2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Aşkım bazen mukuslu bazen mukussuz bazen vıcık bazen az vıcık sjdjdkdk bok inceliyorum elimde flaş açık sjjsjsks malt bende içiyorum arada bu arada onunda etkisi var bide Eskişehirde boza meşhur arada boza tüketiyorum o da nays artış yapıyo. Bide tahin helvası. Azıcık kaynana kişisi sinirlerimi bozdu şak sol meme kendini kapattı o yüzden aldım çayı toparladı 2 günde. Bide bizim dr bontee miydi neydi öyle bişi aldırmış ondanda içiyordum o da iyiydi sanırım çok anlamadım ama. Bu hippte memelerin dolmasından anladım yaradığını. Bide bol su tüketimi

LAN İÇEBİLİYOZ MU NOLUR EVET DE

Ben dayanamadım valla hsjsjs ilişki yasağıda vardı son 2 ay olan oldu. Kötü şeyler okumuştum çok can yakıyor vs diye ama öyle olmadı valla eskisinden daha iyiydi bence yada bana uzun zaman sonra öyle geldi
Oh yarasın bacım helal olsun açılışı yapmışsın

Kızlar bişi sorcam ben normalde düzenli ağdaya gidiyordum sezaryenden sonra gidilir mi şimdi bu aralar gitsem. Kıldan tüyden kurtulayım derken karı ağdayı çekince bağırsaklarım saçılmasın ortaya shsjdjsjksks

Teşekkürler aşkım bakayım ona da. Bu gidişle fiyat listesine göre ilerlicem
1000 lira çokmuş valla. Ben kaça aldım hatırlamıyorum ama 1000 değildi kesin gerçi minicik bişey biz 18.gündeyiz şişe bitmek üzere gibi. 4 ay kullanılacak dedi. Ayda 2 şişe sanırım yiyecek

1000 lira çokmuş valla. Ben kaça aldım hatırlamıyorum ama 1000 değildi kesin gerçi minicik bişey biz 18.gündeyiz şişe bitmek üzere gibi. 4 ay kullanılacak dedi. Ayda 2 şişe sanırım yiyecek
Yarın kontrolümüz var başka bir dr gideceğiz bakalım o ne diyecek. Feda olsun yavrumuza ama açıkcası aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum içeriksel olarak, öyle olunca bin abes kaçtı biraz

Bence de öyle haklısın. Yani onun faydası mı bilmiyorum ama çook şükür öyle fazla gazlı bir bebek değil, kendi kendine çıkartıyor genelde. Ya da bilmiyorum Allah’ın mükafatıdır belki, bir tane kolik bebe büyüttüm, nerdeyse 5 yaşına girecek hala kolik ondan sonra bu iki numara bize kolay geldi galiba

Helal olsun koca yürekli anasını üzmek istemeyen pırtlak bebeye jdjdkddkd

Sabancı'ya akraba ise eşin hayır yani pişik kremi ne diye yazıyor kız biz lök lök veriyoruz

Sabancı'ya akraba ise eşin hayır yani pişik kremi ne diye yazıyor kız biz lök lök veriyoruz
Herifi kandırıp o arada ne koparsam kârdı da sezercikliydim kendi derdime düştüm djdjdjdkd kız bi damla vermiş burun damlası vıcık yağlı. Çocuğun burnuna sıktım bide mal gibi djdjkdk. Etmeee etmeee çalkala bol bol onun içinde tuz gibi bişi var onu karıştırıyon asıl verilmesi gereken o anladığım kadarıyla ksjsksks şişenin yarısından az kaldığında fark ettim ben bunu

Benim g*TL korkusuna hamileliği öğrendiğim günden beri o iş yok

Ay benim kiz da keci degil de at gibi kisniyo gazdan . Ben de rezene ve kimyonu kestim . Arti gaz damlasi da vermicem. Daha cok kotu oluyor

Kizlar bebeleriniz suyu sevdiyse sicak bi tik suyu kuvetine doldurup yüzdürün. Karnina sampuaniyla masaj . Cok iyi geldi. Insallah tabi bu aksamlik iyi geldi de aklinizda olsun.

Ay ben korkudan gebe kalirim diye daha o isi yapmayi da istemiyorum. Zaten varya saftim kaymis bu kiz uyuyacaktaaa ohooo bence dukkan kapandi :)))

Bizde yıkadık cıkarttık bi posta memeyle kavga ağlama şimdi yattı bakalım kaç dakika uyucak
Ay o yikamayi kim hatirlattiysa bu aksam dinlendim sayesinde ya Allah razi olsun.
İlk kizimda hic gazi olmazdi yani 1-2 tane. Ay bir kere kuru fasulye yedim Allah immm o aksam duramadi cocuk. Kuru bana 3 ay yok valla. Kimyon rezene anason karisik 1 tk demliyordum ama iki cay var ikisinde de kimyon var heralde.
Ahahahhahaha o keci sesi bizde hep var ahahah keci diyo esim hatta kalin degil bizimki gazi geldiginde ikinirken cikariyor daha ziyade oglak bizimki
Ay sukurler olsun dogumun bitmesiyle benimki de geri dondu. 40 cikinca muayeneye gidecen bacim once. Bu sezeryan dikisleri iyilesiyor mu iceridekiler falan ya ona gore ayagimi denk alayim.
Ay sesli guldummm

Direkt su gibi ishal ya da keçi şeysi gibi olmadıkça problem yapma aşkım normal onlar. Bende de görümce kişisi biraz gerdi beni de neyse ki toparladım ama ilk doğumdaki hacim yok daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…