Defactoda bu tarz var bak istersenYa buna koysam beni öldürür sjsjjsj üstünü örttüm diye 2 saattir ağlıyohırslanıp hırslanıp tekrar başlıyo bide hani giyilebilirlerden olsa en azından giydiği için tepişmez diyorum ama hiç giyilebilir yok cep cücesi için
Annelik delilik değilde neeKızlar günlerdir gram uyku uyumayan bebeğim bu gece inanılmaz bi şekilde deliksiz uyudu sabah 5 e kadar. Mıkırdamadı bile. Ama bilin bakalım bu sefer kim uyuyamadıtabikide ben hsjsjs
Gece belli bi saatten sonra bu çocuk neden uyanmadı, neden ağlamıyo, niye mızmız değil, hasta mı, nefes alıyo mu diye düşünmekten sabahı ettim djdkdlld off benden adam olmaz şimdi viyak viyak
Ay ben de uyudugunda az emdi diye uyandirmaya calisiyorum sabah aglarken kendimeKızlar günlerdir gram uyku uyumayan bebeğim bu gece inanılmaz bi şekilde deliksiz uyudu sabah 5 e kadar. Mıkırdamadı bile. Ama bilin bakalım bu sefer kim uyuyamadıtabikide ben hsjsjs
Gece belli bi saatten sonra bu çocuk neden uyanmadı, neden ağlamıyo, niye mızmız değil, hasta mı, nefes alıyo mu diye düşünmekten sabahı ettim djdkdlld off benden adam olmaz şimdi viyak viyak
Gece bende kaç ml içti diye hesaplar yapıp durdum arada bi biberonu koklattım yok uyanmadıAy ben de uyudugunda az emdi diye uyandirmaya calisiyorum sabah aglarken kendime
Kiziyorum sonra.
Arkadasım attı canım cok sağolKuzu buradan video atilmiyor ozelden ig yada num yazin hemen atayim
Kuzu ozelden yaz atiim
Ay benimki de uzerini aciyor ya27 gunluksun sen diyorum
Memeyi tikiyorum agzina acmiyor bile agirima gidiyor bu denli reddedilmekGece bende kaç ml içti diye hesaplar yapıp durdum arada bi biberonu koklattım yok uyanmadışimdi de uyumuyor. Yine bi kaç gün yorgun düşene kadar bana uyku yok gibi
Hahahahahahah ben şey tribine giriyorum pis miyim, artık beni sevmiyo mu, sütüm bozuk falan mı ahajsjsjajsjMemeyi tikiyorum agzina acmiyor bile agirima gidiyor bu denli reddedilmek
Aşkım maşallah diyelim gece uyudu, bu sabahta gayet keyifli uyandı. Uyumamak için ısrar etmedi, beni dövmedi sjsjsksks gaz damlasını 2ye düşürdüğümden beri bende farkı görüyorum o katıla katıla ağlamalar azaldıKızlar atak haftalarımız bitiyormu acaba durumlarınız nasılbenim ki kaka harici biraz düzeldi sanki buna gaz damlasını bırakmamın etkiside olabilir
Aaa bakayım yaa valla gece o üstünü açmaktan bıkmadı ben örtmekten bıktımDefactoda bu tarz var bak istersen
Eki Görüntüle 3642034
Tepesinde dikildin dimi samara gibi sndkdkdkdkdk şeyden korkuyorum ben hep şekeri mi düştüde uyanmıyoKızlar günlerdir gram uyku uyumayan bebeğim bu gece inanılmaz bi şekilde deliksiz uyudu sabah 5 e kadar. Mıkırdamadı bile. Ama bilin bakalım bu sefer kim uyuyamadıtabikide ben hsjsjs
Aslında çok sakin bir insan annemi eve gönderdim artık iyiyiz diye her şeyi eşim yapıyor. Bu ara evde. Ben sadece bebek bakıyorum ama dinlenemiyorum tam uyuyamıyorum bebek ık dese hemen kalkıyorum eşim bunu anlayamaz o beni uyuyor sanıyor ama rahat ve derin bir uyku değil kiValla sana bağıramaz aşkım kusura bakma da emzirmek kolaysa onlar baksın çocuğa. Emzirmek kadar yorucu bişi olamaz insanın kanı çekiliyo resmen. O kadar saat hareketsiz duruyosun üstüne enerjin bitiyo kimse kusura bakmasın gayet çıldırılcak bişi. Geçen dışarı çıktık benim kız ortalığı yıktı bende delirdim eşim haklısın evde kapalı kalıyosun üstüne çocuk bakıyosun sinirlerin bozuldu dedi aldı kızı kucakla o önden gitti ben ağlamayı duymayım diye sakinleşince geri geldi. Biraz empati yapmak zor değil
Yok yok onu anlamaz asla. Ben geçen saat başı uyandım benimki duymadı hiç uyanmadı tabi. Sabah diyo ki bu gecede ekin amma güzel uyudu mıgırdanmadı hiçAslında çok sakin bir insan annemi eve gönderdim artık iyiyiz diye her şeyi eşim yapıyor. Bu ara evde. Ben sadece bebek bakıyorum ama dinlenemiyorum tam uyuyamıyorum bebek ık dese hemen kalkıyorum eşim bunu anlayamaz o beni uyuyor sanıyor ama rahat ve derin bir uyku değil ki
Artik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorumTepesinde dikildin dimi samara gibi sndkdkdkdkdk şeyden korkuyorum ben hep şekeri mi düştüde uyanmıyorahat batıyosa demekki bize
bende istiyorum bendeeee https://www.instagram.com/dilek_inlife?igsh=NXN2d2tpMWZtYjhu&utm_source=qrAy cok sevindimmm
Gonderdim canim isteklere dusmus olabilir kontrol edersinİ
bende istiyorum bendeeee https://www.instagram.com/dilek_inlife?igsh=NXN2d2tpMWZtYjhu&utm_source=qr
Üf hala ilk haftadaymış gibi düşünüyorum bazenArtik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorum
Ya cok iyi demekki o damlanın etkisi yaAşkım maşallah diyelim gece uyudu, bu sabahta gayet keyifli uyandı. Uyumamak için ısrar etmedi, beni dövmedi sjsjsksks gaz damlasını 2ye düşürdüğümden beri bende farkı görüyorum o katıla katıla ağlamalar azaldı
Sil at artık o haftaları canım acıkan uyanır unut gitsin şekeriÜf hala ilk haftadaymış gibi düşünüyorum bazen
Hahahahha dimiSil at artık o haftaları canım acıkan uyanır unut gitsin şekeriben bekliyorum isterse 5 saat uyusun acıkınca uyanıcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?