Soyleyeyim de atsin bana da lazim. Ben 1-2 kere cikarabildim sadeceVideo atilabiliyor mu buraya cekip atsaniz
Anlattıklarının hepsini yapıyorum olmuyor yaaValla ben de ustten okey ama alttan kalcasina korkumdan yapamiyordum kiz bacaklarina dokunmadi bile ya. Once omuzunda bir sakinlestirdi bir tane cikarinca bi mayisiyorlar ya kisa bir sure o zaman yatirdi duz bir yere karninin iki yanina bas parmaklari ile iceriden disariya dogru itti. Biraz bunu yapti sonra avucunu karninin sol tarafina koyup donduruyor sonra karnin ust kismina ortaya sonra sag kismina (saat yonune dogru) en son da iki elini duz yapip sirayla karnindan asagi dogru siyirdi. Hafif bastirdi cok degil. Zart zurt cikti. Aksamlari 8-11 arasi sendeyim dedim
Anlattıklarının hepsini yapıyorum olmuyor yaa
Bir şey olmaz canım benimde öyle oldu sonrasında yapıverdi. 10 güne kadar kaka yapmayabilir diyorlar. Anne sütü ise sadece. Ayaklarına bisiklet pedalı çevirip karnına epey masaj yaptı eşim ve tuvaletni yaptı çocukKızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Aşkım doğru bişi mi bilmiyorum ama poposuna zeytinyağılı kulak pamuğuyla uyarı veriyolardı kaka ve pırt için. Bi dene istersenKızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Ay çok iyi olur çok hayra geçerrrSoyleyeyim de atsin bana da lazim. Ben 1-2 kere cikarabildim sadece
O emzirme ödeneği aşkımevet başvurdum ama bana 1238 tl yattı 5 bin değil
Ben çektirdim canooKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı sahi aranızda
Zeytinyağı iyi geliyor latteciğim. Doktoruma da sordum hiç bi sakınca yok her gün verebilirsin dedi hatta kakasını yaptığı yere küçük masajlar halinde sürebilirsin dedi. Sütünü sağ içşne zeytinyağı damlat rahatlar. Benimki de cuma yapmıştı en son kaka bugün yaptı bi deKızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Ay ne dediler biz geçen çektirdik bi derece 60 olması gerekirken 57ymiş ekimde bidaha çektirin 4.aya kadar normal dediler amaBen çektirdim canoo
Bizde de bugün okdu sabah kardeşim geldi yardıma dana gibi uyudu akşam da daha yeni zorla uyudu neyse öyle böyle geçecek zamanBana da arada yardıma kayınvalide geliyor saolsun bazı geceler full o bakıyo uykumu alabileyim diyedün mesela o kadar çok uyumuş ki sadece gece 2 kere uyanıp mama yiyip geri yatmış. Bugün gittiler hala uyutmaya çalışıyorum 20 dk da 1 uyanıyor artık beceremediğimi düşünücem.. hayır onlar yardıma geldiğinde de uyutup yatıran benim sadece yanında beklemiyorum
Ay video bulursanız beni de etiketleyin lutfen..sadece ilove you biliyorum, bir de saat yönüne...Valla ben de ustten okey ama alttan kalcasina korkumdan yapamiyordum kiz bacaklarina dokunmadi bile ya. Once omuzunda bir sakinlestirdi bir tane cikarinca bi mayisiyorlar ya kisa bir sure o zaman yatirdi duz bir yere karninin iki yanina bas parmaklari ile iceriden disariya dogru itti. Biraz bunu yapti sonra avucunu karninin sol tarafina koyup donduruyor sonra karnin ust kismina ortaya sonra sag kismina (saat yonune dogru) en son da iki elini duz yapip sirayla karnindan asagi dogru siyirdi. Hafif bastirdi cok degil. Zart zurt cikti. Aksamlari 8-11 arasi sendeyim dedim
Bizim de geçen 4 gun yapamadi..simdi de 3.gune girecekti zeytinyağlı kulak pamuğunda bulduk çareyi. Prebiyotik damla aliyor sadece.ama belli ıkinıyor çıkaramıyor tum gun yavru.. 1 2 kez i love you masaji yaptım gun icinde. 2.de zeytinyağıyla uyardık. Baktık olmuyor diye arkamızı bir döndük.. serbest bırakınca fırlatmış bizimkiKızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Ay ben diğerine başvuramıyorum ki galiba ilksan diye bir şeymiş oO emzirme ödeneği aşkım
Hiç bi şey demedi bizimki ya detay vermedi gayet güzel dedi o kadarAy ne dediler biz geçen çektirdik bi derece 60 olması gerekirken 57ymiş ekimde bidaha çektirin 4.aya kadar normal dediler ama
E nabızdan baktım canım şimdiAy ne dediler biz geçen çektirdik bi derece 60 olması gerekirken 57ymiş ekimde bidaha çektirin 4.aya kadar normal dediler ama
Heh bize tip2a dediler 60 üstü bekleniyomuşş 57 çıkmış 29 günlükte çekildi normal bu zamanda böyle olması dediE nabızdan baktım canım şimdi
Her iki kalça Tip 1a normal kalça ile uyumludur. Demiş
Ay sabah eşimden öğreneyim bende özel sektörüm kız değişik bişi bu başvuru benim kafam almıyoAy ben diğerine başvuramıyorum ki galiba ilksan diye bir şeymiş oo ne ki ben düz özel sektörde çalışıyorum
En sevdiğim dr yorumuHiç bi şey demedi bizimki ya detay vermedi gayet güzel dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?