2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Defactoda bu tarz var bak istersen

Annelik delilik değilde nee

Ay ben de uyudugunda az emdi diye uyandirmaya calisiyorum sabah aglarken kendime
Kiziyorum sonra.

Gece bende kaç ml içti diye hesaplar yapıp durdum arada bi biberonu koklattım yok uyanmadı şimdi de uyumuyor. Yine bi kaç gün yorgun düşene kadar bana uyku yok gibi
Memeyi tikiyorum agzina acmiyor bile agirima gidiyor bu denli reddedilmek

Kızlar atak haftalarımız bitiyormu acaba durumlarınız nasıl benim ki kaka harici biraz düzeldi sanki buna gaz damlasını bırakmamın etkiside olabilir

Kızlar atak haftalarımız bitiyormu acaba durumlarınız nasıl benim ki kaka harici biraz düzeldi sanki buna gaz damlasını bırakmamın etkiside olabilir
Aşkım maşallah diyelim gece uyudu, bu sabahta gayet keyifli uyandı. Uyumamak için ısrar etmedi, beni dövmedi sjsjsksks gaz damlasını 2ye düşürdüğümden beri bende farkı görüyorum o katıla katıla ağlamalar azaldı

Tepesinde dikildin dimi samara gibi sndkdkdkdkdk şeyden korkuyorum ben hep şekeri mi düştüde uyanmıyo rahat batıyosa demekki bize

Aslında çok sakin bir insan annemi eve gönderdim artık iyiyiz diye her şeyi eşim yapıyor. Bu ara evde. Ben sadece bebek bakıyorum ama dinlenemiyorum tam uyuyamıyorum bebek ık dese hemen kalkıyorum eşim bunu anlayamaz o beni uyuyor sanıyor ama rahat ve derin bir uyku değil ki

Yok yok onu anlamaz asla. Ben geçen saat başı uyandım benimki duymadı hiç uyanmadı tabi. Sabah diyo ki bu gecede ekin amma güzel uyudu mıgırdanmadı hiç emzirme yastığıyla boğmak istedim bunları bebe her uyandığında dikmek lazım bizim ne çektiğimizi anlaması içinde işte insanız yapmıyoruz

Tepesinde dikildin dimi samara gibi sndkdkdkdkdk şeyden korkuyorum ben hep şekeri mi düştüde uyanmıyo rahat batıyosa demekki bize
Artik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorum

Artik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorum
Üf hala ilk haftadaymış gibi düşünüyorum bazen

Ya cok iyi demekki o damlanın etkisi ya benimkide dünden beri normal bebek oldu maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…