2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Biberondan sonra meme reddinden korkuyorum ya
İnşallah olmaz bazılarında olmuyor canım yani burada genelinde olmadı ben de denedim olmadı korkma.
Ya da bir dahaki kontrole kadar devam edin böyle yine kilo alımı az olursa o zaman zaten mecbur mama vereceğin için

Canım üzme kendini zaten memeye yapışık gezdikleri için memenin dolmasına fırsat kalmıyor yani dinlenemiyoruz bende bütün gün emziriyorum baktım akşam mizmizlaniyo mama veriyorum 1 seferlik napiyim susuyo sonra.bide bence kız bebekler minyon narin oluyo ya

Bide sağdığım sütü nasıl vereceğimi bilmiyorum

Valla hiç çözemedim aşkım yaa napayım ne edeyim diye

Bende bugün aile hekimligine gittim niye geldin modunda idi sırf kilo artışı ne durumda gerekirse mama takviyesi yaparım modunda olduğum için çok şükür rakamlar iyi geldi
Dur kurusu, incir ve kuru yemisli yulaf ezmesi ile laktozsuz süt, 1 kaşık kimyon, çemen otu rezene kimyon ve anason çayı tüketiyorum eğer yariyorsa yarıyor

Benim doktorum gunde 20-30 gr almasini bekleriz bir ayda 600 gr olsun isteriz demisti. Seninki taburculuktan 600 gr almis aslinda cok uzulme. Alt sinirda oldugu icin oyle demistir beklendigi kiloyu almis. Ayni tartida mi tartildi? Benimki eger gaz varsa emmeyi birakiyor ondan az emiyormus biraktiginda ustten gazini cikarip bes dakka bekledigimde tekrar icmeye basliyor. Guya bir cocuk buyuttum ama bu ayrintiyi unitmusum ondan kisa emiyormus cocugum arada dene istersen. Bir de saglik ocagindaki kiz iki kere ust uste vereceginde ayni memeyi ver on kisim su arka kisim yagdir kiloyu arka kisim aldirir demisti. Bazen yapabiliyorum bazen yapamiyorum. Surekli memedeyse az cekiyor cabuk yoruluyor olabilir. Sutun varsa siringa ile takviye yapsana. Ben ilk gunler oyle yaptik gogsumu cekmiyordu ama siringayi lopur lupur iciyordu. Sol eline eldiven giyip serce parmaginin icini cocugun damagina degdirip yandan siringa ile usul usul dokuyorfum. Bu hem emme refleksini tetikliyor cenesi gucleniyor hem de baya iciyor. Once emzirip sonra boyle yaptim. Disarida da emziremeyecegimde bunu yapiyorum. Arkadasim biberon verdi reddetmeye baslamis korktum aslinda ayni mantik ama hastanedekiler biberon verme boyle yap dedi diye bir sure boyle yapiyorum

Sabahları kendi kahvaltım bile 12 1 e sarkabiliyor ufak olan uyanınca keyfini çıkarasıya 11 i buluyor büyüğü eğle kahvaltı hazırla derken benim de sabah saatleri cok hengameli oluyo. Saat cok önemli değilse içim bi tık rahatlar yani saati saatine olma zorunluluğu yoksa. Evet progestan içerikli olanları kullanabiliyormuşuz ben de öyle okudum araştırırken. 40 kontrolünde doktorum yönlendirme yapar mı acaba şimdi cahil cahil kaldım. İlk bebeğimde 11. Ayda korunmayı bıraktım dediğim de şey geri çekilmeydi o da erkeklere problem hem de evet bi korunma yöntemi değil aslında. Artık riske atamam sen hangi yöntemi deneyeceksin korunma yöntemi olarak

Keçi sesi beni kopardı şuan. Bebe yeni uyudu içime içime gülüyorum jdjdh hakikaten keçi gibi ıkınıyorlar hahdhs sen çok yaşa
Oğlanın adını aslan koydum kükremiyo valla keçi gibi aynı hshshdhdhjdjd dalga geçiyorum 2. Adını keçi mi koysaydık diye valla 2025 bebelerin bi değişik tummy time sevmiyo anca keçi gibi sesler cıkarsın

