2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Aşkım e devletten doğum yardımı yazmış, o da onu bi siteye yönlendirmiş oradan başvurmuşşşş. Onaylandı gözüküyomuş ama daha mesaj falan gelmedi bize
Onu bende yaptım canısı ama ilksan olanı yapmadım o 5 bin tl ilksanmış.

Kizlar o solgar bende ise yaradi. Su damlayi ve hipp cayini iciyorum. Aslinda dinlenip beslenebilsek sadece su bile ise yararda vc ye gitmem gerekirse diye esim gellene kadar su da icemiom
Sütü arttırdı dimi kimi yağlandırdığını da söylüyor ama bilemedim

Nasıl memnun musun peki sütü arttırıyor mu ? Ben sütü yağlandırsında istiyorum bakalım alacaklarım ise yarar insallah
Ben doğum yaptığımdan beri bunları rutin kullanıyorum sütüm şuanda yeterli durumda yağlandırma olayını bilemem canım ama beslenme önemli yağlandırma için

Kizlar kardesim geldi video cektik ama buraya video eklenmiyor. Ozel
Mesajda da gonderilmiyor baktim da nasil paylasicam sizinle?

Son düzenleme:
Ya bugun d vitamini vermeyi unuttum cocugum mis gibi uyuyor. Kesinkes eminim d vitamini gaz yapiyor. Baska marka denedim o da yapiyor

Valla ne sağsan kar. Hem başlarda süt artırmak daha kolay. Buzlukta 3-4 ay saklanıyo ona göre hesapla.
Ben normalde ekimin 2. Haftası başlamam lazım ama rapor alacağım sanırım yüklü kredi ödemem var. Kasıma atsın beni yeter rapor. Sonra belki ücretsiz alırım bebek durursa

Ben sab simplex kullanıyordum. 2 gün ara verdim gazlar ağırlaştı geri başladım.
En azından katılıp ağlamıyor gazdan, damla kullanınca

Huyları değişik hepsinin işte. Patron şimdilik onlar 3 aylık olsun bi rutin yapıcaz. Gazlar da azalmış olur. Umarım
İnsallah insallah ilk çocuğum böyle gazlı değildi bebeklerin tümü böyle sanırdım rahattı kafam anam öyle değilmiş kızımda anladım 3.ye tövbe ettirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…