2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ay ne bileyim yumuşak sönmüş gibi olunca
İlk zamanlar gereğinden fazla üretim yapıyor vucud hatta bu yüzden ilk zamanlar mastit olan çok ama zaman ilerledikce çocuğun gereksimi kadar üretmeye alışıyor beyin o yüzden sana sönmüş gibi geliyor

Yani sunu anlamiyorum kilo alimi asiri olmasi saglikli
Deli deli bakmasi bitmedi 43. Gun . Bazen korkuyorum ben. Sasi düz yargilayici ..
Rahatladim o zaman benimki de saskin sasi duz
Yok yok sutun az oldugu anlamina gelmiyor cok sert olmasi cok asiri dolu oldugu anlamina geliyor bebisin emmesi de zorlasiyor hep genizine kaciyor oyle oldugunda nefessiz kaliyor benimki olmamasi daha iyi
İki cesit varmis birinde kesiliyor onda hamile kalmak istersen artik tup bebekle devam ediyorsun. Dugum yonteminde acilabiliyor ileride ama hamile kalma oranin yuzde 60 a dusuyor. Ben de dunya hali ileride hamile kalmak istersem geri gonussuz bir sey olsun istemedim. Sen demistin galiba dimi onda da yuzde 1 ihtimal var diye. Artik yuzde 1 ile gelecek yavrum varsa basim uzerine cocugumun gelecegi varmis derim
Kuzu 36 yasindayim ama fitik yuzunden sikinti yasiyorum son 5 senedir. Baya baya bir ay hic yuruyemiyorum genelde eylul ekim
Ayinda. Simdi fitiklar patladi iki ay hic kalkamadim yuruyemedim hala bir bacagim tam islevli degil. E hamile kalsam dogum yapsam min 37-38 olucak iki ufak bebe fitikla kendi yorulmam icin degil de onlara yetemem diye endiselendim. Ben 10 sene arada bosluk var geri cekilme ile kalmadim istiyordum olsa da sorun degil iyi olur diye esim istemedi uzun sure ama iste cocuklarin gelme zamani var ne zamansa o zaman geliyorlar. 3 Fitigim patlamis yuruyemiyorken hamile kaldigimi ogrendim evet doktorum sabah sezeryana alcam seni dedi son kontrolde o zaman tupleri baglatmayi sorsam dedim tamam onu da yapariz dedi oyle hizli gelisti ki sadece geri donusu var dimi dedim yuzde 60 dedi. Dedigin gibi dunya hali komple iptal etmek istemedim. Tup baglatma ile ilgili hic bir sey hissetmedim sonrasinda da hatta unutmadi dimi diye sorucam kontrolde

Ya başlarda çok iyiydi ama son zamanlarda memede uyumaya alıştı emiyor şak uyuyor bende doydu diye bırakıyordum. Sanırım son süt kısmını almamaya başladı. Bide son 1 haftadır moralim bozuktu sol memede süt yok desem yeri var sürekli slime gibi yumuş moddayı sabah kalkınca bile. O da etkiledi sanırım biraz. Sağ memeyi emiyodu solu emdiğinde yarım saat sonra uyanıyodu tekrar. Bende son süt alsın diye yine sol memeyi veriyordum meğer aç kalmış yavrum. Boy olarak 6 cm uzamış 47 cmdi 53 olmuş ama kilo olarak gol olmadı şimdi emerken uyuduğunda dürtükleyip uyandırdım emmesinde problem yok yapışıyo ama biraz nazlı hanımefendi farklı hastaneye götürdük aşkım doğum yaptığım hastanedeki dr çok kötü çıktı hiçbir şeyi olmamasına rağmen kardiyolojiye götür tüm bebekleri yolluyoruz dedi götür dediği dr özel şehir dışından randevu aldığımızda geliyor vs. Hiç güven vermedi. Evdeki tartıda dün tartmıştım tam 3550 çıkmıştı. Evdeki tartıdan kontrol edicem baktım ilerlemiyor veririm mama. Biraz psikolojimi düzelteyim birazda takviyelerle destekleyeyim bakalım

Bende dört gözle okulu bekliyorum artık.inatciligindan dediğim dediklerinden yoruldum daha sabah ağladım ya hayır ergenlikte ne olacak.bilmiyorum

Ay kafana hic takma hic bir seyi. Ben ilk kizimda yasadim onu 6 aylikti tek gogusten sutum kesildi.sabah emzirdim oglen bir seye kizdim aksam emdi gogus bosaldiktan sonra dolmadi hic.benim baya buyuk bir ofkeydi ama. Yavrum cok da duskundu emmeye. Tek gogusle 1 yasina kadar geldik cok sukur ek gida zamaniydi ama tek gogus nereye yetecek gece falan. Gunduz kestim memeden 1 yasinda gece bu sefer deli gibi kalkmaya basladi. 1.5 yasina kadar sabredip sonra memeden ayirdim. Onun yuzunden sutumun kesildigi insan da gordugunde hic buyumemis falan diyordu. Allah indan bulsun el kadar bebenin hakkina girdi hala icim acir. Senin az da olsa hala geliyormus artar o. Sol gogsunu sag bol bol. İlk sag gogsunu ver yorulduktan sonra sola gecir karni sag ile doysun da Soldan da tekrar sut gelsin diye agzina almasi iyi olur. Onu sag hep elektrikli pompalar guzel sagiyor. Dolar tekrar insallah.

