Aşkım bazen mukuslu bazen mukussuz bazen vıcık bazen az vıcık sjdjdkdk bok inceliyorum elimde flaş açık sjjsjsks malt bende içiyorum arada bu arada onunda etkisi var bide Eskişehirde boza meşhur arada boza tüketiyorum o da nays artış yapıyo. Bide tahin helvası. Azıcık kaynana kişisi sinirlerimi bozdu şak sol meme kendini kapattıKız bebek kakakarı aynıdır hep altın sarısı biraz akışkan pütürlü neyi değişik
Ayy malt biraz falanda içiyodum ilk doğumda belki onların faydasını gördüm ama aşırı kilo yapıyor ne kadar yemek yemeye uyumaya fırsat bulamasanda. Bunun kilo yapma durumu var mı
İshale gelince içindeki bir madde sende reaksiyon göstermiştir anam her şey çok temiz içerik sanki onada yapacak bişey yok
Mirabalance kullanıyorum benKızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lirafarklı önerilere açığımmmm
LAN İÇEBİLİYOZ MU NOLUR EVET DETabi tabi 40 çıktığı gibi atış serbestherkese hepimize bu yarışta başarılar diliyorum senden 2 gün sonra da benim 40 çıkıyor nasipse ufak bi şarap film gecesi yapmayı planlıyorum
Ovülasyon testleri gebelik testleri allahım neler neler
Oh yarasın bacım helal olsun açılışı yapmışsınBen dayanamadım valla hsjsjs ilişki yasağıda vardı son 2 ayolan oldu. Kötü şeyler okumuştum çok can yakıyor vs diye ama öyle olmadı valla eskisinden daha iyiydi bence yada bana uzun zaman sonra öyle geldi
Teşekkürler aşkım bakayım ona da. Bu gidişle fiyat listesine göre ilerlicemMirabalance kullanıyorum ben
1000 lira çokmuş valla. Ben kaça aldım hatırlamıyorum ama 1000 değildi kesinTeşekkürler aşkım bakayım ona da. Bu gidişle fiyat listesine göre ilerlicem
Yarın kontrolümüz var başka bir dr gideceğiz bakalım o ne diyecek. Feda olsun yavrumuza ama açıkcası aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum içeriksel olarak, öyle olunca bin abes kaçtı biraz1000 lira çokmuş valla. Ben kaça aldım hatırlamıyorum ama 1000 değildi kesingerçi minicik bişey biz 18.gündeyiz şişe bitmek üzere gibi. 4 ay kullanılacak dedi. Ayda 2 şişe sanırım yiyecek
Bence de öyle haklısın. Yani onun faydası mı bilmiyorum ama çook şükür öyle fazla gazlı bir bebek değil, kendi kendine çıkartıyor genelde. Ya da bilmiyorum Allah’ın mükafatıdır belki, bir tane kolik bebe büyüttüm, nerdeyse 5 yaşına girecek hala kolikYarın kontrolümüz var başka bir dr gideceğiz bakalım o ne diyecek. Feda olsun yavrumuza ama açıkcası aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum içeriksel olarak, öyle olunca bin abes kaçtı biraz
Helal olsun koca yürekli anasını üzmek istemeyen pırtlak bebeye jdjdkddkdBence de öyle haklısın. Yani onun faydası mı bilmiyorum ama çook şükür öyle fazla gazlı bir bebek değil, kendi kendine çıkartıyor genelde. Ya da bilmiyorum Allah’ın mükafatıdır belki, bir tane kolik bebe büyüttüm, nerdeyse 5 yaşına girecek hala kolikondan sonra bu iki numara bize kolay geldi galiba
Sabancı'ya akraba ise eşinAşkım bizim çocuk dr manyak çıktı kocaman bi liste vermiş eşimebunları alıp kullancaksınız diye 5.gün kontrolünde özellikle sordu kullanıyorsun dimi diye pişik kreminden süt arttırıcıya kadar yazdırmış 4 bin falan tutmuş her şey. Benim sudan çıkmış taze balık kocamda her şeyi almış doğduğundan beri kullanıyoruz bide çalkalamak gerekiyormuş lök lök verdim ben boşa gitti dibi aklında olsun
Herifi kandırıp o arada ne koparsam kârdı da sezercikliydim kendi derdime düştüm djdjdjdkd kız bi damla vermiş burun damlası vıcık yağlı. Çocuğun burnuna sıktım bide mal gibi djdjkdk. Etmeee etmeee çalkala bol bol onun içinde tuz gibi bişi var onu karıştırıyon asıl verilmesi gereken o anladığım kadarıyla ksjsksks şişenin yarısından az kaldığında fark ettim ben bunuSabancı'ya akraba ise eşinhayır yani pişik kremi ne diye yazıyor kız biz lök lök veriyoruz
Benim g*TL korkusuna hamileliği öğrendiğim günden beri o iş yokAy evet ya çok şükürovulasyon testi yapıyordum ben eşim nöbetteyse 3 saatlik mola saatinde eve çağırıyordum sjddksksk ben nöbetteysem bu da gol değil diye es geçiyordum sjdjdkdk bu arada 40 çıkınca mı atış serbest ya hamileliğin son 2 ayından beri tık yok kaybettiğim libidom geri döndü durumlar fena ajsjsjskskks
