2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Korkma canım bebeklerin ağrı eşiği bizimki gibi değil anlık can acısı olur. Erkek bebeklerde o yüzden yenidoğanken sünnet olsun diyorlar o mantık

Ya slingi ben yapamıyorum çocuğu m şeklinde oturtmayı asla anlamıyorum kaç kere bağladım her seferinde çocukim ağladı bende yanlış yaptığıma inandım
Bir kaç denemede oturuyor bağlama işi. Bebişin bacakları tam ayıracaksın karnının iki yanına doğru, slingi de bol değil biraz sıkı bağlayacaksın o zaman çok daha rahat duruyor tamamen göğsüne yapışması lazım bebeğin

Ay yarın aylık kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu maşallah erkenci kuşa

Kedilerimi koyarken çok güzeldi bebeyi koyunca olmadı

Sling iyi de hava sicak havale geciriyo cocuk

Kızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lira farklı önerilere açığımmmm

Korkma canım bebeklerin ağrı eşiği bizimki gibi değil anlık can acısı olur. Erkek bebeklerde o yüzden yenidoğanken sünnet olsun diyorlar o mantık
Anlik manlik valla terlemez de diyorlardı kafasi su oldu, gözlerinden yaş gele gele agladi kuzum .. sunnet icin verdik kani da bakalim..
Yenidogdugunda kani yanımızda alınmamıştı. onda dA baygın gelmişti odaya verdikleri mamadn sanmıştım..

Yaaaa rezenenin öyle bi yandan etkisi mi var ben süt yapsın diye sabah akşam birer fincan içiyorum valla kimyon da o şekilde vücudu kabul etmedi aslında evet gazı alır kimyon ama bir de devite başlayınca başladı kimyon kullandığım zamanlar şiddetleniyor

Kız unutma ya :) yani ben 7 yılda unutmamistim kızım kendisi gelmek istedi
Kendisi gelmek isteyen nasıl oluyor ya hadi ilki hemen oldu da bu 2. Bebeği 4 sene bekledim olmadı. Tabi bundan sonra korunma süreci nasıl olur ne yapılır bilmiyorum da. Artık 2. Gibi cok istemeyeceğim için şak diye olur ondan da korkuyorum

Kimyon 1 çay kaşığını geçince yapıyor diye söylemişlerdi bana hipp natal diye bişi aldım ben süt olsun diye. Farkı gördüm aşkım 2 günde bilgin olsunnn

Ya gerçekten gelmek isteyen gelmek istediği zamanı seçiyor. Biz 2.5 sene falan bıraktık korunmayı olmadı. Ekimde çok emindim olduğuna test yaptım baktım negatif. Eşimle dedik ki yılbaşı geçsin madem zaten normalde alkol kullanan insanlardık dedik tüp bebek tedavisine şimdi başlasak alkol kullanma falan derler boşa gider yılbaşı, ocaktan sonra başlayalım jsjsjdjsks aralıkta hamile olduğumu öğrendim jsjdjdjdkdk 2.5 sene boyunca kullandığım vitamin ve diyetisyen vs paralarını biriktirsem çocuk yurtdışında okurdu

2-3 ayı bulurmuş ama bazı bebeklerde ise 6 ayı bulurmuş gazın geçmesi fenalardayım miremsux
Yok yok bulmaz hiç öyle enerci yollama 2 ayda kendi kendine pırtlamayı öğrenir bunlar akıllı çocuklar, eski nesillere göre düzenlenmiş kitabi bilgileri kabul etmiyoruz net göremez falanda diyorlar valla benden iyi görüyo takip ediyo 29 günlük bebe. O yüzden hiç düşünme djdkdkdk

Ben 7.günden bildiriyorum içinizde tutabiliyorsanız tutun demiştim hatırlayan var mı

Offf çok güldüm bu biz çünkü benim hem polikistik hem tiroidim var. Hemen olması mümkün değil. Ocaktan sonra olsun hem terazi burcu olur miss gibi hemde yılbaşı planımız bozulmaz dedik dünyanın öbür ucunda çok güzel bi yılbaşı partisine aylar öncesinden rezervasyon yaptırdık. Sonuç olarak tek denemede hamile kaldım yılbaşında hamileydim ve başka ülkede zehirlendim gshshs hayatımın en kötü tatiliydi

Valla benim büyük oğlum tup bebekle oldu zorla yani :) 12 yıldır korunmuyorum olmuyor yani benim cocuk öğrendiğimde 8 haftalikti çok fazla düşük riski erken doğum riski vardı ama sukur sağlıkla kavuştuk aslında 2. Cocuk fikri hiç yoktu ama iyiki olmus gelmiş kizim

Kızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lira farklı önerilere açığımmmm
Micro flora vermis eczaci. İhtiyac oldugunda veriyorum. Kendi doktorum degil de tanidik bir yenidogan doktoru kullanabilirsin dedi ona sordum
Valla varmis ben de ayri olan baharatlari karistirmistim ziyan mi olcak smdi bunlar diyorum. Kimyonun labul etmedigini nasil anladiniz acaba benimkinde de mi oyle bir etki var?
Ben de asiri korkuyordum fitiktan oturu iki ufak bebeye yetemem diye yasim da 36 dogursam 37 en erken. İki bebe icin yasli hissettim. Doktorum sezeryan diyince o zaman tup ligasyonunu konusalim dedim ikisi ayni anda yapildi tamamen kestirmedim dugum attirdim olur da gaza gelip 3. Yu istersek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…