Korkma canım bebeklerin ağrı eşiği bizimki gibi değil anlık can acısı olur. Erkek bebeklerde o yüzden yenidoğanken sünnet olsun diyorlar o mantıkKizlar...ilk kez kan verdik...cok agladi..sonra birden sustu, uyudu aniden birakti kendini..normal mi? korktum hemen emzirmeye çalıştım elleri fln yana düştü sonra hareket etti biraz ama emmedi. Yarim saat sonra bi mama verdik uyanınca..
Bir kaç denemede oturuyor bağlama işi. Bebişin bacakları tam ayıracaksın karnının iki yanına doğru, slingi de bol değil biraz sıkı bağlayacaksın o zaman çok daha rahat duruyor tamamen göğsüne yapışması lazım bebeğinYa slingi ben yapamıyorum çocuğu m şeklinde oturtmayı asla anlamıyorumkaç kere bağladım her seferinde çocukim ağladı bende yanlış yaptığıma inandım
Ay yarın aylık kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunuAhaha ay tutulması bizimkilere vız gelir.. biz de 2 ay aşılarımızı olduk yakıyor heralde uyku da yaptı uyuyor. Güncel kilomuz 3900 olmuş 2 ayda çok mutlu oldum
Valla normalde benimkide öyle saldırıyordu şaşırdımmaşallah diyim de.
Kedilerimi koyarken çok güzeldi bebeyi koyunca olmadıBir kaç denemede oturuyor bağlama işi. Bebişin bacakları tam ayıracaksın karnının iki yanına doğru, slingi de bol değil biraz sıkı bağlayacaksın o zaman çok daha rahat duruyor tamamen göğsüne yapışması lazım bebeğin
Sling iyi de hava sicak havale geciriyo cocukBir kaç denemede oturuyor bağlama işi. Bebişin bacakları tam ayıracaksın karnının iki yanına doğru, slingi de bol değil biraz sıkı bağlayacaksın o zaman çok daha rahat duruyor tamamen göğsüne yapışması lazım bebeğin
Ya hiçbişi olmasa 15 dk yemek yerken slingde dursa yeter soğuk yemek yemekten içim şiştiSling iyi de hava sicak havale geciriyo cocuk
Anlik manlik valla terlemez de diyorlardı kafasi su oldu, gözlerinden yaş gele gele agladi kuzumKorkma canım bebeklerin ağrı eşiği bizimki gibi değil anlık can acısı olur. Erkek bebeklerde o yüzden yenidoğanken sünnet olsun diyorlar o mantık
Yaaaa rezenenin öyle bi yandan etkisi mi var ben süt yapsın diye sabah akşam birer fincan içiyorumYaa kimyon gazi alir derler. Dun kiz kardesim rezene icme abla dedi genlerdeki bir seyi kiriyormus anlamadim o da tam hatirlayamadi onu elemem lazim aradan. Yaa evet kan hapi cok kabizlik yapiyor sidefer tabletle degistirebilir miyim diyecektim ya 11 yas fark olunca anlasamama riski hep var tabi biri ergenlige giriyor biri yenidogan su an ama en azindan bir ihtimal dedim 20li yaslarda kurtarirlar belki
Kendisi gelmek isteyen nasıl oluyor ya hadi ilki hemen oldu da bu 2. Bebeği 4 sene bekledim olmadı. Tabi bundan sonra korunma süreci nasıl olur ne yapılır bilmiyorum da. Artık 2. Gibi cok istemeyeceğim için şak diye olur ondan da korkuyorumKız unutma ya :) yani ben 7 yılda unutmamistim kızım kendisi gelmek istedi
Kimyon 1 çay kaşığını geçince yapıyor diye söylemişlerdi banaYaaaa rezenenin öyle bi yandan etkisi mi var ben süt yapsın diye sabah akşam birer fincan içiyorumvalla kimyon da o şekilde vücudu kabul etmedi aslında evet gazı alır kimyon ama bir de devite başlayınca başladı kimyon kullandığım zamanlar şiddetleniyor