İlk zamanlar gereğinden fazla üretim yapıyor vucud hatta bu yüzden ilk zamanlar mastit olan çok ama zaman ilerledikce çocuğun gereksimi kadar üretmeye alışıyor beyin o yüzden sana sönmüş gibi geliyor
Kız şuan da bazen taş gibi oluyor masallah dolduğunu anlıyorum.

Ay evet bak doğru diyorsun o konuda çok şişkin olunca bebek ucunu da zor kavrıyor dediğin gibi de genzine kaçıyor tazyikli geldiği için haklısın o konuda

Hahahhaha senin fıtık gebe kalma sebebin olmuş bana bi Dr ilişkiden sonra kalkma yat demişti tövbeler olsun tutacak olan her türlü tutarken ben ayakları kaldırmışım ama sonra iye oldum wc ye cıkamayınca jdjdjjdjd sende yürüyemiyorum diyosun ya mecbur yatmaktan olmuş olan jsjsjsjjsjsj offf hiç güleceğim yoktu yarıldım burda Allah da seni güldürsün emi ay sor bakam bi unutmamıştır herhalde diye düşünüyorum ben yapamazdım herhalde ilk sezaryenden sonra mesanem yapışmış rahmime ya da rahim ona yapışmış daha karnımı açınca asistanına direkt of of yakışıklısı görüyo musun dedi bişey hissetmesem de bayılacaktım orda tansiyon 18e fırladı hshshsjjsjsjjxjx

Bende dört gözle okulu bekliyorum artık.inatciligindan dediğim dediklerinden yoruldum daha sabah ağladım ya hayır ergenlikte ne olacak.bilmiyorum
Bi ablam var aile dostu onun oğlu ortaokula gidiyordu şimdi lise 1e başladı. Bi kardeş yapalım demişler ablanın oldu ikiz ama oğlan annesine öyle yardımcıydı ki. Maşallah nazarım değmesin cok güzel yürüttüler o süreci. Benim ki hadi küçük daha 5 yaşına girmek üzere tam böyle kıskanma yaşları normal diyorum ama benim bile sabrım doluyor sonra da vicdan azabı salya sümük. Yapı meselesi galiba bi de ailede kime çektiğiyle de mi alakalı bilmiyorum aşırı kıskançlık var güzel güzel anlatmama rağmen. Eşim bile dedi artık bi ara halan kılıklısın diye benim oğlan havasına ceken türünün tek örneği jdjdjjdjdj
Az daha sabır diyorum geçecek bugünler de

Benimki de çok çok inat babaannesi öyle istedi mi aklına geldiyse tüm dünya karşısında dursa yapiyor malesef insallah hasetli falan olmaz :)

Benimki de çok çok inat babaannesi öyle istedi mi aklına geldiyse tüm dünya karşısında dursa yapiyor malesef insallah hasetli falan olmaz :)
Eyvahlar olsun yahu bu erkek tarafı cidden kapatılsın yaaaa nedir bu kv görümce kişilerinden çektiğimiz görümcem eşimi kıskandığı için evi yakmaya kalkışmış o derece kv anlatırdı oğlanı zor aldım odadan diye. Hala daha öyle. Kv tarhana yapardı vefat etmeden önce ki yazlarda hep, yapma alırız diyomuş o da bigün demiş bi cocuğum sen yoksun diye böyle işte

Yaa sorma 2 ay hic kalkamadim 1 ay da zorla topallayarak yurudum iste. Millet de demistir arkamdan bu halde bile durmamislar cok utandim hamile oldugumu soylerken. Ay sirf bu yuzden genel anestezi istedim. Yara yaktirma yaptirmistim bir kere local anestezi ile sonra kalkip yuruyemedim tansiyonum yerlerdeydi cok etkilendim yanik kokusu falan geliyor. Ameliyatta bayilir kalirim zaten dedim beni uyutun

Kızlar probiotik kullananlar gaza ıkınmalara iyi geldi mi? Ben sab simplex kullanıyorum tek başına. Ama sanırım beraber kullanılması gerekiyormuş. Doktor kontrolümüz pazartesi ama çok ilgili bir doktor bulamadık hala genel kontrollerini yapıp yolluyor pek bişi önermeden.
Bebem geceleri saat 3 ten sonra başlıyor ıkınmaya her 20 dk da 1 uyanıyor. Uykular haram oldu

Be

Birlikte mi kullanilmasi lazimmis? Ben de birlikte cok olur diye vermiyordum 3bucuk saattir durmuyor benimki

Kızlar bu probiyotik damlayı ne için kullanıyorsunuz gazi için falan mı ? Bize ne doğumda kullan diyen oldu nede kaçtır çocuk doktoruna gidiyoruz hiç alıp kullan diyen olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…