyor ya biz her gün sokaklardayız büyük kız parka gitmek istiyor bisiklet sürmek istiyor, minnoşu bağlıyorum slingle, her gün kesin 1-2 saati dışarda geçiriyoruz. Bazen sabahları da yürüyüşe çıkıyorum mis slingde olduğu sürece uyuyor zaten

Dün akşam biz de berbat bir gün geçirdik rahat 6 saat baktı 10 dakka uyuyup uyanmalar dışında
Ay tutulması varmış o mu etkiledi ki. Bu sabahta katıla katıla ağlamalı başladı
Ahaha ay tutulması bizimkilere vız gelir.. biz de 2 ay aşılarımızı olduk yakıyor heralde uyku da yaptı uyuyor. Güncel kilomuz 3900 olmuş 2 ayda çok mutlu oldum
Sling te durmuyor bende aklına süt geliyor, kuvakta da dururken öyle emzirmeyeceksen alma beni modunda
Valla normalde benimkide öyle saldırıyordu şaşırdım maşallah diyim de.

Kizlar...ilk kez kan verdik...cok agladi..sonra birden sustu, uyudu aniden birakti kendini..normal mi?korktum hemen emzirmeye çalıştım elleri fln yana düştü sonra hareket etti biraz ama emmedi. Yarim saat sonra bi mama verdik uyanınca..

Ya slingi ben yapamıyorum çocuğu m şeklinde oturtmayı asla anlamıyorum kaç kere bağladım her seferinde çocukim ağladı bende yanlış yaptığıma inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…