- 13 Aralık 2024
- 645
- 645
- 18
ben kullanıyorum bir de bestlak kullanıyorum ama baştan beri kullanıyorum bence faydası olduYa o süt arttırıcı Solgar kullanan var mı ki aramızda bende merak ediyorum onu
Onu bende yaptım canısı ama ilksan olanı yapmadım o 5 bin tl ilksanmış.Aşkım e devletten doğum yardımı yazmış, o da onu bi siteye yönlendirmiş oradan başvurmuşşşş. Onaylandı gözüküyomuş ama daha mesaj falan gelmedi bize
Sütü arttırdı dimi kimi yağlandırdığını da söylüyor ama bilemedimKizlar o solgar bende ise yaradi. Su damlayi ve hipp cayini iciyorum. Aslinda dinlenip beslenebilsek sadece su bile ise yararda vc ye gitmem gerekirse diye esim gellene kadar su da icemiom
Ben bestlak humana rezene çay kullanıyorumKızlar sütünüz için takviye vs kullanıyor musunuz ?
Nasıl memnun musun peki sütü arttırıyor mu ? Ben sütü yağlandırsında istiyorum bakalım alacaklarım ise yarar insallahBen bestlak humana rezene çay kullanıyorum
Valla yagliligi pek anlamiyorum ama dolaba koyunca koyu sari ve uzeri yagli gibi cikariyorumSütü arttırdı dimi kimi yağlandırdığını da söylüyor ama bilemedim
Solgarın boyutu nedir cok büyükse yutamıyorum ona göre bende alayımKizlar o solgar bende ise yaradi. Su damlayi ve hipp cayini iciyorum. Aslinda dinlenip beslenebilsek sadece su bile ise yararda vc ye gitmem gerekirse diye esim gellene kadar su da icemiom
Ben doğum yaptığımdan beri bunları rutin kullanıyorum sütüm şuanda yeterli durumdaNasıl memnun musun peki sütü arttırıyor mu ? Ben sütü yağlandırsında istiyorum bakalım alacaklarım ise yarar insallah
Hangilerini kullanıyordunuz gaz yapanYa bugun d vitamini vermeyi unuttum cocugum mis gibi uyuyor. Kesinkes eminim d vitamini gaz yapiyor. Baska marka denedim o da yapiyor
Ocean ve wellcare markalarini kullandimHangilerini kullanıyordunuz gaz yapan
Ocean kullanıyoruz bizde . Gaz damlasını bıraktım kullanmayacağım bende daha da yıpratıyordu bebeğimi ama d vitaminine dikkat etmedim ona da dikkat edeyim biOcean ve wellcare markalarini kullandim
Valla ne sağsan kar. Hem başlarda süt artırmak daha kolay. Buzlukta 3-4 ay saklanıyo ona göre hesapla.İşe ne zaman başlayacaksın, ben sanırım 6 aya kadar uzatmaya çalışcam maaşsızlıktan ölmezsekşimdiden az az arada sağoyorum da, daha mı yoğun sağsam yoksa az az devam edip işe dönmeme yakın mı sıklaştırsam emin olamadım
Teşekkür ederimaynen uygulamada sıkıntı var
görülmüyor zaten
msj size geliyor
ayın sonunda yatıyor para
Bizimde tam tersi damla verince daha daha çok ağlıyor anlamadım gittiBen sab simplex kullanıyordum. 2 gün ara verdim gazlar ağırlaştı geri başladım.
En azından katılıp ağlamıyor gazdan, damla kullanınca
Huyları değişik hepsinin işte. Patron şimdilik onlar 3 aylık olsun bi rutin yapıcaz. Gazlar da azalmış olur. UmarımBizimde tam tersi damla verince daha daha çok ağlıyor anlamadım gittihele 2. Defakini verirsem
İnsallah insallah ilk çocuğum böyle gazlı değildi bebeklerin tümü böyle sanırdım rahattı kafam anam öyle değilmiş kızımda anladım 3.ye tövbe ettirirHuyları değişik hepsinin işte. Patron şimdilik onlar 3 aylık olsun bi rutin yapıcaz. Gazlar da azalmış olur. Umarım
Ayyynennnİnsallah insallah ilk çocuğum böyle gazlı değildi bebeklerin tümü böyle sanırdım rahattı kafam anam öyle değilmiş kızımda anladım 3.ye tövbe ettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?