2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Anlattıklarının hepsini yapıyorum olmuyor yaa

Ay cok zor ben de zor cikariyorum onun kizi da cok gazliymis boyle cikarirdi diyor gozumun onunde cikardi ben yaparken ciyak ciyak bagiriyor bebem. Mesaj attim uyumadiysa video atsin. O gittiginden beri yine agliyor emmekten sisti artik gazini cikarmadan yatirdim cikarirken uyaniyor. Yarim saat bari uyusun da uyku sıkıstirmasin en azindan
Anlattıklarının hepsini yapıyorum olmuyor yaa

Kızlar bende ara ara zorlanıyordum ama bugün cocugum alev aldı ciyak ciyak sesi kisilircasina.. Gazi mi var acılı şekilde agliyor surekli emme refleksi var acmi.. ister istemez kısır donguye giriliyor emerken uyursa gazını çıkarmıyorum cikarmaya çalışırsam uyaniyor... yarın okul başlıyor daha hazırlıklarını yapamadım diğerlerinin.. bugün nerden evlendim noktasına kadar geldim

Kızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Bir şey olmaz canım benimde öyle oldu sonrasında yapıverdi. 10 güne kadar kaka yapmayabilir diyorlar. Anne sütü ise sadece. Ayaklarına bisiklet pedalı çevirip karnına epey masaj yaptı eşim ve tuvaletni yaptı çocuk

Kızlar bugün 2. Gün bitti kaka yok bundan dolayıda çok huzursuz sürekli ıkınıyor
Zeytinyağı iyi geliyor latteciğim. Doktoruma da sordum hiç bi sakınca yok her gün verebilirsin dedi hatta kakasını yaptığı yere küçük masajlar halinde sürebilirsin dedi. Sütünü sağ içşne zeytinyağı damlat rahatlar. Benimki de cuma yapmıştı en son kaka bugün yaptı bi de

Bizde de bugün okdu sabah kardeşim geldi yardıma dana gibi uyudu akşam da daha yeni zorla uyudu neyse öyle böyle geçecek zaman

Ay video bulursanız beni de etiketleyin lutfen..sadece ilove you biliyorum, bir de saat yönüne...
Bizim de geçen 4 gun yapamadi..simdi de 3.gune girecekti zeytinyağlı kulak pamuğunda bulduk çareyi. Prebiyotik damla aliyor sadece.ama belli ıkinıyor çıkaramıyor tum gun yavru.. 1 2 kez i love you masaji yaptım gun icinde. 2.de zeytinyağıyla uyardık. Baktık olmuyor diye arkamızı bir döndük.. serbest bırakınca fırlatmış bizimki

E nabızdan baktım canım şimdi
Her iki kalça Tip 1a normal kalça ile uyumludur. Demiş
Heh bize tip2a dediler 60 üstü bekleniyomuşş 57 çıkmış 29 günlükte çekildi normal bu zamanda böyle olması dedi e az daha bekleseydik madem gitti 2bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…