- 22 Mart 2023
- 4.273
- 2.727
- 63
- 31
Bir iki kadeh şarap içebilirsin aşkım bilmiyorum muydunLAN İÇEBİLİYOZ MU NOLUR EVET DE
Nbl probiyotik d vitaminli.Kızlar probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ya? Drun bize söylediği bin küsür lirafarklı önerilere açığımmmm
Açık söylemek gerekirse ne zaman devite de başladım ondan sonra da gösterdim kendini şimdi newit mi ne varmış onu alıcam halbuki ocean dan ilk oğlum ve ben kullanırız senelerdir bi sorun yaşamamıştık. Gaz damlası probiyotikse iyi olur onu vermeye devam et istersenAy benim kiz da keci degil de at gibi kisniyo gazdan . Ben de rezene ve kimyonu kestim . Arti gaz damlasi da vermicem. Daha cok kotu oluyor
Probiyotik veriyorum sadece artik . Masaj vs gerisi daha beter ediyor. Su d vitamini cok killandiriyo.beni deAçık söylemek gerekirse ne zaman devite de başladım ondan sonra da gösterdim kendini şimdi newit mi ne varmış onu alıcam halbuki ocean dan ilk oğlum ve ben kullanırız senelerdir bi sorun yaşamamıştık. Gaz damlası probiyotikse iyi olur onu vermeye devam et istersen
O korku bende de var neyle nasıl korunucam düşünceleri tilki gibi geziyor kafamda hiç sorma valla prezervatif alerji yapıyor ilk doğumum kötü geçti buna hamile kalana kadar adetlerim berbat geçti sprialden korkuyorum bu yüzden kol altı implant da kilo aldırıyormuş bilmiyorum napıcam. Ama fikfşk önemli ben doğuma son güne kadar devam ettim hepAy ben korkudan gebe kalirim diye daha o isi yapmayi da istemiyorum. Zaten varya saftim kaymis bu kiz uyuyacaktaaa ohooo bence dukkan kapandi :)))
Bunu kullanirken ayriyetten su saglik ocagininkine gerek yok demiNbl probiyotik d vitaminli.
Burdan hepimize duamdır gaz sorunu max 3 ay sürsün ilk oğlumda 8 ay sürdü düşün ek gıda oturmuş dr yoğurt vermeyelim artık demişti röntgen de karnı gaz doluydu 8 aylıkkenAy o yikamayi kim hatirlattiysa bu aksam dinlendim sayesinde ya Allah razi olsun.
İlk kizimda hic gazi olmazdi yani 1-2 tane. Ay bir kere kuru fasulye yedim Allah immm o aksam duramadi cocuk. Kuru bana 3 ay yok valla. Kimyon rezene anason karisik 1 tk demliyordum ama iki cay var ikisinde de kimyon var heralde.
Ahahahhahaha o keci sesi bizde hep var ahahah keci diyo esim hatta kalin degil bizimki gazi geldiginde ikinirken cikariyor daha ziyade oglak bizimki
Ay sukurler olsun dogumun bitmesiyle benimki de geri dondu. 40 cikinca muayeneye gidecen bacim once. Bu sezeryan dikisleri iyilesiyor mu iceridekiler falan ya ona gore ayagimi denk alayim.
Ay sesli guldummm
Aaaa hiiiç bilmiyordummmmBir iki kadeh şarap içebilirsin aşkım bilmiyorum muydun
D vitli olması çok iyi yaaaa ek olarak kullanmıyoruz dimiiiNbl probiyotik d vitaminli.