Hahshshshshs şey aşkım çok bişi kaybetmedin bence bende odaklanamadım karnım eziliyo mu çirkin duruyom mu diye düşünmekten djdkdkdkBenim g*TL korkusuna hamileliği öğrendiğim günden beri o iş yok
Ay benim kiz da keci degil de at gibi kisniyo gazdan . Ben de rezene ve kimyonu kestim . Arti gaz damlasi da vermicem. Daha cok kotu oluyorAşkım kimyonu şöyle farkettim. Geçen hafta kumar oynayıp kuru fasulye pişirdim. Haşlama suyuna kesme şeker attım zaten suyunu atıp değiştirerek yapıyoruz ya bide tabağıma baya bi kimyon kattım. O gece kakasını yaparken de gazını çıkarırken çok zorlandı aslan aslan değil oldu keçi. Böyle derinden kalın keçi sesi çıkarıyorsa bence yolunda gitmeyen bişey vardır jdjdjjdjdsonra 2 3 gün önce de kimyon çay yapayım dedim süt arttırıcı etkisi var diye ben bi çay kaşığından fazla kattım yani sonuç bu o gecede çok zorlandı. Bidaha kullanmamaya karar verdim
Ay ben korkudan gebe kalirim diye daha o isi yapmayi da istemiyorum. Zaten varya saftim kaymis bu kiz uyuyacaktaaa ohooo bence dukkan kapandi :)))Tabi tabi 40 çıktığı gibi atış serbestherkese hepimize bu yarışta başarılar diliyorum senden 2 gün sonra da benim 40 çıkıyor nasipse ufak bi şarap film gecesi yapmayı planlıyorum
Ovülasyon testleri gebelik testleri allahım neler neler
Demeee öyle demeeee en önemli şey kendinsiiiinnnnAy ben korkudan gebe kalirim diye daha o isi yapmayi da istemiyorum. Zaten varya saftim kaymis bu kiz uyuyacaktaaa ohooo bence dukkan kapandi :)))
Ay o yikamayi kim hatirlattiysa bu aksam dinlendim sayesinde ya Allah razi olsun.Bizde yıkadık cıkarttık bi posta memeyle kavga ağlama şimdi yattı bakalım kaç dakika uyucak
İlk kizimda hic gazi olmazdi yani 1-2 tane. Ay bir kere kuru fasulye yedim Allah immm o aksam duramadi cocuk. Kuru bana 3 ay yok valla. Kimyon rezene anason karisik 1 tk demliyordum ama iki cay var ikisinde de kimyon var heralde.Aşkım kimyonu şöyle farkettim. Geçen hafta kumar oynayıp kuru fasulye pişirdim. Haşlama suyuna kesme şeker attım zaten suyunu atıp değiştirerek yapıyoruz ya bide tabağıma baya bi kimyon kattım. O gece kakasını yaparken de gazını çıkarırken çok zorlandı aslan aslan değil oldu keçi. Böyle derinden kalın keçi sesi çıkarıyorsa bence yolunda gitmeyen bişey vardır jdjdjjdjdsonra 2 3 gün önce de kimyon çay yapayım dedim süt arttırıcı etkisi var diye ben bi çay kaşığından fazla kattım yani sonuç bu o gecede çok zorlandı. Bidaha kullanmamaya karar verdim
Ay sukurler olsun dogumun bitmesiyle benimki de geri dondu. 40 cikinca muayeneye gidecen bacim once. Bu sezeryan dikisleri iyilesiyor mu iceridekiler falan ya ona gore ayagimi denk alayim.Ay evet ya çok şükürovulasyon testi yapıyordum ben eşim nöbetteyse 3 saatlik mola saatinde eve çağırıyordum sjddksksk ben nöbetteysem bu da gol değil diye es geçiyordum sjdjdkdk bu arada 40 çıkınca mı atış serbest ya hamileliğin son 2 ayından beri tık yok kaybettiğim libidom geri döndü durumlar fena ajsjsjskskks
Ay sesli guldummmKızlar bişi sorcam ben normalde düzenli ağdaya gidiyordum sezaryenden sonra gidilir mi şimdi bu aralar gitsem. Kıldan tüyden kurtulayım derken karı ağdayı çekince bağırsaklarım saçılmasın ortaya shsjdjsjksks
Direkt su gibi ishal ya da keçi şeysi gibi olmadıkça problem yapma aşkım normal onlar. Bende de görümce kişisi biraz gerdi beni de neyse ki toparladım ama ilk doğumdaki hacim yok daha.Aşkım bazen mukuslu bazen mukussuz bazen vıcık bazen az vıcık sjdjdkdk bok inceliyorum elimde flaş açık sjjsjsks malt bende içiyorum arada bu arada onunda etkisi var bide Eskişehirde boza meşhur arada boza tüketiyorum o da nays artış yapıyo. Bide tahin helvası. Azıcık kaynana kişisi sinirlerimi bozdu şak sol meme kendini kapattıo yüzden aldım çayı toparladı 2 günde. Bide bizim dr bontee miydi neydi öyle bişi aldırmış ondanda içiyordum o da iyiydi sanırım çok anlamadım ama. Bu hippte memelerin dolmasından anladım yaradığını. Bide bol su tüketimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?