Ya gerçekten gelmek isteyen gelmek istediği zamanı seçiyor. Biz 2.5 sene falan bıraktık korunmayı olmadı. Ekimde çok emindim olduğuna test yaptım baktım negatif. Eşimle dedik ki yılbaşı geçsin madem zaten normalde alkol kullanan insanlardık dedik tüp bebek tedavisine şimdi başlasak alkol kullanma falan derler boşa gider yılbaşı, ocaktan sonra başlayalım jsjsjdjsks aralıkta hamile olduğumu öğrendim jsjdjdjdkdk 2.5 sene boyunca kullandığım vitamin ve diyetisyen vs paralarını biriktirsem çocuk yurtdışında okurduKendisi gelmek isteyen nasıl oluyor ya hadi ilki hemen oldu da bu 2. Bebeği 4 sene bekledim olmadı. Tabi bundan sonra korunma süreci nasıl olur ne yapılır bilmiyorum da. Artık 2. Gibi cok istemeyeceğim için şak diye olur ondan da korkuyorum
2-3 ayı bulurmuş ama bazı bebeklerde ise 6 ayı bulurmuş gazın geçmesiKız ağzından yel alsın 45 ne
Yok yok bulmaz hiç öyle enerci yollama 2 ayda kendi kendine pırtlamayı öğrenir bunlar akıllı çocuklar, eski nesillere göre düzenlenmiş kitabi bilgileri kabul etmiyoruz2-3 ayı bulurmuş ama bazı bebeklerde ise 6 ayı bulurmuş gazın geçmesifenalardayım miremsux
Forbiome jullanıuoruz biz cano mamasına katıyoruzKızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lirafarklı önerilere açığımmmm
Ben 7.günden bildiriyorum içinizde tutabiliyorsanız tutun demiştim hatırlayan var mıYok yok bulmaz hiç öyle enerci yollama 2 ayda kendi kendine pırtlamayı öğrenir bunlar akıllı çocuklar, eski nesillere göre düzenlenmiş kitabi bilgileri kabul etmiyoruznet göremez falanda diyorlar valla benden iyi görüyo takip ediyo 29 günlük bebe. O yüzden hiç düşünme djdkdkdk
Offf çok güldüm bu biz çünküYa gerçekten gelmek isteyen gelmek istediği zamanı seçiyor. Biz 2.5 sene falan bıraktık korunmayı olmadı. Ekimde çok emindim olduğuna test yaptım baktım negatif. Eşimle dedik ki yılbaşı geçsin madem zaten normalde alkol kullanan insanlardık dedik tüp bebek tedavisine şimdi başlasak alkol kullanma falan derler boşa gider yılbaşı, ocaktan sonra başlayalım jsjsjdjsks aralıkta hamile olduğumu öğrendim jsjdjdjdkdk 2.5 sene boyunca kullandığım vitamin ve diyetisyen vs paralarını biriktirsem çocuk yurtdışında okurdu
Valla benim büyük oğlum tup bebekle oldu zorla yani :) 12 yıldır korunmuyorum olmuyor yani benim cocuk öğrendiğimde 8 haftalikti çok fazla düşük riski erken doğum riski vardı ama sukur sağlıkla kavuştuk aslında 2. Cocuk fikri hiç yoktu ama iyiki olmus gelmiş kizimKendisi gelmek isteyen nasıl oluyor ya hadi ilki hemen oldu da bu 2. Bebeği 4 sene bekledim olmadı. Tabi bundan sonra korunma süreci nasıl olur ne yapılır bilmiyorum da. Artık 2. Gibi cok istemeyeceğim için şak diye olur ondan da korkuyorum
Micro flora vermis eczaci. İhtiyac oldugunda veriyorum. Kendi doktorum degil de tanidik bir yenidogan doktoru kullanabilirsin dedi ona sordumKızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lirafarklı önerilere açığımmmm
Valla varmis ben de ayri olan baharatlari karistirmistim ziyan mi olcak smdi bunlar diyorum. Kimyonun labul etmedigini nasil anladiniz acaba benimkinde de mi oyle bir etki var?Yaaaa rezenenin öyle bi yandan etkisi mi var ben süt yapsın diye sabah akşam birer fincan içiyorumvalla kimyon da o şekilde vücudu kabul etmedi aslında evet gazı alır kimyon ama bir de devite başlayınca başladı kimyon kullandığım zamanlar şiddetleniyor
Ben de asiri korkuyordum fitiktan oturu iki ufak bebeye yetemem diye yasim da 36 dogursam 37 en erken. İki bebe icin yasli hissettim. Doktorum sezeryan diyince o zaman tup ligasyonunu konusalim dedim ikisi ayni anda yapildiKendisi gelmek isteyen nasıl oluyor ya hadi ilki hemen oldu da bu 2. Bebeği 4 sene bekledim olmadı. Tabi bundan sonra korunma süreci nasıl olur ne yapılır bilmiyorum da. Artık 2. Gibi cok istemeyeceğim için şak diye olur ondan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?