2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Keçi sesi beni kopardı şuan. Bebe yeni uyudu içime içime gülüyorum jdjdh hakikaten keçi gibi ıkınıyorlar hahdhs sen çok yaşa

Doğumdan sonra hiç kontrole gitmemiştim salı günü gittim, kendi doktorumla da doğum yapamamıştım, üç aydır görmüyorum adamı. Çocuk doktoru beni ne kadar çok gerdiyse kadın doğumcum o kadar sakinleştirdi resmen adamın dedikleriyle ayakta duruyorum şu an. Saçma sapan konuşup tadımızı kaçıracak herkesten uzak durmamız lazım ya, en çok da aileden. Kayınvalidem bi kere nasılsın diye sormadı doğumdan beri, gün aşırı da gelip boş boş bebeğin başında oturup gidiyo. Her seferinde de ayağı neden kırmızı, bu üşüyo mu, uyansa da gözleri açıkken görsek falan gibi anlamsız laflar ediyo. Bugün ee süt durumları nasıl dedi, iyi dedim sadece, normalde detaylı detaylı anlatırım. Napcan sütüm geliyo mu gelmiyo mu, sen mi emicen. Kalktı gitti beş dakika sonra. Bu bilgiyi hak etmek için niyetinin iyi olması lazım önce.
Neyse salı gününden bu yana ısırgan otu, anason ve kimyon çayı yapıyorum, normalde karışık bi anne sütü çayı içiyodum içinde neyden ne kadar var bilmiyodum, kadın doğumcum hemen ısırgan al kesin faydasını görürsün dedi, gerçekten farkedilir seviyede arttı. Önceden emme bitince huzursuzlanırdı doymadığı için, ben de sağdığım sütten verirdim, şimdi sesi çıkmıyo. Sağdığım da arttı. Süt artırmak isteyenlere öneririm ısırgan da katabilirsiniz çayınıza.
Aynı gün emzirme sonrası süt sağıp bi emzirmeyi pas geçtim biberonla veririm diye ve bi kadeh şarap içtim uzaklara bakarak, bebek de uyuyodu, o kadar iyi geldi ki kendim için bi şey yapmak. Hiç değilse şu süreçte aklımızla oynayacak insan ve durumlardan uzak durup kısa bile olsa kendimize alan açmamız lazım, demesi kolay, hepimizin desteği de yok ama o beş dakika bile, o salak soruyu cevaplamamak bile on kaplan gücü veriyomuş insana valla.
Bebeğim uyuyo diye uzun uzun yazdım, şunları yazmak bile feci hafifletti Sarılıyorum hepinize, tüm zorlukları aşıcaz inşallah.

Akşam
2 arkadaşım bebk görmeye geldi ama bebek ziyareti değil de benim için gelmişler buzluğuma bir şeyler yaptırmışlar, bir de o saçma muhabbetleri ettik güldük eğlendik ah ne güzel geldi

Aşkım benimde öyle olmuştu. Qlairista mı ne kullanıyordum hem pcos için hem korunma için. Reglim kesilmişti ağlamıştım dra erkek gibi hissediyorum kendimi regl olmayınca diye. Yasmin kullandım 6 sene falan o baya iyi gelnişti bana ama kişiden kişiye çok fark ediyorr

Ohhhhh yarasın aşkım kendine en iyi gelen her şey en iyisidir. Benim kaynana kişiside aynı tükürdüm çarkına. Bundan sonra böyle üzen, yardımcı olmayana kocaman bi elveda. Doğumu beklerken yanıma gelen ebe çocuğun önemli ama sen daha önemlisin demişti. Ona göre ilerliyorum artık. Bu günler geçecek ve biz daha da güçleneceğiz

Kizlar bu arada kalca ultrasonu ve goz icin kac gunlukken yaptirdiniz?
Kalça ultrasonu 50 günlük sonrası sıra veriliyor devlette. Bence git bir çocuk doktoruna sıranı almış olursun. Gözü bilmiyorum erken doğum.ç olduğu için biz farklı muayenelere girdik. 6 ay sonra gidicez kontrole .

Kizlar dun aksam bu kizcem kabiz gibi daha kati az az kaka yapmisti normaldir dedim bu gece de hic putursuz kaka yapti 2-3 kere normal mi ishal mi? Putursuz kaka yapiyor mu sizinkiler de

Kizlar dun aksam bu kizcem kabiz gibi daha kati az az kaka yapmisti normaldir dedim bu gece de hic putursuz kaka yapti 2-3 kere normal mi ishal mi? Putursuz kaka yapiyor mu sizinkiler de
Sadece anne sütümüydü ? Benimki yapıyor pütürsüz sadece anne sütünde.

Arada benim bebede yapıyo Pütürsüzz normal diye düşünüyorum

Hayır gerek yok. Birde o devit önermiyorlarmış özel çocuk doktorları. Ama sebebi ne bilmiyorum
Probiyotikiği ne için kullanıyoruz canım yani çok gerekli bir şey mi nbl bizde de var bilmeden almışız ekstra D vitamini de almışız. Eğer nbl probiyotikli olduğu için daha iyi gelecekse diğerini kesip ona devam edeyim

Kızlar bugün 1 ay kontrolğ vardı. 3550 olmuş kilosu moraller nanay. Bir ayda kaç kilo alması lazım bu bebelerin. 3080 doğmuştu 2950 taburcu olduk. 15 günlükken 3350ydi 3550 olmuş 15 gün sonra tekrar tartı, baktı olmuyo mama başlıcaz dedi. Üzüldüm biraz mama ya da anne sütü önemli değil ama tüm gün emzirmeye çalışıyorum memeye yapışık geziyo emzik oldum süt mü içmiyo ki. Mememi sıktırıyorum süt çıkıyo ama bilemedim valla tadım kaçtı yine hamilelikteki gibi büyümüyo mu bu çocuk bakamıyo muyum tribine gircem gibi oldumm

Ben de qlarista kullaniyordum aynisi oldu iste. Yasmin de asiri isteksizlik bulanti falan yapti baska baska seyler de denedim adetlerim duzensizlesti yok olduramadim
Sadece anne sütümüydü ? Benimki yapıyor pütürsüz sadece anne sütünde.
Evet canim sadece anne sutu aliyor. İyi bari rahatladim biraz
Arada benim bebede yapıyo Pütürsüzz normal diye düşünüyorum
İyi bari rahatladim ay ishal mi oldu cocuk diyorum
Ben bagirsaklari duzenlesin diye aksamlari zor durumda kalirsam veriyorum probiotigi. Gaz damlasi ise yaramadi

Bugün verdim bakalım bir etkisi olacak mı birkaç gün vereceğim

Bazen emsede süt yetersiz olur belki de emzik olarak çekiyor.
Kendi sütünü sağıp biberonla ver yine emsin istediği kadar Memede dursun ama en azından ne kadar içtigini görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…