2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ay benim kiz da keci degil de at gibi kisniyo gazdan . Ben de rezene ve kimyonu kestim . Arti gaz damlasi da vermicem. Daha cok kotu oluyor
Açık söylemek gerekirse ne zaman devite de başladım ondan sonra da gösterdim kendini şimdi newit mi ne varmış onu alıcam halbuki ocean dan ilk oğlum ve ben kullanırız senelerdir bi sorun yaşamamıştık. Gaz damlası probiyotikse iyi olur onu vermeye devam et istersen

Probiyotik veriyorum sadece artik . Masaj vs gerisi daha beter ediyor. Su d vitamini cok killandiriyo.beni de

Ay ben korkudan gebe kalirim diye daha o isi yapmayi da istemiyorum. Zaten varya saftim kaymis bu kiz uyuyacaktaaa ohooo bence dukkan kapandi :)))
O korku bende de var neyle nasıl korunucam düşünceleri tilki gibi geziyor kafamda hiç sorma valla prezervatif alerji yapıyor ilk doğumum kötü geçti buna hamile kalana kadar adetlerim berbat geçti sprialden korkuyorum bu yüzden kol altı implant da kilo aldırıyormuş bilmiyorum napıcam. Ama fikfşk önemli ben doğuma son güne kadar devam ettim hep

Burdan hepimize duamdır gaz sorunu max 3 ay sürsün ilk oğlumda 8 ay sürdü düşün ek gıda oturmuş dr yoğurt vermeyelim artık demişti röntgen de karnı gaz doluydu 8 aylıkken

Probiyotik veriyorum sadece artik . Masaj vs gerisi daha beter ediyor. Su d vitamini cok killandiriyo.beni de
İlk 1 hafta çok sakindi çünkü Allah var yalan söylemeyeyim. Ne zaman haftalık olduk devite başladık başladı ık mık lar ıkınmalar

Aaaa hiiiç bilmiyordummmm
Normalde şarabı seven biri değilim. Diğer alkol çeşitleri de olmayacağı için hani böyle film geceleri veya işte gittiğim ortama uyum sağlamak için 1 2 kadeh max şarap içebilirsin demişti ilk dr um bende blush denedim ve sevdim de. Ama işte sevdiğim dediğim de bu dönemlerde kurtarıcı

Helal olsun sana libido reis ben senelerce doğum kontrol hapı kullandım ve çok memnundumm. Prezervatif ı ıh

Helal olsun sana libido reis ben senelerce doğum kontrol hapı kullandım ve çok memnundumm. Prezervatif ı ıh
2 çocukla onu içmeyi unutur muyum saati saatine alınıyomuş demi o alarm kursam iş görebilir miyim aceppp. Aa yükselenim boğa libido fikfikd olmazsa olmazlarımdan jsjsjjsjsjjs

2 çocukla onu içmeyi unutur muyum saati saatine alınıyomuş demi o alarm kursam iş görebilir miyim aceppp. Aa yükselenim boğa libido fikfikd olmazsa olmazlarımdan jsjsjjsjsjjs
Ayyyy evet öyle bi detay varrr. Ben yatağın başına koyuyordum kalkar kalkmaz içiyordum ama mızırdayan bişiye kalkmadığım için sakince içiyordum

Her akşam yıka canım özellikle huzursuz oldugu ve cok uykusu oldugunu ama uyamadıgını bildiğin anlarda yıka sonra güzel uyuyolar

Ayyyy evet öyle bi detay varrr. Ben yatağın başına koyuyordum kalkar kalkmaz içiyordum ama mızırdayan bişiye kalkmadığım için sakince içiyordum
Şu 27 günlük sürede makarnayı bile ocakta ateşi açık unutup yakmışlığım var offf en büyük dert artık bu korunma faslı

Burdan hepimize duamdır gaz sorunu max 3 ay sürsün ilk oğlumda 8 ay sürdü düşün ek gıda oturmuş dr yoğurt vermeyelim artık demişti röntgen de karnı gaz doluydu 8 aylıkken
Amiiin amiiin kizimda da 3 aydan cok daha uzun sure gaz cikardigimi
Hatirliyorum ya
İlk dogumumdan once hap kullandim dogumdan sonra hormonlar degisti heralde ne olduysa ayni hap ile adet gorememeye basladim. Baska haplar da cok etkiledi sonuc cok rahat kullandigim hapi kullanamaz hale gelmistim
Ayni saat sart degil ama sabahlari almak daha iyi unutunca hatirlama sansin var belli bir saatten once alman gerekiyor. Gece alirsan unuttugunda sabaha kadar kaciyor o saat. Kalkar kalkmaz bir tane atmak lazim. Emzirirken sadece progesteron icerikli olanlari kullanabiliyoruz diye biliyorum o da aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…