Evet çünkü bize imkansız dediler :) iyiki olmus tabiki ama yorucu 40 yaşında çok çok zor büyük oğlum daha yorucu hale geldi kardeş çok etkiledi onu
Al benden de o kadar gaz konusunda tecrübelerimi unutmamış küçükbaş cok zorlamıyor da büyükbaş beni benden alıyor ilk 10 gün cok pişman oldum hatta kardeşi olduğuna ağladım böğür böğür jdjdjjdjdj şimdi herkes dağıldı kardeşi ben o kalınca bi tık daha şey ama hala tetikteyim her an napacağı belli olmuyor wc ye giderken falan küçükbaşın odasını kilitleyip gidiyorum sürekli radarım açık bundan cok yoruldum valla

Kizlar bebisleriniz gozlerini sasi yapmayi ne zaman birakti. Baslarda yoktu son bir kac gundur cok yapiyor

Yok yok o kadar dakik almak zorunda degilsin belli bir saat suresi var onu gecirmemelisin. En guzeli komidinin uzerine koymak sabah kalktiginda agzina hemen at kahvaltidan once. Ben su bile icmiyordum minnacik oldugundan direk gidiyor. Ben 10 senedir dedigini yaptim cok dikkatli olduk. Simdi baglattim tuplerimi yasim ilerledi cocuk icin de benim icin de riskli artik saglik sorunlarim da var yapamam diye. Ama kestirmedim dugum attirdim yine de istersem actirip yuzde 60 hamile kalabiliyorum

Yani sunu anlamiyorum kilo alimi asiri olmasi saglikli
Kizlar bebisleriniz gozlerini sasi yapmayi ne zaman birakti. Baslarda yoktu son bir kac gundur cok yapiyor
Deli deli bakmasi bitmedi 43. Gun . Bazen korkuyorum ben. Sasi düz yargilayici ..

Kızlar göğüslerin yumusak olması süt olmadığı veya az olduğu anlamına mı gelir anlamadım ki bazen taş gibi oluyor dolu olduğunu anlıyorum şuanda mesela yumuşak sıkınca geliyor tabi ama az diye mi öyle yumuşak

Öyle miymis o zaman beni şöyle bir düşünce aldı aradan sıyrılıp tekrar çocuk olabilir gerçektenher sorana artık baglattim diyorum gerile gerile herkes de bana diyor öyle hamile kalanda var diyorum fal açmayın bana artık bitti

Benim büyükbaş 5 yaşına girecek ilaç tarzı şeyleri dolabımı var orda tutuyoruz da bende deneyeyim yine de buzdolabı falan not yapıştırırım olmazsa.
Anladım canım kaç yaşındasın acaba dünya hali diye ona da yanaşamıyorum geçen biri topik açmış bağlattığım halde hamile kaldım galiba diye birkaç gündür takip ediyordum bat gününü bekliyordu sonra takip edemedim yoğunluktan o geldi aklıma şimdi evet kesilmediği için hamile kalma şansı daha yüksekmiş anam ben 2 tipte vızır vızır calıştığı halde 4 senede anca 2.ye hamile kalabildim
İşlemini sezaryenin arkasına yaptılar demi o zaman bağlatmayı nasıl zor oldu mu sezaryenle birlikte

Bende sırf bu yüzden kontrole gittim aylık takibine onunla alakası yok emin ol ben sıkınca bile az geliyor bazen.. birinden emerken öburu kaynayınca az bişey icim rahatlıyor.. diğer cocuklarimda milletin söylediği şelale gibiydi lafı varya aynı öyle idi o yüzden bunda tereddutte kaldım ama onunla alakası yokmuş eğer kilo artışı iyi ise kafana takma

Ay ne bileyim yumuşak sönmüş gibi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…