İlk 1 hafta çok sakindi çünkü Allah var yalan söylemeyeyim. Ne zaman haftalık olduk devite başladık başladı ık mık lar ıkınmalarProbiyotik veriyorum sadece artik . Masaj vs gerisi daha beter ediyor. Su d vitamini cok killandiriyo.beni de
Normalde şarabı seven biri değilim. Diğer alkol çeşitleri de olmayacağı için hani böyle film geceleri veya işte gittiğim ortama uyum sağlamak için 1 2 kadeh max şarap içebilirsin demişti ilk dr um bende blush denedim ve sevdim de. Ama işte sevdiğim dediğim de bu dönemlerde kurtarıcıAaaa hiiiç bilmiyordummmm
Helal olsun sana libido reisO korku bende de var neyle nasıl korunucam düşünceleri tilki gibi geziyor kafamda hiç sorma valla prezervatif alerji yapıyor ilk doğumum kötü geçti buna hamile kalana kadar adetlerim berbat geçti sprialden korkuyorum bu yüzden kol altı implant da kilo aldırıyormuş bilmiyorum napıcam. Ama fikfşk önemli ben doğuma son güne kadar devam ettim hep
2 çocukla onu içmeyi unutur muyum saati saatine alınıyomuş demi o alarm kursam iş görebilir miyim aceppp. Aa yükselenim boğa libido fikfikd olmazsa olmazlarımdan jsjsjjsjsjjsHelal olsun sana libido reisben senelerce doğum kontrol hapı kullandım ve çok memnundumm. Prezervatif ı ıh
Ayyyy evet öyle bi detay varrr. Ben yatağın başına koyuyordum kalkar kalkmaz içiyordum ama mızırdayan bişiye kalkmadığım için sakince içiyordum2 çocukla onu içmeyi unutur muyum saati saatine alınıyomuş demi o alarm kursam iş görebilir miyim aceppp. Aa yükselenim boğa libido fikfikd olmazsa olmazlarımdan jsjsjjsjsjjs
Her akşam yıka canım özellikle huzursuz oldugu ve cok uykusu oldugunu ama uyamadıgını bildiğin anlarda yıka sonra güzel uyuyolarAy o yikamayi kim hatirlattiysa bu aksam dinlendim sayesinde ya Allah razi olsun.
İlk kizimda hic gazi olmazdi yani 1-2 tane. Ay bir kere kuru fasulye yedim Allah immm o aksam duramadi cocuk. Kuru bana 3 ay yok valla. Kimyon rezene anason karisik 1 tk demliyordum ama iki cay var ikisinde de kimyon var heralde.
Ahahahhahaha o keci sesi bizde hep var ahahah keci diyo esim hatta kalin degil bizimki gazi geldiginde ikinirken cikariyor daha ziyade oglak bizimki
Ay sukurler olsun dogumun bitmesiyle benimki de geri dondu. 40 cikinca muayeneye gidecen bacim once. Bu sezeryan dikisleri iyilesiyor mu iceridekiler falan ya ona gore ayagimi denk alayim.
Ay sesli guldummm
Şu 27 günlük sürede makarnayı bile ocakta ateşi açık unutup yakmışlığım varAyyyy evet öyle bi detay varrr. Ben yatağın başına koyuyordum kalkar kalkmaz içiyordum ama mızırdayan bişiye kalkmadığım için sakince içiyordum
Ayyy şu asmlerin verdiğini kullanmayın oğlum onun yüzünden 1 ay nerdeyse kaka yapmadı her vücut farklı ama çok iyi bişey olsa ücretsiz vermezler zatenBunu kullanirken ayriyetten su saglik ocagininkine gerek yok demi
Amiiin amiiin kizimda da 3 aydan cok daha uzun sure gaz cikardigimiBurdan hepimize duamdır gaz sorunu max 3 ay sürsün ilk oğlumda 8 ay sürdü düşün ek gıda oturmuş dr yoğurt vermeyelim artık demişti röntgen de karnı gaz doluydu 8 aylıkken
İlk dogumumdan once hap kullandim dogumdan sonra hormonlar degisti heralde ne olduysa ayni hap ile adet gorememeye basladim. Baska haplar da cok etkiledi sonuc cok rahat kullandigim hapi kullanamaz hale gelmistimHelal olsun sana libido reisben senelerce doğum kontrol hapı kullandım ve çok memnundumm. Prezervatif ı ıh
Ayni saat sart degil ama sabahlari almak daha iyi unutunca hatirlama sansin var belli bir saatten once alman gerekiyor. Gece alirsan unuttugunda sabaha kadar kaciyor o saat. Kalkar kalkmaz bir tane atmak lazim. Emzirirken sadece progesteron icerikli olanlari kullanabiliyoruz diye biliyorum o da aklinda olsun2 çocukla onu içmeyi unutur muyum saati saatine alınıyomuş demi o alarm kursam iş görebilir miyim aceppp. Aa yükselenim boğa libido fikfikd olmazsa olmazlarımdan jsjsjjsjsjjs
Ya bizim de 6 gun kaldi aylik kontrole bunlar icin randevu almamiz gerekiyor mu hastane mi yonlendiriyor dogumun icinde miydi bunlar diyeKizlar bu arada kalca ultrasonu ve goz icin kac gunlukken yaptirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?